Little Green Kids Bathtime Essentials rinkinys vaikams ( 240 ml. šampūnas/kūno prausiklis + 180 ml. losjonas)

Little Green Kids Bathtime Essentials rinkinys vaikams ( 240 ml. šampūnas/kūno prausiklis + 180 ml. losjonas) Padidinti

Little Green Kids Bathtime Essentials rinkinys vaikams ( 240 ml. šampūnas/kūno prausiklis + 180 ml. losjonas)

Prekės ID: 56317
Prekės ID: 56317

Šiuo metu neturime

Jeigu pageidaujate gauti pranešimą kada prekė bus prekyboje, įveskite savo el. pašto adresą į žemiau esantį langelį.
Norite sužinoti iš karto, kai prekė pasieks mūsų parduotuvę?

Įrašykite savo el.pašto adresą žemiau ir apie prekės atsiradimą būsite informuotas akimirksniu.

29,99 €

Prekės ID: 56317
Prekės ID: 56317

Pristatymo būdai:

  • LPexpress paštomatai 1,99 €
  • DPD Paštomatai 2,19 €
  • Itella paštomatai 1,79 €
  • LPexpress Kurjeriai 2,99 €
  • Į pašto skyrių (pagal kodą). 1,99 €
  • Omniva Paštomatai. 2,50 €

Charakteristikos

Pristatymo terminas 5-10 darbo dienos
Kiekis 1 vnt., Rinkinys
Lytis Vaikams
Pakuotė (-ės) Rinkinys
Funkcijos Plaukų plovimui, asmens higienai, apsaugo plaukų galiukus nuo skilinėjimo, atkūrimui/atstatymui, stiprinamasis, prideda sveiką blizgesį, skatina gijimą, švelnininimui, suteikia elastingumo, drėkinimui, palaiko odos drėgmės balansą, maitinanti, glotnina, glotninanti, suteikia priešuždegiminį/antiseptinį poveikį, gydomoji, tonizuoja, raminanti, pasižymi antibakterinėmis savybėmis, gaivinanti
Produkto tipas Šampūnas, Prausiklis, Losjonas, Kūno losjonas, Dušo gelis
Plaukų būklė/tipas Visiems plaukų tipams
Odos būklė/tipas Visiems odos tipams
Kūno sričiai Plaukams, Visam kūnui
Ypatybės Be Sulfatų, Be Parabenų, be Glitimo, Be BPA , Be Ftalatų, Su Pantenoliu, Su Vitaminais, Su Taukmedžio Sviestu, Su Avokadų aliejumi, Su Alyvuogių Aliejumi, Su Alaviju

Susijusios prekės

Prekės aprašymas

Ingredients

Naudojimo instrukcija

Little Green prekės ženklo produktai - tai profesionali kosmetika vaikams. Kiekviena formulė yra natūralių natūralios kilmės ingredientų derinys, skirtas vaikų sveikatai ir apsaugai. 

Rinkinyje yra:

Little Green šampūnas ir kūno prausiklis 2in1 vaikams 240 ml.

Little Green kūno losjonas vaikams 180 ml.

Little Green šampūnas ir kūno prausiklis 2in1 yra švelnus produktas, kurį galima naudoti kasdien kūnui ir plaukams plauti. Sudėtis praturtinta pantenoliu ir glicerinu, kurie suteiks nepriekaištingą švarą ir nesausins odos bei plaukų. Natūraliai išgautas aromatas yra linksmas, vaisinis ir patrauklus vaikams.

- Pantenolis: vitamino B5 pirmtakas, kuris prasiskverbia giliai į plaukus ir padeda atkurti suskilinėjusius galiukus bei suteikia plaukams stiprumo bei blizgesio.

- Tokoferilo acetatas: taip pat žinomas kaip vitaminas E. Jame gausu antioksidantų, skatina gijimą. Tai taip pat padeda sustiprinti natūralų odos barjerą, taip užkertant kelią drėgmės praradimui.

- Natrio PCA: natūraliai gauta drėgmę išlaikanti medžiaga, kuri yra vienas iš natūralių odos drėkinimo faktorių (NMF). Padidina plaukų ir odos švelnumą bei elastingumą, padidindamas jų drėgmę surišančias ir drėgmę sulaikančias savybes.

Lengvas veido ir kūno losjonas apsaugo odą nuo išsausėjimo ir sulaiko drėgmę viduje. Natūraliai išgautas aromatas yra linksmas, vaisinis ir patrauklus vaikams.

  • Greitai susigerianti, neriebi formulė
  • Drėkina odą visą dieną
  • Puikiai tinka visam kūnui, įskaitant rankas, kojas ir veidą 
  • Sukuria lipidų barjerą, kuris sulaiko drėgmę ir apsaugo odą (ypač panaudojus dezinfekavimo priemonę)
  • Be BPA ir ftalatų
  • Be sulfatų, be parabenų ir be glitimo

- Taukmedžio sviestas: gausus riebalų rūgščių ir vitaminų, idealiai tinka maitinti ir glotninti odą. Kartu su puikiomis priešuždegiminėmis ir gydomosiomis savybėmis jis padeda drėkinti, tonizuoti ir nuraminti odą.

- Avokadų aliejus: šiame itin gerai sugeriančiame aliejuje yra kalio, lecitino, antioksidantų ir daug kitų maistinių medžiagų, kurios maitina ir drėkina sausą, niežtinčią odą.

- Alyvuogių aliejus: natūralus priešuždegiminis produktas, turintis stiprių antioksidantų ir vitaminų A, D, E ir K, gydo ir saugo odą. Antibakterinės savybės taip pat labai naudingos odai.

- Alavijas: naudojamas šimtmečius dėl savo raminamųjų, gydomųjų ir drėkinančių savybių. Nepaprastai gerai veikia ant sausos, sudirgusios odos, kuri išlaikoma rami ir gaivi.

Kaip naudoti:

Šampūnas/kūno prausiklis - nedidelį kiekį priemonės įtrinkite į drėgnus plaukus bei odą, kad suputotų ir nuskalaukite. Jei reikia, procedūrą pakartokite.

Kūno losjonas - tolygiai paskirstykite ant odos, įtrinkite sukamaisiais judesiais kol priemonė įsigers. 

Shampoo & Body Wash: Water/Aqua/Eau, Sodium Lauroyl Methyl Isethionate, Disodium Cocoamphodiacetate, Cocamidopropyl Betaine, Glycerin, Glycol Distearate, Acrylates/Vinyl Neodecanoate Crosspolymer, Sodium Chloride, Cetyl Alcohol, Propanediol, Tocopheryl Acetate, Phenoxyethanol, Sodium Benzoate, Trisodium Ethylenediamine Disuccinate, Hydroxypropyl Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Citric Acid, Ethylhexylglycerin, Panthenol, Sodium PCA, Fragrance (Parfum) Nourishing Body Lotion: Water/Aqua/Eau, Cetyl Ethylhexanoate, Glycerin, Glyceryl Stearate, C12-15 Alkyl Benzoate, Cetearyl Alcohol, Cetyl Alcohol, Dimethicone, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Avena Sativa (Oat) Kernel Extract, Tocopheryl Acetate, Potassium Cetyl Phosphate, Benzyl Alcohol, Sodium PCA, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Aminomethyl Propanol, Sclerotium Gum, Panthenol, Dehydroacetic Acid, Dipotassium Glycyrrhizate, Sodium Hyaluronate, Potassium Sorbate, Citric Acid, Phenoxyethanol, Fragrance (Parfum)

Keičiantis produkto dizainui, gali kisti produkto sudėtis.

Dėl galimų sudėties ir ingredientų pakitimų atsakingas gamintojas. Rekomenduojame produkto sudėtį tikrinti ant gaminio pakuotės.

Kaip naudoti: Šampūnas/kūno prausiklis - nedidelį kiekį priemonės įtrinkite į drėgnus plaukus bei odą, kad suputotų ir nuskalaukite. Jei reikia, procedūrą pakartokite. Kūno losjonas - tolygiai paskirstykite ant odos, įtrinkite sukamaisiais judesiais kol priemonė įsigers. 

Tinkamumas vartoti po atidarymo:

Losjonas
Šampūnas
Dušo gelis
Prausiklis
Kūno losjonas

Parašyti atsiliepimą

Little Green Kids Bathtime Essentials rinkinys vaikams ( 240 ml. šampūnas/kūno prausiklis + 180 ml. losjonas)

Little Green Kids Bathtime Essentials rinkinys vaikams ( 240 ml. šampūnas/kūno prausiklis + 180 ml. losjonas)

Parašyti atsiliepimą

El. paštas nebus rodomas, naudojamas tik prekės pirkimo patvirtinimui