Artego Touch Thermo Shimmer nuo karščio apsaugantis purškiklis

Artego Touch Thermo Shimmer nuo karščio apsaugantis purškiklis Padidinti

Artego Touch Thermo Shimmer nuo karščio apsaugantis purškiklis

Prekės ID: 51811
Prekės ID: 51811

Šiuo metu neturime

Jeigu pageidaujate gauti pranešimą kada prekė bus prekyboje, įveskite savo el. pašto adresą į žemiau esantį langelį.
Norite sužinoti iš karto, kai prekė pasieks mūsų parduotuvę?

Įrašykite savo el.pašto adresą žemiau ir apie prekės atsiradimą būsite informuotas akimirksniu.

15,99 €

Prekės ID: 51811
Prekės ID: 51811

Pristatymo būdai:

  • LPexpress paštomatai 1,99 €
  • DPD Paštomatai 2,19 €
  • Itella paštomatai 1,79 €
  • LPexpress Kurjeriai 2,99 €
  • Į pašto skyrių (pagal kodą). 1,99 €
  • Omniva Paštomatai. 2,50 €

Pirkę šią prekę dažniausiai renkasi ir šias:

Charakteristikos

Pristatymo terminas 5-10 darbo dienos
Kiekis 150 ml.
Pakuotė (-ės) Standartinė pakuotė
Funkcijos Apsaugo, apsaugo nuo žalingo aplinkos poveikio, apsaugo nuo mechaninių pažeidimų, nuo saulės/karščio, spindesiui, grąžina gyvybingumą, drėkinimui, stiprinamasis, maitinanti, glotnina, glotninanti, atkūrimui/atstatymui, švelnininimui, apsaugo plaukų galiukus nuo skilinėjimo, prideda sveiką blizgesį, prideda sveiką blizgesį, suteikia elastingumo, spalvai išlaikyti, puoselėja
Produkto tipas Purškiklis
Plaukų būklė/tipas Visiems plaukų tipams
Plaukų spalva Neskirstoma
Kūno sričiai Plaukams
Ypatybės Su Vertingaisiais ekstraktais, Su Antioksidantais, Su Glicerinu, Be Parabenų
Profesionalams Skirta naudoti apmokytiems profesionalams

Susijusios prekės

Prekės aprašymas

Ingredients

Naudojimo instrukcija

Artego Touch Thermo Shimmer nuo karščio apsaugantis purškiklis padidina plaukų atsparumą aukštos temperatūros daromai žalai ir leidžia lengvai suformuoti sveiko spindesio bei gyvybingumo kupiną įvaizdį.

Dvifazė priemonė sukurta iš kruopščiai parinktų natūralių ir naujausiomis technologijomis grįstų komponentų, todėl užtikrina visapusišką plaukų priežiūrą, pasižymi efektyviomis drėkinamosiomis savybėmis, stiprina ir saugo plaukus nuo pažeidimų. Sudėtyje esantis graikinių riešutų ekstraktas intensyviai maitina plaukus, todėl suteikia jiems glotnumo ir kerinčios išvaizdos. Priemonė taip pat papildyta alyvmedžių lapų ir miežių ekstraktais, kurie pasižymi antioksidaciniu poveikiu, aprūpina sruogas būtinais mikroelementais, vitaminais ir kitomis medžiagomis bei regeneruoja plaukus. Dėl specialios formulės produktas veiksmingai stiprina apsauginį plaukų barjerą, padeda kovojant su plaukų lūžinėjimu ar galiukų skilinėjimu, o smulkūs, šviesą atspindintys komponentai suteikia plaukams dar daugiau išskirtinio žvilgesio.

Malonaus aromato priemonė saugo plaukus nuo pažeidimų, suteikia jiems elastingumo ir padeda išlaikyti ryškią spalvą, todėl užtikrina ilgalaikį sveikų, glotnių ir žvilgančių plaukų efektą.

Tik profesionaliam naudojimui.

Be parabenų.

Kaip naudoti: prieš naudojimą gerai suplakite, kad abi fazės susimaišytų. Purkškite ant sausų arba drėgnų plaukų per visa jų ilgį. Leiskite šiek tiek įsigerti į plaukus, tuomet formuokite plaukų džiovintuvu ar plaukų tiesintuvu kaip įprasta. Nereikia nuskalauti vandeniu.

Aqua, Alcohol Denat., Isododecane, Phenyl Trimethicone, Disiloxane, Phenylpropyldimethylsiloxysilicate, Glycerin, Parfum, Polyquaternium-16, VP/VA Copolymer, Olea Europaea Leaf Extract, Hordeum Vulgare Seed Extract, Hydrolyzed Walnut Extract, Dimethicone, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, PVP, Benzophenone-4, Mica, Titanium Dioxide, Tin Oxide, Linalool, Cinnamyl Alcohol, Geraniol, Benzyl Alcohol, Citronellol, Hydroxycitronellal, Eugenol, Alpha-Isomethyl Ionone Benzyl Benzoate, CI 16035, CI 42051.

Keičiantis produkto dizainui, gali kisti produkto sudėtis.

Dėl galimų sudėties ir ingredientų pakitimų atsakingas gamintojas. Rekomenduojame produkto sudėtį tikrinti ant gaminio pakuotės.

Kaip naudoti: prieš naudojimą gerai suplakite, kad abi fazės susimaišytų. Purkškite ant sausų arba drėgnų plaukų per visa jų ilgį. Leiskite šiek tiek įsigerti į plaukus, tuomet formuokite plaukų džiovintuvu ar plaukų tiesintuvu kaip įprasta. Nereikia nuskalauti vandeniu.

Tinkamumas vartoti po atidarymo:

Purškiklis

Parašyti atsiliepimą

Artego Touch Thermo Shimmer nuo karščio apsaugantis purškiklis

Artego Touch Thermo Shimmer nuo karščio apsaugantis purškiklis

Parašyti atsiliepimą

El. paštas nebus rodomas, naudojamas tik prekės pirkimo patvirtinimui