Alterna Caviar Anti-Aging Rapid Blowout Balm plaukų balzamas

Alterna Caviar Anti-Aging Rapid Blowout Balm plaukų balzamas Padidinti

Alterna Caviar Anti-Aging Rapid Blowout Balm plaukų balzamas

Prekės ID: 53310
Prekės ID: 53310

Šiuo metu neturime

Jeigu pageidaujate gauti pranešimą kada prekė bus prekyboje, įveskite savo el. pašto adresą į žemiau esantį langelį.
Norite sužinoti iš karto, kai prekė pasieks mūsų parduotuvę?

Įrašykite savo el.pašto adresą žemiau ir apie prekės atsiradimą būsite informuotas akimirksniu.

20,99 €

Prekės ID: 53310
Prekės ID: 53310

Pristatymo būdai:

  • LPexpress paštomatai 1,99 €
  • DPD Paštomatai 2,19 €
  • Itella paštomatai 1,79 €
  • LPexpress Kurjeriai 2,99 €
  • Į pašto skyrių (pagal kodą). 1,99 €
  • Omniva Paštomatai. 2,50 €

Pirkę šią prekę dažniausiai renkasi ir šias:

Charakteristikos

Pristatymo terminas 5-10 darbo dienos
Kiekis 147 ml.
Pakuotė (-ės) Standartinė pakuotė
Funkcijos Puoselėja, apsaugo, apsaugo nuo žalingo aplinkos poveikio, nuo saulės/karščio, glotnina, glotninanti, švelnininimui, spindesiui, prideda sveiką blizgesį, prideda sveiką blizgesį, neapsunkina, grąžina gyvybingumą, maitinanti, atkūrimui/atstatymui, suteikia lankstumo, suteikia elastingumo, apsaugo plaukų galiukus nuo skilinėjimo, drėkinimui, kovoja su senėjimo požymiais
Produkto tipas Balzamas
Plaukų būklė/tipas Visiems plaukų tipams
Plaukų spalva Neskirstoma
Kūno sričiai Plaukams
Ypatybės Su Vertingais Kompleksais, Su Vertingaisiais ekstraktais, Su Proteinais, Su perlais, Su Pantenoliu, Su Keratinu, Su Biotinu, Su Ikrais, Su jūros druska, Su Vitaminais, Su vitaminu E, Su vertingaisiais dumbliais, Su Antioksidantais, Su Drėkinamaisiais Komponentais

Susijusios prekės

Prekės aprašymas

Ingredients

Naudojimo instrukcija

Alterna Caviar Anti-Aging Rapid Blowout Balm plaukų balzamas saugo nuo karščio formavimo metu, suteikia plaukams išskirtinio glotnumo, švelnumo ir sveiko spindesio, todėl šukuosena atrodo taip, lyg būtų sukurta profesionalų.

Lengvas ir plaukų neapsunkinantis produktas užtikrina sklandų darbą kuriant tiek tiesių, tiek garbanotų plaukų įvaizdžius, sutrumpina formavimo proceso laiką ir padeda atkurti sveikų bei gyvybingų plaukų efektą. Sudėtyje esantis Flex-Strenght kompleksas, sudarytas iš baltymų ir vertingųjų ekstraktų, efektyviai maitina ir atkuria plaukus, todėl suteikia jiems lankstumo, tvirtumo ir padeda išvengti plaukų lūžinėjimo ir galiukų skilinėjimo dėl dažno plaukų formavimo karščiu.

Priemonė taip pat papildyta perlų baltymais, kurie stiprina plaukų pluoštą, o pantenolis, keratinas, biotinas ir ikrų ekstraktas drėkina, suteikia sruogoms lankstumo, spindesio bei padeda išvengti plaukų trupėjimo bei lūžinėjimo formavimo proceso metu. Seasilk kompleksas užtikrina intensyvų drėkinamąjį ir maitinamąjį poveikį, o Age-Control kompleksas padeda kovoti su žalingo aplinkos poveikio daroma žala bei lėtina senėjimo procesus.

Priemonė veiksmingai puoselėja ir stiprina plaukus, suteikia jiems glotnumo, natūralaus žvilgesio, saugo nuo karščio bei žalingų aplinkos veiksnių poveikio ir pagreitina plaukų formavimo procesą.

Dizainas gali skirtis nuo pavaizduoto nuotraukoje.

Kaip naudoti: nedidelį kiekį priemonės tolygiai paskirstykite ant švarių, rankšluosčiu nusausintų plaukų. Išdžiovinkite juos plaukų džiovintuvu ir formuokite, kaip įprastai.

Water (Aqua),Cetearyl Alcohol, Cyclopentasiloxane, Polyquaternium-69, Behentrimonium Methosulfate, Laurdimonium Hydroxypropyl Hydrolyzed Keratin, Keratin, Hydrolyzed Keratin, Hydrolyzed Pea Protein PG-Propyl Silanetriol, Dimethiconol, Polyurethane-14, Hydrolyzed Pearl, Sea Salt (Maris Sal), Tocopheryl Acetate, Algae Extract, Caviar Extract, Saccharomyces/Magnesium Ferment, Saccharomyces/Copper Ferment, Saccharomyces/Silicon Ferment, Saccharomyces/Zinc Ferment, Saccharomyces/Iron Ferment, Phospholipids, AMP-Acrylates Copolymer, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Panthenol, Ascorbic Acid, Polysilicone-15, Biotin, Superoxide Dismutase, Glycerin, Butylene Glycol, Hydrolyzed Vegetable Protein PG-Propyl Silanetriol, Macrocystis Pyrifera (Kelp) Extract, Ethylhexylglycerin, Disodium EDTA, Potassium Sorbate, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Citric Acid, Phenoxyethanol, Alcohol Denat., Aminomethyl Propanol, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Chlorphenesin, Benzoic Acid, Sorbic Acid, Fragrance (Parfum). (10-15-110515A).

Keičiantis produkto dizainui, gali kisti produkto sudėtis.

Dėl galimų sudėties ir ingredientų pakitimų atsakingas gamintojas. Rekomenduojame produkto sudėtį tikrinti ant gaminio pakuotės.

Kaip naudoti: nedidelį kiekį priemonės tolygiai paskirstykite ant švarių, rankšluosčiu nusausintų plaukų. Išdžiovinkite juos plaukų džiovintuvu ir formuokite, kaip įprastai.

Tinkamumas vartoti po atidarymo:

Balzamas

Parašyti atsiliepimą

Alterna Caviar Anti-Aging Rapid Blowout Balm plaukų balzamas

Alterna Caviar Anti-Aging Rapid Blowout Balm plaukų balzamas

Parašyti atsiliepimą

El. paštas nebus rodomas, naudojamas tik prekės pirkimo patvirtinimui