Macadamia Weightless Moisture neapsunkinantis plaukų šampūnas

Macadamia Weightless Moisture neapsunkinantis plaukų šampūnas Padidinti

Macadamia Weightless Moisture neapsunkinantis plaukų šampūnas

Prekės ID: 19625
 5/5
Pirkėjų atsiliepimai: 25
Prekės ID: 19625
Pirkėjų atsiliepimai: 25

5,99 €

Prekės ID: 19625
 5/5
Pirkėjų atsiliepimai: 25
Prekės ID: 19625
Pirkėjų atsiliepimai: 25

Pristatymo būdai:

  • LPexpress paštomatai 1,99 €
  • DPD Paštomatai 2,19 €
  • Itella paštomatai 1,79 €
  • LPexpress Kurjeriai 2,99 €
  • Į pašto skyrių (pagal kodą). 1,99 €
  • Omniva Paštomatai. 2,50 €

Charakteristikos

Pristatymo terminas 1-3 darbo dienos
Kiekis 100 ml., 300 ml., 500 ml., 1000 ml.
Pakuotė (-ės) Standartinė pakuotė
Funkcijos Valymui, plaukų plovimui, suteikia purumo, pakėlimui nuo šaknų, pakelianti, apimčiai, suteikiantis apimties, drėkinimui, pašalina sausumo pojūtį, maitinanti, atkūrimui/atstatymui, suteikia lankstumo, suteikia elastingumo, prideda sveiką blizgesį, prideda sveiką blizgesį, spalvai išlaikyti, švelnininimui, glotnina, glotninanti, puoselėja, stiprinamasis, grąžina gyvybingumą, nuo lūžinėjimo, nuo lūžinėjimo, palengvina plaukų iššukavimą, daro plaukus lengviau valdomus
Produkto tipas Šampūnas
Plaukų būklė/tipas Ploniems, Retiems, Silpniems, Sausiems
Plaukų spalva Neskirstoma
Odos būklė/tipas Visiems odos tipams
Kūno sričiai Plaukams, Galvos odai
Ypatybės Su Augaliniais aliejais, Su Vertingaisiais aliejais, Su Makadamijos Aliejumi, Su argano aliejumi, Su Avokadų aliejumi, Su riešutų aliejumi, Su Vitaminais, Su vitaminu A, Su vitaminu C, Su vitaminu E, Su vitaminu E, Su Kolagenu, Su Vertingais Kompleksais, Su Antioksidantais, Su Drėkinamaisiais Komponentais, Be Parabenų, Be Sulfatų, be Glitimo
Atsakingas asmuo CE.way Regulatory Consultants Ltd. (Slovėnija)

Susijusios prekės

Prekės aprašymas

Ingredients

Naudojimo instrukcija

Macadamia Weightless Moisture Shampoo plaukų šampūnas švelniai valo plaukus ir galvos odą, suteikia sruogoms purumo bei apimties.

Profesionali plaukų priežiūros priemonė specialiai sukurta silpniems, ploniems, prie galvos paviršiaus prisiplojusiems plaukams. Unikali gaminio formulė pasižymi apimties suteikiančiu efektu, plaukai įgauna daugiau tūrio ir atrodo vizualiai tankesni. Todėl Macadamia Weightless Repair Shampoo plaukų šampūnas suteikia galimybę mėgautis puriais, švelniais ir išpuoselėtais plaukais.

Gaminio sudėtis papildyta specialiu Pro-Oil kompleksu, sudarytu iš makadamijų ir arganų aliejų mišinio. Šios veikliosios medžiagos pastebimai sudrėkina, sustiprina ir atkuria plaukus. Macadamia Weightless Repair Shampoo plaukų šampūnas taip pat papildytas avokadų ir graikinių riešutų aliejais, kurie intensyviai maitina kiekvieną sruogą. Sudėtyje esantis kolagenas suteikia plaukams gyvybingumo ir elastingumo. O vitaminų A, C ir E kompleksas saugo plaukus nuo pažeidimų bei skatina jų augimo procesus.

Macadamia Weightless Moisture Shampoo plaukų šampūnas saugo ryškią plaukų spalvą. Todėl priemonė tinka tiek natūraliems, tiek ir sodria spalva dažytiems plaukams. Produktas taip pat padeda išvengti plaukų lūžinėjimo ir šiurkštumo. Dėl to visada galima mėgautis švelniais, lengvai iššukuojamais ir suvaldomais plaukais.

Pagrindinės gaminio savybės:

  • užtikrina intensyvų drėkinimą;
  • maitina ir stiprina plaukus;
  • pasižymi atkuriamuoju poveikiu;
  • pakelia plaukus nuo šaknų;
  • suteikia plaukams tūrio ir apimties;
  • minkština ir glotnina plaukus;
  • saugo plaukų spalvą nuo blukimo;
  • sugrąžina sruogoms sveiką blizgesį;
  • saugo nuo lūžinėjimo.

Macadamia Weightless Mositure šampūnas švelniai valo plonus plaukus ir intensyviai juos sudrėkina be jokio apsunkimo pojūčio. Dėl to priemonė išsaugo natūralų plaukų purumą, suteikia jiems tūrio ir sveiko spindesio.

Be parabenų. Be sulfatų. Be glitimo.

Dizainas gali skirtis nuo pavaizduoto nuotraukoje.

Kaip naudoti: nedidelį kiekį priemonės įtrinkite į drėgnus plaukus, kad suputotų, ir nuskalaukite. Jei reikia, procedūrą pakartokite.

Water, Sodium C14-16 Olefin Sulfonate, Cocamidopropyl Betaine, Cocamide MEA, Sodium Cocoyl Isethionate, Fragrance, Macadamia Ternifolia (Macadamia) Seed Oil, Argania Spinosa (Argan) Kernel Oil, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Corylus Avellana (Hazel) Seed Oil, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Glycerin, Panthenol, Phospholipids, Tocopheral Acetate, Retinyl Palmitate, Ascorbyl Palmitate, Soluble Collagen, Titanium Dioxide, Mica, Iron Oxides, Glycol Stearate, Sodium Chloride, Sodium Cocoyl Glycinate, Ethyltrimonium Chloride Methacrylate/ Hydrolyzed Wheat Protein Copolymer, Guar Hydropropyltrimonium Chloride, PPG-2 Hydroxyethy Coco/Isostearamide, Disodium EDTA, Phenoxyethanol, Methylisothiazolinone, Methylchloroisothiazolinone, Citric Acid, Quaternium 95, Propandiol, Benzyl Salicylate, Butylphenyl Methylpropional, Hexyl Cinnamal, Linalool

Keičiantis produkto dizainui, gali kisti produkto sudėtis.

Dėl galimų sudėties ir ingredientų pakitimų atsakingas gamintojas. Rekomenduojame produkto sudėtį tikrinti ant gaminio pakuotės.

Kaip naudoti: nedidelį kiekį priemonės įtrinkite į drėgnus plaukus, kad suputotų, ir nuskalaukite. Jei reikia, procedūrą pakartokite.

Tinkamumas vartoti po atidarymo:

Šampūnas

Pirkę šią prekę dažniausiai renkasi ir šias:

25 atsiliepimai
Parašyti savo atsiliepimą !
Margarita country flag 2023-08-07

Greitas pristatymas! Puiki kaina! Ačiū!

Jūratė country flag 2023-06-22

Šampūnas atitiko pateiktą aprašymą. Šampūnas puikus.

Dalia S. country flag 2023-02-14

prekės tiko ir patiko

Asta country flag 2022-08-18

Puikus šampūnas, naudoju jau 6 metus

Daugiau atsiliepimų

Parašyti atsiliepimą

Macadamia Weightless Moisture neapsunkinantis plaukų šampūnas

Macadamia Weightless Moisture neapsunkinantis plaukų šampūnas

Parašyti atsiliepimą

El. paštas nebus rodomas, naudojamas tik prekės pirkimo patvirtinimui