Macadamia Nourishing šampūnas

Macadamia Nourishing šampūnas Padidinti

Macadamia Nourishing šampūnas

Prekės ID: 19576
 5/5
Pirkėjų atsiliepimai: 5
Prekės ID: 19576
Pirkėjų atsiliepimai: 5

5,99 €

Prekės ID: 19576
 5/5
Pirkėjų atsiliepimai: 5
Prekės ID: 19576
Pirkėjų atsiliepimai: 5

Pristatymo būdai:

  • LPexpress paštomatai 1,99 €
  • DPD Paštomatai 2,19 €
  • Itella paštomatai 1,79 €
  • LPexpress Kurjeriai 2,99 €
  • Į pašto skyrių (pagal kodą). 1,99 €
  • Omniva Paštomatai. 2,50 €

Charakteristikos

Pristatymo terminas 1-3 darbo dienos
Kiekis 100 ml., 300 ml., 500 ml., 1000 ml.
Pakuotė (-ės) Standartinė pakuotė
Funkcijos Plaukų plovimui, valymui, pašalina sausumo pojūtį, palaiko odos drėgmės balansą, drėkinimui, maitinanti, puoselėja, atkūrimui/atstatymui, stiprinamasis, suteikia lankstumo, suteikia elastingumo, spindesiui, prideda sveiką blizgesį, prideda sveiką blizgesį, glotnina, glotninanti, švelnininimui, apimčiai, apsaugo, daro plaukus lengviau valdomus, grąžina gyvybingumą, minkštinanti, neapsunkina, nuo lūžinėjimo, nuo lūžinėjimo, suteikia purumo, suteikiantis apimties
Produkto tipas Šampūnas
Plaukų būklė/tipas Sausiems, Šiurkštiems, Nepaklusniems
Plaukų spalva Neskirstoma
Odos būklė/tipas Visiems odos tipams
Kūno sričiai Plaukams, Galvos odai
Ypatybės Su Augaliniais aliejais, Su Vertingaisiais aliejais, Su Makadamijos Aliejumi, Su argano aliejumi, Su Avokadų aliejumi, Su Vitaminais, Su vitaminu A, Su vitaminu C, Su vitaminu E, Su vitaminu E, Su Kolagenu, Su Pantenoliu, Su Glicerinu, Be Parabenų, Be Sulfatų, Be Silikonų, be Glitimo
Atsakingas asmuo CE.way Regulatory Consultants Ltd. (Slovėnija)

Susijusios prekės

Prekės aprašymas

Ingredients

Naudojimo instrukcija

Macadamia Nourishing Shampoo plaukų šampūnas švelniai valo plaukus ir galvos odą užtikrina efektyvų drėkinamąjį ir maitinamąjį poveikį.

Profesionali plaukų priežiūros priemonė sukurta tam, kad padėtų tinkamai pasirūpinti vidutinio šiurkštumo ar šiurkščiais plaukais. Šis produktas atkuria optimalų plaukų drėkinimą, aprūpina juos maistinėmis medžiagomis ir užtikrina intensyvų atkuriamąjį poveikį. Dėl to Macadamia Nourishing Shampoo plaukų šampūnas pastebimai atgaivina, sustiprina ir apsaugo plaukus nuo pakartotinių pažeidimų.

Priemonė papildyta komponentais, kurie ne tik švelniai valo, bet ir drėkina bei puoselėja plaukus ir galvos odą. Sudėtyje esantis Pro Oil kompleksas, sudarytas iš makadamijų ir arganų aliejų, rūpinasi, kad plaukai visada būtų sveiki ir stiprūs. Todėl juo papildytas Macadamia Nourishing šampūnas aprūpina plaukus ir galvos odą būtinomis maistinėmis medžiagomis. Tai didina plaukų ir odos atsparumą pažeidimams, sugrąžina sruogoms sveiką spindesį ir švelnumą. Priemonė taip pat papildyta kolagenu ir vitaminų kompleksu. Šie komponentai padeda atkurti natūralų plaukų glotnumą, žvilgesį ir elastingumą.

Priemonė pasižymi intensyviu poveikiu, kuris padeda pasiekti akivaizdžiai matomų rezultatų. Todėl vertingųjų aliejų ir kitų veikliųjų medžiagų deriniu papildytas Macadamia Nourishing šampūnas atkuria sveiką, gyvybingą ir glotnią plaukų išvaizdą. Visa tai leidžia džiaugtis išpuoselėtais, natūraliai žvilgančiais ir minkštais plaukais.

Pagrindinės gaminio savybės:

  • suteikia švelnų, tačiau efektyvų valomąjį poveikį;
  • užtikrina intensyvų maitinamąjį efektą;
  • atkuria plaukų ir galvos odos drėgmės balansą;
  • sustipina plaukus iš vidaus;
  • padeda sumažinti plaukų lūžinėjimą;
  • neapsunkina ir nesuriebaluoja plaukų;
  • suteikia plaukams tūrio ir apimties;
  • palengvina plaukų suvaldymą;
  • nepalieka likučių plaukuose.

Macadamia Nourishing Shampoo šampūnas valo, drėkina ir regeneruoja plaukus, kad jie visada atrodytų švelnūs, gyvybingi ir žvilgantys.

Be parabenų. Be sulfatų. Be glitimo.

Dizainas gali skirtis nuo pavaizduoto nuotraukoje.

Kaip naudoti: nedidelį kiekį priemonės įtrinkite į drėgnus plaukus, kad suputotų, ir nuskalaukite. Jei reikia, procedūrą pakartokite.

water (aqua), sodium C14-16 olefin sulfonate, cocamidopropyl betaine, cocamide mea, sodium cocoyl isethionate, fragrance (parfum), macadamia ternifolia (macadamia) seed oil, argania spinosa (argan) kernel oil, persea gratissima (avocado) oil, corylus avellana (hazel) seed oil, aloe barbadensis (aloe) leaf juice, glycerin, panthenol, phospolipids, tocopheryl acetate, retinyl palmitate, ascorbyl palmitate, soluble collagen, titanium dioxide, mica, iron oxides, glycol stearate, sodium chloride, sodium cocoyl glycinate, ethyltrimonium chlodride methacrylate/hydrolyzed wheat protein copolymer, guar hydroxypropyl trimonium chloride, ppg-2 hydroxyethyl coco/isostearamide, disodium edta, phenoxyethanol, methylchloroisothiazolinone, methylisothiazolinone, citric acid, quaternium-95, propanediol, benzyl salicylate, butylphenyl methylpropional, hexyl cinnamal, linalool

Keičiantis produkto dizainui, gali kisti produkto sudėtis.

Dėl galimų sudėties ir ingredientų pakitimų atsakingas gamintojas. Rekomenduojame produkto sudėtį tikrinti ant gaminio pakuotės.

Kaip naudoti: nedidelį kiekį priemonės įtrinkite į drėgnus plaukus, kad suputotų, ir nuskalaukite. Jei reikia, procedūrą pakartokite.

Tinkamumas vartoti po atidarymo:

Šampūnas

Pirkę šią prekę dažniausiai renkasi ir šias:

5 atsiliepimai
Parašyti savo atsiliepimą !
Judita R. country flag 2022-07-05

Ačiū už prekes ❣️ esu labai nustebinta tiek kokybė ir kiekybė 100 procentų patys paciausi ir nuostabiausi produktai macadamia 😍 dar pirksiu ne vieną kartą.

Eglė Č. country flag 2021-11-03

Ačiū už prekes, jau keletą metų užsisakau, visada greitas pristatymas, kokybė taip pat puiki, mano kirpėja vis stebisi, kad tokiomis palankiomis kainomis perku plaukų priežiūros priemones! AČIŪ.

Gerda L. country flag 2021-08-16

Labai geras sampunas! Naudoju kartu su tos pacios linijos kondicionieriumi, tai plaukuciai labai lengvi svelnus ir gaiviai kvepiantys!

Kristina J. country flag 2021-03-02

Nuostabus kvapas ,konsistencija tirsta,tad mazai reikia, labai gerai putoja. Puikus produktas Aciu! :)

  • 1 iš 1 žmonių mano, kad šis atsiliepimas naudingas.
Daugiau atsiliepimų

Parašyti atsiliepimą

Macadamia Nourishing šampūnas

Macadamia Nourishing šampūnas

Parašyti atsiliepimą

El. paštas nebus rodomas, naudojamas tik prekės pirkimo patvirtinimui