Kérastase Fusio-Dose Booster Blond Cicafiber atkuriamoji priemonė šviesiems plaukams 120 ml.

Nemokamas siuntimas Kérastase Fusio-Dose Booster Blond Cicafiber atkuriamoji priemonė šviesiems plaukams 120 ml. Padidinti

Kérastase Fusio-Dose Booster Blond Cicafiber atkuriamoji priemonė šviesiems plaukams 120 ml.

Prekės ID: 40883
Prekės ID: 40883

62,49 €

Prekės ID: 40883
Prekės ID: 40883

Pristatymo būdai:

  • LPexpress paštomatai 1,99 €
  • DPD Paštomatai 2,19 €
  • Itella paštomatai 1,79 €
  • LPexpress Kurjeriai 2,99 €
  • Į pašto skyrių (pagal kodą). 1,99 €
  • Omniva Paštomatai. 2,50 €

Charakteristikos

Pristatymo terminas 1-3 darbo dienos
Kiekis 120 ml.
Pakuotė (-ės) Standartinė pakuotė
Funkcijos Atkūrimui/atstatymui, apsaugo nuo žalingo aplinkos poveikio, maitinanti, drėkinimui, stiprinamasis, suteikia elastingumo, grąžina gyvybingumą, puoselėja
Produkto tipas Priemonė
Plaukų būklė/tipas Visiems plaukų tipams
Plaukų spalva Šviesiems
Kūno sričiai Plaukams
Ypatybės Su Vertingaisiais ekstraktais, Su Hialurono rūgštimi, Su Vertingais Kompleksais, Su Drėkinamaisiais Komponentais
Atsakingas asmuo L'Oréal (Prancūzija)

Susijusios prekės

Prekės aprašymas

Ingredients

Naudojimo instrukcija

Kérastase Fusio-Dose Booster Blond Cicafiber - intensyvaus poveikio maitinamoji priemonė šviesiems ir sruogelėmis šviesintiems plaukams, kurios sudėtis papildyta galinga formule su hialurono rūgštimi ir Cica augalo ekstraktu, akimirksniu, vos per 5 minutes, atstato plaukų būklę ir iki 50% padidina plaukų elastingumą. 

Procedūros metu katijoniniai polimerai yra pritvirtinami prie labiausiai įjautrintų plaukų sričių, kad veiktų ten, kur jų labiausiai reikia nesukeliant sunkumo jausmo, o antierozinis kompleksas sustiprina ir atkuria plaukų pluoštą. Cica ekstraktas labiausiai žinomas dėl savo antioksidacinių savybių savybių, kurios ramina ir minkština plaukus bei apsaugo nuo kasdienių pažeidimų, o ypač koncentruota hialurono rūgštis stiprina plaukus ir padeda išvengti plaukų lūžinėjimo.

Rezultatas: plaukai atrodo stipresni, energingesni ir atsparesni lūžinėjimui.

Kaip naudoti: naudokite tik su Fusio-Dose koncentruota emulsija. Laikykite priemonę viena ranka, nuimkite jo dangtelį ir pridėkite koncentrato indelį. Sukite jį pagal laikrodžio rodyklę, kol išgirsite spragtelėjimą. Priemonė pati pripildys koncentrato buteliuką tokiu kiekiu produkto, kokio reikia (6 ml.) ir automatiškai sustos. Atsukite ir buteliuką ir užsukite ant jo purkštuką. Pakratykite paruoštą mišinį, kad abi priemonės susimaišytų. Purkškite ant drėgnų plaukų maždaug 10 cm. atstumu, kruopščiai įmasažuokite, palikite 1-3 minutes ir kruopščiai išskalaukite vandeniu. 

Dizainas gali skirtis nuo pavaizduoto nuotraukoje.

AQUA/WATER, AMODIMETHICONE, TRIDECETH-5, GLYCERIN, PHENOXYETHANOL, TRIDECETH-10, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, TOCOPHERYL ACETATE, CHORHEXIDINE DIGLUCONATE, ACETIC ACID, ZINC GLUCONATE, CI 60730/ EXT. VIOLET 2.

Keičiantis produkto dizainui, gali kisti produkto sudėtis.

Dėl galimų sudėties ir ingredientų pakitimų atsakingas gamintojas. Rekomenduojame produkto sudėtį tikrinti ant gaminio pakuotės.

Kaip naudoti: naudokite tik su Fusio-Dose koncentruota emulsija. Laikykite priemonę viena ranka, nuimkite jo dangtelį ir pridėkite koncentrato indelį. Sukite jį pagal laikrodžio rodyklę, kol išgirsite spragtelėjimą. Priemonė pati pripildys koncentrato buteliuką tokiu kiekiu produkto, kokio reikia (6 ml.) ir automatiškai sustos. Atsukite ir buteliuką ir užsukite ant jo purkštuką. Pakratykite paruoštą mišinį, kad abi priemonės susimaišytų. Purkškite ant drėgnų plaukų maždaug 10 cm. atstumu, kruopščiai įmasažuokite, palikite 1-3 minutes ir kruopščiai išskalaukite vandeniu. 

Pirkę šią prekę dažniausiai renkasi ir šias:

Parašyti atsiliepimą

Kérastase Fusio-Dose Booster Blond Cicafiber atkuriamoji priemonė šviesiems plaukams 120 ml.

Kérastase Fusio-Dose Booster Blond Cicafiber atkuriamoji priemonė šviesiems plaukams 120 ml.

Parašyti atsiliepimą

El. paštas nebus rodomas, naudojamas tik prekės pirkimo patvirtinimui