Artego Rain Dance Color Conditioner kondicionierius dažytiems plaukams

Artego Rain Dance Color Conditioner kondicionierius dažytiems plaukams Padidinti

Artego Rain Dance Color Conditioner kondicionierius dažytiems plaukams

Prekės ID: 51763
Prekės ID: 51763

Šiuo metu neturime

Jeigu pageidaujate gauti pranešimą kada prekė bus prekyboje, įveskite savo el. pašto adresą į žemiau esantį langelį.
Norite sužinoti iš karto, kai prekė pasieks mūsų parduotuvę?

Įrašykite savo el.pašto adresą žemiau ir apie prekės atsiradimą būsite informuotas akimirksniu.

11,49 €

Prekės ID: 51763
Prekės ID: 51763

Pristatymo būdai:

  • LPexpress paštomatai 1,99 €
  • DPD Paštomatai 2,19 €
  • Itella paštomatai 1,79 €
  • LPexpress Kurjeriai 2,99 €
  • Į pašto skyrių (pagal kodą). 1,99 €
  • Omniva Paštomatai. 2,50 €

Pirkę šią prekę dažniausiai renkasi ir šias:

Charakteristikos

Pristatymo terminas 5-10 darbo dienos
Kiekis 250 ml.
Pakuotė (-ės) Standartinė pakuotė
Funkcijos Spalvai išlaikyti, drėkinimui, puoselėja, minkštinanti, glotnina, glotninanti, švelnininimui, maitinanti, stiprinamasis, apsaugo, apsaugo nuo žalingo aplinkos poveikio, apsaugo plaukų galiukus nuo skilinėjimo, spindesiui, prideda sveiką blizgesį, prideda sveiką blizgesį, grąžina gyvybingumą, augimo skatinimui
Produkto tipas Kondicionierius
Plaukų būklė/tipas Dažytiems
Plaukų spalva Neskirstoma
Kūno sričiai Plaukams
Ypatybės Su Vertingaisiais ekstraktais, Su Vertingaisiais aliejais, Su argano aliejumi, Su Hidrolizuotu Šilku, Su Šilko baltymais, Su Sojos Baltymais, Su Proteinais, Su Hialurono rūgštimi, Su sericinu, Su Glicerinu, Su Drėkinamaisiais Komponentais, Su Natūralios kilmės ingredientais
Profesionalams Skirta naudoti apmokytiems profesionalams

Susijusios prekės

Prekės aprašymas

Ingredients

Naudojimo instrukcija

Artego Rain Dance Color Conditioner kondicionierius dažytiems plaukams leidžia ilgiau mėgautis intensyvia jų spalva, atkuria natūralų sruogų švelnumą bei glotnumą.

Inovatyvi produkto formulė papildyta natūraliais bei ekologiškais komponentais, kurie efektyviai kondicionuoja ir minkština plaukus. Sudėtyje esantis ekologiškas bolivinių balandų ekstraktas, kuriame gausu aminorūgščių ir mineralinių druskų, maitina, stiprina plaukus, saugo juos nuo išsausėjimo ir galiukų skilinėjimo, padeda ilgiau išlaikyti ryškią plaukų spalvą. Kreminės tekstūros produktas taip pat papildytas ekologiškais arganų, japononių kamelijų ir aliejinių kamelijų aliejais, kurie pasižymi plaukus drėkinančiomis ir minkštinančiomis savybėmis, įsiskverbia giliai į plaukų struktūrą, ją sustiprina bei suteikia sruogoms išskirtinio spindesio ir gyvybingumo. Šilko baltymai apgaubia plaukus nematoma apsaugine plėvele, todėl plaukai natūraliai žvilga ir yra nepaprastai švelnūs, sojų baltymai stiprina plaukus ir skatina jų augimo procesus, o hialurono rūgštis užtikrina intensyvų drėkinimą bei saugo sruogas nuo išsausėjimo.

Kondicionierius pastebimai pabrėžia plaukų spalvos intensyvumą, suteikia sruogoms išskirtinio žvilgesio, drėkina, maitina bei pastebimai jas sustiprina.

Siekiant geriausių rezultatų, rekomenduojama kondicionierių naudoti kartu su Artego Rain Dance Color Shampoo šampūnu dažytiems plaukams.

Tik profesionaliam naudojimui.

Kaip naudoti: nedideliu kiekiu priemonės ištepkite šampūnu išplautus plaukus per visa jų ilgį, palaukite 2–3 minutes ir nuskalaukite vėsiu vandeniu.

Aqua, Cetearyl Alcohol, Ethylhexyl Stearate, Myristyl Alcohol, Cyclopentasiloxane, Behentrimonium Chloride, Propylene Glycol, Glycol Stearate SE, Cetrimonium Chloride, Silicone Quaternium-22, Parfum, Argania Spinosa Oil, Camellia Oleifera Seed Oil, Camellia Japonica Seed Oil, Hydrolyzed Quinoa, Hydrolyzed Sericin, Cinnamomum Cassia Bark Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Capsicum Annuum Fruit Extract, Origanum Vulgare Leaf Extract, Cymbopogon Flexuosus Oil, Glycerin, Hyaluronic Acid, Hydrolyzed Soy Protein, Hydroxyethylcellulose, Zinc Gluconate, Phenoxyethanol, Tetrasodium EDTA, Hexyl Cinnamal, Ethylhexylglycerin, Phosphoric Acid, Linalool, Dimethiconol, Limonene, CI 19140

Keičiantis produkto dizainui, gali kisti produkto sudėtis.

Dėl galimų sudėties ir ingredientų pakitimų atsakingas gamintojas. Rekomenduojame produkto sudėtį tikrinti ant gaminio pakuotės.

Kaip naudoti: nedideliu kiekiu priemonės ištepkite šampūnu išplautus plaukus per visa jų ilgį, palaukite 2–3 minutes ir nuskalaukite vėsiu vandeniu.

Tinkamumas vartoti po atidarymo:

Kondicionierius

Parašyti atsiliepimą

Artego Rain Dance Color Conditioner kondicionierius dažytiems plaukams

Artego Rain Dance Color Conditioner kondicionierius dažytiems plaukams

Parašyti atsiliepimą

El. paštas nebus rodomas, naudojamas tik prekės pirkimo patvirtinimui