CHI Keratin šampūnas su keratinu

CHI Keratin šampūnas su keratinu Padidinti

CHI Keratin šampūnas su keratinu

Prekės ID: 17814
 4.9/5
Pirkėjų atsiliepimai: 45
Prekės ID: 17814
Pirkėjų atsiliepimai: 45

12,99 €

Prekės ID: 17814
 4.9/5
Pirkėjų atsiliepimai: 45
Prekės ID: 17814
Pirkėjų atsiliepimai: 45

Pristatymo būdai:

  • LPexpress paštomatai 1,99 €
  • DPD Paštomatai 2,19 €
  • Itella paštomatai 1,79 €
  • LPexpress Kurjeriai 2,99 €
  • Į pašto skyrių (pagal kodą). 1,99 €
  • Omniva Paštomatai. 2,50 €

Charakteristikos

Pristatymo terminas 1-3 darbo dienos
Kiekis 355 ml., 946 ml.
Pakuotė (-ės) Standartinė pakuotė
Funkcijos Plaukų plovimui, atkūrimui/atstatymui, stiprinamasis, glotnina, glotninanti, suteikia elastingumo, suteikia lankstumo, maitinanti, drėkinimui, spindesiui, prideda sveiką blizgesį, prideda sveiką blizgesį, daro plaukus lengviau valdomus, tramdo šiaušimąsi, apsaugo, apsaugo nuo žalingo aplinkos poveikio, nuo lūžinėjimo, nuo lūžinėjimo
Produkto tipas Šampūnas
Plaukų būklė/tipas Pažeistiems, Nualintiems, Sausiems, Silpniems
Plaukų spalva Neskirstoma
Kūno sričiai Plaukams
Ypatybės Su Keratinu, Su Vertingaisiais aliejais, Su Augaliniais aliejais, Su simondsijų aliejumi, Su argano aliejumi, Su Hidrolizuotu Šilku, Su šilku, Su Pantenoliu, Su Vitaminais, Su vitaminu B5, Su Drėkinamaisiais Komponentais, Su Vertingais Kompleksais, Su Vertingaisiais ekstraktais, Be Parabenų, Be Sulfatų
Atsakingas asmuo CE.way Regulatory Consultants Ltd. (Slovėnija)

Susijusios prekės

Prekės aprašymas

Ingredients

Naudojimo instrukcija

CHI Keratin Shampoo atkuriamasis plaukų šampūnas švelniai valo galvos odą ir plaukus, pastebimai juos sustiprina ir atgaivina.

Produkto sudėtyje esantys komponentai atkuria sveiką plaukų būklę, intensyviai juos drėkina ir puoselėja. Dėl to CHI Keratin šampūnas itin tinka pažeistų, nualintų ar silpnų plaukų priežiūrai.

Švelni, tačiau efektyvi produkto formulė paremta specialia Keratrix technologija, kuri efektyviai maitina, regeneruoja ir stiprina plaukus. Keratinas, kuriuo papildytas šis CHI šampūnas, veikia kaip plaukų statybinė medžiaga ir padeda pastebimai atkurti plauko struktūrą. Jis taip pat stiprina ir sandarina plauko paviršių, todėl sulaiko drėgmę plaukuose ir saugo nuo pakartotinių pažeidimų. O CHI Keratin plaukų šampūno sudėtyje esantis hidrolizuotas šilkas ir pantenolis palaiko optimalų drėgmės balansą, suteikia plaukams daugiau elastingumo bei spindesio.

Atkuriamasis CHI šampūnas papildytas ir vertingaisiais aliejais, kurie padeda sugrąžinti ir palaikyti natūralų plaukų grožį. Arganų aliejus, kuriame gausu vitamino E, atkuria išskirtinį plaukų spindesį, elastingumą ir glotnumą, saugo nuo laisvųjų radikalų daromos žalos. O simondsijų aliejus efektyviai atkuria įvairius plaukų pažeidimus, sumažina jų šiaušimąsi, šiurkštumą ir kitas problemas.

Pagrindinės savybės, kuriomis pasižymi CHI Keratin šampūnas:

  • švelniai valo plaukus ir galvos odą;
  • stiprina ir regeneruoja plaukų struktūrą;
  • didina plaukų atsparumą pažeidimams;
  • suteikia plaukams švelnumo ir elastingumo;
  • sugrąžina natūralų plaukų spindesį;
  • saugo plaukus nuo lūžinėjimo;
  • leidžia mėgautis sveika plaukų išvaizda.

CHI Keratin Shampoo plaukų šampūnas padeda pasirūpinti sausais, pažeistais ar nualintais plaukais, kuriems reikia išskirtinio dėmesio. Priemonė stiprina, saugo plaukus, todėl leidžia mėgautis sveika jų išvaizda ir gyvybingumu.

Be parabenų. Be sulfatų.

Dizainas gali skirtis nuo pavaizduoto nuotraukoje.

Kaip naudoti: nedidelį kiekį priemonės įtrinkite į drėgnus plaukus, kad suputotų, ir nuskalaukite. Jei reikia, procedūrą pakartokite.

Aqua/Water/Eau, Sodium C14-16 Olefin Sulfonate, Cocamidopropyl Betaine, Glycerin, Acrylates Copolymer, Polysorbate 20, Keratin Amino Acids, Hydrolyzed Ceratonia Siliqua Seed Extract, Argania Spinosa Kernel Oil , Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil , Hydrolyzed Silk, Panthenol, Disodium Laureth Sulfosuccinate, Caprylyl Glycol, Phenoxyethanol, Polyquaternium-10 , Disodium EDTA, Glycol Distearate, Linoleamidopropyl PG-Dimonium Chloride Phosphate, PEG-8 Methyl Ether Dimethicone, Potassium Sorbate, PEG-150 Pentaerythrityl Tetrastearate, Hexylene Glycol, Steareth-4, PEG-6 Caprylic/Capric Glycerides, Citric Acid, Polyquaternium-7, Zea Mays (Corn) Starch, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride , Fragrance (Parfum), Citronellol, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Hydroxycitronellal, Limonene, Linalool, 80-0469-C

Keičiantis produkto dizainui, gali kisti produkto sudėtis.

Dėl galimų sudėties ir ingredientų pakitimų atsakingas gamintojas. Rekomenduojame produkto sudėtį tikrinti ant gaminio pakuotės.

Kaip naudoti: nedidelį kiekį priemonės įtrinkite į drėgnus plaukus, kad suputotų, ir nuskalaukite. Jei reikia, procedūrą pakartokite.

Tinkamumas vartoti po atidarymo:

Šampūnas

Pirkę šią prekę dažniausiai renkasi ir šias:

45 atsiliepimai
Parašyti savo atsiliepimą !
Lina country flag 2024-03-28

Puikus šampūnas, plaukai mažiau veliasi ir švelnūs

Natalya country flag 2024-02-23

Получила свой шампунь очень быстро.После применения, волосы стали заметно блестеть, мягче и эластичнее.Я довольна! Спасибо)

Alicija country flag 2023-09-19

Plaukai minkšti ir pamaitinti

Raimonda C. country flag 2023-04-29

Pristatymas labai greitas! Patys geriausi atsiliepimai apie šį šampūna

Daugiau atsiliepimų

Parašyti atsiliepimą

CHI Keratin šampūnas su keratinu

CHI Keratin šampūnas su keratinu

Parašyti atsiliepimą

El. paštas nebus rodomas, naudojamas tik prekės pirkimo patvirtinimui