Brazil Keratin Argan Oil 100% puršiamas argano aliejus

Brazil Keratin Argan Oil 100% puršiamas argano aliejus Padidinti

Brazil Keratin Argan Oil 100% puršiamas argano aliejus

Prekės ID: 36371
Prekės ID: 36371

Šiuo metu neturime

Jeigu pageidaujate gauti pranešimą kada prekė bus prekyboje, įveskite savo el. pašto adresą į žemiau esantį langelį.
Norite sužinoti iš karto, kai prekė pasieks mūsų parduotuvę?

Įrašykite savo el.pašto adresą žemiau ir apie prekės atsiradimą būsite informuotas akimirksniu.

12,99 €

Prekės ID: 36371
Prekės ID: 36371

Pristatymo būdai:

  • LPexpress paštomatai 1,99 €
  • DPD Paštomatai 2,19 €
  • Itella paštomatai 1,79 €
  • LPexpress Kurjeriai 2,99 €
  • Į pašto skyrių (pagal kodą). 1,99 €
  • Omniva Paštomatai. 2,50 €

Pirkę šią prekę dažniausiai renkasi ir šias:

Charakteristikos

Pristatymo terminas 5-10 darbo dienos
Kiekis 50 ml., 100 ml.
Pakuotė (-ės) Standartinė pakuotė
Funkcijos Atkūrimui/atstatymui, drėkinimui, nuo raukšlių, paslepia raukšles, maitinanti, skirta masažui, suteikia elastingumo, pašalina sausumo pojūtį, skatina gijimą, puoselėja, jauninanti, švelnininimui
Produkto tipas Aliejus
Plaukų būklė/tipas Sausiems, Pažeistiems
Odos būklė/tipas Jautriai odai
Kūno sričiai Plaukams, Nagams, Visam kūnui
Ypatybės Su argano aliejumi, Su Vertingaisiais aliejais, Su Vitaminais, Su Vertingaisiais ekstraktais, su omega riebalų rūgštimis

Susijusios prekės

Prekės aprašymas

Ingredients

Naudojimo instrukcija

Brazil Keratin Argan Oil 100% puršiamas argano aliejus giliai drėkina, atkuria pažeistus plaukus. 

Argano aliejuje yra daug veikliųjų medžiagų - vitamino A, E ir F, nepakeičiamų riebalų rūgščių, linolo rūgšties, omega 3 ir 6 nesočiųjų riebalų rūgščių, flavonoidų, karotinoidų. Užtikrina gilų drėkinimą, prisitaiko ir pagerina jautrios, rausvos, sausos ir pleiskanojančios odos būklę, sėkmingai kovoja su raukšlėmis, atkuria pažeistus ir sausus plaukus. Argano aliejus naudojamas ne tik kosmetikos ir estetinės medicinos srityje, bet ir veikia kaip veiksminga priemonė daugelio problemų gydymui ir palaikymui.  

TAIKYMAS:  
veidas, dekoltė- palaiko ir pagerina odos elastingumą ir jaunatvišką išvaizdą, išlygina raukšles ir stabdo senėjimo procesus. Naudojimas: masažuokite odą su keletu lašų aliejaus ryte ir vakare. 

Plaukų regeneracija - Puiki plaukų kaukė pažeistiems ir sausiems plaukams atgaivinti. Atkuria pažeistą plaukų struktūrą, suteikia plaukams blizgesio, suteikia purumoNaudojimas: plaukų kaukė - palikite 1 valandą ir išplaukite švelniu šampūnu su keratinu. 

Oda - minkština, maitina ir gerina kraujotaką. Naudojimas: tiesiog pridėkite keletą lašų į savo vonią. 

Strijų prevencija - Argano aliejus skatina elastino ir kolageno susidarymą, veikia odos elastingumą ir neleidžia atsirasti strijų, pvz., Nėštumo ar dietos.  

Nagai- maitina ir stiprina nagus, gerina odelių elastingumą.  

Skutimasis - mažina jautrios odos dirglumą po skutimosi. Suteikia odai švelnumo, ramina. Naudojimas: patepkite ant odos keletą lašų prieš ir po skutimosi.

Psoriazė ( Žvynelinė) - pašalina niežulį ir sumažina žvynelių formavimąsi 40-80%. Naudojimas: patepkite du kartus dienoje žvynelinės paveiktas zonas.

Argano aliejus gali būti įmaišomas į bet kokį kitą kosmetikos gaminį, taip padidindamas jo efektyvumą.

Dizainas gali skirtis nuo pavaizduoto nuotraukoje.

100% Argana eļļa

Keičiantis produkto dizainui, gali kisti produkto sudėtis.

Dėl galimų sudėties ir ingredientų pakitimų atsakingas gamintojas. Rekomenduojame produkto sudėtį tikrinti ant gaminio pakuotės.

TAIKYMAS:  veidas, dekoltė- palaiko ir pagerina odos elastingumą ir jaunatvišką išvaizdą, išlygina raukšles ir stabdo senėjimo procesus. Naudojimas: masažuokite odą su keletu lašų aliejaus ryte ir vakare. Plaukų regeneracija - Puiki plaukų kaukė pažeistiems ir sausiems plaukams atgaivinti. Atkuria pažeistą plaukų struktūrą, suteikia plaukams blizgesio, suteikia purumo. Naudojimas: plaukų kaukė - palikite 1 valandą ir išplaukite švelniu šampūnu su keratinu. Oda - minkština, maitina ir gerina kraujotaką. Naudojimas: tiesiog pridėkite keletą lašų į savo vonią. Strijų prevencija - Argano aliejus skatina elastino ir kolageno susidarymą, veikia odos elastingumą ir neleidžia atsirasti strijų, pvz., Nėštumo ar dietos.  Nagai- maitina ir stiprina nagus, gerina odelių elastingumą.  Skutimasis - mažina jautrios odos dirglumą po skutimosi. Suteikia odai švelnumo, ramina. Naudojimas: patepkite ant odos keletą lašų prieš ir po skutimosi.Psoriazė ( Žvynelinė) - pašalina niežulį ir sumažina žvynelių formavimąsi 40-80%. Naudojimas: patepkite du kartus dienoje žvynelinės paveiktas zonas.Argano aliejus gali būti įmaišomas į bet kokį kitą kosmetikos gaminį, taip padidindamas jo efektyvumą.

Tinkamumas vartoti po atidarymo:

Aliejus

Parašyti atsiliepimą

Brazil Keratin Argan Oil 100% puršiamas argano aliejus

Brazil Keratin Argan Oil 100% puršiamas argano aliejus

Parašyti atsiliepimą

El. paštas nebus rodomas, naudojamas tik prekės pirkimo patvirtinimui