CHI Deep Brilliance Shine Serum Leave-In Treatment serumas plaukams

CHI Deep Brilliance Shine Serum Leave-In Treatment serumas plaukams Padidinti

CHI Deep Brilliance Shine Serum Leave-In Treatment serumas plaukams

Prekės ID: 33383
 5/5
Pirkėjų atsiliepimai: 11
Prekės ID: 33383
Pirkėjų atsiliepimai: 11

14,99 €

Prekės ID: 33383
 5/5
Pirkėjų atsiliepimai: 11
Prekės ID: 33383
Pirkėjų atsiliepimai: 11

Pristatymo būdai:

  • LPexpress paštomatai 1,99 €
  • DPD Paštomatai 2,19 €
  • Itella paštomatai 1,79 €
  • LPexpress Kurjeriai 2,99 €
  • Į pašto skyrių (pagal kodą). 1,99 €
  • Omniva Paštomatai. 2,50 €

Charakteristikos

Pristatymo terminas 1-3 darbo dienos
Kiekis 15 ml., 89 ml., 177 ml.
Pakuotė (-ės) Standartinė pakuotė
Funkcijos Drėkinimui, pašalina sausumo pojūtį, daro plaukus lengviau valdomus, palengvina plaukų iššukavimą, tramdo šiaušimąsi, atkūrimui/atstatymui, švelnininimui, glotninanti, glotnina, spindesiui, prideda sveiką blizgesį, prideda sveiką blizgesį, suteikia elastingumo, suteikia lankstumo, grąžina gyvybingumą, puoselėja, stiprinamasis, apsaugo, maitinanti, minkštinanti, neapsunkina
Produkto tipas Serumas
Plaukų būklė/tipas Sausiems, Silpniems, Šiurkštiems, Nualintiems
Plaukų spalva Neskirstoma
Kūno sričiai Plaukams
Ypatybės Su Vertingais Kompleksais, Su Vertingaisiais aliejais, Su Kokosų Aliejumi, Su kokosų aliejumi, Su Vitaminais, Su Taičio gardenijos žiedų ekstraktu, Su Alyvuogių Aliejumi, Su Levandų aliejumi, Su vitaminu E, Su vitaminu E, Su pipirmėčių ekstraktu, Su Levandų Žiedų Ekstraktu, Su Šalavijų ekstraktu, Su Hidrolizuotu Šilku, Su šilku, Su Šilko baltymais, Su Šilko kompleksu, Su vertingaisiais dumbliais, Su Melisa, Su rozmarinų ekstraktu, Su Čiobrelių Ekstraktu
Atsakingas asmuo CE.way Regulatory Consultants Ltd. (Slovėnija)

Susijusios prekės

Prekės aprašymas

Ingredients

Naudojimo instrukcija

CHI Deep Brilliance Shine Serum plaukų serumas užtikrina efektyvią priežiūrą, suteikia sruogoms elastingumo, glotnumo ir sveiko spindesio.

Išskirtine formule pasižymintis produktas intensyviai sudrėkina ir pamaitina plaukus. Dėl to CHI Deep Brilliance serumas itin tinka sausų, silpnų ar stipriai nualintų plaukų priežiūrai. Produktas atgaivina juos nuo šaknų iki galiukų, suteikia lankstumo, minkštumo ir natūralaus žvilgesio.

CHI Deep Brilliance Shine Serum plaukų serumas papildytas komponentais, kuriuose gausu vitaminų, riebalų rūgščių ir kitų maistinių medžiagų. Sudėtyje esantis alyvuogių aliejus užtikrina intensyvų drėkinamąjį poveikį, stiprina ir saugo plaukus. Monoi aliejus, pagamintas iš Taičio gardenijų ekstrakto ir kokosų aliejaus, taip pat efektyviai drėkina kiekvieną sruogą. Dėl to natūraliais aliejais bei ekstraktais papildytas CHI Deep Brilliance serumas padeda suvaldyti sausus, šiurkščius, šiauštis linkusius plaukus.

Priemonės nereikia nuplauti, todėl ją paprasta ir patogu naudoti net ir skubant. O lengva CHI Deep Brilliance Shine Serum plaukų serumo formulė padeda išvengti plaukų apsunkimo pojūčio. Todėl galima nesirūpinti, kad plaukai sulips ar atrodys susiriebalavę.

Pagrindinės produkto ypatybės:

  • suteikia intensyvų drėkinamąjį efektą;
  • aprūpina plaukus maistinėmis medžiagomis;
  • atkuria išskirtinį plaukų glotnumą;
  • sugrąžina plaukams elastingumą;
  • suteikia sruogoms gyvybingo spindesio;
  • saugo nuo galiukų skilinėjimo;
  • padeda lengviau suvaldyti plaukus.

CHI Deep Brilliance Shine Serum plaukų serumas padeda pasirūpinti sausais, šiurkščiais, gyvybingą išvaizdą bei spindesį praradusiais plaukais. Tai priemonė, kuri leidžia ir vėl mėgautis natūraliu plaukų švelnumu, minkštumu ir vidiniu spindesiu.

Be parabenų. Be sulfatų. Be glitimo.

Dizainas gali skirtis nuo pavaizduoto nuotraukoje.

Kaip naudoti: nedidelį priemonės kiekį užlašinkite ant delnų, tada tolygiai paskirstykite ant plaukų galiukų. Nereikia nuskalauti vandeniu.

Cyclopentasiloxane, Dimethiconol, Phenyl Trimethicone, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Cocos Nucifera Oil, Gardenia Taitensis Flower Extract , Tocopheryl (Vitamin E) Acetate, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil, Anthemis Nobilis Flower Extract, Lavandula Angustifolia (Lavender) Flower Extract, Mentha Piperita (Peppermint) Leaf Extract, Salvia Sclarea (Clary) Extract, Symphytum Officinale Leaf Extract, Hydrolyzed Silk, Algae Extract, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Lavandula Angustifolia (Lavender) Extract, Melissa Officinalis Leaf Extract, Rosemarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Salvia Officinalis (Sage) Leaf Extract, Symphytum Officinale Root Extract, Thymus Vulgaris (Thyme) Extract, Urtica Dioica (Nettle) Extract, Propylene Glycol, Aqua/Water/Eau, Fragrance (Parfum), Benzyl Benzoate, Geraniol, Hydroxycitronellal, Limonene, Linalool, 80-CHIDBGS-B

Keičiantis produkto dizainui, gali kisti produkto sudėtis.

Dėl galimų sudėties ir ingredientų pakitimų atsakingas gamintojas. Rekomenduojame produkto sudėtį tikrinti ant gaminio pakuotės.

Kaip naudoti: nedidelį priemonės kiekį užlašinkite ant delnų, tada tolygiai paskirstykite ant plaukų galiukų. Nereikia nuskalauti vandeniu.

Tinkamumas vartoti po atidarymo:

Serumas

Pirkę šią prekę dažniausiai renkasi ir šias:

11 atsiliepimai
Parašyti savo atsiliepimą !
Aleksandra country flag 2023-04-19

Labai geras plaukų serumas, neapsunkina plaukų, o juo pasitepus plaukai žvilga ir yra labai švelnūs. Taip pat čia yra geriausia kaina šio serumo, tad rekomenduoju.

San country flag 2023-04-11

Sodrus, neapsunkina plauko, labai gero kvapo, ilgam užtenka.

Kamile country flag 2023-03-22

KVAPAS ŠVELNUMAS IR ŽVILGESYS šie trys bruožai kurie yra garantuoti po šios prekes naudojimo. Top 1serumas. 🔝

Emilija M. country flag 2021-08-06

Plaukai pasitepus tampa švelnesni, paklusnesni, pamaitinti. Patiko

Daugiau atsiliepimų

Parašyti atsiliepimą

CHI Deep Brilliance Shine Serum Leave-In Treatment serumas plaukams

CHI Deep Brilliance Shine Serum Leave-In Treatment serumas plaukams

Parašyti atsiliepimą

El. paštas nebus rodomas, naudojamas tik prekės pirkimo patvirtinimui