Nioxin System 3 Scalp Therapy Revitalising Conditioner kondicionierius

Nioxin System 3 Scalp Therapy Revitalising Conditioner kondicionierius Padidinti

Nioxin System 3 Scalp Therapy Revitalising Conditioner kondicionierius

Prekės ID: 30482
 4.9/5
Pirkėjų atsiliepimai: 13
Prekės ID: 30482
Pirkėjų atsiliepimai: 13

14,99 €

Prekės ID: 30482
 4.9/5
Pirkėjų atsiliepimai: 13
Prekės ID: 30482
Pirkėjų atsiliepimai: 13

Pristatymo būdai:

  • LPexpress paštomatai 1,99 €
  • DPD Paštomatai 2,19 €
  • Itella paštomatai 1,79 €
  • LPexpress Kurjeriai 2,99 €
  • Į pašto skyrių (pagal kodą). 1,99 €
  • Omniva Paštomatai. 2,50 €

Charakteristikos

Pristatymo terminas 1-3 darbo dienos
Kiekis 300 ml., 1000 ml.
Pakuotė (-ės) Standartinė pakuotė
Funkcijos Atkūrimui/atstatymui, stiprinamasis, suteikiantis apimties, apimčiai, drėkinimui, palaiko odos drėgmės balansą, nuo plaukų slinkimo, suteikia elastingumo, suteikia lankstumo, tankinantis, stiprina plaukų folikulus, gerina kraujotaką, apsaugo nuo žalingo aplinkos poveikio, apsaugo, augimo skatinimui, grąžina gyvybingumą, nuo lūžinėjimo, nuo lūžinėjimo, palaiko sveiką odą, spalvai išlaikyti, tekstūrai išryškinti
Produkto tipas Kondicionierius
Plaukų būklė/tipas Retiems, Ploniems, Silpniems, Slenkantiems, Dažytiems
Plaukų spalva Neskirstoma
Odos būklė/tipas Visiems odos tipams
Kūno sričiai Plaukams, Galvos odai
Ypatybės Su Vertingaisiais ekstraktais, Su Vertingais Kompleksais, Su Augaliniais aliejais, Su Eteriniais Aliejais, Su Vertingaisiais aliejais, Su Pipirmėčių aliejumi , Su Vitaminais, Su vitaminu B3, Su vitaminu E, Su vitaminu E, Su Mentoliu, Su Pantenoliu, Su Lecitinu, Su lecitinu, Su Biotinu, su žaliosios arbatos ekstraktu, Su Drėkinamaisiais Komponentais, Su Niacinamidu, Su Mielių ekstraku, Su Citrinų Ekstraktu, Su mėlynių ekstraktu, Su apelsinų ekstraktu
Profesionalams Skirta naudoti apmokytiems profesionalams
Atsakingas asmuo Wella (Prancūzija)

Susijusios prekės

Prekės aprašymas

Ingredients

Naudojimo instrukcija

Nioxin System 3 Scalp Therapy Revitalising Conditioner plaukų kondicionierius pasižymi efektyviu drėkinamuoju ir stiprinamuoju poveikiu.

Profesionalus produktas sukurtas tam, kad padėtų rūpestingai prižiūrėti dažytus bei retėti linkusius plaukus. Priemonė efektyviai stiprina vidinę plaukų struktūrą ir didina jų atsparumą pažeidimams. Dėl to plaukai išsaugo savo elastingumą, švelnumą, sumažėja jų lūžinėjimas ir trupėjimas. Nioxin System 3 kondicionierius taip pat padeda kovoti su pirmaisiais plaukų retėjimo požymiais, suteikia jiems vizualiai daugiau apimties ir gyvybingumo.

Lengva tekstūra pasižymintis Nioxin Scalp Therapy kondicionierius papildytas komponentais, kurie puoselėja plaukus ir galvos odą. Pipirmėčių bei mėtų aliejais papildyta priemonė malšina įvairius sudirgimus ir aktyvina odos mikrocirkuliaciją. Šių komponentų sudėtyje esantis mentolis stiprina plaukus ir skatina aktyvų jų augimo procesą. Lecitinas, biotinas ir įvairūs augaliniai ekstraktai taip pat padeda sustiprinti plaukus. O pantenolis padeda užtikrinti optimalų odos bei plaukų drėgmės balansą. Dėl to Nioxin Scalp Therapy Conditioner System 3 kondicionierius efektyviai rūpinasi plaukais, suteikia jiems elastingumo ir švelnumo.

Produkto formulė su antioksidantais saugo ryškią dažytų plaukų spalvą. Dėl to jais papildytas Nioxin System 3 kondicionierius padeda išvengti spalvos blukimo ir išryškina plaukų tekstūrą.

Atkuriamasis Nioxin System 3 kondicionierius jau po pirmo naudojimo efektyviai sudrėkina ir atgaivina plaukus bei galvos odą. Dėl to plaukai tampa pilnesni, atsparesni pažeidimams ir kupini gyvybės.

Siekiant maksimalaus rezultato, Nioxin System 3 kondicionierius turėtų būti naudojamas kartu su kitais šios linijos produktais.

Dizainas gali skirtis nuo pavaizduoto nuotraukoje.

Kaip naudoti: nedidelį priemonės kiekį paskirstykite ant galvos odos ir švarių, šampūnu išplautų plaukų. Palikite veikti 1–3 minutes, po to kruopščiai nuskalaukite vėsiu vandeniu.

Aqua, cetyl alcohol, stearamidopropyl dimethylamine, quaternium-18, stearyl alcohol, bis-aminopropyl dimethicone, hydroxyethylcellulose, phenoxyethanol, benzyl alcohol, cetearyl alcohol, mentha piperita oil, mentha arvensis leaf oil, menthol, glyceryl stearate, oleyl alcohol, methylparaben, pe6-2m, propylparaben, polysorbate 60, edta, citric acid, propylene glycol, limonene, cameilia sinensis leaf extract, silica, cystine bis-pg-propyl silanetriol, biotin. lecithin, niacinamide, panthenol, tocopheryl acetate, foeniculum vulgare fruit extract, faex extract, bht, acer saccharum extract, citrus limon peel extract, saccharum officinarum extract vaccinium myrtillus leaf extract, citrus aurantium dulcis fruit extract, potassium sorbate, sodium benzoate

Keičiantis produkto dizainui, gali kisti produkto sudėtis.

Dėl galimų sudėties ir ingredientų pakitimų atsakingas gamintojas. Rekomenduojame produkto sudėtį tikrinti ant gaminio pakuotės.

Kaip naudoti: nedidelį priemonės kiekį paskirstykite ant galvos odos ir švarių, šampūnu išplautų plaukų. Palikite veikti 1–3 minutes, po to kruopščiai nuskalaukite vėsiu vandeniu.

Tinkamumas vartoti po atidarymo:

Kondicionierius

Pirkę šią prekę dažniausiai renkasi ir šias:

13 atsiliepimai
Parašyti savo atsiliepimą !
Gretė country flag 2023-09-19

Labai padėjo nuo slinkimo, be to maloniai vėsina

Teresa Č. country flag 2023-07-04

puiki priemonė, atgaivina galvos odą, sumažina plaukų slinkimą :)

Edmundas country flag 2023-03-29

Puiku 100balu !!

Algimantas Z. country flag 2022-11-14

Ačiū! 10 balų!!!

Daugiau atsiliepimų

Parašyti atsiliepimą

Nioxin System 3 Scalp Therapy Revitalising Conditioner kondicionierius

Nioxin System 3 Scalp Therapy Revitalising Conditioner kondicionierius

Parašyti atsiliepimą

El. paštas nebus rodomas, naudojamas tik prekės pirkimo patvirtinimui