Macadamia Healing Oil Treatment atstatomasis plaukų aliejus

Macadamia Healing Oil Treatment atstatomasis plaukų aliejus Padidinti

Macadamia Healing Oil Treatment atstatomasis plaukų aliejus

Prekės ID: 20801
 4.9/5
Pirkėjų atsiliepimai: 35
Prekės ID: 20801
Pirkėjų atsiliepimai: 35

5,99 €

Prekės ID: 20801
 4.9/5
Pirkėjų atsiliepimai: 35
Prekės ID: 20801
Pirkėjų atsiliepimai: 35

Pristatymo būdai:

  • LPexpress paštomatai 1,99 €
  • DPD Paštomatai 2,19 €
  • Itella paštomatai 1,79 €
  • LPexpress Kurjeriai 2,99 €
  • Į pašto skyrių (pagal kodą). 1,99 €
  • Omniva Paštomatai. 2,50 €

Charakteristikos

Pristatymo terminas 1-3 darbo dienos
Kiekis 10 ml., 27 ml., 125 ml., 237 ml.
Pakuotė (-ės) Standartinė pakuotė
Funkcijos Atkūrimui/atstatymui, glotnina, glotninanti, švelnininimui, apsaugo, nuo saulės/karščio, apsauga nuo saulės, apsaugo nuo žalingo aplinkos poveikio, spindesiui, prideda sveiką blizgesį, prideda sveiką blizgesį, daro plaukus lengviau valdomus, drėkinimui, energizuoja, grąžina gyvybingumą, maitinanti, neapsunkina, nuo lūžinėjimo, nuo lūžinėjimo, palengvina plaukų iššukavimą, pašalina sausumo pojūtį, spalvai išlaikyti, stiprinamasis, suteikia elastingumo, suteikia lankstumo, tramdo šiaušimąsi, pagreitina plaukų džiūvimo procesą
Produkto tipas Aliejus
Plaukų būklė/tipas Silpniems, Sausiems, Šiurkštiems, Visiems plaukų tipams
Plaukų spalva Neskirstoma
Kūno sričiai Plaukams
Ypatybės Su Vertingaisiais aliejais, Su Augaliniais aliejais, Su Makadamijos Aliejumi, Su argano aliejumi, Su Vitaminais, Su vitaminu E, Su vitaminu E, Su Drėkinamaisiais Komponentais
Atsakingas asmuo CE.way Regulatory Consultants Ltd. (Slovėnija)

Susijusios prekės

Prekės aprašymas

Ingredients

Naudojimo instrukcija

Macadamia Healing Oil Treatment atkuriamasis plaukų aliejus sugrąžina plaukams sveiką spindesį ir šilkinį švelnumą.

Aukšta kokybe pasižymintis gaminys efektyviai regeneruoja įvairius plaukų pažeidimus. Ši priemonė pastebimai atgaivina plaukus, suteikia jiems glotnumo ir elastingumo. Todėl Macadamia aliejus tinka išsausėjusių, trapių, veltis ir šiauštis linkusių plaukų priežiūrai.

Priemonė padeda sustiprinti plaukus iš vidaus ir atkurti sveiką jų išvaizdą. Be to, šis Macadamia plaukų aliejus apsaugo plaukus nuo žalingo saulės spindulių poveikio. Dėl to priemonė sugrąžina plaukams švelnumą, minkštumą bei saugo ryškią jų spalvą nuo blukimo. Produktas taip pat pastebimai sutrumpina plaukų džiovinimo laiką ir palengvina jų iššukavimą. Dėl to su Macadamia Healing Oil Treatment aliejumi plaukus prižiūrėti ir formuoti tampa itin paprasta.

Plaukų neapsunkinančia formule pasižymintis gaminys papildytas komponentais, kurie efektyviai atgaivina plaukus. Sudėtyje esantys makadamijų ir arganų aliejai intensyviai maitina bei stiprina plaukus. Dėl to plaukai tampa purūs, minkšti, lengvai iššukuojami ir suvaldomi. Efektyvi Macadamia Healing Oil Treatment aliejaus taip pat sudėtis apsaugo nuo plaukų šiaušimosi, lūžinėjimo ir galiukų skilinėjimo. O sudėtyje esantis vitaminas E veikia kaip stiprus antioksidantas. Dėl to plaukai apsaugomi nuo laisvųjų radikalų daromos žalos, atrodo sveiki ir kupini gyvybės.

Pagrindinės produkto ypatybės:

  • atkuria optimalų plaukų drėgmės balansą;
  • aprūpina plaukus maistinėmis medžiagomis;
  • saugo nuo pakartotinių pažeidimų;
  • iki 82 % sumažina plaukų lūžinėjimą;
  • neapsunkina ir nesuriebaluoja plaukų;
  • suteikia plaukams glotnumo;
  • tramdo plaukų šiaušimąsi;
  • atkuria sveiką plaukų spindesį.

Dizainas gali skirtis nuo pavaizduoto nuotraukoje.

Kaip naudoti: nedidelį kiekį priemonės paskirstykite ant drėgnų plaukų per visą jų ilgį. Nenuskalaukite. Norėdami papildomai pamaitinti plaukus, keletą lašų įlašinkite į savo mėgstamą plaukų kaukę ar kremą.

Cyclopentasiloxane, Dimethicone, Argania Spinosa (Argan) Kernel Oil, Macadamia Ternifolia (Macadamia) Seed Oil, Mauritia Flexuosa (Buriti) Fruit Oil, Isopropyl Myristate, Tocopheryl Acetate, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Ethylhexyl Salicylate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Fragrance(Parfum), Benzyl Benzoate, Butylphenyl Methylpropional, Coumarin, Linalool, Hexyl Cinnamal, Eugenol, CI 60725 (Violet 2)

Keičiantis produkto dizainui, gali kisti produkto sudėtis.

Dėl galimų sudėties ir ingredientų pakitimų atsakingas gamintojas. Rekomenduojame produkto sudėtį tikrinti ant gaminio pakuotės.

Kaip naudoti: nedidelį kiekį priemonės paskirstykite ant drėgnų plaukų per visą jų ilgį. Nenuskalaukite. Norėdami papildomai pamaitinti plaukus, keletą lašų įlašinkite į savo mėgstamą plaukų kaukę ar kremą.

Tinkamumas vartoti po atidarymo:

Aliejus

Pirkę šią prekę dažniausiai renkasi ir šias:

35 atsiliepimai
Parašyti savo atsiliepimą !
JURGITA J. country flag 2023-05-30

preke kokybiska, pristatymas greitesnis nei galejau tiketis. puiku!

Aušra P. country flag 2023-05-03

Mano šviesintiem plaukams labai patinka Macadamia plaukų priežiūros priemonės. Nuo šiol neeksperimentuosiu ieškodama geresnių.
Save.24.lt ne tik geros kainos,bet ir žaibiškas prekių išsiuntimas,ačiū🌹

Asta country flag 2022-09-09

Puiki priemonė silpniems, linkusiems veltis plaukams. Lašelis šio aliejaus paskirstymas ant drėgnų plaukų galiukų suteikia purumo, neapsunkina, nesuriebalina plaukų. Jie tampa lengvai šukuojami, purūs ir galiukai neskilinėja, nesišiaušia, nesisluoksniuoja pats plaukas.

Valerie country flag 2022-02-23

Perku nebe pirmą kartą. Tepuosi rankšluosčiu nusausintus plaukus po purškiamo kondicionieriaus ir išsidžiovinusi kaip final touch, taip pat antrą dieną po plovimo kaip balzamą. Labai skalsus, asmeniškai man efektyviai glotnina plaukus ir jų neapsunkina. Kvapas, aišku, skonio reikalas, man labai patinka ir neerzina.

Daugiau atsiliepimų

Parašyti atsiliepimą

Macadamia Healing Oil Treatment atstatomasis plaukų aliejus

Macadamia Healing Oil Treatment atstatomasis plaukų aliejus

Parašyti atsiliepimą

El. paštas nebus rodomas, naudojamas tik prekės pirkimo patvirtinimui