Kallos Banana Fortifying kaukė

Kallos Banana Fortifying kaukė Padidinti

Kallos Banana Fortifying kaukė

Prekės ID: 13005
 4.8/5
Pirkėjų atsiliepimai: 48
Prekės ID: 13005
Pirkėjų atsiliepimai: 48

1,99 €

Prekės ID: 13005
 4.8/5
Pirkėjų atsiliepimai: 48
Prekės ID: 13005
Pirkėjų atsiliepimai: 48

Pristatymo būdai:

  • LPexpress paštomatai 1,99 €
  • DPD Paštomatai 2,19 €
  • Itella paštomatai 1,79 €
  • LPexpress Kurjeriai 2,99 €
  • Į pašto skyrių (pagal kodą). 1,99 €
  • Omniva Paštomatai. 2,50 €

Charakteristikos

Pristatymo terminas 1-3 darbo dienos
Kiekis 275 ml., 1000 ml., 500 ml.
Pakuotė (-ės) Standartinė pakuotė
Funkcijos Drėkinimui, maitinanti, atkūrimui/atstatymui, stiprinamasis, glotninanti, glotnina, švelnininimui, grąžina gyvybingumą, suteikia lankstumo, suteikia elastingumo, apsaugo nuo žalingo aplinkos poveikio, apsaugo, spindesiui, prideda sveiką blizgesį, prideda sveiką blizgesį, energizuoja, daro plaukus lengviau valdomus
Produkto tipas Kaukė, Plaukų kaukė
Plaukų būklė/tipas Sausiems, Pažeistiems, Silpniems
Plaukų spalva Neskirstoma
Kūno sričiai Plaukams
Ypatybės Su Vitaminais, Su vitaminu A, Su vitaminu B3, Su vitaminu B5, Su vitaminu B6, Su vitaminu C, Su vitaminu E, Su vitaminu E, Su Vertingaisiais ekstraktais, Su Vertingaisiais aliejais, Su Augaliniais aliejais, Su bananų ekstraktu, Su Alyvuogių Aliejumi, Su Drėkinamaisiais Komponentais, Su Antioksidantais
Atsakingas asmuo Kallos Cosmetics (Vengrija)

Susijusios prekės

Prekės aprašymas

Ingredients

Naudojimo instrukcija

Kallos Banana Fortifying plaukų kaukė efektyviai sudrėkina, atgaivina plaukus, suteikia jiems daugiau energijos ir sveiko spindesio.

Produktas padeda pasirūpinti sausais, pažeistais, gyvybingumą praradusiais plaukais. Vitaminų kompleksu papildyta Kallos Banana plaukų kaukė užtikrina intensyvų maitinamąjį poveikį, stiprina ir regeneruoja kiekvieną sruogą. Produkto sudėtyje esantys vitaminai A ir C rūpinasi, kad plaukai augtų sveiki. B grupės vitaminai drėkina plaukus ir saugo juos nuo išsausėjimo. O vitaminas E padeda apsaugoti plaukus nuo žalingo laisvųjų radikalų poveikio.

Kallos Banana kaukė taip pat papildyta augaliniais komponentais, kurie drėkina ir atkuria sveiką sausų bei susilpnėjusių plaukų būklę. Sudėtyje esantis bananų ekstraktas, kuriame gausu silicio, pastebimai sustiprina silpnas sruogas. O alyvuogių aliejus kondicionuoja sausus plaukus ir padeda atkurti struktūrinius jų pažeidimus. Dėl to Kallos Banana Fortifying Mask plaukų kaukė leidžia ir vėl mėgautis sruogų švelnumu, glotnumu ir elastingumu.

Priemonė užtikrina efektyvią pagalbą puoselėjant silpnus ar nualintus plaukus. Kallos Banana kaukės formulė užtikrina optimalų plaukų drėkinimą ir maitinimą, todėl jie auga stiprūs ir sveiki. O specialiai atrinktos veikliosios medžiagos padeda apsaugoti plaukus nuo terminių pažeidimų bei neigiamo aplinkos poveikio.

Kallos Banana kaukė leidžia mėgautis gyvybingais, spindinčiais ir lengvai suvaldomais plaukais.

Dizainas gali skirtis nuo pavaizduoto nuotraukoje.

Kaip naudoti: užtepkite kaukę ant drėgnų, šampūnu išplautų plaukų, ir palaikykite 3–5 minutes. Po to kruopščiai nuplaukite vandeniu.

Aqua, Cetearyl Alcohol, Cetrimonium Chloride, Olea Europaea Oil, Parfum, Citric Acid, Cyclopentasiloxane, Dimethiconol, Propylene Glycol, Musa Sapientium Fruit Extract, Niacinamide, Calcium Pantothenate, Sodium Ascorbyl Phosphate, Tocopheryl Acetate, Pyridoxine HCL, Maltodextrin Sodium Starch, Octenylsuccinate Silica, Benzyl Alcohol, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone.

Keičiantis produkto dizainui, gali kisti produkto sudėtis.

Dėl galimų sudėties ir ingredientų pakitimų atsakingas gamintojas. Rekomenduojame produkto sudėtį tikrinti ant gaminio pakuotės.

Kaip naudoti: užtepkite kaukę ant drėgnų, šampūnu išplautų plaukų, ir palaikykite 3–5 minutes. Po to kruopščiai nuplaukite vandeniu.

Tinkamumas vartoti po atidarymo:

Kaukė

Pirkę šią prekę dažniausiai renkasi ir šias:

48 atsiliepimai
Parašyti savo atsiliepimą !
Marytė country flag 2023-12-03

Labai gerai atpalaiduoja ir pamaitina plaukus.

Ina T. country flag 2023-07-17

Kaikė puiki, atitinka aprašymą ir savybes.Labai kvepianti

Gytis country flag 2022-10-12

Žmona įvertino puikiai.

Edita Š. country flag 2022-07-18

Is pradziu nusipirkau maza pakuote pabandymui. kauke esu patenkinta, plaukai svelnesni,minkstesni,tad sikart uzsisakiau jos didele pakuote. kauke naudoju kaskart plaunant plaukucius.

Daugiau atsiliepimų

Parašyti atsiliepimą

Kallos Banana Fortifying kaukė

Kallos Banana Fortifying kaukė

Parašyti atsiliepimą

El. paštas nebus rodomas, naudojamas tik prekės pirkimo patvirtinimui