Kemon Hair Manya Zero Gravity modeliavimo pasta, 100 ml.

Kemon Hair Manya Zero Gravity modeliavimo pasta, 100 ml. Padidinti

Kemon Hair Manya Zero Gravity modeliavimo pasta, 100 ml.

Prekės ID: 42640
Prekės ID: 42640

18,49 €

Prekės ID: 42640
Prekės ID: 42640

Pristatymo būdai:

  • LPexpress paštomatai 1,99 €
  • DPD Paštomatai 2,19 €
  • Itella paštomatai 1,79 €
  • LPexpress Kurjeriai 2,99 €
  • Į pašto skyrių (pagal kodą). 1,99 €
  • Omniva Paštomatai. 2,50 €

Charakteristikos

Pristatymo terminas 5-10 darbo dienos
Kiekis 100 ml.
Lytis Vyrams
Pakuotė (-ės) Standartinė pakuotė
Funkcijos Modeliavimui/formavimui
Produkto tipas Pasta
Kūno sričiai Plaukams

Susijusios prekės

Prekės aprašymas

Ingredients

Naudojimo instrukcija

Kemon Hair Manya Zero Gravity yra labai stiprios fiksacijos modeliavimo pasta, suteikianti matinį efektą ir ilgalaikę fiksaciją. Skirta sukurti įmantrius stilius ir netvarkingų plaukų efektą. Padeda suformuoti net pačius nepaklusniausius, garbanotus ir kietus plaukus bei suvaldo smulkias garbanėles. Neapsunkina plaukų, sruogos neįgauna šlapio efekto. Pašalina nepageidaujamą plaukų pūtimąsi. Tinka visų tipų plaukams.Idealiai tinka sudėtingai išvaizdai.

 

Kaip naudoti: pastą naudojant ant drėgnų plaukų – suteiksite šukuosenai retro efektą, o naudojant ant sausų plaukų - ją apibrėžs ir atskirs. Paimkite nedidelį kiekį produkto, patrinkite tarp delnų ir paskirstykite ant plaukų. Atminkite, kad naudojamo produkto kiekį reikia pritaikyti prie plaukų ilgio ir tankio.

AQUA (WATER/EAU), ALCOHOL DENAT., VINYL CAPROLACTAM/VP/DIMETHYLAMINOETHYL METHACRYLATE COPOLYMER, PVP, VP/VA COPOLYMER, CETEARYL ALCOHOL, PETROLATUM, TRIACONTANYL PVP, PROPYLENE GLYCOL, CETYL ALCOHOL, STEARETH-21, STEARYL ALCOHOL, PARFUM (FRAGRANCE), VP/DMAPA ACRYLATES COPOLYMER, CETETH-10 PHOSPHATE, DICETYL PHOSPHATE, PEG-8 BEESWAX, CORN STARCH MODIFIED, HYDROXYETHYLCELLULOSE, TRIETHANOLAMINE, ETHYLPARABEN, METHYLPARABEN, PROPYLPARABEN, IMIDAZOLIDINYL UREA, GLYCERIN, SODIUM METHYLPARABEN, SODIUM DEHYDROACETATE, SORBIC ACID, TETRASODIUM EDTA, EUGENOL, GERANIOL, LIMONENE, LINALOOL, CITRONELLOL, CINNAMYL ALCOHOL, COUMARIN, HEXYL CINNAMAL, CITRAL.

Keičiantis produkto dizainui, gali kisti produkto sudėtis.

Dėl galimų sudėties ir ingredientų pakitimų atsakingas gamintojas. Rekomenduojame produkto sudėtį tikrinti ant gaminio pakuotės.

Kaip naudoti: pastą naudojant ant drėgnų plaukų – suteiksite šukuosenai retro efektą, o naudojant ant sausų plaukų - ją apibrėžs ir atskirs. Paimkite nedidelį kiekį produkto, patrinkite tarp delnų ir paskirstykite ant plaukų. Atminkite, kad naudojamo produkto kiekį reikia pritaikyti prie plaukų ilgio ir tankio.

Tinkamumas vartoti po atidarymo:

Pasta

Parašyti atsiliepimą

Kemon Hair Manya Zero Gravity modeliavimo pasta, 100 ml.

Kemon Hair Manya Zero Gravity modeliavimo pasta, 100 ml.

Parašyti atsiliepimą

El. paštas nebus rodomas, naudojamas tik prekės pirkimo patvirtinimui