CHI Enviro Smoothing glotninamasis šampūnas

CHI Enviro Smoothing glotninamasis šampūnas Padidinti

CHI Enviro Smoothing glotninamasis šampūnas

Prekės ID: 40709
Prekės ID: 40709

13,99 €

Prekės ID: 40709
Prekės ID: 40709

Pristatymo būdai:

  • LPexpress paštomatai 1,99 €
  • DPD Paštomatai 2,19 €
  • Itella paštomatai 1,79 €
  • LPexpress Kurjeriai 2,99 €
  • Į pašto skyrių (pagal kodą). 1,99 €
  • Omniva Paštomatai. 2,50 €

Charakteristikos

Pristatymo terminas 1-3 darbo dienos
Kiekis 355 ml.
Pakuotė (-ės) Standartinė pakuotė
Funkcijos Glotninanti, valymui, stiprinamasis, maitinanti, drėkinimui, gaivinanti, spindesiui, atkūrimui/atstatymui, augimo skatinimui
Produkto tipas Šampūnas
Plaukų būklė/tipas Nepaklusniems, Nualintiems
Plaukų spalva Neskirstoma
Kūno sričiai Plaukams
Ypatybės Su Šilko kompleksu, Su Amino rūgštimi, Su Vertingaisiais ekstraktais, Su Pantenoliu, Su perlais, Su kviečių baltymais
Atsakingas asmuo CE.way Regulatory Consultants Ltd. (Slovėnija)

Susijusios prekės

Prekės aprašymas

Ingredients

Naudojimo instrukcija

Glotninamasis šampūnas su šilko ir perlų kompleksu CHI Enviro Smoothing švelniai valo plaukus, atkuria jų struktūrą.

Sudėtyje esantys šilko proteinai su septyniolika amino rūgščių formuoja plaukobaltymą. Šampūnas giliai maitina, stiprina ir atkuria, drėkina pažeistus, sausus ir spindesį praradusius plaukus. Perlų ekstraktas puikiai atgaivina išblukusią plaukų spalvą, grąžina jiems švytėjimą, plaukai tampa minkšti nuo šaknų iki pat galiukų.

Formulė su pantenoliu ir kviečių baltymais stebuklingai veikia galvos odą ir plaukus, apsaugo odą nuo laisvųjų radikalų poveikio ir maitina pažeistą plauko struktūrą, skatina ląstelių atsinaujinimą bei stipresnių plaukų augimą, turi raminamąjį poveikį, o subalansuotas pH padeda prailginti šampūno glotninimo procedūros rezultatą.

CHI Enviro Smoothing šampūnas - tai priemonė, kuri giliai prasiskverbia į plauką, suteikia maksimalų drėkinimą ir maitinimą.

Dizainas gali skirtis nuo pavaizduoto nuotraukoje.

Kaip naudoti: nedidelį kiekį priemonės įtrinkite į drėgnus plaukus, kad suputotų ir nuskalaukite. Jei reikia, procedūrą pakartokite.

Aqua/Water/Eau, Sodium C14-16 Olefin Sulfonate, Cocamidopropyl Betaine, Disodium Laureth Sulfosuccinate, Acrylates Copolymer, Sodium Cocoyl Isethionate, Sodium Lauroamphoacetate, Sodium Methyl Cocoyl Taurate, Glycol Distearate, Steareth-4, Dimethicone, Polyquaternium-74, Laureth-7, Sodium Benzoate, PEG-150 Pentaerythrityl Tetrastearate, PEG-6 Caprylic/Capric Glycerides, Xylitylglucoside, Anhydroxylitol, Xylitol, Panthenyl Hydroxypropyl, Steardimonium Chloride, Polyquaternium-10, Tetrasodium EDTA, Phenoxyethanol, Methylisothiazolinone, Hydrolyzed Keratin, Hydrolyzed Silk, Parfum (Fragrance), Citric Acid, Pearl Powder, Hexyl Cinnamal, Linalool, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde, Limonene, BCC12-Base

Keičiantis produkto dizainui, gali kisti produkto sudėtis.

Dėl galimų sudėties ir ingredientų pakitimų atsakingas gamintojas. Rekomenduojame produkto sudėtį tikrinti ant gaminio pakuotės.

Kaip naudoti: nedidelį kiekį priemonės įtrinkite į drėgnus plaukus, kad suputotų ir nuskalaukite. Jei reikia, procedūrą pakartokite.

Tinkamumas vartoti po atidarymo:

Šampūnas

Pirkę šią prekę dažniausiai renkasi ir šias:

Parašyti atsiliepimą

CHI Enviro Smoothing glotninamasis šampūnas

CHI Enviro Smoothing glotninamasis šampūnas

Parašyti atsiliepimą

El. paštas nebus rodomas, naudojamas tik prekės pirkimo patvirtinimui