CHI Infra Shampoo drėkinamasis šampūnas

CHI Infra Shampoo drėkinamasis šampūnas Padidinti

CHI Infra Shampoo drėkinamasis šampūnas

Prekės ID: 17812
 4.9/5
Pirkėjų atsiliepimai: 80
Prekės ID: 17812
Pirkėjų atsiliepimai: 80

4,99 €

  • Informuoti, kai atsiras

Prekės ID: 17812
 4.9/5
Pirkėjų atsiliepimai: 80
Prekės ID: 17812
Pirkėjų atsiliepimai: 80

Pristatymo būdai:

  • LPexpress paštomatai 1,99 €
  • DPD Paštomatai 2,19 €
  • Itella paštomatai 1,79 €
  • LPexpress Kurjeriai 2,99 €
  • Į pašto skyrių (pagal kodą). 1,99 €
  • Omniva Paštomatai. 2,50 €

Charakteristikos

Pristatymo terminas 1-3 darbo dienos
Kiekis 59 ml., 177 ml., 350 ml., 946 ml.
Pakuotė (-ės) Standartinė pakuotė
Funkcijos Plaukų plovimui, valymui, drėkinimui, stiprinamasis, augimo skatinimui, apsaugo, apsaugo nuo mechaninių pažeidimų, apsaugo plaukų galiukus nuo skilinėjimo, grąžina gyvybingumą, puoselėja, gaivinanti, maitinanti, neapsunkina, tramdo šiaušimąsi, palengvina plaukų iššukavimą, apimčiai, suteikiantis apimties, spindesiui, spalvai išlaikyti, švelnininimui, glotnina, glotninanti, minkštinanti
Produkto tipas Šampūnas
Plaukų būklė/tipas Visiems plaukų tipams, Pažeistiems, Nualintiems
Plaukų spalva Neskirstoma
Kūno sričiai Plaukams
Ypatybės Be Parabenų, Be Sulfatų, be Glitimo, Su Natūralios kilmės ingredientais, Su Drėkinamaisiais Komponentais, Su Pantenoliu, Su Vitaminais, Su vitaminu B5, Su Keratinu, Su Hidrolizuotu Šilku, Su Šilko kompleksu, Su Šilko baltymais, Su šilku
Atsakingas asmuo CE.way Regulatory Consultants Ltd. (Slovėnija)

Susijusios prekės

Prekės aprašymas

Ingredients

Naudojimo instrukcija

CHI Infra Shampoo šampūnas švelniai valo plaukus ir galvos odą, pasižymi drėkinamuoju poveikiu bei pastebimai sustiprina plaukų struktūrą.

Priemonė sukurta tam, kad efektyviai pašalintų nešvarumus nesausindama galvos odos ir užtikrintų efektyvią bei ilgalaikę gaivą. Tačiau šis CHI šampūnas ne tik valo, bet ir rūpestingai puoselėja plaukus, pastebimai juos sudrėkina ir aprūpina maistinėmis medžiagomis. Lengva ir plaukų neapsunkinanti produkto formulė tinka visų tipų, tačiau ypatingai – terminių pažeidimų nualintiems plaukams. Tad jei dažnai tiesinate ar džiovinate plaukus karšta oro srove, šis CHI šampūnas gali greitai atkurti natūralų plaukų drėgmės lygį, sumažinti jų šiaušimąsi ir vėlimąsi.

Atidžiai atrinktais komponentais papildyta priemonė suteikia plaukams daugiau apimties ir natūralaus žvilgesio. CHI šampūnas su hidrolizuotais šilko baltymais ir pantenoliu drėkina, maitina plaukus, o taip pat – juos saugo, stiprina ir puoselėja. Sudėtyje esančios medžiagos taip pat padeda palaikyti ryškią plaukų spalvą ir žvilgesį, skatina sveikų, tvirtų ir švelnių plaukų augimą.

Malonaus aromato produktas naudojimo metu virsta švelniomis putomis, kurios padeda pašalinti tik dulkes ir kitus nešvarumus, o ne natūralų plaukų aliejų. Todėl po kiekvieno naudojimo galite mėgautis žvilgančiais, šilkinio švelnumo įgavusiais, tačiau neapsunkusiais plaukais.

CHI Infra Shampoo šampūnas švelniai valo galvos odą ir padeda palaikyti sveiką plaukų išvaizdą nesijaudinant, kad jie išsausės, ims lūžinėti, skilinėti, šiauštis ar veltis.

Dizainas gali skirtis nuo pavaizduoto nuotraukoje.

Be sulfatų. Be parabenų. Be glitimo.

Kaip naudoti: nedidelį kiekį priemonės įtrinkite į drėgnus plaukus, kad suputotų, ir nuskalaukite. Jei reikia, procedūrą pakartokite. 

Aqua/Water/Eau, Sodium C14-16 Olefin Sulfonate, Cocamidopropyl Betaine, Glycol Distearate, Disodium Laureth Sulfosuccinate, Hydrolyzed Silk, Panthenol, Cocodimonium Hydroxypropyl Hydrolyzed Keratin, Acrylates Copolymer, Caprylyl Glycol, Phenoxyethanol, PEG-150 Pentaerythrityl Tetrastearate, Polyquaternium-10 , Disodium EDTA, PEG-6 Caprylic/Capric Glycerides, Potassium Sorbate, Hexylene Glycol, Citric Acid, Fragrance (Parfum), Benzyl Benzoate, Hexyl Cinnamal, 80-5560-D

Keičiantis produkto dizainui, gali kisti produkto sudėtis.

Dėl galimų sudėties ir ingredientų pakitimų atsakingas gamintojas. Rekomenduojame produkto sudėtį tikrinti ant gaminio pakuotės.

Kaip naudoti: nedidelį kiekį priemonės įtrinkite į drėgnus plaukus, kad suputotų, ir nuskalaukite. Jei reikia, procedūrą pakartokite. 

Tinkamumas vartoti po atidarymo:

Šampūnas

Pirkę šią prekę dažniausiai renkasi ir šias:

80 atsiliepimai
Parašyti savo atsiliepimą !
Renata U. country flag 2024-01-19

Nuostabus šampūnas. Tikrai vertas dėmesio!

Angelė M. country flag 2024-01-04

Labai geras šampūnas

Jolanta country flag 2023-10-09

Pirkau pirmą kartą. Šampūnas labai patiko, tik suglumino kvapas. Manau jis turi vyriško kvapo.

Giedrė A. country flag 2023-07-25

Puikiai putoja, plaukai švelnesni, minkštesni

Daugiau atsiliepimų

Parašyti atsiliepimą

CHI Infra Shampoo drėkinamasis šampūnas

CHI Infra Shampoo drėkinamasis šampūnas

Parašyti atsiliepimą

El. paštas nebus rodomas, naudojamas tik prekės pirkimo patvirtinimui