MilkShake Daily Frequent Shampoo kasdienis šampūnas

MilkShake Daily Frequent Shampoo kasdienis šampūnas Padidinti

MilkShake Daily Frequent Shampoo kasdienis šampūnas

Prekės ID: 51335
 4.7/5
Pirkėjų atsiliepimai: 27
Prekės ID: 51335
Pirkėjų atsiliepimai: 27

9,99 €

Prekės ID: 51335
 4.7/5
Pirkėjų atsiliepimai: 27
Prekės ID: 51335
Pirkėjų atsiliepimai: 27

Pristatymo būdai:

  • LPexpress paštomatai 1,99 €
  • DPD Paštomatai 2,19 €
  • Itella paštomatai 1,79 €
  • LPexpress Kurjeriai 2,99 €
  • Į pašto skyrių (pagal kodą). 1,99 €
  • Omniva Paštomatai. 2,50 €

Charakteristikos

Pristatymo terminas 1-3 darbo dienos
Kiekis 10 ml., 300 ml., 1000 ml.
Pakuotė (-ės) Standartinė pakuotė
Funkcijos Plaukų plovimui, valymui, pašalina riebalių perteklių, atkūrimui/atstatymui, apsaugo, apsaugo plaukų galiukus nuo skilinėjimo, drėkinimui, maitinanti, švelnininimui, glotnina, glotninanti, prideda sveiką blizgesį, prideda sveiką blizgesį, suteikia elastingumo, puoselėja, grąžina gyvybingumą, spindesiui, daro plaukus lengviau valdomus, spalvai išlaikyti
Produkto tipas Šampūnas
Plaukų būklė/tipas Sausiems, Pažeistiems, Normaliems, Dažytiems
Plaukų spalva Neskirstoma
Kūno sričiai Plaukams
Ypatybės Su pieno baltymais, Su Baltymais, Su Proteinais, Su Obuolių Sultimis, Su Alavijo ekstraktu, Su Alaviju, Su Vertingaisiais ekstraktais, Su Vitaminais, Su vitaminu E, Su vitaminu E, Su Vertingais Kompleksais, Su Drėkinamaisiais Komponentais, Neutralus pH, Be Parabenų, Be SLS (natrio laurilsulfatas)
Atsakingas asmuo Panzeri Diffusion S.r.l. (Italija)

Susijusios prekės

Prekės aprašymas

Ingredients

Naudojimo instrukcija

MilkShake Daily Frequent Shampoo plaukų šampūnas sukurtas kasdieniam naudojimui. Dėl to šis gaminys puikiai tinka tuomet, kai tenka dažnai plauti sausus ar normalius plaukus.

Švelni produkto formulė padeda sudrėkinti plaukus, saugo juos nuo išsausėjimo, spalvos blukimo ar kitų problemų, susijusių su dažnu galvos trinkimu. Priemonės sudėtyje taip pat nėra natrio laurilsulfato ar parabenų, todėl šis MilkShake šampūnas leidžia tinkamai pasirūpinti savo plaukais net ir tada, kai jie plaunami kasdien.

Priemonė papildyta veikliųjų medžiagų kompleksu, kuris rūpinasi optimaliu plaukų drėgmės balansu ir sveika jų išvaizda. Sudėtyje esantys pieno baltymai intensyviai regeneruoja, stiprina plaukus, padeda palaikyti jų švelnumą ir elastingumą. MilkShake Daily Frequent plaukų šampūnas taip pat papildytas obuolių ir alavijų sultimis, kurios atkuria natūralų plaukų švelnumą, spindesį ir padeda juos lengviau suvaldyti. Vitaminai ir kitos veikliosios medžiagos užtikrina sveiką plaukų būklę kiekvieną dieną, o Integrity 41 kompleksas padeda palaikyti ryškią ir gyvybingą plaukų spalvą.

Pagrindinės šampūno MilkShake Daily savybės:

  • švelniai pašalina nešvarumus ir riebalų perteklių;
  • atkuria ir stiprina pažeistą plaukų struktūrą;
  • aprūpina plaukus drėgme ir maistinėmis medžiagomis;
  • normalizuoja natūralų pH balansą;
  • suteikia plaukams glotnumo;
  • palaiko natūralų plaukų žvilgesį.

MilkShake Daily šampūnas – tai efektyvus būdas saugiai ir lengvai pasirūpinti plaukais net ir tuomet, kai juos tenka plauti itin dažnai.

Kaip naudoti: nedidelį kiekį priemonės įmasažuokite į drėgnus plaukus, kad suputotų, ir gerai nuskalaukite vandeniu. Jei reikia, pakartokite procedūrą.

Aqua (Water), Ammonium Lauryl Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Chloride, Glycerin, Disodium Laureth Sulfosuccinate, PEG-120 Methyl Glucose Trioleate, Propylene Glycol, Disodium EDTA, Aloe Barbadensis Gel (Aloe Barbadensis Leaf Juice), Hydrolyzed Milk Protein, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Extract, Butylene Glycol, Pyrus Malus (Apple) Juice, Citric Acid, Niacinamide, Calcium Pantothenate, Sodium Ascorbyl Phosphate, Tocopheryl Acetate, Pyridoxine HCl, Maltodextrin, Sodium Starch Octenyl Succinate, Silica, Parfum (Fragrance), Linalool, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, CI 19140 (Yellow 5), CI 16035 (Red 40).

Keičiantis produkto dizainui, gali kisti produkto sudėtis.

Dėl galimų sudėties ir ingredientų pakitimų atsakingas gamintojas. Rekomenduojame produkto sudėtį tikrinti ant gaminio pakuotės.

Kaip naudoti: nedidelį kiekį priemonės įmasažuokite į drėgnus plaukus, kad suputotų, ir gerai nuskalaukite vandeniu. Jei reikia, pakartokite procedūrą.

Tinkamumas vartoti po atidarymo:

Šampūnas

Pirkę šią prekę dažniausiai renkasi ir šias:

27 atsiliepimai
Parašyti savo atsiliepimą !
Inga S. country flag 2024-02-27

Plaukai po pirmo plovimo pasidare kaip
Šiaudiniai.ziuresiu kaip bus toliau.

Laura P. country flag 2024-02-27

Visiškai netiko. Nei mano nei dukrų plaukams. Labai labai išsausina plaukus. Gaila išleistų pinigų, labai nuvylė. Kasdieniam naudojimui šampūnas? Neįmanoma iššukuoti plaukų, plaukai sušoka, pasidaro tokie"aštrūs".

Renata R. country flag 2024-02-23

Šampūnas labai patiko dukrai, plaukai tapo tokie švelnūs.

Vaida country flag 2024-02-17

Labai patiko,puikus kvapas.Rekomenduoju❤

Daugiau atsiliepimų

Parašyti atsiliepimą

MilkShake Daily Frequent Shampoo kasdienis šampūnas

MilkShake Daily Frequent Shampoo kasdienis šampūnas

Parašyti atsiliepimą

El. paštas nebus rodomas, naudojamas tik prekės pirkimo patvirtinimui