MilkShake Leave-In Incredible Milk purškiamas daugiafunkcis pienelis plaukams

MilkShake Leave-In Incredible Milk purškiamas daugiafunkcis pienelis plaukams Padidinti

MilkShake Leave-In Incredible Milk purškiamas daugiafunkcis pienelis plaukams

Prekės ID: 51728
 5/5
Pirkėjų atsiliepimai: 14
Prekės ID: 51728
Pirkėjų atsiliepimai: 14

15,99 €

Prekės ID: 51728
 5/5
Pirkėjų atsiliepimai: 14
Prekės ID: 51728
Pirkėjų atsiliepimai: 14

Pristatymo būdai:

  • LPexpress paštomatai 1,99 €
  • DPD Paštomatai 2,19 €
  • Itella paštomatai 1,79 €
  • LPexpress Kurjeriai 2,99 €
  • Į pašto skyrių (pagal kodą). 1,99 €
  • Omniva Paštomatai. 2,50 €

Charakteristikos

Pristatymo terminas 1-3 darbo dienos
Kiekis 150 ml.
Pakuotė (-ės) Standartinė pakuotė
Funkcijos Atkūrimui/atstatymui, minkštinanti, apimčiai, suteikiantis apimties, prideda sveiką blizgesį, prideda sveiką blizgesį, maitinanti, drėkinimui, apsaugo, apsauga nuo saulės, nuo saulės/karščio, daro plaukus lengviau valdomus, apsaugo plaukų galiukus nuo skilinėjimo, spalvai išlaikyti, spindesiui, švelnininimui, puoselėja, apsaugo nuo žalingo aplinkos poveikio, glotnina, glotninanti, stiprinamasis, tramdo šiaušimąsi, grąžina gyvybingumą, pašalina sausumo pojūtį, palengvina plaukų iššukavimą
Produkto tipas Pienelis, Plaukų priežiūros priemonė
Plaukų būklė/tipas Visiems plaukų tipams
Plaukų spalva Neskirstoma
Kūno sričiai Plaukams
Ypatybės Su Vaisių Ekstraktu, Su Vertingaisiais ekstraktais, Su aviečių ekstraktu, Su papajos ekstraktu, Su mango ekstraktu , Su Muru Muru Sviestu, Su Muru Muru aliejumi, Su pieno baltymais, Su Baltymais, Su Proteinais, Su Pieno Rūgštimi, Su Vitaminais, Su vitaminu A, Su UV filtru
Atsakingas asmuo Panzeri Diffusion S.r.l. (Italija)

Prekės aprašymas

Ingredients

Naudojimo instrukcija

Milk Shake Incredible Milk plaukų pienelis efektyviai puoselėja, saugo plaukus, suteikia jiems kerinčio spindesio bei glotnumo.

Intensyviu poveikiu pasižyminti priemonė sukurta taip, kad padėtų tinkamai pasirūpinti bet kokio tipo plaukais. Todėl ji leidžia atgaivinti ne tik natūralius, bet ir dažytus plaukus, stiprina silpnas sruogas ar sutramdo šiauštis linkusius plaukus. Tai užtikrina sveiką ir gyvybingą plaukų išvaizdą kiekvieną dieną.

Purškiamas MilkShake pienelis – tai veikliųjų medžiagų kompleksu papildytas gaminys, kuris suteikia plaukams visapusišką priežiūrą. Sudėtyje esantis ekologiškas murumuru aliejus sugrąžina plaukams šilkinį švelnumą ir spindesį. Jame esančios riebalų rūgštys intensyviai maitina plaukus, o vitaminas A juos atkuria ir sustiprina. Formulė su pieno baltymais ir aviečių, mangų bei kitais augaliniais ekstraktais, taip pat aprūpina plaukus maistinėmis medžiagomis ir padeda apsaugoti juos nuo išsausėjimo.

Tam, kad plaukai visada atrodytų nepriekaištingai, MilkShake Incredible Milk pienelis iš karto atlieka net 12 skirtingų funkcijų:

  1. saugo plaukus nuo UV spindulių;
  2. atkuria bet kokio tipo plaukus;
  3. saugo plaukų spalvos ryškumą;
  4. suteikia apsaugą nuo karščio;
  5. palengvina plaukų iššukavimą;
  6. padeda išlaikyti sukurtą šukuoseną;
  7. leidžia mėgautis žvilgančiais plaukais;
  8. suteikia daugiau apimties;
  9. padeda suvaldyti plaukų šiaušimąsi;
  10. saugo nuo galiukų skilinėjimo;
  11. padeda ištiesinti plaukus;
  12. sugražina plaukams glotnumą.

Šis MilkShake nenuplaunamas kondicionierius puikiai tinka tiems, kurie nori sveikų ir žvilgančių plaukų. Purškiama ir lengvai ant plaukų paskirstoma priemonė regeneruoja, maitina ir stiprina plaukus, todėl jie tampa švelnūs, paklusnūs ir gyvybingai žvilgantys.

MilkShake Incredible Milk 12 Effects nenuplaunamas kondicionierius suteikia laisvę palepinti savo plaukus ir sugrąžinti jiems kerinčią išvaizdą. O efektyvia apsauga nuo UV spindulių ir terminių pažeidimų padeda kasdien puoselėti jų sveikatą.

Kaip naudoti: purkškite tiesiai ant rankšluosčiu nusausintų plaukų, paskirstykite per visą ilgį ir formuokite, kaip įprasta.

Aqua (Water), Cetearyl Alcohol, Propylene Glycol, Phenyl Trimethicone, Cyclopentasiloxane, Behentrimonium Chloride, Quaternium-80, Cyclohexasiloxane, Astrocaryum Murumuru Seed Butter, Vaccinium Myrtillus Fruit Extract, Mangifera Indica (Mango) Fruit Extract, Carica Papaya (Papaya) Fruit Extract, Rubus Idaeus (Raspberry) Fruit Extract, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Benzyl Alcohol, Glyceryl Caprylate, Glyceryl Undecylenate, PEG-5 Cocomonium Methosulfate, Sodium Glutamate, Hydrolyzed Milk Protein, Hydroxypropyltrimonium Hydrolyzed Casein, Sodium Cocoyl Glutamate, Hydroxypropyl Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Tocopherol, Lactic Acid, Parfum (Fragrance).

Keičiantis produkto dizainui, gali kisti produkto sudėtis.

Dėl galimų sudėties ir ingredientų pakitimų atsakingas gamintojas. Rekomenduojame produkto sudėtį tikrinti ant gaminio pakuotės.

Kaip naudoti: purkškite tiesiai ant rankšluosčiu nusausintų plaukų, paskirstykite per visą ilgį ir formuokite, kaip įprasta.

Tinkamumas vartoti po atidarymo:

Pienelis
Plaukų priežiūros priemonė

Pirkę šią prekę dažniausiai renkasi ir šias:

14 atsiliepimai
Parašyti savo atsiliepimą !
Eglė country flag 2024-01-02

Perku jau ne pirmą kartą, labai gera priemonė ir padeda plaukams tapti švelnesniais, lengviau šukuojamais bei labai skaniai kvepia :)

JOLITA B. country flag 2023-11-06

Viską gavau greitai, prekės kokybiškos.

Radvile country flag 2023-09-01

Laba puikus pienelis, padeda nuo elektrinimosi, minkština ir padeda lengviau išsišukuoti, pristatymas kaip visada greitas, ačiū save24 komandai

Laura R. country flag 2023-07-27

Puikus produktas, naudoju jau ne pirmą kartą tiek sau tiek dukroms, lengvina iššukavimą.

  • 1 iš 1 žmonių mano, kad šis atsiliepimas naudingas.
Daugiau atsiliepimų

Parašyti atsiliepimą

MilkShake Leave-In Incredible Milk purškiamas daugiafunkcis pienelis plaukams

MilkShake Leave-In Incredible Milk purškiamas daugiafunkcis pienelis plaukams

Parašyti atsiliepimą

El. paštas nebus rodomas, naudojamas tik prekės pirkimo patvirtinimui