MilkShake Moisture Plus Whipped Cream drėkinamosios plaukų putos

MilkShake Moisture Plus Whipped Cream drėkinamosios plaukų putos Padidinti

MilkShake Moisture Plus Whipped Cream drėkinamosios plaukų putos

Prekės ID: 51360
 5/5
Pirkėjų atsiliepimai: 6
Prekės ID: 51360
Pirkėjų atsiliepimai: 6

12,99 €

Prekės ID: 51360
 5/5
Pirkėjų atsiliepimai: 6
Prekės ID: 51360
Pirkėjų atsiliepimai: 6

Pristatymo būdai:

  • LPexpress paštomatai 1,99 €
  • DPD Paštomatai 2,19 €
  • Itella paštomatai 1,79 €
  • LPexpress Kurjeriai 2,99 €
  • Į pašto skyrių (pagal kodą). 1,99 €
  • Omniva Paštomatai. 2,50 €

Charakteristikos

Pristatymo terminas 1-3 darbo dienos
Kiekis 200 ml.
Pakuotė (-ės) Standartinė pakuotė
Funkcijos Drėkinimui, pašalina sausumo pojūtį, ilgalaikio poveikio, švelnininimui, glotninanti, glotnina, prideda sveiką blizgesį, prideda sveiką blizgesį, spindesiui, storinantis, apimčiai, suteikiantis apimties, apsaugo, apsaugo nuo žalingo aplinkos poveikio, neapsunkina, kovoja su senėjimo požymiais, jauninanti, minkštinanti, stiprinamasis, daro plaukus lengviau valdomus, tramdo šiaušimąsi, maitinanti, spalvai išlaikyti, grąžina gyvybingumą, apsauga nuo saulės, nuo saulės/karščio
Produkto tipas Putos, Plaukų priežiūros priemonė
Plaukų būklė/tipas Sausiems
Plaukų spalva Neskirstoma
Kūno sričiai Plaukams
Ypatybės Su Hialurono rūgštimi, Su Vertingais Kompleksais, Su Vertingaisiais ekstraktais, Su papajos ekstraktu, Su braškių ekstraktu, Su kvinoja (bolivinė balanda) , Su UV filtru, Su Antioksidantais, Su pieno baltymais, Su Augaliniais Baltymais, Su Baltymais, Su Proteinais, Su Drėkinamaisiais Komponentais, Su Natūralios kilmės ingredientais, Be Parabenų
Atsakingas asmuo Panzeri Diffusion S.r.l. (Italija)

Susijusios prekės

Prekės aprašymas

Ingredients

Naudojimo instrukcija

MilkShake Moisture Plus Whipped Cream drėkinamosios putos užtikrina intensyvią ir veiksmingą sausų plaukų priežiūrą.

Priemonė veikia kaip nenuplaunamas kondicionierius, kuris padeda atgaivinti ir sustiprinti plaukus. O optimalų drėgmės balansą užtikrinanti produkto formulė suteikia sruogoms švelnumo bei minkštumo. Dėl to aukšta kokybe pasižyminčios MilkShake Moisture Plus putos leidžia lengviau suvaldyti plaukus, sumažina jų šiaušimąsi bei šiurkštumą.

Priemonė papildyta hialurono rūgštimi, kuri pasižymi intensyviu drėkinamuoju poveikiu. Ekologiškas papajų ekstraktas maitina kiekvieną sruogą ir veikia kaip stiprus antioksidantas. Dėl to šis komponentas atgaivina plaukus, suteikia jiems spindesio ir saugo nuo neigiamo laisvųjų radikalų poveikio. Intensyviu stiprinamuoju poveikiu pasižymi ir MilkShake Moisture Plus putose esantys pieno bei bolivinių balandų baltymai. Šios medžiagos maitina, saugo bei kondicionuoja plaukus, todėl jie tampa tvirti bei atsparesni pažeidimams.

MilkShake Moisture Plus Whipped Cream drėkinamosios putos padeda išsaugoti ryškią plaukų spalvą ir kerintį jų spindesį. Sudėtyje esantis Integrity 41 kompleksas saugo plaukų spalvos ryškumą ir leidžia lengviau juos prižiūrėti. O UV filtras padeda sulėtinti plaukų senėjimo procesus ir rūpinasi gyvybinga jų išvaizda.

Pagrindinės produkto ypatybės:

  • giliai sudrėkina plaukus;
  • aprūpina maistinėmis medžiagomis;
  • saugo plaukų spalvą nuo blukimo;
  • minkština ir švelnina plaukų paviršių;
  • sugrąžina plaukams sveiką spindesį;
  • palengvina plaukų suvaldymą;
  • nesulipdo ir neapsunkina plaukų;
  • pasižymi maloniu aromatu.

MilkShake Moisture Plus Whipped Cream drėkinamosios putos suteikia plaukams glotnumo, švelnumo ir paklusnumo. Todėl su šia priemone jie kasdien atrodo švelnūs, žvilgantys ir kupini gyvybingumo.

Be parabenų.

Kaip naudoti: prieš naudojimą gerai suplakite. Nedidelį kiekį putų paskirstykite ant švarių, drėgnų plaukų ir formuokite taip, kaip įprasta.

Aqua (Water), Butane, Isobutane, Propane, Myristyl Alcohol, Cetrimonium Chloride, Amodimethicone, Polysorbate 20, PEG-8 Dimethicone, Tocopheryl Acetate, Trideceth-12, Carica Papaya (Papaya) Fruit Extract, Sodium Hyaluronate Crosspolymer, Hydrolyzed Glycosaminoglycans, Sodium Hyaluronate, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Hyaluronic Acid, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Extract, Hydrolyzed Milk Protein, Hydrolyzed Quinoa, Fragaria Ananassa (Strawberry) Fruit Extract, Lycium Barbarum Fruit Extract, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Phenoxyethanol, Parfum (Fragrance), Ethylhexylglycerin, Citric Acid, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Propylene Glycol, Glycerin, Butylene Glycol, Benzyl Alcohol, Glycine, Sodium Lactate, Sodium Citrate, Amyl Cinnamal, Benzyl Benzoate, Benzyl Salicylate, Citral, Citronellol, Coumarin, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Hydroxycitronellal, Limonene, Linalool.

Keičiantis produkto dizainui, gali kisti produkto sudėtis.

Dėl galimų sudėties ir ingredientų pakitimų atsakingas gamintojas. Rekomenduojame produkto sudėtį tikrinti ant gaminio pakuotės.

Kaip naudoti: prieš naudojimą gerai suplakite. Nedidelį kiekį putų paskirstykite ant švarių, drėgnų plaukų ir formuokite taip, kaip įprasta.

Tinkamumas vartoti po atidarymo:

Plaukų priežiūros priemonė

Pirkę šią prekę dažniausiai renkasi ir šias:

6 atsiliepimai
Parašyti savo atsiliepimą !
Ingrida M. country flag 2024-04-17

Plaukai paklusnūs, lengvai tvarkomi, nedirgina odos.

Ineta country flag 2023-06-26

Kvepianti priemonė, nelimpa, neapsunkina.

  • 1 iš 1 žmonių mano, kad šis atsiliepimas naudingas.
Renata country flag 2023-03-23

Super greitas pristatymas. Viskas tiko ir patiko. Dėkoju.

Evelina K. country flag 2023-03-13

Greitas pristatymas, puiki prekė

Daugiau atsiliepimų

Parašyti atsiliepimą

MilkShake Moisture Plus Whipped Cream drėkinamosios plaukų putos

MilkShake Moisture Plus Whipped Cream drėkinamosios plaukų putos

Parašyti atsiliepimą

El. paštas nebus rodomas, naudojamas tik prekės pirkimo patvirtinimui