Macadamia Nourishing kondicionierius

Macadamia Nourishing kondicionierius Padidinti

Macadamia Nourishing kondicionierius

Prekės ID: 19554
 5/5
Pirkėjų atsiliepimai: 8
Prekės ID: 19554
Pirkėjų atsiliepimai: 8

7,99 €

Prekės ID: 19554
 5/5
Pirkėjų atsiliepimai: 8
Prekės ID: 19554
Pirkėjų atsiliepimai: 8

Pristatymo būdai:

  • LPexpress paštomatai 1,99 €
  • DPD Paštomatai 2,19 €
  • Itella paštomatai 1,79 €
  • LPexpress Kurjeriai 2,99 €
  • Į pašto skyrių (pagal kodą). 1,99 €
  • Omniva Paštomatai. 2,50 €

Charakteristikos

Pristatymo terminas 1-3 darbo dienos
Kiekis 100 ml., 300 ml., 500 ml., 1000 ml.
Pakuotė (-ės) Standartinė pakuotė
Funkcijos Drėkinimui, pašalina sausumo pojūtį, maitinanti, atkūrimui/atstatymui, stiprinamasis, grąžina gyvybingumą, suteikia elastingumo, suteikia lankstumo, glotnina, glotninanti, švelnininimui, spindesiui, prideda sveiką blizgesį, prideda sveiką blizgesį, puoselėja, daro plaukus lengviau valdomus, palengvina plaukų iššukavimą, suteikia purumo, apsaugo, apsaugo plaukų galiukus nuo skilinėjimo, neapsunkina, nuo lūžinėjimo, nuo lūžinėjimo
Produkto tipas Kondicionierius
Plaukų būklė/tipas Sausiems, Šiurkštiems
Plaukų spalva Neskirstoma
Kūno sričiai Plaukams
Ypatybės Su Vertingais Kompleksais, Su Augaliniais aliejais, Su Vertingaisiais aliejais, Su Makadamijos Aliejumi, Su argano aliejumi, Su riešutų aliejumi, Su lazdyno riešutų aliejumi, Su Taukmedžio Sviestu, Su Sviestmedžio Sviestu, Su sviestmedžių riešutų aliejumi, Su Avokadų Sviestu, Su Vitaminais, Su vitaminu A, Su vitaminu C, Su vitaminu E, Su vitaminu E, Su Kolagenu, Su Avokadų aliejumi, Su Alavijo ekstraktu, Su Alaviju, Su Vertingomis Sultimis, Su Pantenoliu, Su Šilko kompleksu, Su šilku, Su Šilko baltymais, Su Hidrolizuotu Šilku, Su Amino rūgštimi, Su Drėkinamaisiais Komponentais, Be Parabenų, Be Sulfatų, be Glitimo
Atsakingas asmuo CE.way Regulatory Consultants Ltd. (Slovėnija)

Susijusios prekės

Prekės aprašymas

Ingredients

Naudojimo instrukcija

Macadamia Nourishing Conditioner plaukų kondicionierius efektyviai maitina, drėkina ir atkuria plaukus.

Profesionalią priežiūrą užtikrinantis produktas leidžia sugrąžinti plaukams sveiką ir gyvybingą išvaizdą. Todėl net šiurkštūs ar sausėjantys plaukai sudrėkinami, tampa paklusnūs ir lengvai prižiūrimi. O lengva Macadamia Nourishing Moisture kondicionieriaus formulė neapsunkina plaukų, todėl jie išlieka purūs bei minkšti.

Siekiant kuo efektyvesnio poveikio, gaminio sudėtis papildyta vertingųjų aliejų gausa. Makadamijų, arganų, avokadų bei lazdyno riešutų aliejų mišinys intensyviai maitina plaukus, todėl sugrąžina jiems tvirtumą bei gyvybingumą. Šie natūralūs komponentai pastebimai sustiprina plaukus, atkuria jų minkštumą, spindesį ir didina atsparumą pažeidimams. Macadamia Nourishing Moisture kondicionieriaus formulė su kolagenu pastebimai sustiprina plaukus. O vitaminai A, C ir E suteikia sruogoms švelnumo bei elastingumo.

Intensyviu poveikiu pasižymintis produktas skatina sveikų, tvirtų ir išpuoselėtų plaukų augimą. Efektyvų atkuriamąjį poveikį suteikiantis Macadamia Nourishing Moisture kondicionierius padeda apsaugoti plaukus nuo lūžinėjimo, galiukų skilinėjimo ir šiaušimosi. Todėl plaukai tampa minkšti, elastingi, lengvai iššukuojami ir prižiūrimi.

Pagrindiniai gaminio privalumai:

  • efektyviai pamaitina plaukus;
  • sulaiko drėgmę plaukų viduje;
  • padeda atkurti sveiką plaukų išvaizdą
  • palengvina plaukų suvaldymą;
  • švelnina plaukų paviršių;
  • suteikia plaukams spindesio;
  • mažina plaukų lūžinėjimą.

Macadamia Nourishing Moisture kondicionierius – tai priemonė, kuri pamaitina, atkuria ir apsaugo plaukus nuo galimų pažeidimų ateityje.

Be parabenų. Be sulfatų. Be glitimo.

Dizainas gali skirtis nuo pavaizduoto nuotraukoje.

Kaip naudoti: nedideliu kiekiu priemonės ištepkite plaukus nuo vidurio iki galiukų, palaukite, kiek nurodyta ant pakuotės, ir nuskalaukite vėsiu vandeniu.

Water (Aqua), Cetearyl Alcohol, Cetyl Alcohol, Glycerin, Butylene Glycol, Dimethicone, Cetrimonium Chloride, Stearyl Alcohol, Isopropyl Palmitate, Isohexadecane, Cyclopentasiloxane, Macadamia Ternifolia (Macadamia) Seed Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Argania Spinosa (Argan) Kernel Oil, Corylus Avellana (Hazel) Seed Oil, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Panthenol, Tocopherol Acetate, Silk Amino Acids, Phospholipids, Retinyl Palmitate, Ascorbyl Palmitate, Fragrance, Stearalkonium Chloride, Polyquaternium 55, Titanium Dioxide, Mica, Iron Oxides, Hydroxyethylcellulose, Divinyldimethicone/Dimethicone Copolymer, C12-13 Pareth-23, C12-13 Pareth-3, Tetrasodium EDTA, Phenoxyethanol, Methylisothiazolinone, Methylchloroisothiazolinone, Quaternium 95, Propanediol, Citric Acid, Benzyl Salicylate, Butylphenyl Methylpropional, Hexyl Cinnamal, Linalool.

Keičiantis produkto dizainui, gali kisti produkto sudėtis.

Dėl galimų sudėties ir ingredientų pakitimų atsakingas gamintojas. Rekomenduojame produkto sudėtį tikrinti ant gaminio pakuotės.

Kaip naudoti: nedideliu kiekiu priemonės ištepkite plaukus nuo vidurio iki galiukų, palaukite, kiek nurodyta ant pakuotės, ir nuskalaukite vėsiu vandeniu.

Tinkamumas vartoti po atidarymo:

Kondicionierius

Pirkę šią prekę dažniausiai renkasi ir šias:

8 atsiliepimai
Parašyti savo atsiliepimą !
Kristina country flag 2022-07-10

Pagaliau atradau tikrai gerą kondicionierių. Plaukai isdziovinus nesipucia, tampa pamaitinti, lygūs. Tikrai rekomenduoju pabandyti !! Ačiū Jums Save24 ! :)

Judita R. country flag 2022-07-05

Ačiū už nuostabius produktus ❣️ Esu nusipirkusi tos pačios linijos šampūną ir kondicionierių naudoju trumpą laiką, bet pokyčiai po kelių plovimu man paliko gerą įspūdį, plaukai pasidare žvilgantys, švelnus ir glotnus nebesivelia. Pirksiu dar ne vieną kartą tik macadamia produkcija ❣️ Patys paciausi ir nuostabiausios prekės, 😍, o kokybė pati geriausia tik macadamia 💯

Eglė Č. country flag 2021-11-03

Ačiū už prekes, jau keletą metų užsisakau, visada greitas pristatymas, kokybė taip pat puiki, mano kirpėja vis stebisi, kad tokiomis palankiomis kainomis perku plaukų priežiūros priemones! AČIŪ.

Gerda L. country flag 2021-08-16

Labai nedaug jo reikia. Superinis produktas. Patariu naudoti su tos pacios linijos sampunu. Plauku bukle tikrai pagerejo!

Daugiau atsiliepimų

Parašyti atsiliepimą

Macadamia Nourishing kondicionierius

Macadamia Nourishing kondicionierius

Parašyti atsiliepimą

El. paštas nebus rodomas, naudojamas tik prekės pirkimo patvirtinimui