CHI Keratin Silk Infusion priemonė su keratinu

CHI Keratin Silk Infusion priemonė su keratinu Padidinti

CHI Keratin Silk Infusion priemonė su keratinu

Prekės ID: 11432
 4.9/5
Pirkėjų atsiliepimai: 101
Prekės ID: 11432
Pirkėjų atsiliepimai: 101

2,99 €

Prekės ID: 11432
 4.9/5
Pirkėjų atsiliepimai: 101
Prekės ID: 11432
Pirkėjų atsiliepimai: 101

Pristatymo būdai:

  • LPexpress paštomatai 1,99 €
  • DPD Paštomatai 2,19 €
  • Itella paštomatai 1,79 €
  • LPexpress Kurjeriai 2,99 €
  • Į pašto skyrių (pagal kodą). 1,99 €
  • Omniva Paštomatai. 2,50 €

Charakteristikos

Pristatymo terminas 1-3 darbo dienos
Kiekis 15 ml., 59 ml., 177 ml.
Pakuotė (-ės) Standartinė pakuotė
Funkcijos Atkūrimui/atstatymui, drėkinimui, grąžina gyvybingumą, maitinanti, glotninanti, glotnina, suteikia elastingumo, apsaugo, daro plaukus lengviau valdomus, minkštinanti, nuo lūžinėjimo, nuo lūžinėjimo, palengvina plaukų iššukavimą, prideda sveiką blizgesį, prideda sveiką blizgesį, puoselėja, stiprinamasis, švelnininimui
Produkto tipas Priemonė, Plaukų priežiūros priemonė
Plaukų būklė/tipas Sausiems, Silpniems, Pažeistiems, Nualintiems
Plaukų spalva Neskirstoma
Kūno sričiai Plaukams
Ypatybės Su Šilko kompleksu, Su Hidrolizuotu Šilku, Su Keratinu, Su Vertingais Kompleksais, Su Vertingaisiais aliejais, Su Vertingaisiais ekstraktais, Su argano aliejumi, Su simondsijų aliejumi, Su Glicerinu, Su Drėkinamaisiais Komponentais, Be Parabenų, Be Sulfatų, be Glitimo
Atsakingas asmuo CE.way Regulatory Consultants Ltd. (Slovėnija)

Susijusios prekės

Prekės aprašymas

Ingredients

Naudojimo instrukcija

CHI Keratin Silk Infusion priemonė plaukams – tai itin galingas atkuriamasis kompleksas, kuris sugrąžina sveiką būklę sausiems, nualintiems ar pažeistiems plaukams.

Priemonės sudėtyje esantis keratinas papildo natūralias šio baltymo atsargas plaukuose, todėl pastebimai juos sustiprina ir atgaivina. Kiekvieno naudojimosi metu šis CHI šilkas plaukams padeda sugrąžinti plaukams glotnumą, elastingumą, didina jų atsparumą lūžinėjimui ir kitiems pažeidimams.

Priemonė su arganų ir simondsijų aliejais apdovanoja plaukus intensyviu drėkinamuoju ir atkuriamuoju efektu. Jų sudėtyje esantys veiklieji komponentai regeneruoja pažeistus plaukus ir skatina jų augimą, todėl plaukai tampa sveiki, spindintys bei elastingi. CHI Keratin Silk Infusion produktas taip pat papildytas hidrolizuotu šilku, kuris palaiko optimalų plaukų drėgmės balansą ir užtikrina kerintį jų švelnumą bei minkštumą.

Nenuplaunamas CHI Keratin šilkas tinka visiems plaukų tipams, ypač nepaklusniems, sausiems, dažymo, dažno formavimo ar kitų procedūrų paveiktiems plaukams. Produktas efektyviai sudrėkina, sustiprina ir išlygina plaukų paviršių, o veikliosios medžiagos saugo plaukus nuo pakartotinių pažeidimų ateityje.

Išskirtine formule pasižymintis CHI plaukų šilkas suteikia plaukams glotnumo, minkštumo ir kerinčio žvilgesio. Todėl plaukai mažiau šiaušiasi, tampa paklusnūs, lengvai iššukuojami ir suvaldomi.

CHI Keratin Silk Infusion produktas suteikia galimybę džiaugtis sveikais, spindinčiais ir šilkinio švelnumo įgavusiais plaukais.

Be parabenų. Be sulfatų, Be glitimo.

Dizainas gali skirtis nuo pavaizduoto nuotraukoje.

Kaip naudoti: nedidelį kiekį priemonės tolygiai paskirstykite ant drėgnų plaukų, per visą jų ilgį. Nereikia nuskalauti vandeniu.

C13-14 Isoalkane, Isododecane, Dimethiconol, C12-15 Alkyl Benzoate, Argania Spinosa Kernel Oil , Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil , Hydrolyzed Silk, Keratin Amino Acids, Hydrolyzed Ceratonia Siliqua Seed Extract, Zea Mays (Corn) Starch, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride , Glycerin, Polyquaternium-7, Aqua/Water/Eau, Fragrance (Parfum), Citral, Citronellol, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Hydroxycitronellal, Limonene, Linalool, 80-0470-C

Keičiantis produkto dizainui, gali kisti produkto sudėtis.

Dėl galimų sudėties ir ingredientų pakitimų atsakingas gamintojas. Rekomenduojame produkto sudėtį tikrinti ant gaminio pakuotės.

Kaip naudoti: nedidelį kiekį priemonės tolygiai paskirstykite ant drėgnų plaukų, per visą jų ilgį. Nereikia nuskalauti vandeniu.

Tinkamumas vartoti po atidarymo:

Plaukų priežiūros priemonė

Pirkę šią prekę dažniausiai renkasi ir šias:

101 atsiliepimai
Parašyti savo atsiliepimą !
Sonata A. country flag 2023-06-28

Labai patiko, plaukai liko kaip po spa procedūros. Tikrai rekomenduoju.

Jurgita V. country flag 2023-06-07

Superinis aliejukas plaukams.Esu labai patenkinta.Lengvina išukavima,pagyvina plaukus,malonaus kvapo ...😉

Мария Б. country flag 2023-01-14

Продукт качественный, волосы после него мягкие, легко расчесываются, блестящие. Буду брать еще товары этого производителя. Доставка быстрая, рекомендую :)

Vaiva S. country flag 2023-01-06

Puiki priemonė

Daugiau atsiliepimų

Parašyti atsiliepimą

CHI Keratin Silk Infusion priemonė su keratinu

CHI Keratin Silk Infusion priemonė su keratinu

Parašyti atsiliepimą

El. paštas nebus rodomas, naudojamas tik prekės pirkimo patvirtinimui