Korres Men's Shampoo Toning & Hair-Strengthening stiprinamasis plaukų šampūnas vyrams

Korres Men's Shampoo Toning & Hair-Strengthening stiprinamasis plaukų šampūnas vyrams Padidinti

Korres Men's Shampoo Toning & Hair-Strengthening stiprinamasis plaukų šampūnas vyrams

Prekės ID: 52540
Prekės ID: 52540

Šiuo metu neturime

Jeigu pageidaujate gauti pranešimą kada prekė bus prekyboje, įveskite savo el. pašto adresą į žemiau esantį langelį.
Norite sužinoti iš karto, kai prekė pasieks mūsų parduotuvę?

Įrašykite savo el.pašto adresą žemiau ir apie prekės atsiradimą būsite informuotas akimirksniu.

13,49 €

Prekės ID: 52540
Prekės ID: 52540

Pristatymo būdai:

  • LPexpress paštomatai 1,99 €
  • DPD Paštomatai 2,19 €
  • Itella paštomatai 1,79 €
  • LPexpress Kurjeriai 2,99 €
  • Į pašto skyrių (pagal kodą). 1,99 €
  • Omniva Paštomatai. 2,50 €

Pirkę šią prekę dažniausiai renkasi ir šias:

Charakteristikos

Pristatymo terminas 5-10 darbo dienos
Kiekis 250 ml.
Lytis Vyrams
Pakuotė (-ės) Standartinė pakuotė
Funkcijos Plaukų plovimui, valymui, stiprinamasis, stiprina plaukų folikulus, atkūrimui/atstatymui, nuo plaukų slinkimo, drėkinimui, maitinanti, apimčiai, suteikiantis apimties, palaiko sveiką odą, prideda sveiką blizgesį, prideda sveiką blizgesį, spindesiui, apsaugo plaukų galiukus nuo skilinėjimo, suteikia elastingumo, glotninanti, glotnina, puoselėja
Produkto tipas Šampūnas
Plaukų būklė/tipas Sausiems, Silpniems, Retiems, Ploniems, Slenkantiems, Trapiems
Plaukų spalva Neskirstoma
Odos būklė/tipas Visiems odos tipams
Kūno sričiai Plaukams, Galvos odai
Ypatybės Su Drėkinamaisiais Komponentais, Su Natūralios kilmės ingredientais, Su Magniu, Su Cinku, Su kalciu, Su Pantenoliu, Su Vitaminais, Su Augaliniais Baltymais, Su kviečių baltymais, Su Proteinais, Su Ryžių Proteinais, Su Vertingaisiais ekstraktais, Be Parabenų, Be Mineralinių Aliejų

Susijusios prekės

Prekės aprašymas

Ingredients

Naudojimo instrukcija

Korres Men's Shampoo Toning & Hair-Strengthening stiprinamasis plaukų šampūnas vyrams valo, maitina plaukus ir atkuria sveiką jų būklę, todėl suteikia daugiau apimties ir padeda veiksmingai kovoti su plaukų slinkimu.

Klinikiniais tyrimai įrodyta, kad produktas veikia kaip prevencinė priemonė nuo plaukų retėjimo, padeda atkurti jų struktūros pažeidimus ir pastebimai sustiprina plaukus. Šampūno sudėtyje esantis kalcio, magnio, mangano ir cinko kompleksas palaiko sveiką galvos odos būklę ir stimuliuoja kraujotaką, todėl stiprina plaukų folikulus ir pačius plaukus nuo šaknų iki galiukų. Pantenolis veikia kaip intensyviai plaukus ir galvos odą drėkinantis komponentas, suteikia sruogoms daugiau apimties ir saugo nuo jų galiukų skilinėjimo, o ryžių ir kviečių baltymai sustiprina plaukus, atkuria jų elastingumą ir sveiką išvaizdą, todėl plaukai tampa glotnūs ir sveikai žvilgantys.

Sausiems, pažeistiems, išsausėjusiems ir retėti pradėjusiems plaukams skirtas šampūnas ne tik veiksmingai šalina nešvarumus, bet ir stiprina, saugo bei puoselėja kiekvieną sruogą.

Patikrinta dermatologų.

Dizainas gali skirtis nuo pavaizduoto nuotraukoje.

Kaip naudoti: nedidelį kiekį priemonės įmasažuokite į drėgnus plaukus ir gerai nuskalaukite vandeniu. Jei reikia, pakartokite procedūrą.

Aqua/Water/Eau,Sodium Laureth Sulfate, SodiumCocoamphoacetate, Glycerin, Betaine, AchilleaMillefolium Extract, Alcohol, Benzoic Acid,Benzyl Alcohol, Biotin, Butylene Glycol,Cinchona Succirubra Bark Extract,Coco-Glucoside, Copper Gluconate, DecylGlucoside, Dehydroacetic Acid, Dicaprylyl Ether,Ethylhexylglycerin, Glyceryl Oleate,Glycoproteins, Guar HydroxypropyltrimoniumChloride, Inulin, Lactic Acid, Lactitol, Laureth-2,Magnesium Aspartate, Niacinamide, OriganumDictamnus Flower/ Leaf/ Stem Extract,Origanum Majorana Leaf Extract, PanicumMiliaceum (Millet) Seed Extract, Panthenol,Parfum (Fragrance), PEG-90 GlycerylIsostearate, Pentylene Glycol, Phenoxyethanol,Polyaminopropyl Biguanide, Polyquaternium-10,Salicylic Acid, Sideritis Syriaca Extract, SodiumChloride, Sodium Gluconate, Sorbic Acid,Tetrasodium Disuccinoyl Cyctine, TriticumVulgare (Wheat) Gluten, Tussilago Farfara(Coltsfoot) Flower Extract, Xylitol, Yeast Extract(Faex), Zinc Gluconate.

Keičiantis produkto dizainui, gali kisti produkto sudėtis.

Dėl galimų sudėties ir ingredientų pakitimų atsakingas gamintojas. Rekomenduojame produkto sudėtį tikrinti ant gaminio pakuotės.

Kaip naudoti: nedidelį kiekį priemonės įmasažuokite į drėgnus plaukus ir gerai nuskalaukite vandeniu. Jei reikia, pakartokite procedūrą.

Tinkamumas vartoti po atidarymo:

Šampūnas

Parašyti atsiliepimą

Korres Men's Shampoo Toning & Hair-Strengthening stiprinamasis plaukų šampūnas vyrams

Korres Men's Shampoo Toning & Hair-Strengthening stiprinamasis plaukų šampūnas vyrams

Parašyti atsiliepimą

El. paštas nebus rodomas, naudojamas tik prekės pirkimo patvirtinimui