Goldwell Style Sign Just Smooth Flat Marvel plaukus tiesinanti priemonė 100 ml.

Goldwell Style Sign Just Smooth Flat Marvel plaukus tiesinanti priemonė 100 ml. Padidinti

Goldwell Style Sign Just Smooth Flat Marvel plaukus tiesinanti priemonė 100 ml.

Prekės ID: 15181
 5/5
Pirkėjų atsiliepimai: 21
Prekės ID: 15181
Pirkėjų atsiliepimai: 21

14,99 €

Prekės ID: 15181
 5/5
Pirkėjų atsiliepimai: 21
Prekės ID: 15181
Pirkėjų atsiliepimai: 21

Pristatymo būdai:

  • LPexpress paštomatai 1,99 €
  • DPD Paštomatai 2,19 €
  • Itella paštomatai 1,79 €
  • LPexpress Kurjeriai 2,99 €
  • Į pašto skyrių (pagal kodą). 1,99 €
  • Omniva Paštomatai. 2,50 €

Charakteristikos

Pristatymo terminas 1-3 darbo dienos
Kiekis 100 ml.
Pakuotė (-ės) Standartinė pakuotė
Funkcijos Tiesinimui, apsaugo, nuo saulės/karščio, glotninanti, glotnina, švelnininimui, apsaugo nuo žalingo aplinkos poveikio, daro plaukus lengviau valdomus, nuo lūžinėjimo, nuo lūžinėjimo, spindesiui, suteikia elastingumo, suteikia lankstumo, grąžina gyvybingumą, ilgalaikio poveikio, modeliavimui/formavimui, tramdo šiaušimąsi
Produkto tipas Losjonas, Losjonas plaukams, Priemonė
Plaukų būklė/tipas Nepaklusniems, Šiurkštiems, Garbanotiems, Banguotiems
Plaukų spalva Neskirstoma
Kūno sričiai Plaukams
Ypatybės Su Bambukų ekstraktu, Su bambuku , Su Augaliniais Baltymais, Su Baltymais, Su Proteinais, Su kviečių baltymais, Su Polimerais, Su UV filtru
Atsakingas asmuo Kao Germany GmbH (Vokietija)

Susijusios prekės

Prekės aprašymas

Ingredients

Naudojimo instrukcija

Goldwell Style Sign Just Smooth Flat Marvel tiesinamasis balzamas išlygina plaukų paviršių ir suteikia sruogoms aksominio švelnumo.

Vos per kelias minutes produktas padeda sukurti natūraliai glotnių ir sveikai žvilgančių plaukų efektą. Todėl šiurkštūs, pasišiaušę ar sunkiai suvaldomi plaukai įgauna daugiau švelnumo bei elastingumo. O garbanoti ar banguoti plaukai su Goldwell Just Smooth balzamo pagalba akimirksniu tampa glotnūs bei tiesūs.

Išskirtinė produkto formulė papildyta apsauga nuo karščio iki 200°C. Dėl to Goldwell Just Smooth Flat Marvel tiesinamasis balzamas suteikia galimybę naudoti įkaitintus prietaisus, pavyzdžiui, plaukų tiesinimo žnyples, tobulam efektui pasiekti. Tai kaskart leidžia mėgautis trokštama plaukų išvaizda saugiai ir nepažeidžiant plaukų struktūros.

Dėl sudėtyje esančių komponentų priemonė didina plaukų atsparumą pažeidimams ir saugo juos nuo lūžinėjimo. Speciali formulė su bambuko baltymais stiprina plaukus, atkuria ir palaiko natūralų jų elastingumą. Unikalus elastomero ir UV filtro derinys suteikia apsaugą nuo žalingų saulės spindulių bei karščio dažomos žalos. O Goldwell Just Smooth balzamo sudėtyje esantys polimerai palengvina plaukų formavimo procesą.

Goldwell Style Sign Just Smooth Flat Marvel tiesinamasis balzamas sugrąžina garbanotiems ir šiurkštiems plaukams trokštamą lygumą ir spindesį. O galimybė tiksliai, saugiai ir ilgam suvalgyti nepaklusnias sruogas kaskart leidžia mėgautis gyvybinga plaukų išvaizda.

Kaip naudoti: nedidelį kiekį priemonės paskirstykite ant švarių, rankšluosčiu nusausintų plaukų per visą plaukų ilgį ir išdžiovinkite plaukų džiovintuvu. Jei norisi ryškesnio efekto, plaukus rekomenduojama formuoti naudojant tiesinimo žnyples. Priemonės nereikia nuskalauti vandeniu.

Water / Aqua / Eau, Dimethicone, Propylene Glycol, VP/VA Copolymer, Sodium Polyacryloyldimethyl Taurate, Hydrogenated Polydecene, Dimethiconol, Polysilicone-28, Bambusa Vulgaris (Bamboo) Shoot Extract, Sorbitol, Trideceth-10, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Hydrolyzed Wheat Protein, Alcohol, Sodium Hydroxide, Phenoxyethanol, Methylparaben, Propylparaben, Ethylparaben, Sodium Benzoate, Fragrance / Parfum, Linalool, Limonene, Alpha-Isomethyl Ionone.

Keičiantis produkto dizainui, gali kisti produkto sudėtis.

Dėl galimų sudėties ir ingredientų pakitimų atsakingas gamintojas. Rekomenduojame produkto sudėtį tikrinti ant gaminio pakuotės.

Kaip naudoti: nedidelį kiekį priemonės paskirstykite ant švarių, rankšluosčiu nusausintų plaukų per visą plaukų ilgį ir išdžiovinkite plaukų džiovintuvu. Jei norisi ryškesnio efekto, plaukus rekomenduojama formuoti naudojant tiesinimo žnyples. Priemonės nereikia nuskalauti vandeniu.

Tinkamumas vartoti po atidarymo:

Losjonas

Pirkę šią prekę dažniausiai renkasi ir šias:

21 atsiliepimai
Parašyti savo atsiliepimą !
Rita country flag 2023-03-03

Nera tobulesnio produkto uz sita!!😍

Inesa country flag 2022-05-17

Puiki priemone. Plaukai glotnus ir zvilgantys

Jolita country flag 2021-06-21

Man patiko.

Sandra country flag 2021-04-18

Puiki priemonė

Daugiau atsiliepimų

Parašyti atsiliepimą

Goldwell Style Sign Just Smooth Flat Marvel plaukus tiesinanti priemonė 100 ml.

Goldwell Style Sign Just Smooth Flat Marvel plaukus tiesinanti priemonė 100 ml.

Parašyti atsiliepimą

El. paštas nebus rodomas, naudojamas tik prekės pirkimo patvirtinimui