Moroccanoil Moisture Repair šampūnas

Moroccanoil Moisture Repair šampūnas Padidinti

Moroccanoil Moisture Repair šampūnas

Prekės ID: 24450
 4.5/5
Pirkėjų atsiliepimai: 4
Prekės ID: 24450
Pirkėjų atsiliepimai: 4

21,99 €

  • Informuoti, kai atsiras

Prekės ID: 24450
 4.5/5
Pirkėjų atsiliepimai: 4
Prekės ID: 24450
Pirkėjų atsiliepimai: 4

Pristatymo būdai:

  • LPexpress paštomatai 1,99 €
  • DPD Paštomatai 2,19 €
  • Itella paštomatai 1,79 €
  • LPexpress Kurjeriai 2,99 €
  • Į pašto skyrių (pagal kodą). 1,99 €
  • Omniva Paštomatai. 2,50 €

Charakteristikos

Pristatymo terminas 1-3 darbo dienos
Kiekis 250 ml., 500 ml.
Pakuotė (-ės) Standartinė pakuotė
Funkcijos Drėkinimui, skaistina, atkūrimui/atstatymui, daro plaukus lengviau valdomus, pašalina sausumo pojūtį, suteikia elastingumo, puoselėja, švelnininimui
Produkto tipas Šampūnas
Plaukų būklė/tipas Nualintiems, Dažytiems, Silpniems
Kūno sričiai Plaukams
Ypatybės Su Keratinu, Su argano aliejumi, Su Vertingaisiais aliejais, Be Parabenų, Be Sulfatų, Be Fosfatų, Su Drėkinamaisiais Komponentais, Su Antioksidantais
Atsakingas asmuo Moroccanoil DE GmbH (Vokietija)

Susijusios prekės

Prekės aprašymas

Ingredients

Naudojimo instrukcija

Moroccanoil Moisture Repair atkuriamasis, drėgmės balansą atkuriantis šampūnas susilpnėjusiems ir pažeistiems plaukams. Priemonė atkuria silpnas ir pažeistas plauko vietas. Keratinu ir arganų aliejumi praturtinta šampūno sudėtis atkuria plaukų drėgmę ir atstato elastingumą.

Be parabenų, sulfatų ir fosfato.

Kaip naudoti: nedidelį kiekį priemonės įtrinkite į drėgnus plaukus, kad suputotų ir nuskalaukite. Jei reikia, procedūrą pakartokite.

Dizainas gali skirtis nuo pavaizduoto nuotraukoje.

Aqua/ Water/Eau, Sodium Lauroyl Sarcosinate, Disodium Laureth Sulfosuccinate, Cocamidopropyl Hydroxysultaine, Cocamide Mea, Sodium Lauryl Sulfoacetate, Glycol Distearate, Dimethicone, Argania Spinosa (Argan) Kernel Oil, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Lavandula Angustifolia (Lavender) Flower Extract, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Extract, Hydrolyzed Vegetable Protein Pg-Propyl Silanetriol, Silk Amino Acids, Hydrolyzed Keratin, Keratin Amino Acids, Citric Acid, C12-13 Pareth-23, C12-13 Pareth-3, Trideceth-12, Divinyldimethicone/Dimethicone Copolymer, Polyquaternium-7, Polyquaternium-10, Quaternium-80, Peg-150 Pentaerythrityl Tetrastearate, Amodimethicone, Dimethiconol, Peg-6 Caprylic/Capric Glycerides, Panthenol, Cyclopentasiloxane, Sodium Lauroyl Lactylate, Sodium Pca, Sodium Acetate, Propylene Glycol, Caprylyl Glycol, Cinnamidopropyltrimonium Chloride, Isopropyl Alcohol, Tetrasodium Edta, Disodium Edta, Cetrimonium Chloride, Chlorphenesin, Phenoxyethanol, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Ci 19140 (Yellow 5), Ci 17200 (Red 33), Alpha-Isomethyl Ionone, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde, Linalool, Butylphenyl Methylpropional, Parfum/Fragrance/Aroma.

Keičiantis produkto dizainui, gali kisti produkto sudėtis.

Dėl galimų sudėties ir ingredientų pakitimų atsakingas gamintojas. Rekomenduojame produkto sudėtį tikrinti ant gaminio pakuotės.

Kaip naudoti: nedidelį kiekį priemonės įtrinkite į drėgnus plaukus, kad suputotų ir nuskalaukite. Jei reikia, procedūrą pakartokite.

Tinkamumas vartoti po atidarymo:

Šampūnas

Pirkę šią prekę dažniausiai renkasi ir šias:

4 atsiliepimai
Parašyti savo atsiliepimą !
Viktorija country flag 2024-03-06

Perku ne pirmą kartą. Labai patinka, plaukai pamaitinti, puikiai atrodo. Malonus kvapas. Gerai po šampuno naudoti kondicionierių arba aliejų to paties gamintojo.

Viktorija country flag 2024-01-25

Gera preke. Nuostabus plaukai, silkiniai. Nesausina. Puiku yra itrinti po plauku isdziovinimo dar ju aliejaus.

Viktorija K. country flag 2024-02-20

Taip, kokybė gera ir veikia gerai, bet ji netiks ploniems plaukams, nes formulė per sunki. Plaukai fantastiški, bet be apimties. Produktas yra labai aukštos kokybės, atsižvelkite į savo plaukų tipą ir ar ši linija jums tinka

Madara country flag 2023-11-23

plaukai švelnūs, bet neblizgantys

Parašyti atsiliepimą

Moroccanoil Moisture Repair šampūnas

Moroccanoil Moisture Repair šampūnas

Parašyti atsiliepimą

El. paštas nebus rodomas, naudojamas tik prekės pirkimo patvirtinimui