Kallos Botaniq Deep Sea atkuriamasis šampūnas

Kallos Botaniq Deep Sea atkuriamasis šampūnas Padidinti

Kallos Botaniq Deep Sea atkuriamasis šampūnas

Prekės ID: 42925
Prekės ID: 42925

5,99 €

Prekės ID: 42925
Prekės ID: 42925

Pristatymo būdai:

  • LPexpress paštomatai 1,99 €
  • DPD Paštomatai 2,19 €
  • Itella paštomatai 1,79 €
  • LPexpress Kurjeriai 2,99 €
  • Į pašto skyrių (pagal kodą). 1,99 €
  • Omniva Paštomatai. 2,50 €

Charakteristikos

Pristatymo terminas 5-10 darbo dienos
Kiekis 300 ml.
Pakuotė (-ės) Standartinė pakuotė
Funkcijos Puoselėja, atkūrimui/atstatymui, drėkinimui, maitinanti, apsaugo nuo žalingo aplinkos poveikio
Produkto tipas Šampūnas
Plaukų būklė/tipas Sausiems, Pažeistiems
Plaukų spalva Neskirstoma
Kūno sričiai Plaukams
Ypatybės Su Vertingaisiais ekstraktais, Su Vitaminais, Su vertingaisiais dumbliais
Atsakingas asmuo Kallos Cosmetics (Vengrija)

Susijusios prekės

Prekės aprašymas

Ingredients

Naudojimo instrukcija

Kallos Botaniq Deep Sea atkuriamasis šampūnas su jūros dumblių ekstraktu efektyviai atkuria sausus ir pažeistus plaukus ir jais rūpinasi. 

Minkštas, kremines putas keliantis šampūnas efektyviai išvalys plaukų formavimo likučius ir riebalų perteklių, kurie užkemša galvos odos poras. Nepažeisdamas epidermio pH balanso, šis šampūnas išsaugos natūralų plaukų tūrį ir tekstūrą, suteiks šilkinio švelnumo ir spindesio bei palengvins šukavimą. 

Formulė su negyvosios jūros mineralais ir jūros dumblių ekstraktu pasirūpins riebalinių liaukų reguliavimu ir prailgins pirminį plaukų grynumą ir gaivumą šaknyse. Natūralūs augaliniai baltymai ištaisys aplinkos poveikio padarytą žalą, o vitaminai maitins ir drėkins plaukus. 

Kaip naudoti: nedidelį kiekį priemonės įtrinkite į drėgnus plaukus, kad suputotų ir nuskalaukite. Jei reikia, procedūrą pakartokite.

Water / Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Maris Sal / Sea Salt, Glycerin, Cocamidopropyl Betaine, Cocamide DEA, Parfum / Fragrance, Polyquaternium-7, Palm Kernel / Coco Glucoside, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, PEG-7 Glyceryl Cocoate, PEG / PPG120 / 10 Trimethylolpropane Trioleate, Helianthus Annuus Seed Oil, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Linum Usitatissimum (Linseed) Seed Oil, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Argania Spinosa (Argan) Kernel Oil, Macadamia Ternifolia (Macadamia) Seed Oil, Olea Europaea (Olive) Oil, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Panthenol, Glycol Distearate, Glyceryl Oleate, Glyceryl Stearate, Propylene Glycol, Propanediol, Lycium Barbarum (Matrimony Vine) Fruit Extract, Fragaria Ananassa Frut Extract, Rubus Idaeus (Rasberry) Fruit Extract, Rubus Fruticosus (Blackberry) Fruit Extract, Niacinamide, Calcium Pantothenate,Sodium Ascorbyl Phosphate, Tocopheryl Acetate, Pyridoxine Hydrochloride, Maltodextrin, Sodium Starch Octenylsuccinate, Citric Acid, Benzy Alcohol, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone.

Keičiantis produkto dizainui, gali kisti produkto sudėtis.

Dėl galimų sudėties ir ingredientų pakitimų atsakingas gamintojas. Rekomenduojame produkto sudėtį tikrinti ant gaminio pakuotės.

Kaip naudoti: nedidelį kiekį priemonės įtrinkite į drėgnus plaukus, kad suputotų ir nuskalaukite. Jei reikia, procedūrą pakartokite.

Tinkamumas vartoti po atidarymo:

Šampūnas

Pirkę šią prekę dažniausiai renkasi ir šias:

Parašyti atsiliepimą

Kallos Botaniq Deep Sea atkuriamasis šampūnas

Kallos Botaniq Deep Sea atkuriamasis šampūnas

Parašyti atsiliepimą

El. paštas nebus rodomas, naudojamas tik prekės pirkimo patvirtinimui