Little Green Kids Cleanse Protect 'n Tame rinkinys vaikams ( 240 ml. šampūnas/kūno prausiklis + 240 ml. kondicionierius)

Little Green Kids Cleanse Protect 'n Tame rinkinys vaikams ( 240 ml. šampūnas/kūno prausiklis + 240 ml. kondicionierius) Padidinti

Little Green Kids Cleanse Protect 'n Tame rinkinys vaikams ( 240 ml. šampūnas/kūno prausiklis + 240 ml. kondicionierius)

Prekės ID: 56316
Prekės ID: 56316

28,99 €

Prekės ID: 56316
Prekės ID: 56316

Pristatymo būdai:

  • LPexpress paštomatai 1,99 €
  • DPD Paštomatai 2,19 €
  • Itella paštomatai 1,79 €
  • LPexpress Kurjeriai 2,99 €
  • Į pašto skyrių (pagal kodą). 1,99 €
  • Omniva Paštomatai. 2,50 €

Charakteristikos

Pristatymo terminas 5-10 darbo dienos
Kiekis 1 vnt., Rinkinys
Lytis Vaikams
Pakuotė (-ės) Rinkinys
Funkcijos Plaukų plovimui, valymui, atkūrimui/atstatymui, stiprinamasis, prideda sveiką blizgesį, skatina gijimą, drėkinimui, švelnininimui, suteikia elastingumo, maitinanti, glotnina, glotninanti, palengvina plaukų iššukavimą, apsaugo, nuo plaukų slinkimo, nesukelia alergijos
Produkto tipas Šampūnas, Kondicionierius
Plaukų būklė/tipas Visiems plaukų tipams
Odos būklė/tipas Visiems odos tipams
Kūno sričiai Plaukams
Ypatybės Hipoalerginis, Tinka veganams, Be BPA , Be Ftalatų, Be Sulfatų, Be Parabenų, be Glitimo, Su Pantenoliu, Su Vitaminais, Su vitaminu E, Su Alaviju, Su Glicerinu

Susijusios prekės

Prekės aprašymas

Ingredients

Naudojimo instrukcija

Little Green prekės ženklo produktai - tai profesionali kosmetika vaikams. Kiekviena formulė yra natūralių natūralios kilmės ingredientų derinys, skirtas vaikų sveikatai ir apsaugai. 

Rinkinyje yra:

Little Green šampūnas ir kūno prausiklis 2in1 vaikams 240 ml.

Little Green Conditioning Hair Detangler kondicionierius vaikams 240 ml.

Little Green šampūnas ir kūno prausiklis 2in1 yra švelnus produktas, kurį galima naudoti kasdien kūnui ir plaukams plauti. Sudėtis praturtinta pantenoliu ir glicerinu, kurie suteiks nepriekaištingą švarą ir nesausins odos bei plaukų. Natūraliai išgautas aromatas yra linksmas, vaisinis ir patrauklus vaikams.

- Pantenolis: vitamino B5 pirmtakas, kuris prasiskverbia giliai į plaukus ir padeda atkurti suskilinėjusius galiukus bei suteikia plaukams stiprumo bei blizgesio.

- Tokoferilo acetatas: taip pat žinomas kaip vitaminas E. Jame gausu antioksidantų, skatina gijimą. Tai taip pat padeda sustiprinti natūralų odos barjerą, taip užkertant kelią drėgmės praradimui.

- Natrio PCA: natūraliai gauta drėgmę išlaikanti medžiaga, kuri yra vienas iš natūralių odos drėkinimo faktorių (NMF). Padidina plaukų ir odos švelnumą bei elastingumą, padidindamas jų drėgmę surišančias ir drėgmę sulaikančias savybes.

Little Green Conditioning Hair Detangler - tai maitinantis, purškiamas kondicionierius vaikams, kuris akimirksniu išlygina ir iššukuoja plaukus, suteikdamas blizgesio. Puikiai tinka apsaugai nuo saulės, druskos ir chloro. Natūraliai išgautas aromatas yra linksmas, vaisinis ir patrauklus vaikams.

- Alavijas: natūrali priemonė, naudojama šimtmečius dėl savo drėkinančių savybių. Nepaprastai gerai veikia ant sausų plaukų, kuriems  reikia drėkinimo. Turi slinkimą mažinančių savybių.

- Pantenolis: vitamino B5 pirmtakas, kuris giliai prasiskverbia į plaukus ir padeda atkurti suskilinėjusius galiukus bei suteikia blizgesio.

- Glicerinas: natūralus drėkiklis, padedantis plaukams išlaikyti drėgmę.

Kaip naudoti: 

Šampūnas/prausiklis - nedidelį kiekį priemonės įtrinkite į drėgnus plaukus ir odą, kad suputotų ir nuskalaukite. Jei reikia, procedūrą pakartokite.

Kondicionierius -  purškite ant šlapių plaukų ir iššukuokite, skalauti nereikia!

Shampoo & Body Wash: Water/Aqua/Eau, Sodium Lauroyl Methyl Isethionate, Disodium Cocoamphodiacetate, Cocamidopropyl Betaine, Glycerin, Glycol Distearate, Acrylates/Vinyl Neodecanoate Crosspolymer, Sodium Chloride, Cetyl Alcohol, Propanediol, Tocopheryl Acetate, Phenoxyethanol, Sodium Benzoate, Trisodium Ethylenediamine Disuccinate, Hydroxypropyl Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Citric Acid, Ethylhexylglycerin, Panthenol, Sodium PCA, Fragrance (Parfum) Conditioning Hair Detangler: Water/Aqua/Eau, Cetearyl Alcohol, Propanediol, Behentrimonium Chloride, Glycerin, Cetyl Alcohol, Dimethicone, Isopropyl Alcohol, Cyclopentasiloxane, Phenoxyethanol, Amodimethicone, Cetrimonium Chloride, Panthenol, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Fragrance (Parfum), Trisodium Ethylenediamine Disuccinate, Phytantriol, Benzoic Acid, Trideceth-12, Dehydroacetic Acid, Citric Acid, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate

Keičiantis produkto dizainui, gali kisti produkto sudėtis.

Dėl galimų sudėties ir ingredientų pakitimų atsakingas gamintojas. Rekomenduojame produkto sudėtį tikrinti ant gaminio pakuotės.

Kaip naudoti:  Šampūnas/prausiklis - nedidelį kiekį priemonės įtrinkite į drėgnus plaukus ir odą, kad suputotų ir nuskalaukite. Jei reikia, procedūrą pakartokite. Kondicionierius -  purškite ant šlapių plaukų ir iššukuokite, skalauti nereikia!

Tinkamumas vartoti po atidarymo:

Kondicionierius
Šampūnas

Parašyti atsiliepimą

Little Green Kids Cleanse Protect 'n Tame rinkinys vaikams ( 240 ml. šampūnas/kūno prausiklis + 240 ml. kondicionierius)

Little Green Kids Cleanse Protect 'n Tame rinkinys vaikams ( 240 ml. šampūnas/kūno prausiklis + 240 ml. kondicionierius)

Parašyti atsiliepimą

El. paštas nebus rodomas, naudojamas tik prekės pirkimo patvirtinimui