Goldwell Dualsenses Blondes Highlights šampūnas šviesiems plaukams

Goldwell Dualsenses Blondes Highlights šampūnas šviesiems plaukams Padidinti

Goldwell Dualsenses Blondes Highlights šampūnas šviesiems plaukams

Prekės ID: 23953
 4.8/5
Pirkėjų atsiliepimai: 44
Prekės ID: 23953
Pirkėjų atsiliepimai: 44

9,99 €

  • Informuoti, kai atsiras

Prekės ID: 23953
 4.8/5
Pirkėjų atsiliepimai: 44
Prekės ID: 23953
Pirkėjų atsiliepimai: 44

Pristatymo būdai:

  • LPexpress paštomatai 1,99 €
  • DPD Paštomatai 2,19 €
  • Itella paštomatai 1,79 €
  • LPexpress Kurjeriai 2,99 €
  • Į pašto skyrių (pagal kodą). 1,99 €
  • Omniva Paštomatai. 2,50 €

Charakteristikos

Pristatymo terminas 1-3 darbo dienos
Kiekis 250 ml., 1000 ml., 1500 ml.
Pakuotė (-ės) Standartinė pakuotė
Funkcijos Plaukų plovimui, valymui, atkūrimui/atstatymui, spalvai išlaikyti, neutralizuoja geltonus atspalvius, apsaugo spalvą nuo pageltimo, apsaugo spalvą nuo pageltimo, drėkinimui, pašalina sausumo pojūtį, spindesiui, prideda sveiką blizgesį, prideda sveiką blizgesį, apsaugo, apsaugo nuo žalingo aplinkos poveikio, glotnina, glotninanti, minkštinanti
Produkto tipas Šampūnas
Plaukų būklė/tipas Visiems plaukų tipams, Dažytiems
Plaukų spalva Šviesiems
Kūno sričiai Plaukams
Ypatybės Su Vertingais Kompleksais, Su Vertingaisiais ekstraktais, Su Glicerinu, Su Pantenoliu, Su Vitaminais, Su vitaminu B5, Su Drėkinamaisiais Komponentais, Su Natūralios kilmės ingredientais
Atsakingas asmuo Kao Germany GmbH (Vokietija)

Susijusios prekės

Prekės aprašymas

Ingredients

Naudojimo instrukcija

Goldwell Dualsenses Blondes & Highlights šampūnas šviesiems plaukams efektyviai puoselėja kiekvieną sruogą ir padeda išvengti spalvos pokyčių.

Priemonė užtikrina naujos kartos šviesių ir šviesintų plaukų priežiūrą. Speciali produkto formulė sukurta taip, kad suteiktų galimybę iš naujo nustatyti plaukų šviesumo ir platininio spindesio standartus. Goldwell Dualsenses Blondes Highlights šampūnas papildytas unikalia Luminescine technologija, kuri UV spindulius paverčia plika akimi matoma šviesa. Tai sukuria nuostabų spindesį, kuris apgaubia kiekvieną šviesių plaukų sruogą. O FadeStopFormula molekulėmis papildytas produktas efektyviai saugo plaukų spalvą nuo blukimo. Dėl to nepriekaištingai atrodančiais ir išskirtinio žvilgesio kupinai šviesiais plaukais galima mėgautis dar ilgiau.

Goldwell Blondes & Highlights šampūnas saugo šviesius plaukus nuo nepageidaujamų tonų, atsirandančių dėl įvairių aplinkos agresorių. Priemonė efektyviai neutralizuoja geltonus atspalvius ir padeda ilgiau išsaugoti trokštamą plaukų spalvą. O microPROtec kompleksas užtikrina tolygų veikliųjų medžiagų pasiskirstymą ant plaukų paviršiaus.

Priemonės sudėtyje gausu vertingųjų komponentų, kurie suteikia plaukams švelnumo, minkštumo ir spindesio. Dėl to Goldwell Dualsenses šampūnas su augaliniais ekstraktais padeda pasirūpinti optimalia plaukų ir galvos odos būkle. O glicerinas, pantenolis ir kitos veikliosios medžiagos palaiko drėgmės balansą ir efektyviai saugo plaukus nuo išsausėjimo.

Goldwell Dualsenses Blondes & Highlights plaukų šampūnas švelniai valo šviesius plaukus ir saugo jų spalvos ryškumą. Priemonė padeda išvengti nepageidaujamų spalvos pokyčių ir kaskart rūpinasi optimalia šviesių plaukų priežiūra.

Dizainas gali skirtis nuo pavaizduoto nuotraukoje.

Kaip naudoti: nedidelį kiekį priemonės įtrinkite į drėgnus plaukus, kad suputotų, ir nuskalaukite. Jei reikia, procedūrą pakartokite.

Water/Aqua/Eau, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Lauroyl Sarcosinate, Cocamidopropyl Hydroxysultaine, Glycol Distearate, Sodium Lauroyl Glutamate, Sodium PCA, Glycoproteins, Glyceryl Laurate, Prunus Insititia Seed Oil, Disodium Distyrylbiphenyl Disulfonate, Palmitamidopropyltrimonium Chloride, Propylene Glycol, Cocamide MEA, Glyoxylic Acid, Hydroxypropyl Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Isostearamide MIPA, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Silicone Quaternium-22, Panthenol, Glycerin, PPG-3 Myristyl Ether, Octyldodecyl PCA, Salix Nigra (Willow) Bark Extract, Citric Acid, Sodium Chloride, Sodium Hydroxide, Sodium Benzoate, Benzoic Acid, Fragrance/Parfum, Ext. Violet 2/ CI 60730, HC Blue No.11.

Keičiantis produkto dizainui, gali kisti produkto sudėtis.

Dėl galimų sudėties ir ingredientų pakitimų atsakingas gamintojas. Rekomenduojame produkto sudėtį tikrinti ant gaminio pakuotės.

Kaip naudoti: nedidelį kiekį priemonės įtrinkite į drėgnus plaukus, kad suputotų, ir nuskalaukite. Jei reikia, procedūrą pakartokite.

Tinkamumas vartoti po atidarymo:

Šampūnas

Pirkę šią prekę dažniausiai renkasi ir šias:

44 atsiliepimai
Parašyti savo atsiliepimą !
Jurgita country flag 2024-01-05

Pagaliau atradau savo šviesiems plaukams tinkamą šampūną.Perku jau ne pirmą 1000ml talpos pakuotę,tai daug ką pasako :).
Rekomenduoju!
Žaibiškas pristatymas.
Ačiū komandai! :)

Viktorija country flag 2023-07-12

Labai puikus šampūnas.

Diana B. country flag 2023-03-27

Viskas labai patiko🙂
Prekės nuostabios ir greitas pristatymas.
Ačiū

Sniegė G. country flag 2023-01-12

Puikiai išplauna plaukus, suteikia šaltesnio atspalvio,tačiau nepilkina (kas labiausiai man ir patiko), nesaunina plauko.

Daugiau atsiliepimų

Parašyti atsiliepimą

Goldwell Dualsenses Blondes Highlights šampūnas šviesiems plaukams

Goldwell Dualsenses Blondes Highlights šampūnas šviesiems plaukams

Parašyti atsiliepimą

El. paštas nebus rodomas, naudojamas tik prekės pirkimo patvirtinimui