L'oreal Professionnel Tecni Art Pli Shaper plaukų priemonė 190 ml.

L'oreal Professionnel Tecni Art Pli Shaper plaukų priemonė 190 ml. Padidinti

L'oreal Professionnel Tecni Art Pli Shaper plaukų priemonė 190 ml.

Prekės ID: 14618
 5/5
Pirkėjų atsiliepimai: 3
Prekės ID: 14618
Pirkėjų atsiliepimai: 3

16,99 €

Prekės ID: 14618
 5/5
Pirkėjų atsiliepimai: 3
Prekės ID: 14618
Pirkėjų atsiliepimai: 3

Pristatymo būdai:

  • LPexpress paštomatai 1,99 €
  • DPD Paštomatai 2,19 €
  • Itella paštomatai 1,79 €
  • LPexpress Kurjeriai 2,99 €
  • Į pašto skyrių (pagal kodą). 1,99 €
  • Omniva Paštomatai. 2,50 €

Charakteristikos

Pristatymo terminas 1-3 darbo dienos
Kiekis 190 ml.
Pakuotė (-ės) Standartinė pakuotė
Funkcijos Apimčiai, suteikiantis apimties, tankinantis, pakėlimui nuo šaknų, modeliavimui/formavimui, garbanojimui, tekstūrai išryškinti, ilgai išliekantis, ilgalaikio poveikio, suteikia lankstumo, suteikia elastingumo, daro plaukus lengviau valdomus, nuo saulės/karščio, neapsunkina, suteikia natūralų efektą
Produkto tipas Priemonė, Plaukų priežiūros priemonė, Purškiklis, Plaukų lakas, Garbanų formavimo priemonė
Plaukų būklė/tipas Visiems plaukų tipams
Kūno sričiai Plaukams
Ypatybės Apsaugo nuo karščio formavimo metu
Atsakingas asmuo L'Oréal (Prancūzija)

Susijusios prekės

Prekės aprašymas

Ingredients

Naudojimo instrukcija

L'oreal Professionel Tecni Art Pli purškiklis suteikia plaukams apimties ir leidžia lengvai suformuoti norimo apibrėžtumo garbanas.

Išskirtine formule pasižymintis produktas sukurtas preciziškam darbui su bet kokio tipo plaukais. Tai priemonė, kuri padeda sukurti tokį garbanotų ar banguotų plaukų efektą, apie kokį svajoja kiekvienas.

L'oreal Tecni Art Pli plaukų purškiklis tiksliai sutvirtina kiekvieną sruogą ir palengvina jų modeliavimą. Profesionalų rezultatą užtikrinantis produktas pakelia plaukus nuo šaknų ir suteikia jiems vizualiai daugiau apimties. Dėl to L'oreal Professionel Tecni Art Pli purškiklis tinka tiek garbanojant plaukus, tiek ir suteikiant jiems papildomo tankumo įspūdį.

Produktas leidžia tiksliai suformuoti plaukus ir užtikrina, kad sukurta šukuosena išsilaikys itin ilgai. Tačiau su L'oreal Tecni Art Pli purškikliu sukurtos garbanos ar bangos nesulimpa ir išsaugo savo elastingumą. Dėl to plaukai atrodo dailiai apibrėžti, o sukurtos garbanos – natūraliai lengvos bei lanksčios.

Speciali produkto formulė aktyvuojama karščiu. Todėl, siekiant efektyvaus rezultato, L'oreal Tecni Art Pli plaukų purškiklis turi būti naudojamas su įkaitusiais plaukų priežiūros prietaisais. Tokiu būdu užtikrinamas maksimalus efektas, o sukurtos garbanos įgauna apibrėžtumo ir kerinčios apimties.

Pagrindinės produkto ypatybės:

  • padeda sukurti norimą garbanų efektą;
  • pakelia plaukus nuo šaknų;
  • suteikia įvaizdžiui apimties;
  • užtikrina lanksčią fiksaciją;
  • padeda suvaldyti nepaklusnias sruogas;
  • suteikia natūralų efektą.

L'oreal Professionel Tecni Art Pli Shaper purškiklis skirtas tiksliam elastingų ir natūraliai žvilgančių garbanų formavimui.

Dizainas gali skirtis nuo pavaizduoto nuotraukoje.

Kaip naudoti: purkškite priemonę ant drėgnų, rankšluosčiu nusausintų plaukų laikydami buteliuką 15-20 cm atstumu. Išdžiovinkite plaukus džiovintuvu, kad pakeltumėte juos nuo šaknų ir suteiktumėte apimties. Po to formuokite pasirinktu ir iki reikiamos temperatūros įkaitusiu prietaisu, kad sukurtumėte garbanas arba bangas.

aqua, alcohol denat., crotonates copolymer, cetrimonium chloride, peg-40 hydrogenated castor oil, aminomethyl propanol, benzophenone-1, benzyl salicylate, linalool, amyl cinnamal, hexyl cinnamal, hydroxycitronellal, benzyl alcohol, citronellol, alpha-isomethyl ionone, geraniol, limonene, eugenol, hydroxyisohexyl 3-cyclohexene carboxaldehyde, isoeugenol, parfum

Keičiantis produkto dizainui, gali kisti produkto sudėtis.

Dėl galimų sudėties ir ingredientų pakitimų atsakingas gamintojas. Rekomenduojame produkto sudėtį tikrinti ant gaminio pakuotės.

Kaip naudoti: purkškite priemonę ant drėgnų, rankšluosčiu nusausintų plaukų laikydami buteliuką 15-20 cm atstumu. Išdžiovinkite plaukus džiovintuvu, kad pakeltumėte juos nuo šaknų ir suteiktumėte apimties. Po to formuokite pasirinktu ir iki reikiamos temperatūros įkaitusiu prietaisu, kad sukurtumėte garbanas arba bangas.

Tinkamumas vartoti po atidarymo:

Purškiklis
Plaukų priežiūros priemonė

Pirkę šią prekę dažniausiai renkasi ir šias:

3 atsiliepimai
Parašyti savo atsiliepimą !
Laima N. country flag 2024-03-15

Puiki priemonė. Naudoju lengvam plaukų garbanojimui/bangoms. Purškiu ant beveik sausų plaukų ir po to pasuku formavimo šukomis. Labai patiko, kad fiksuoja, bet nesulipina, ir vis dar galima ramiai per plaukus braukti pirštais. Bandysiu ir kitas šios serijos priemones.

Rasa D. country flag 2023-07-12

Puiki priemonė plaukų formavimui, apsaugo nuo karščio. Labai gerai ilgems plaukams. Tiek idžiovinimui, tiek garbanų sukimui. Šlapius plaukus išpurkšti priemone, gerai paskirstyti, išnuomoti šepečiu, o poto džiovinti įprastai. Plaukai blizga, nesulimpa, gerai išsikelia nuo šaknų, kvepia. Nepadauginti, nes velsis.Gera priemonė.

Vida A. country flag 2016-11-23

Labai geras produktas. Kaip aprašyta,taip ir veikia!!!!! Labai gerai laikosi garbanos,arba be vargo šlapių plaukų efektą lenga išgaiti. :-))))

Parašyti atsiliepimą

L'oreal Professionnel Tecni Art Pli Shaper plaukų priemonė 190 ml.

L'oreal Professionnel Tecni Art Pli Shaper plaukų priemonė 190 ml.

Parašyti atsiliepimą

El. paštas nebus rodomas, naudojamas tik prekės pirkimo patvirtinimui