Artego Rain Dance Color Shampoo šampūnas dažytiems plaukams

Artego Rain Dance Color Shampoo šampūnas dažytiems plaukams Padidinti

Artego Rain Dance Color Shampoo šampūnas dažytiems plaukams

Prekės ID: 51766
Prekės ID: 51766

Šiuo metu neturime

Jeigu pageidaujate gauti pranešimą kada prekė bus prekyboje, įveskite savo el. pašto adresą į žemiau esantį langelį.
Norite sužinoti iš karto, kai prekė pasieks mūsų parduotuvę?

Įrašykite savo el.pašto adresą žemiau ir apie prekės atsiradimą būsite informuotas akimirksniu.

11,49 €

Prekės ID: 51766
Prekės ID: 51766

Pristatymo būdai:

  • LPexpress paštomatai 1,99 €
  • DPD Paštomatai 2,19 €
  • Itella paštomatai 1,79 €
  • LPexpress Kurjeriai 2,99 €
  • Į pašto skyrių (pagal kodą). 1,99 €
  • Omniva Paštomatai. 2,50 €

Pirkę šią prekę dažniausiai renkasi ir šias:

Charakteristikos

Pristatymo terminas 5-10 darbo dienos
Kiekis 250 ml.
Pakuotė (-ės) Standartinė pakuotė
Funkcijos Valymui, plaukų plovimui, spalvai išlaikyti, drėkinimui, maitinanti, stiprinamasis, apsaugo, apsaugo nuo žalingo aplinkos poveikio, apsaugo plaukų galiukus nuo skilinėjimo, atkūrimui/atstatymui, švelnininimui, glotnina, glotninanti, spindesiui, prideda sveiką blizgesį, prideda sveiką blizgesį, pašalina sausumo pojūtį
Produkto tipas Šampūnas
Plaukų būklė/tipas Dažytiems
Plaukų spalva Neskirstoma
Kūno sričiai Plaukams
Ypatybės Su Vertingaisiais aliejais, Su Vertingaisiais ekstraktais, Su Vertingais Kompleksais, Su argano aliejumi, Su Hidrolizuotu Šilku, Su Šilko baltymais, Su sericinu, Su Sojos Baltymais, Su Proteinais, Su Glicerinu, Su Hialurono rūgštimi, Su Drėkinamaisiais Komponentais, Su Natūralios kilmės ingredientais
Profesionalams Skirta naudoti apmokytiems profesionalams

Susijusios prekės

Prekės aprašymas

Ingredients

Naudojimo instrukcija

Artego Rain Dance Color Shampoo šampūnas dažytiems plaukams veiksmingai šalina nešvarumus, saugo plaukų spalvą nuo išblukimo bei padeda atkurti optimalų sruogų švelnumą bei blizgesį.

Sudėtyje esantys natūralūs komponentai pasižymi išskirtinėmis maitinamosiomis ir drėkinamosiomis savybėmis, todėl priemonė ne tik efektyviai valo plaukus ir galvos odą, bet ir užtikrina rūpestingą priežiūrą. Priemonė papildyta ekologiškais arganų, japononių kamelijų ir aliejinių kamelijų aliejais, todėl drėkina plaukus, aprūpina juos būtinomis maistinėmis medžiagomis, sugrąžina sruogoms natūralų švelnumą bei žvilgesį. Sudėtyje esantis ekologiškas bolivinių balandų ekstraktas aprūpina plaukus aminorūgštimis ir kitomis maistinėmis medžiagomis, stiprina bei saugo juos nuo pažeidimų, o taip pat – leidžia ilgiau mėgautis intensyvia plaukų spalva. Šilko baltymai saugo plaukus nuo drėgmės praradimo ir suteikia jiems kerinčio spindesio, sojų baltymai ir sericinas stiprina plaukus, o glicerinas ir hialurono rūgštis užtikrina intensyvų drėkinimą.

Siekiant geriausių rezultatų, rekomenduojama šampūną naudoti kartu su Artego Rain Dance Color Conditioner kondicionieriumi dažytiems plaukams.

Tik profesionaliam naudojimui.

Kaip naudoti: nedidelį kiekį priemonės įmasažuokite į drėgnus plaukus, po to kruopščiai nuskalaukite vandeniu. Jei reikia, pakartokite procedūrą.

Aqua, Sodium Coco-Sulfate, Betaine, Cocamidopropyl Betaine, Coco-Glucoside, Decyl Glucoside, Cocamidopropylamine Oxide, Lauryl Glucoside, Acrylates Copolymer, Glyceryl Oleate, Glycol Distearate, Peg-12 Dimethicone, Parfum, Peg-40 Hydrogenated Castor Oil, Glycerin, Peg-7 Glyceryl Cocoate, Dimethicone, Hydrolyzed Quinoa, Cinnamomum Cassia Bark Extract, Camellia Japonica Seed Oil, Sodium Arganamphoacetate, Camellia Oleifera Seed Oil, Camellia Sinensis Leaf Extract, Capsicum Annuum Fruit Extract, Origanum Vulgare Leaf Extract, Cymbopogon Flexuosus Oil, Peg/Ppg-120/10 Trimethylpropane Trioleate, Hydrolyzed Sericin, Hyaluronic Acid, Hydrolyzed Soy Protein, Hydroxyethylcellulose, Zinc Gluconate, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Hexyl Cinnamal, Sodium Chloride, Citric Acid, Tetrasodium Edta, Linalool, Limonene, Ci 19140.

Keičiantis produkto dizainui, gali kisti produkto sudėtis.

Dėl galimų sudėties ir ingredientų pakitimų atsakingas gamintojas. Rekomenduojame produkto sudėtį tikrinti ant gaminio pakuotės.

Kaip naudoti: nedidelį kiekį priemonės įmasažuokite į drėgnus plaukus, po to kruopščiai nuskalaukite vandeniu. Jei reikia, pakartokite procedūrą.

Tinkamumas vartoti po atidarymo:

Šampūnas

Parašyti atsiliepimą

Artego Rain Dance Color Shampoo šampūnas dažytiems plaukams

Artego Rain Dance Color Shampoo šampūnas dažytiems plaukams

Parašyti atsiliepimą

El. paštas nebus rodomas, naudojamas tik prekės pirkimo patvirtinimui