Alfaparf Semi di Lino Smooth glotninamasis kondicionierius

Alfaparf Semi di Lino Smooth glotninamasis kondicionierius Padidinti

Alfaparf Semi di Lino Smooth glotninamasis kondicionierius

Prekės ID: 45979
 4.8/5
Pirkėjų atsiliepimai: 13
Prekės ID: 45979
Pirkėjų atsiliepimai: 13

12,99 €

Prekės ID: 45979
 4.8/5
Pirkėjų atsiliepimai: 13
Prekės ID: 45979
Pirkėjų atsiliepimai: 13

Pristatymo būdai:

  • LPexpress paštomatai 1,99 €
  • DPD Paštomatai 2,19 €
  • Itella paštomatai 1,79 €
  • LPexpress Kurjeriai 2,99 €
  • Į pašto skyrių (pagal kodą). 1,99 €
  • Omniva Paštomatai. 2,50 €

Charakteristikos

Pristatymo terminas 1-3 darbo dienos
Kiekis 200 ml., 1000 ml.
Pakuotė (-ės) Standartinė pakuotė
Funkcijos Drėkinimui, pašalina sausumo pojūtį, atkūrimui/atstatymui, glotninanti, glotnina, švelnininimui, spindesiui, prideda sveiką blizgesį, prideda sveiką blizgesį, spalvai išlaikyti, suteikia lankstumo, suteikia elastingumo, neapsunkina, puoselėja, palengvina plaukų iššukavimą, tramdo šiaušimąsi, daro plaukus lengviau valdomus, apsaugo, apsaugo nuo žalingo aplinkos poveikio, apsaugo plaukų galiukus nuo skilinėjimo, minkštinanti, nuo lūžinėjimo, nuo lūžinėjimo, grąžina gyvybingumą
Produkto tipas Kondicionierius
Plaukų būklė/tipas Nepaklusniems, Šiurkštiems, Pažeistiems
Plaukų spalva Neskirstoma
Kūno sričiai Plaukams
Ypatybės Su Antioksidantais, Su Vertingais Kompleksais, Su Augaliniais aliejais, Su Vertingaisiais aliejais, Su Vertingaisiais ekstraktais, Su Glicerinu, Su kokosų aliejumi, Be SLS (natrio laurilsulfatas), Be Sulfatų, Su UV filtru, Tinka veganams
Profesionalams Skirta naudoti apmokytiems profesionalams
Atsakingas asmuo Beauty & Business SPA (Italija)

Susijusios prekės

Prekės aprašymas

Ingredients

Naudojimo instrukcija

Alfaparf Semi di Lino Smooth glotninamasis kondicionierius padeda sutramdyti nepaklusnius plaukus, suteikia jiems švelnumo ir spindesio.

Priemonė sukurta tam, kad padėtų tinkamai prižiūrėti šiurkščius, sunkiai suvaldomus ar veltis linkusius plaukus. Dėl to Alfaparf Smooth kondicionierius pastebimai puoselėja kiekvieną sruogą ir atkuria gyvybingą plaukų išvaizdą. O rūpestinga plaukų priežiūra, kurią dovanoja šis gaminys, leidžia mėgautis natūraliai glotniais, žvilgančiais ir sveikais plaukais.

Produktas efektyviai drėkina plaukus iš vidaus ir padeda apsaugoti juos nuo neigiamo aplinkos poveikio. Dėl to priemonė neutralizuoja atmosferoje esančios drėgmės ir kitų veiksnių sukeltą plaukų šiaušimąsi ar garbanojimąsi. Tokiu būdu Alfaparf Smooth kondicionierius išsaugo natūralų plaukų glotnumą, švelnumą bei lygumą.

Sodria kremine tekstūra pasižymintys gaminys papildytas rūpestingai atrinktai komponentais, kurie saugo natūralų plaukų grožį. Sudėtyje esantis linų sėmenų ekstraktas suteikia plaukams elastingumo, sumažina jų lūžinėjimą ir galiukų skilinėjimą. Kokosų aliejus ir kitos veikliosios medžiagos padeda atkurti natūraliai glotnią plaukų išvaizdą. Alfaparf Milano Semi di Lino Smooth kondicionieriaus sudėtyje taip pat gausu antioksidantų, kurie saugo plaukų spalvą nuo blukimo. O Urban Defence Pro technologija padeda išvengti dulkių ir taršos daromos žalos.

Švelnus ir gėlėmis kvepiantis Alfaparf Semi di Lino Smoothing kondicionierius rūpinasi šiurkščiais, veltis ir šiauštis linkusiais plaukais. Todėl ši priemonė greitai ir pastebimai atkuria šilkinį plaukų švelnumą bei kerintį jų glotnumą.

Be sulfatų.

Tinka veganams.

Kaip naudoti: nedideliu kiekiu priemonės ištepkite plaukus per visa jų ilgį. Palaukite tiek, kiek nurodyta ant pakuotės, ir nuskalaukite vėsiu vandeniu.

AQUA (WATER), CETEARYL ALCOHOL, GLYCERIN, BEHENTRIMONIUM CHLORIDE, COCOS NUCIFERA (COCONUT) OIL, GLYCERYL STEARATE, DICETYLDIMONIUM CHLORIDE, PROPYLENE GLYCOL, QUATERNIUM-87, PARFUM (FRAGRANCE), ISOPROPYL ALCOHOL, PHENOXYETHANOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, DISODIUM EDTA, HYDROLYZED HIBISCUS ESCULENTUS EXTRACT, TOCOPHEROL, BENZYL SALICYLATE, LINALOOL, HEXYL CINNAMAL, POLYIMIDE-1, CARNOSINE, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, LINUM USITATISSIMUM (LINSEED) SEED EXTRACT, BIOSACCHARIDE GUM-4, CAESALPINI

Keičiantis produkto dizainui, gali kisti produkto sudėtis.

Dėl galimų sudėties ir ingredientų pakitimų atsakingas gamintojas. Rekomenduojame produkto sudėtį tikrinti ant gaminio pakuotės.

Kaip naudoti: nedideliu kiekiu priemonės ištepkite plaukus per visa jų ilgį. Palaukite tiek, kiek nurodyta ant pakuotės, ir nuskalaukite vėsiu vandeniu.

Tinkamumas vartoti po atidarymo:

Kondicionierius

Pirkę šią prekę dažniausiai renkasi ir šias:

13 atsiliepimai
Parašyti savo atsiliepimą !
Kristina B. country flag 2024-01-20

Puikus

Irena S. country flag 2023-11-17

Plaukai glotnus, blizgancios. Kondicioneriaus konsistencija labai gerai, mazai reiki.

Giedrė country flag 2023-09-12

Glotnina, tiesina, plaukai ne taip pučiasi. Taip pat lengviau tiesinasi, plaukai pridrėkinti.

Asta S. country flag 2023-08-01

Kolkas naudojau tik vieną kartą,bet labai patiko.Plaukai tikrai lygesni ir ne tokie pasipūtę. Tiesinant plaukus su tiesintuvu prireikė mažiau laiko nei įprastai,ir išliko tiesūs iki kito plovimo.

Daugiau atsiliepimų

Parašyti atsiliepimą

Alfaparf Semi di Lino Smooth glotninamasis kondicionierius

Alfaparf Semi di Lino Smooth glotninamasis kondicionierius

Parašyti atsiliepimą

El. paštas nebus rodomas, naudojamas tik prekės pirkimo patvirtinimui