CHI Argan Oil Plus Moringa Oil Rejuvenating kaukė 237 ml.

CHI Argan Oil Plus Moringa Oil Rejuvenating kaukė 237 ml. Padidinti

CHI Argan Oil Plus Moringa Oil Rejuvenating kaukė 237 ml.

Prekės ID: 21543
 4.9/5
Pirkėjų atsiliepimai: 25
Prekės ID: 21543
Pirkėjų atsiliepimai: 25

16,99 €

Prekės ID: 21543
 4.9/5
Pirkėjų atsiliepimai: 25
Prekės ID: 21543
Pirkėjų atsiliepimai: 25

Pristatymo būdai:

  • LPexpress paštomatai 1,99 €
  • DPD Paštomatai 2,19 €
  • Itella paštomatai 1,79 €
  • LPexpress Kurjeriai 2,99 €
  • Į pašto skyrių (pagal kodą). 1,99 €
  • Omniva Paštomatai. 2,50 €

Charakteristikos

Pristatymo terminas 1-3 darbo dienos
Kiekis 237 ml.
Pakuotė (-ės) Standartinė pakuotė
Funkcijos Atkūrimui/atstatymui, maitinanti, drėkinimui, suteikia lankstumo, prideda sveiką blizgesį, suteikia elastingumo, grąžina gyvybingumą, glotnina, daro plaukus lengviau valdomus
Produkto tipas Kaukė
Kūno sričiai Plaukams
Ypatybės Su argano aliejumi, Su Vitaminais, Su Arganų Eliksyru, Su Vertingaisiais aliejais, Su moringos ekstraktu, Su Antioksidantais
Atsakingas asmuo CE.way Regulatory Consultants Ltd. (Slovėnija)

Susijusios prekės

Prekės aprašymas

Ingredients

Naudojimo instrukcija

 CHI Argan Oil – tai prabangi plaukų priežiūros sistema skirta maitinti ir drėkinti pavargusius, slenkančius ir pažeistus plaukus. Priemonės prisotintos argano ir moringos aliejais, vitaminais bei patentuotu CHI natūralių veikliųjų ingredientų mišiniu efektyviai pagerina plaukų būklę, plaukai tampa glotnesni, mažiau veliasi. Argano aliejus pasižymi greita absorbcija, vitaminų gausa, todėl efektyviai pamaitina plaukus, suteikia jiems tvirtumo, elastingumo, apsaugo nuo karšto formavimo bei UV spindulių daromos žalos. Moringa aliejus veikia jauninančiai ir drėkinančiai. Plaukai atrodo jaunatviškesni, sveiki ir žvilgantys.

Kompleksiškai veikianti CHI Argan Oil kaukė su argano ir moringos aliejais bei plaukams būtinais vitaminais ir antioksidantais giliai drėkina, maitina ir atstato pažeistus, sausus ir nualintus plaukus. Naudojant šią kaukę plaukai veikiami ne tik iš išorės, bet ir iš vidaus, todėl pasiekiamas greitas, akivaizdus ir ilgalaikis rezultatas. Naudojat kaukę plaukai atgauna prararastą blizgesį, tampa glotnesni elastingesni ir lengviau valdomi. CHI Argan Oil Plus Moringa Oil Rejuvenating kaukė padės plaukams atgauti prarastą gyvybingumą ir jaunystę.

Dizainas gali skirtis nuo pavaizduoto nuotraukoje.

Kaip naudoti: paskirstykite priemonę ant drėgnų, šampūnu išplautų plaukų ir palikite veikti 3-5 minutes. Po to kruopščiai nuplaukite vandeniu.

Aqua/Water/Eau, Cetearyl Alcohol, Behentrimonium Chloride, Glycerin, Dicetyldimonium Chloride, Bisamino PEG/PPG-41/3 Aminoethyl PG-Propyl Dimethicone, Glyceryl Stearate SE, Stearamidopropyl Dimethylamine, Ceteareth-20, Argania Spinosa Kernel Oil , Moringa Oleifera Seed Oil, Hydrolyzed Silk, Tocopheryl (Vitamin E) Acetate, Tocopherol , Glycolic Acid , Linoleamidopropyl PG-Dimonium Chloride Phosphate, PEG-8 Methyl Ether Dimethicone, Phenyl Trimethicone, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Caprylyl Glycol, Phenoxyethanol, Polyquaternium-37, Propylene Glycol Dicaprylate/Dicaprate, Cetrimonium Chloride , Citric Acid, Sodium PCA, Potassium Sorbate, Panthenol, Hexylene Glycol, PPG-1 Trideceth-6, Fragrance (Parfum), Benzyl Benzoate, Benzyl Salicylate, Linalool, 80-CHIAOM-B

Keičiantis produkto dizainui, gali kisti produkto sudėtis.

Dėl galimų sudėties ir ingredientų pakitimų atsakingas gamintojas. Rekomenduojame produkto sudėtį tikrinti ant gaminio pakuotės.

Kaip naudoti: paskirstykite priemonę ant drėgnų, šampūnu išplautų plaukų ir palikite veikti 3-5 minutes. Po to kruopščiai nuplaukite vandeniu.

Tinkamumas vartoti po atidarymo:

Kaukė

Pirkę šią prekę dažniausiai renkasi ir šias:

25 atsiliepimai
Parašyti savo atsiliepimą !
Inga C. country flag 2023-12-21

Tikrai gera kaukė, bet kitą kart pirksiu kitokią. Mano itin sausiems plaukams ji per mažai maitinanti

Ramunė B. country flag 2023-07-07

Idealiai tinka balintiems, gyvybingumą praradusiems plaukams. Naudoju visą seriją šios linijos (šampūnas, kaukė ir balzamas), tai efektas pranoko visus lūkesčius. Labai rekomenduoju!

Daiva M. country flag 2022-11-29

Laba diena, esu labai patenkinta prekių kokybe, prekes kokybiškos, gera produktu sudetis.Galiu rekomenduoti kitiems tiek prekes tiek apsipirkima Jusų parduotuveje. Greitas pristatymas, gera kaina, kokybė!

Akvile M. country flag 2022-11-17

Labai patiko kaukė, puikus kainos ir kokybės santykis. Plaukams efektas pasijaučia jau po pirmo naudojimo. Paprašiau sudėtį įvertinti profesionalų - buvo nustebę, kad už tokią kainą galima rasti tokį kokybišką produktą. Rekomenduoju.

  • 1 iš 1 žmonių mano, kad šis atsiliepimas naudingas.
Daugiau atsiliepimų

Parašyti atsiliepimą

CHI Argan Oil Plus Moringa Oil Rejuvenating kaukė 237 ml.

CHI Argan Oil Plus Moringa Oil Rejuvenating kaukė 237 ml.

Atnaujinamoji kaukė su argano ir moringų aliejumi visų tipų plaukams

Tūris: 237 ml.

Pristatymas per 1-3 darbo dienas.

Parašyti atsiliepimą

El. paštas nebus rodomas, naudojamas tik prekės pirkimo patvirtinimui