Biosilk Volumizing Therapy apimties suteikiantis šampūnas

Biosilk Volumizing Therapy apimties suteikiantis šampūnas Padidinti

Biosilk Volumizing Therapy apimties suteikiantis šampūnas

Prekės ID: 11364
 4.9/5
Pirkėjų atsiliepimai: 14
Prekės ID: 11364
Pirkėjų atsiliepimai: 14

12,99 €

Prekės ID: 11364
 4.9/5
Pirkėjų atsiliepimai: 14
Prekės ID: 11364
Pirkėjų atsiliepimai: 14

Pristatymo būdai:

  • LPexpress paštomatai 1,99 €
  • DPD Paštomatai 2,19 €
  • Itella paštomatai 1,79 €
  • LPexpress Kurjeriai 2,99 €
  • Į pašto skyrių (pagal kodą). 1,99 €
  • Omniva Paštomatai. 2,50 €

Charakteristikos

Pristatymo terminas 1-3 darbo dienos
Kiekis 355 ml., 1000 ml.
Pakuotė (-ės) Standartinė pakuotė
Funkcijos Plaukų plovimui, valymui, pašalina riebalių perteklių, suteikiantis apimties, apimčiai, suteikia purumo, pakelianti, pakėlimui nuo šaknų, atkūrimui/atstatymui, apsauga nuo saulės, apsaugo nuo žalingo aplinkos poveikio, apsaugo, drėkinimui, pašalina sausumo pojūtį, puoselėja, stiprinamasis, spindesiui, prideda sveiką blizgesį, prideda sveiką blizgesį, neapsunkina, grąžina gyvybingumą, suteikia lankstumo, suteikia elastingumo, daro plaukus lengviau valdomus, glotnina, glotninanti
Produkto tipas Šampūnas
Plaukų būklė/tipas Ploniems, Silpniems, Riebiems
Plaukų spalva Neskirstoma
Kūno sričiai Plaukams
Ypatybės Su Augaliniais Baltymais, Su Ryžių Proteinais, Su Proteinais, Su Baltymais, Su Šilko kompleksu, Su Hidrolizuotu Šilku, Su Šilko baltymais, Su šilku, Su Vertingais Kompleksais, Su Vertingaisiais ekstraktais, Su Ženšeniu, Su UV filtru, Be Parabenų, Be Sulfatų
Atsakingas asmuo CE.way Regulatory Consultants Ltd. (Slovėnija)

Susijusios prekės

Prekės aprašymas

Ingredients

Naudojimo instrukcija

Biosilk Volumizing Therapy plaukų šampūnas lengvai pašalina nešvarumus, suteikia purumo ir apibrėžtumo kiekvienai sruogai.

Unikali produkto formulė sukurta tam, kad sugrąžintų plaukams sveiką išvaizdą ir gyvybingumą. Biosilk Volumizing Therapy šampūnas efektyviai pakelia plaukus nuo šaknų ir sugrąžina jiems natūralų purumą. Dėl to net ir ploni, silpni ar riebaluotis linkę plaukai įgauna trokštamos apimties, tampa lankstūs ir paklusnūs. Visa tai palengvina kasdienę plaukų priežiūrą.

Rūpestingai atrinkti produkto komponentai užtikrina efektyvų poveikį ir puoselėja plaukus. Biosilk Volumizing Therapy šampūno sudėtyje esantys šilko baltymai sugrąžina sruogoms prarastą spindesį. O ryžių baltymai suteikia plaukams apimties, glotnumo, palengviną jų suvaldymą ir formavimą. Priemonė taip pat papildyta specialiu augaliniu kompleksu, kuris leidžia mėgautis puriais ir tūrio įgavusiais plaukais. Visi šie sudėtiniai komponentai, kuriais papildytas Biosilk Volumizing Therapy šampūnas, įsiskverbia giliai į plaukų struktūrą. Dėl to priemonė pastebimai sustiprina, atgaivina ir puoselėja plaukus.

Pagrindinės produkto ypatybės:

  • efektyviai šalina nešvarumus;
  • stiprina vidinę plaukų struktūrą;
  • suteikia plaukams daugiau apimties;
  • sugrąžina plaukams natūralų spindesį;
  • saugo nuo žalingo UV spindulių poveikio;
  • neapsunkina plaukų.

Biosilk Volumizing Therapy šampūnas efektyviai valo, stiprina ir puoselėja plaukus. Tai produktas, kuris užtikrina ilgalaikį švaros pojūtį, suteikia plaukams žvilgesio ir apimties.

Be parabenų. Be sulfatų.

Dizainas gali skirtis nuo pavaizduoto nuotraukoje.

Kaip naudoti: nedidelį kiekį priemonės įtrinkite į drėgnus plaukus, kad suputotų, ir nuskalaukite. Jei reikia, procedūrą pakartokite.

Aqua/water/eau, sodium c14-16 olefin sulfonate, cocamidopropyl betaine, disodium laureth sulfosuccinate, hydrolyzed silk, hydrolyzed rice protein, gleditsia triacanthos seed extract, lamium album flower extract, panax ginseng root extract, benzophenone-4, sodium lauryl glucose carboxylate, lauryl glucoside, peg-150 pentaerythrityl tetrastearate, peg-6 caprylic/capric glycerides, polyquaternium-10, polyquaternium-11, methoxy peg/ppg-7/3 aminopropyl dimethicone, panthenyl hydroxypropyl steardimonium chloride, silicone quaternium-18, trideceth-6, trideceth-12, propylene glycol, phenoxyethanol, methylisothiazolinone, glycolic acid, fragrance (parfum)

Keičiantis produkto dizainui, gali kisti produkto sudėtis.

Dėl galimų sudėties ir ingredientų pakitimų atsakingas gamintojas. Rekomenduojame produkto sudėtį tikrinti ant gaminio pakuotės.

Kaip naudoti: nedidelį kiekį priemonės įtrinkite į drėgnus plaukus, kad suputotų ir nuskalaukite. Jei reikia, procedūrą pakartokite.

Tinkamumas vartoti po atidarymo:

Šampūnas

Pirkę šią prekę dažniausiai renkasi ir šias:

14 atsiliepimai
Parašyti savo atsiliepimą !
Alina country flag 2023-04-10

Pirkau pirmą kartą pagal rekomendacijas. Efektas pranoko lūkesčius.

  • 1 iš 1 žmonių mano, kad šis atsiliepimas naudingas.
Jurgita M. country flag 2022-06-30

Pirkdavau šį šampūną parduotuvėje. Bet čia radau žymiai pigiau. Neapsunkina plaukų, puiki prekė už puikią kainą. Greitas pristatymas. Atsakingai supakuota!!! ️

Rasa S. country flag 2021-06-03

Puikus šampūnas, labai greitas ir patogus pristatymas. Džiaugiuosi pirkur šioje parduotuvėje.

Donata country flag 2020-10-15

Puikus šampūnas.

Daugiau atsiliepimų

Parašyti atsiliepimą

Biosilk Volumizing Therapy apimties suteikiantis šampūnas

Biosilk Volumizing Therapy apimties suteikiantis šampūnas

Parašyti atsiliepimą

El. paštas nebus rodomas, naudojamas tik prekės pirkimo patvirtinimui