CHI Deep Brilliance Optimum Moisture drėkinantis kondicionierius sausiems plaukams

CHI Deep Brilliance Optimum Moisture drėkinantis kondicionierius sausiems plaukams Padidinti

CHI Deep Brilliance Optimum Moisture drėkinantis kondicionierius sausiems plaukams

Prekės ID: 33375
 5/5
Pirkėjų atsiliepimai: 8
Prekės ID: 33375
Pirkėjų atsiliepimai: 8

14,99 €

Prekės ID: 33375
 5/5
Pirkėjų atsiliepimai: 8
Prekės ID: 33375
Pirkėjų atsiliepimai: 8

Pristatymo būdai:

  • LPexpress paštomatai 1,99 €
  • DPD Paštomatai 2,19 €
  • Itella paštomatai 1,79 €
  • LPexpress Kurjeriai 2,99 €
  • Į pašto skyrių (pagal kodą). 1,99 €
  • Omniva Paštomatai. 2,50 €

Charakteristikos

Pristatymo terminas 1-3 darbo dienos
Kiekis 355 ml., 946 ml.
Pakuotė (-ės) Standartinė pakuotė
Funkcijos Drėkinimui, maitinanti, atkūrimui/atstatymui, stiprinamasis, grąžina gyvybingumą, daro plaukus lengviau valdomus, tramdo šiaušimąsi, glotninanti, glotnina, švelnininimui, suteikia lankstumo, suteikia elastingumo, palengvina plaukų iššukavimą, spindesiui, prideda sveiką blizgesį, prideda sveiką blizgesį
Produkto tipas Kondicionierius
Plaukų būklė/tipas Sausiems, Šiurkštiems, Nualintiems, Pažeistiems
Plaukų spalva Neskirstoma
Kūno sričiai Plaukams
Ypatybės Su Vertingaisiais aliejais, Su Alyvuogių Aliejumi, Su kokosų aliejumi, Su Kokosų Aliejumi, Su Levandų aliejumi, Su Vertingaisiais ekstraktais, Su pipirmėčių ekstraktu, Su Melisa, Su rozmarinų ekstraktu, Su dilgėlių ekstraktu, Su Levandų Žiedų Ekstraktu, Su Taičio gardenijos žiedų ekstraktu, Su Vitaminais, Su vitaminu E, Su vitaminu E, Su Šilko kompleksu, Su Hidrolizuotu Šilku, Su šilku, Su Šilko baltymais, Su Baltymais, Su Proteinais, Su jūros dumbliais, Su vertingaisiais dumbliais, Su Pantenoliu, Su Drėkinamaisiais Komponentais, Su Antioksidantais, Be Sulfatų, Be Parabenų, be Glitimo
Atsakingas asmuo CE.way Regulatory Consultants Ltd. (Slovėnija)

Susijusios prekės

Prekės aprašymas

Ingredients

Naudojimo instrukcija

CHI Deep Brilliance drėkinamasis kondicionierius skirtas ypač sausiems, šiurkštiems, spindesį ir gyvybingumą praradusiems plaukams.

Intensyviu poveikiu pasižyminti priemonė užtikrina optimalų plaukų drėgmės balansą ir sveiką jų išvaizdą. Unikali gaminio formulė paremta specialiu veikliųjų komponentų deriniu, kuris akimirksniu atgaivina plaukus. Todėl naudojant CHI Deep Brilliance kondicionierių plaukai tampa švelnūs, minkšti ir lengvai suvaldomi.

Priemonės sudėtis paremta rūpestingai atrinktomis veikliosiomis medžiagomis, kurios stiprina plaukus ir atkuria sveiką jų išvaizdą. Alyvuogių aliejumi papildytas CHI Deep Brilliance kondicionierius atgaivina plaukus ir regeneruoja esamus pažeidimus. Dėl to plaukai tampa glotnūs, minkšti ir paklusnūs. O vertingasis monoi aliejus, sukurtas iš kokosų aliejaus ir taičio gardenijų žiedlapių mišinio, efektyviai maitina plaukus. Dėl to net ir šiurkštūs, šiauštis ar veltis linkę plaukai tampa glotnūs bei minkšti.

CHI Brilliance kondicionierius pastebimai atkuria prarastą plaukų drėgmę, jie atgauna elastingumą ir glotnumą. Tai priemonė, kuri padeda sustiprinti plaukus ir pagerinti jų būklę. Dėl to plaukai tampa švelnūs, natūraliai spindintys ir elastingi.

Pagrindinės produkto ypatybės:

  • intensyviai sudrėkina plaukus;
  • saugo plaukus nuo išsausėjimo;
  • stiprina plaukus iš vidaus;
  • atkuria natūralų plaukų lankstumą;
  • suteikia sruogoms sveiko blizgesio;
  • palaiko sveiką plaukų būklę.

CHI Deep Brilliance Conditioner drėkinamasis kondicionierius – tai Jūsų sveikų plaukų paslaptis.

Dizainas gali skirtis nuo pavaizduoto nuotraukoje

Be sulfatų. Be parabenų. Be glitimo.

Kaip naudoti: nedideliu kiekiu priemonės ištepkite plaukus nuo vidurio iki galiukų, palaukite, kiek nurodyta ant pakuotės, ir nuskalaukite vėsiu vandeniu.

Aqua/Water/Eau, Cetyl Alcohol, Propanediol, Cetearyl Alcohol, Bisamino PEG/PPG-41/3 Aminoethyl PG-Propyl Dimethicone, Dicetyldimonium Chloride, Behentrimonium Chloride, Gardenia Taitensis Flower Extract , Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Cocos Nucifera Oil, Cocodimonium Hydroxypropyl Hydrolyzed Keratin, Anthemis Nobilis Flower Extract, Lavandula Angustifolia (Lavender) Flower Extract, Mentha Piperita (Peppermint) Leaf Extract, Salvia Sclarea (Clary) Extract, Symphytum Officinale Leaf Extract, Hydrolyzed Silk, Tocopheryl (Vitamin E) Acetate, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil, Algae Extract, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Lavandula Angustifolia (Lavender) Extract, Melissa Officinalis Leaf Extract, Rosemarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Salvia Officinalis (Sage) Leaf Extract, Symphytum Officinale Root Extract, Thymus Vulgaris (Thyme) Extract, Urtica Dioica (Nettle) Extract, Panthenol, Ceteareth-20, Amodimethicone, Caprylyl Glycol, Phenoxyethanol, Polyquaternium-37, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Propylene Glycol Dicaprylate/Dicaprate, Glycolic Acid , Potassium Sorbate, Cetrimonium Chloride, Trideceth-10, PPG-1 Trideceth-6, Hexylene Glycol, Propylene Glycol, Fragrance (Parfum), Benzyl Benzoate, Limonene, Linalool, 80-CHIDBOC-B

Keičiantis produkto dizainui, gali kisti produkto sudėtis.

Dėl galimų sudėties ir ingredientų pakitimų atsakingas gamintojas. Rekomenduojame produkto sudėtį tikrinti ant gaminio pakuotės.

Kaip naudoti: nedideliu kiekiu priemonės ištepkite plaukus nuo vidurio iki galiukų, palaukite, kiek nurodyta ant pakuotės, ir nuskalaukite vėsiu vandeniu.

Tinkamumas vartoti po atidarymo:

Kondicionierius

Pirkę šią prekę dažniausiai renkasi ir šias:

8 atsiliepimai
Parašyti savo atsiliepimą !
Ruta country flag 2023-06-22

Nuostabus kondicionierius

JŪRATĖ S country flag 2023-06-05

Ačiū, viskas puiku

Jurgita country flag 2022-03-04

Labai gera, kokybiška priemonė plaukams, rekomenduoju naudoti kartu su šampūnu, plaukai tampa švelnus, sudrėkinti ir žvilga.Greitas pristatymas, taip pat, labai džiugina.

Erika country flag 2022-01-10

Turejau ir šampūną, ir kondicionierių, tai tikrai nenuvylė abu. Kvapas puikus, palieka plaukus švelnius ir sveikus.

Daugiau atsiliepimų

Parašyti atsiliepimą

CHI Deep Brilliance Optimum Moisture drėkinantis kondicionierius sausiems plaukams

CHI Deep Brilliance Optimum Moisture drėkinantis kondicionierius sausiems plaukams

Parašyti atsiliepimą

El. paštas nebus rodomas, naudojamas tik prekės pirkimo patvirtinimui