Plaukų priežiūra

  • Šampūnai

    Šampūnas – tai kone dažniausiai naudojama plaukų priežiūros priemonė. Pagrindinė šampūno paskirtis – pašalinti dulkes, riebalų perteklių, plaukų modeliavimo priemonių likučius ir kitus nešvarumus nuo galvos odos ir plaukų paviršiaus. Kitaip tariant, užtikrinti, kad plaukai ir galvos oda būtų švarūs. Tačiau šiais laikais plaukų priežiūros produktų asortimentas vis labiau auga, o gamintojai siūlo pačias įvairiausias alternatyvas įprastiems gaminiams. Plaukų šampūnai – ne išimtis. Parduotuvių lentynose šiandien puikuojasi plaukų šampūnai nuo pleiskanų, šampūnai nuo plaukų slinkimo, šampūnai riebiems plaukams, plaukus pilkinantys šampūnai ir įvairūs kiti plaukų šampūnai. Nors nuo tokios produktų gausos kartais gali ir galva susisukti, rinktis šampūno aklai nereikėtų. Tam, kad galėtumėte džiaugtis sveikais, švelniais ir žvilgančiais plaukais, svarbu, kad įsigytas šampūnas atitiktų Jūsų plaukų ir galvos odos tipą bei poreikius. Todėl elektroninės parduotuvės Save24.lt asortimente esantys drėkinantys šampūnai, pavyzdžiui, Olaplex šampūnas ar Tigi šampūnas, taip pat šampūnai nuo plaukų slinkimo, šampūnai dažytiems plaukams, šampūnai be sulfatų ir parabenų bei visi kiti šampūnai sugrupuoti taip, kad kiekvienas galėtų pasirinkti šampūną pagal jo atliekamas funkcijas, sudėtinius komponentus, plaukų ar galvos odos būklę.

    Šampūnai sausiems plaukams

    Vargina šiurkštūs, nepaklusnūs ir besiveliantys plaukai? Su šiomis problemomis dažniausiai susiduria tie, kurių plaukai sausi, nualinti dažno dažymo, šviesinimo ar kitų agresyvių procedūrų. Jei ir Jūsų plaukai atrodo sausi it šiaudai, sugrąžinti jiems prarastą tvirtumą, švelnumą bei elastingumą gali tinkamai pasirinktas šampūnas. Tam, kad plaukai ir vėl būtų sveiki bei glotnūs, elektroninėje parduotuvėje Save24.lt ieškokite priemonių, kurių sudėtyje būtų kuo daugiau augalinių ar kitų natūralių komponentų. Tokie šampūnai kiekvieno galvos plovimo metu intensyviai sudrėkina, pamaitina plaukus ir apsaugo juos nuo pakartotinių pažeidimų. Keratinu, vitaminais, pantenoliu, avokadų, arganų aliejumi papildyti drėkinantys šampūnai, plaukus stiprinantys natūralūs šampūnai ar glotninantys plaukų šampūnai – tik keli galimi variantai. Tarp labiausiai Save24.lt klientų pamėgtų šampūnų sausiems plaukams atsiduria tokie produktai kaip Wella šampūnai, Goldwell Dualsenses Rich Repair šampūnas su keratinu sausiems ir lūžinėjantiems plaukams ar CHI šampūnas be sulfatų, kuris efektyviai sudrėkina ir atgaivina plaukus. Specialiai sausų ar pažeistų plaukų priežiūrai sukurti šampūnai sugrąžina prarastą spindesį ir švelnumą, todėl leidžia ir vėl džiaugtis glotniais bei žvilgančiais plaukais.

    Riebiems plaukams skirti šampūnai

    Priešingai nei žmonės, kurių plaukai greitai išsausėja, pradeda veltis ir tampa šiurkštūs, riebių plaukų savininkams kone kasdien tenka plauna galvą dėl to, kad plaukai atrodo sulipę ir neprižiūrimi. Per didelis sebumo kiekis, kurį išskiria suaktyvėjusios riebalų liaukos, apsunkina plaukus, gali padidinti galvos odos jautrumą, paskatinti riebių pleiskanų atsiradimą. Jei ir Jus vargina panašios problemos, tinkamą galvos odos ir plaukų priežiūrą padėtų užtikrinti šampūnai riebiems plaukams, kuriuose yra galvos odą nuraminti ir atgaivinti padedančių komponentų. Bet kuris Save24.lt esantis plaukų šampūnas riebaluotiems plaukams su arbatmedžių aliejumi, šampūnas riebiems plaukams su pipirmėčių aliejumi, rozmarinų aliejumi papildytas šampūnas ar šampūnai riebiai galvos odai su įvairiais kitais vertingaisiais aliejais, kurie pasižymi antibakterinėmis savybėmis ir reguliuoja riebalinių liaukų veiklą, sugrąžina plaukams purumą bei sveiką spindesį. Vis didesnio populiarumo sulaukia ir kieti šampūnai, sukurti specialiai riebiems plaukams. Panier Des Sens kietas šampūnas riebiai galvos odai – tik vienas iš galimų variantų. Plaukų šampūnai riebiems plaukams padeda efektyviai sumažinti sebumo išsiskyrimą, palaiko neutralų galvos odos pH lygį ir sugrąžina plaukams sveiką bei gyvybingą išvaizdą.

    Šampūnai nuo pleiskanų

    Jaučiate, kad galvos oda greitai sudirgsta ir parausta, o jos paviršiuje, plaukuose ar ant drabužių nuolat pastebite pleiskanų? Pašalinti odos pleiskanojimą ir nuolatinį diskomfortą sukeliantį niežulį padeda įvairūs šampūnai nuo pleiskanų. Priklausomai nuo plaukų tipo, galvos odos būklės ir pleiskanų rūšies, kaskart gali būti pasirenkamas vis kitoks šampūnas nuo pleiskanų. Save24.lt asortimente atsiduria ne vienas plaukų šampūnas riebiems plaukams, kuris padeda efektyviai kovoti su riebiomis, lipniomis pleiskanomis, atsirandančiomis dėl itin aktyvaus sebumo išsiskyrimo. Sulsena plaukų šampūnas nuo pleiskanų, Eucerin šampūnas nuo pleiskanų, Syoss šampūnas nuo pleiskanų bei visi kiti šampūnai nuo pleiskanų, kurie skirti riebios galvos odos ir riebaluotis linkusių plaukų priežiūrai, reguliuoja riebalinių liaukų veiklą, mažina odos sudirgimo riziką ir padeda atkurti optimalią odos būklę. Tačiau pleiskanos neretai vargina ir tuos, kurių oda ne riebi, o kaip tik – sausa ir jautri. Tokiais atvejais padėti gali tie šampūnai nuo pleiskanų, kurie skirti sausai galvos odai. Tam, kad visam laikui galėtumėte pamiršti apie pleiskanas, iš visos šių produktų gausos būtina atidžiai išsirinkti, kuris šampūnas nuo pleiskanų geriausiai tinka būtent Jums.

    Šampūnai nuo plaukų slinkimo

    Gyvybingi, tankūs ir stiprūs plaukai liudija apie sveiką jų būklę. Tačiau ką daryti tuomet, jei plaukai susilpnėja, pradeda slinkti ir plonėti? Šampūnai nuo plaukų slinkimo gali padėti pastebimai sulėtinti plaukų retėjimą ir paskatinti naujų plaukų augimą. Šių šampūnų sudėtyje gausu komponentų, kurie ne tik švelniai šalina nešvarumus, bet ir aktyvina kraujotaką, maitina, stiprina ir atkuria plaukus, todėl efektyviai kovoja su jų slinkimu. Vieni iš itin pamėgtų ir teigiamai įvertintų produktų – tai dilgėlių, rozmarinų ekstraktais, augaliniais aliejais ir baltymais papildytas Fanola Energy šampūnas nuo plaukų slinkimo bei Alpecin šampūnas nuo plaukų slinkimo su kofeinu, kuris stiprina plaukų folikulus ir skatina naujų plaukų augimą. Save24.lt asortimente, be abejonės, yra ir daugiau šampūnų, kurie užtikrina rūpestingą silpnų, retėjančių plaukų priežiūrą, padeda juos sustiprinti ir atgaivinti. Nioxin šampūnas skatinantis plaukų augimą, AlfaParf šampūnas nuo plaukų slinkimo ar Kerastase šampūnas nuo plaukų slinkimo – tik keli galimi produktai, kurie leidžia ir vėl mėgautis tankais, storais bei sveikais plaukais. Tačiau svarbu atminti, kad net ir itin populiarus ar geras šampūnas nuo plaukų slinkimo turėtų būti įsigyjamas įvertinus savo galvos odos bei plaukų būklę.

    Dažytiems plaukams skirti šampūnai

    Dažyti plaukai neretai reikalauja daug intensyvesnės priežiūros nei natūralūs, todėl tinkamas pasirinktas plaukų šampūnas – ypatingai svarbus. Todėl Save24.lt asortimentą sudarantys plaukų šampūnai dažytiems plaukams atitinka pačius įvairiausius klientų poreikius, pavyzdžiui, efektyviai apsaugo plaukų spalvą nuo išblukimo, neutralizuoja nepageidaujamus atspalvius, suteikia sruogoms kerinčio spindesio ar minkštumo. Wella šampūnas dažytiems plaukams, Godlwell šampūnas dažytiems plaukams ar kitų prekinių ženklų šampūnai pasižymi išskirtinėmis formulėmis, kurios ne tik leidžia ilgai mėgautis ryškia plaukų spalva, bet ir drėkina, maitina bei saugo plaukus. Tiems, kurie mėgsta itin ryškų įvaizdį ir nori, kad plaukai visuomet atrodytų lyg ką tik iš kirpyklos, puikia alternatyva gali tapti dažomasis plaukų šampūnas. Tinkamai pasirinktas dažomasis šampūnas ne tik suteikia plaukams norimą atspalvį, bet ir saugo bei puoselėja plaukus, kad jie ilgiau išliktų ryškus, gyvybingi ir akinamai spindintys. Šiai plaukų priežiūros produktų kategorijai priskiriami ir tonuojantys šampūnai, kurie leidžia pakoreguoti plaukų spalvos toną ir pašalinti nepageidaujamus atspalvius. Tai itin aktualu šviesintiems plaukams, kurie, jei naudojamos netinkamos priemonės, greitai praranda šaltą atspalvį. Pavyzdžiui, Fanola plaukų šampūnas šviesintiems plaukams ar Schwarzkopf pilkinantis šampūnas padeda išlaikyti sidabrinį ar net pilką atspalvį, o Stapiz Sleek tonuojantis šampūnas šviesiems plaukams suteikia sruogoms rausvą atspalvį. Drėkinamaisiais, maitinamaisiais ir apsauginiais komponentais papildyti šampūnai dažytiems plaukams užtikrina visapusišką priežiūrą ir leidžia mėgautis švelniais, gyvybingais bei ryškiais plaukais iki kito apsilankymo kirpykloje.

    Šampūnai garbanotiems plaukams

    Garbanoti plaukai dažnai linkę sausėti, šiauštis ir veltis, todėl juos sunkiau prižiūrėti, suvaldyti ir formuoti. Todėl norint, kad garbanos visuomet atrodytų sveikos, gyvybingos ir elastingos, joms reikalingas intensyvus drėkinimas ir rūpestinga priežiūra. Vienas iš būdų pasirūpinti nepaklusniomis sruogomis – plaukų šampūnai garbanotiems plaukams. Lengva ir neapsunkinančia formule pasižymintys plaukų šampūnai efektyviai sudrėkina plaukus, aprūpina sruogas būtinomis maistinėmis medžiagomis ir saugo jas nuo žalingo aplinkos poveikio. Tinkamas šampūnas garbanotiems plaukams užtikrina, kad garbanėlės bus švelnios, glotnios ir elastingos, o jų tekstūra – dailiai pabrėžta. Schwarzkopf šampūnas garbanotiems plaukams, Kemon šampūnas sunkiai suvaldomiems plaukams ar bet kuris kitas Save24.lt asortimente esantis plaukų šampūnas garbanotiems plaukams efektyviai šalina nešvarumus, atgaivina, suminkština plaukus, o sudėtyje esanti hialurono rūgštis, augaliniai aliejai ar kiti vertingieji kompleksai padeda rūpestingai puoselėti kiekvieną sruogą, kad plaukai taptų elastingi ir žvilgantys.

    Vyriški šampūnai

    Švari ir sveika galvos oda bei žvilgantys plaukai puošia kiekvieną vyrą. Todėl virtualiose Save24.lt lentynose sudėti įvairius klientų poreikius atitinkantys šampūnai vyrams, pavyzdžiui, drėkinantis šampūnas vyrams, plaukų šampūnas nuo pleiskanų, giliai valantis šampūnas ar šampūnas nuo plaukų slinkimo. Vyrams skirti šampūnai nuo pleiskanų suteikia greitą ir efektyvią pagalbą kovojant su galvos odos sausumu, numalšina niežulį bei normalizuoja riebalinių liaukų veiklą, todėl greitai ir efektyviai pašalina pleiskanas. Schwarzkopf Professional 3D Mension šampūnas vyrams, Goldwell Dualsenses For Men Anti-Dandruff šampūnas nuo pleiskanų ar American Crew giliai drėkinantis šampūnas vyrams – tik keli populiarūs vyriški šampūnai nuo pleiskanų. Save24.lt komanda puikiai žino, kad vyrai neretai ieško ir itin praktiškų sprendimų. Todėl kompanijos asortimente gausu tokių produktų, kurie iš karto atlieka kelias funkcijas. Pavyzdžiui, plaukų šampūnas ir dušo gelis arba kietas šampūnas ir kūno prausiklis viename užtikrina ne tik galvos odos, plaukų, bet ir viso kūno švarą, o plaukų šampūnas, kondicionierius ir kūno prausiklis efektyviai valo galvos ir viso kūno odą bei rūpinasi, kad plaukai būtų minkšti ir švelnūs. Įvairūs plaukų šampūnai vyrams, kurių sudėtis dažnai papildoma pantenoliu, vitaminais, vertingaisiais aliejais ar natūraliais augaliniais ekstraktais, drėkina, minkština plaukus, skatina jų augimą ir sveiką žvilgesį.

    Sausi plaukų šampūnai

    Ryte plaukai atrodo sulipę ir praradę purumą, tačiau laiko išsiplauti galvą visiškai neturite? Galbūt namuose visai dienai dingo vanduo? O gal ruošiatės į kelias dienas trunkančią kelionę, kurioje nebus galimybės išsiplauti galvos? Sausas šampūnas gali pagelbėti bet kurioje iš šių situacijų. Sausas šampūnas per kelias minutes atgaivina plaukus, suteikia jiems purumo ir lengvumo, todėl plaukai atrodo lyg būtų ką tik išplauti. Speciali šių šampūnų formulė sugeria riebalų perteklių, neutralizuoja nemalonius kvapus ir suteikia ilgalaikį švaros bei gaivos pojūtį, kuris leidžia jaustis užtikrintai visą dieną. Viskas, ką reikia padaryti, kad plaukai ir vėl būtų purūs ir švarūs, tai purkštuko pagalba paskirstyti sausą šampūną ties plaukų šaknimis, įmasažuoti priemonę į galvos odą ir kruopščiai iššukuoti plaukus. Plačia aromatų palete pasižymintis Batiste sausas šampūnas, Wella šampūnas ar bet kuris kitas sausas šampūnas, kurį galite rasti elektroninėje parduotuvėje Save24.lt, akimirksniu atgaivina plaukus, todėl jie tampa purūs, švelnūs ir gardžiai pakvepinti.

    Save24.lt asortimente šiandien galima rasti daugiau nei 1000 skirtingų plaukų šampūnų. Save24 komanda nuolat atnaujina prekių asortimentą, todėl tiek žinomų prekinių ženklų šampūnai, pavyzdžiui, CHI šampūnai, Matrix šampūnai ar Loreal šampūnai, tiek ir visiškai naujų gamintojų plaukų šampūnai jau laukia Jūsų virtualiose parduotuvės lentynose. Elektroninėje parduotuvėje Save24.lt esantys šampūnai nuo pleiskanų, šampūnai nuo plaukų slinkimo, bet kuris plaukus stiprinantis šampūnas be parabenų ir sulfatų, dažomasis plaukų šampūnas, kietas šampūnas, sausas šampūnas ar kiti plaukų šampūnai internetu kainuoja gerokai pigiau, todėl čia visuomet galite apsipirkti ne tik greitai, patogiai, bet ir praktiškai.

  • Kondicionieriai/Balzamai

    Erzina sausi, besiveliantys ar šiurkštūs plaukai? Skirkite jiems šiek tiek daugiau dėmesio palepindami atstatančiais balzamais ar kondicionieriais. Plaukų kondicionierius – viena esminių priemonių plaukų priežiūroje. Jie gali padėti atstatyti po dažymų pažeistą plauką, sustiprinti juos po formavimo karščiu procedūrų, pamaitinti, sudrėkinti ar net palengvinti šukavimą. Apžvelkite asortimentą, tikime, kad Save24 galite rasti tai, ko reikia jūsų plaukams.

    Plaukų kondicionierių ir balzamų tipai

    Plaukų priežiūra reikalauja nuolatinio dėmesio, tačiau svarbu suprasti, kad plauko būsena dažnai priklauso nuo ir priemonių pasirinkimo. Šiandien plaukų kondicionierius gali būti kelių skirtingų tipų, tad Save24 kataloge rasite ne tik daugeliui įprastus kreminius produktus, bet ir nemažai priemonių želė pagrindu ar purškiamų. Kreminiai balzamai ir kondicionieriai mėgstami dėl lengvo priemonės paskirstymo per visą plauko ilgį. Želė tipo kondicionieriai neapsunkina plauko, jis mažiau riebaluojasi. Purškiamos plaukų priemonės mėgstamos dėl praktiško naudojimo – dažniausiai jų nereikia nuplauti, todėl naudoti galima tiek ant drėgnų plaukų ką tik po plovimo, tiek ant sausų plaukų bet kuriuo paros metu, matant, kad plaukams reikia daugiau dėmesio. 

    Skirtingam plaukui – skirtingas kondicionierius

    Siekiant maksimalaus plaukų kondicionieriaus suteikiamo efekto, svarbu pasirinkti priemonę, tinkančią būtent jūsų plaukų tipui ar būklei. Būtent todėl žemiau pateikiame trumpas gaires, kaip išsirinkti kondicionierių ar balzamą remiantis plauko būkle.

    • Sausiems, šiurkštiems ir pažeistiems plaukams

    Pažeisti plaukai linkę veltis, yra sausi ir nemalonūs liesti. Tai gali būti plaukų šviesinimo arba vitaminų trūkumo pasekmė. Šiuo atveju reikalingos plauką maitinančios, vitaminais ir keratinu praturtintos priemonės. Plauko atstatymui taip pat gali tikti specialūs šampūno ir kondicionieriaus rinkiniai, kuriuos naudojant kartu pasiekiamas maksimalus efektas.

    • Dažytiems plaukams

    Dažytas plaukas yra daug lengviau pažeidžiamas nei natūralus, todėl jam reikalinga sustiprinta priežiūra. Be to, dažant plaukus taip pat norisi kuo ilgiau išlaikyti spalvą, tad natūralu, jog tam reikalingos papildomos priemonės. Spalvą nuo išblukimo gali apsaugoti vitaminu E praturtintas kondicionierius ar balzamas, o papildomai sustiprina bei maitina plauką vertingieji aliejai, augalų ekstraktai.

    • Banguotiems ir garbanotiems plaukams

    Garbanotas bei banguotas plaukas dažnai yra daug sausesnis nei tiesus, todėl jam reikalingas papildomas maitinimas bei drėkinamieji elementai. Rinkitės tik šiam plaukų tipui sukurtas plaukų priežiūros priemones. Norint garbanotus ir banguotus plaukus išlaikyti kuo sveikesnius, rinkitės kondicionierius bei balzamus su natūraliais aliejais. Jie padeda išlaikyti plauko elastingumą, drėkina bei maitina. Rekomenduojama – kreminė kondicionieriaus konsistencija.

    • Jautriai galvos odai 

    Nuraminti įjautrintą odą nesudėtinga, pasirinkus tinkamas priemones. Jautriai galvos odai nepatinka produktai su daugybe cheminių elementų. Būtent todėl ieškokite priemonių be silikonų, parabenų ar dirbtinių dažiklių. Kataloge rasite kelis išskirtinai jautriai odai skirtus kondicionierius, kurių sudėtis pasižymi gausybe natūralių ir jautriai odai tinkamų ingredientų. Būtent natūralia sudėtimi pasižymintis kondicionierius padeda sumažinti odos pleiskanojimą bei jautrumą, o plaukai tampa ne tik tvirtesni, bet ir lengviau šukuojami. 

    Kondicionierių bei balzamų pasirinkimas – individualus procesas, priklausantis tiek nuo plauko būklės ar tipo, tiek nuo individualių poreikių. Būtent todėl Save24 plaukų priemonių kataloge rasite platų priemonių asortimentą visų tipų plaukams bei problemoms spręsti. Palepinkite savo plaukus įsigydami priemones iš Save24 internetu ir sutaupykite. 

  • Plaukų kaukės

    Norint, kad plaukai visuomet atrodytų sveiki ir žvilgantys, būtina reguliari ir rūpestinga jų priežiūra. Plaukų kaukės – tai vienas iš efektyvių būdų sustiprinti, atgaivinti ir puoselėti savo plaukus. Todėl kreminės tekstūros maitinanti plaukų kaukė, glotninanti kaukė plaukams, dažanti plaukų kaukė ar bet kuri kita tinkamai pasirinkta kaukė leidžia greitai ir paprastai pasiekti norimų rezultatų. Glotnūs, švelnūs, stiprūs ir gyvybingai žvilgantys plaukai – visa tai gali suteikti kruopščiai atrinktais komponentais papildytos plaukų kaukės.

    Kam reikalinga plaukų kaukė?

    Mūsų plaukai kasdien patiria stresą, kenčia nuo mechaninių, terminių, cheminių ir kitų pažeidimų, yra veikiami šalčio, vėjo, kaitrios saulės ir kitų žalingų aplinkos veiksnių. Temperatūrų pokyčiai, neigiamas UV spindulių poveikis, dažnas plaukų dažymas, šviesinimas, garbanojimas ar tiesinimas neretai nualina ir pažeidžia plaukus. Dėl to jų apsauginės funkcijos susilpnėja, plaukai praranda elastingumą, švelnumą ir gyvybingumą, tampa šiurkštūs, nepaklusnūs, pradeda šiauštis ar veltis. Susidūrę su panašiomis problemomis ne vienas ieškome būdų, kaip sugrąžinti plaukams sveiką išvaizdą: perkame įvairius šampūnus, balzamus, kondicionierius. Tačiau tam, kad plaukai ir vėl taptų glotnūs, minkšti ir sveiki, ne mažiau svarbi ir reikalinga priemonė yra plaukų kaukė. Kaukės plaukams pasižymi didele vertingųjų komponentų koncentracija, todėl aprūpina plaukus būtinais vitaminais, baltymais, riebalų rūgštimis ir kitomis maistinėmis medžiagomis. Todėl, jei tik plaukų kaukė pasirenkama tinkamai, ji padeda pasiekti efektyvių ir ilgalaikių rezultatų. Pavyzdžiui, Wella dažanti plaukų kaukė, kuri veikia kaip tonuojanti kaukė, leidžia pakoreguoti plaukų spalvą, suteikia plaukams kerinčio spindesio ir tuo pačiu didina jų atsparumą pažeidimams, Wella Fusion kaukė efektyviai regeneruoja, stiprina plaukus, suteikia jiems elastingumo bei švelnumo, todėl puikiai tinka pažeistiems plaukams, o Garnier plaukų kaukė su alaviju atgaivina ir sudrėkina tiek normalias, tiek sausėti linkusias sruogas. Todėl plaukų kaukės, kurias galite rasti virtualiose Save24.lt lentynose, leidžia patenkinti įvairiausius klientų poreikius, o patraukli bet kurios asortimente esančios plaukų kaukės kaina dar labiau vilioja ją įsigyti.

    Kaip tinkamai naudoti plaukų kaukes?

    Sakoma, kad vienas lauke ne karys. Tą patį galima pasakyti ir apie plaukų priežiūrą. Net ir geriausias šampūnas nesugrąžins plaukams gyvybingumo ir sveikos išvaizdos, jei bus naudojamas kaip atskiras produktas. Norint pasiekti maksimalių rezultatų, būtina naudoti ir kitas priemones, kurios atitiktų Jūsų plaukų tipą ir individualius poreikius. Plaukų kaukės – vienas iš tokių produktų. Tačiau tam, jog suteiktų norimą efektą, svarbu, kad plaukų kaukė būtų naudojama tinkamai. Kadangi kaukės plaukams paprastai būna papildytos komponentais, kurie intensyviai sudrėkina ar pamaitina plaukus, naudoti jų kiekvieno plaukų trinkimo metu nėra būtina (nebent tą nurodo gamintojas), nes tai gali sukelti priešingą efektą ir apsunkinti plaukus. Tačiau reikėtų nepamiršti naudoti kaukę reguliariai, pavyzdžiui, kartą į savaitę ar porą kartų per mėnesį. Svarbu ir tai, kad pasirinkta plaukų kaukė būtų tepama tik ant šampūnu išplautų ir rankšluosčiu švelniai nusausintų plaukų. Šampūno sudėtyje esančios medžiagos atveria plauko kutikulės žvynelius, todėl po jo naudojama kaukė veiks ne tik plauko išorėje, bet ir viduje. Tam, kad plaukai neapsunktų ir ant jų paviršiaus neliktų riebaus sluoksnio, visuomet reikėtų vadovautis instrukcijomis, kurios pateiktos ant plaukų kaukės pakuotės, ir neviršyti joje nurodytos laikymo trukmės. Tinkamai pasirinkta ir naudojama plaukų kaukė – vienas ir tiesiausių kelių, suteikiančių galimybę mėgautis sveikais ir žvilgančiais plaukais.

    Plaukų kaukių rūšys

    Vienos stebuklingos plaukų kaukės, kuri padėtų atgaivinti, sustiprinti ar apsaugoti visų tipų plaukus, nėra. Kiekvieno iš mūsų plaukams reikalinga skirtinga priežiūra, todėl ir plaukų kaukės turėtų būti pasirenkamos pagal plaukų būklę ir rezultatą, kurio norisi pasiekti. Save24.lt asortimente atsiduria pačios įvairiausios kaukės plaukams, pavyzdžiui, maitinamosios, glotninamosios, drėkinančios plaukų kaukės, taip pat dažomosios plaukų kaukės ar tonuojančios plaukų kaukės, kurios padeda neutralizuoti nepageidaujamus atspalvius ir suteikia plaukams dar daugiau spindesio. Virtualiose mūsų parduotuvės lentynose sudėtos kaukės garbanotiems, sausiems, pažeistiems plaukams, taip pat dažytiems plaukams skirtos kaukės ar specialiai riebiems sukurtos kaukės, todėl sau tinkantį produktą nepriklausomai nuo plaukų tipo čia ras kiekvienas. Nors daugelis Save24.lt asortimente esančių kaukių skirtos plaukams, tačiau yra ir ne viena kaukė, kuri skirta tiek plaukų, tiek galvos odos priežiūrai. Plaukų augimą skatinančios kaukės ar detoksikuojančios plaukų kaukės – tik keli puikūs pavyzdžiai. Plačiame produktų asortimente kiekvienas lengvai ras tai, ko ieško, o Save24.lt komanda pasirūpins, kad pati geriausia plaukų kaukė kuo greičiau atsidurtų Jūsų rankose.

    Drėkinančios plaukų kaukės

    Plaukai tapo šiurkštūs, prarado elastingumą ir glotnumą? Išsausėję, sunkiai suvaldomi ir net susilpnėję plaukai – tai ženklas, kad jiems trūksta drėgmės. Susidūrus su panašiomis problemomis, pagelbėti gali drėkinančios plaukų kaukės. Šios plaukų kaukės intensyviai atgaivina išsausėjusius plaukus, todėl jie ir vėl tampa lankstūs, švelnūs bei minkšti. Glicerinu, pantenoliu, hialurono rūgštimi, makadamijų, kokosų, arganų, avokadų ir kitais augaliniais aliejais papildytos plaukų kaukės akimirksniu atkuria optimalų drėgmės balansą, saugo nuo plaukų vėlimosi, šiaušimosi ar galiukų skilinėjimo, todėl plaukai tampa lengviau suvaldomi, glotnūs ir sveikai žvilgantys. Orofluido giliai drėkinanti plaukų kaukė su natūraliais aliejais, AlfaParf Lisse Design Rehydrating drėkinamoji plaukų kaukė ar Wella drėkinanti plaukų kaukė – tik keli produktai, kuriuos jau spėjo pamėgti daugybė Save24.lt klientų. Įvairios giliai drėkinančios plaukų kaukės leidžia džiaugtis elastingais, švelniais ir paklusniais plaukais, kuriuos lengva prižiūrėti ir suvaldyti.

    Atkuriamosios plaukų kaukės

    Pažeisti, dažno dažymo ar formavimo procedūrų nualinti plaukai nesuteikia nei grožio, nei pasitikėjimo savimi. Tačiau veiksmingai sustiprinti ir atgaivinti pažeistus plaukus padeda atkuriančios plaukų kaukės. Tokios kaukės kaip AlfaParf Semi Di Lino Reconstructive kaukė pažeistiems plaukams, Kerastase kaukė ar Stapiz Sleek Line Repair plaukų kaukė atstato optimalią plaukų būklę, didina jų atsparumą žalingiems aplinkos veiksniams, todėl plaukai mažiau šiaušiasi ir lūžinėja. Keratinu papildyti produktai, pavyzdžiui, Wella Professional SP LuxeOil Keratin Restore atstatomoji plaukų kaukė ar Fanola Keraterm plaukų kaukė su keratinu, arba tokie produktai kaip Garnier plaukų kaukė su ricinos aliejumi taip pat atgaivina ir pastebimai sustiprina plaukus, todėl leidžia mėgautis išskirtiniu jų švelnumu, glotnumu bei spindesiu. Įvairios atstatomosios plaukų kaukės, kurias galite rasti plačiame Save24.lt asortimente, efektyviai regeneruoja plaukus, aprūpina juos būtinomis maistinėmis medžiagomis ir kitais vertingaisiais kompleksais, todėl padeda sustiprinti plaukus, sugrąžinti ir palaikyti optimalią jų būklę.

    Kaukės dažytiems plaukams

    Norite, kad dažytų plaukų spalva ilgiau išliktų ryški? O galbūt ieškote produkto, kuris suteiktų Jūsų dažytiems plaukams dar daugiau sveiko žvilgesio, švelnumo ir minkštumo? Tuomet kaukės dažytiems plaukams – būtent tai, ko ieškote. Šios plaukų kaukės sukurtos tam, kad dažyti plaukai būtų stiprūs, elastingi ir kupini gyvybės, o tiek šviesintų, tiek tamsintų plaukų spalva ilgiau išliktų ryški. Vitaminais, aminorūgštimis, vertingaisiais aliejais ir augaliniais ekstraktais papildytos kaukės puoselėja plaukus, suteikia jiems glotnumo ir žvilgesio, o speciali šių produktų formulė su antioksidantais saugo nuo plaukų spalvos pokyčių ar jos išblukimo. Įvairios Wella plaukų kaukės dažytiems plaukams, pavyzdžiui, Wella Professional Invigo Brilliance kaukė šiurkštiems dažytiems plaukams ar Wella SP Color Save kaukė dažytiems plaukams, padeda išsaugoti plaukų spalvos ryškumą ir spindesį. Loreal plaukų kaukės, Schwarzkopf kaukės ir kitų prekinių ženklų kaukės dažytiems plaukams taip pat maitina, stiprina plaukus, suteikia jiems kerinčio glotnumo ir leidžia mėgautis intensyvia bei žvilgančia spalva. Atskirą grupę šioje kategorijoje sudaro ir šviesintiems bei balintiems plaukams skirtos plaukų kaukės, kurios neutralizuoja nepageidaujamus geltonus tonus ir leidžia mėgautis šaltu plaukų atspalviu gerokai ilgiau. Bet kuri pilkinanti plaukų kaukė – tai greitas ir paprastas būdas palaikyti norimą šviesintų plaukų atspalvį be jokių geltonų ar oranžinių tonų. Fanola No Yellow geltonumą neutralizuojanti kaukė, Londa tonuojanti kaukė šviesiems plaukams ar Matrix Total Results So Silver pilkinanti kaukė– tik kelios plaukų kaukės, iš kurių gali rinktis šviesintus ar balintus plaukus turintys žmonės. Leiskite sau mėgautis ilgai išliekančia dažytų plaukų spalva ir rūpestinga jų priežiūra, kurią dovanoja geriausios plaukų kaukės dažytiems plaukams.

    Dažančios plaukų kaukės

    Dažančios plaukų kaukės – tai produktai, kurie ne tik aprūpina plaukus vertingaisiais komponentais, bet ir leidžia keisti plaukų spalvą išvengiant struktūrinių jų pažeidimų. Stipriai pigmentuotos, glotnumo, švelnumo bei spindesio suteikiančios dažomosios plaukų kaukės ne tik leidžia mėgautis išpuoselėtais plaukais, bet ir suteikia jiems norimą spalvą. Pavyzdžiui, arganų, abrikosų kauliukų ir avokadų aliejais papildyta Wella Color Fresh Mask dažomoji plaukų kaukė puoselėja ir stiprina plaukus, o plati atspalvių paletė leidžia rinktis tai, kas patinka ir geriausiai tinka prie bet kokio įvaizdžio. Fanola dažanti plaukų kaukė, Londa tonuojanti plaukų kaukė ar kitos prie plaukų paviršiaus prisitvirtinančiais pigmentais papildytos plaukų kaukės leidžia panaikinti nepageidaujamus atspalvius, jei plaukai šviesinti, suteikia dar daugiau ryškumo varinio ar raudono atspalvio šukuosenai bei atgaivina tamsią plaukų spalvą. Todėl bet kuri dažomoji plaukų kaukė – tai paprastas, saugus ir efektyvus būdas mėgautis glotniais ir norimą atspalvį įgavusiais plaukais.

    Kaukės nuo plaukų slinkimo

    Svajojate apie tankius, gyvybingus ir ilgus plaukus, tačiau jūsiškiai – silpni ir linkę retėti? Pastebimai atgaivinti plaukus, suteikti jiems daugiau apimties ir sveiko spindesio padeda kaukės nuo plaukų slinkimo. Kruopščiai atrinktais komponentais papildytos plaukų kaukės aktyvina mikrocirkuliaciją ir aprūpina plaukų folikulus būtinomis maistinėmis medžiagomis, todėl plaukai auga greičiau, yra stipresni ir tvirtesni. Pavyzdžiui, DermoFuture Hair Growth Mask plaukų augimą skatinanti kaukė su kofeinu, šalavijų ir dilgėlių ekstraktais padeda atkurti optimalų galvos odos balansą ir džiaugtis stipriais, tankiais bei žvilgančiais plaukais, o dilgėlių ekstraktu, imbierų ekstraktu ir kitais natūraliais komponentais papildyta Nacomi Natural Scalp Care Mask plaukų kaukė nuo plaukų slinkimo suteikia apimties esamiems plaukams ir skatina naujų augimą. Bet kuri veiksminga kaukė nuo plaukų slinkimo pastebimai padidina plaukų apimtį ir suteikia jiems kerinčią išvaizdą, todėl net ir silpni ar retėjantys plaukai atrodo tankesni ir sveikesni.

    Plaukų kaukės – tai produktai, kurie padeda tinkamai pasirūpinti savo plaukais. Drėkinamaisiais komponentais papildytos plaukų kaukės, maitinančios plaukų kaukės, geriausios plaukų kaukės tiems, kurie nori suteikti savo plaukams glotnumo, ar net dažančios plaukų kaukės – tik dalis to, ką rasite Save24.lt asortimente. Aukšta kokybe pasižyminčios, maitinamosiomis medžiagomis papildytos ar giliai drėkinančios plaukų kaukės, pavyzdžiui, Macadamia plaukų kaukė, Olaplex kaukė, Wella plaukų kaukė ar bet kuri kita kaukė plaukams, veikia itin efektyviai, todėl atkuria natūralų plaukų švelnumą, glotnumą ir ryškumą, leidžia mėgautis daugiau apimties įgavusia šukuosena ir kerinčiu sruogų spindesiu kiekvieną dieną.

  • Plaukų dažai

    Sveiki, žvilgantys plaukai ir galimybė mėgautis ryškia bei gyvybinga jų spalva vos per kelias valandas ar net minutes žavi ir vilioja daugelį iš mūsų. Vieni plaukus dažo tam, kad paslėptų žilti pradėjusias sruogas ar atnaujintų natūralią plaukų spalvą, kiti drąsiai eksperimentuoja ir, norėdami kardinaliai pakeisti savo įvaizdį, pasitelkia itin ryškias spalvas ar jų derinius. Bet kokiems išvaizdos pokyčiams reikalingi geriausiai asmeninius poreikius atitinkantys plaukų dažai. Profesionalūs plaukų dažai, ilgalaikiai plaukų dažai, plaukų dažai be amoniako, natūralūs plaukų dažai ar nuplaunami plaukų dažai – tai tik kelios priemonės, kurios gali greitai ir paprastai pakeisti ar paryškinti esamą plaukų spalvą. Kai pasirinkimas toks didelis, dažnai gali kilti klausimas, kaip sužinoti, kurie plaukų dažai geriausiai tiktų būtent Jūsų plaukams. Tam, kad pasirinkti būtų paprasčiau, esame pasiruošę pristatyti, kokie dažai plaukams jau ne vienerius metus puikuojasi virtualiose Save24.lt lentynose, sulaukia išskirtinio klientų susidomėjimo ir teigiamo jų vertinimo.

    Plaukų dažymas namuose – misija įmanoma?

    Plaukų dažymas kirpykloje ar grožio salone šiais laikais – brangus malonumas, todėl vis dažniau žmonės renkasi šią procedūrą atlikti namuose. Tačiau tam, kad po plaukų dažymo namų sąlygomis plaukai netaptų sausi it šiaudai, o galutinis rezultatas džiugintų, svarbu, kad pasirinkti plaukų dažai būtų kokybiški, puoselėtų, drėkintų ir saugotų plaukus. Vienas iš galimų variantų, kuris leis saugiai nudažyti plaukus namuose, yra plaukų dažai be amoniako, kurie nepažeidžia plaukų struktūros, todėl po dažymo jie išlieka glotnūs, švelnūs ir žvilgantys. Save24.lt asortimente yra ne vieni tokie plaukų dažai, pavyzdžiui, Loreal Casting Creme Gloss plaukų dažai be amoniako, Garnier plaukų dažai be amoniako, Syoss plaukų dažai ar kiti ilgalaikiai plaukų dažai, kurie švelniai veikia ir kondicionuoja plaukus. Maitinamaisiais, drėkinamaisiais ar regeneracinėmis savybėmis pasižyminčiais komponentais papildyti plaukų dažai taip pat padeda apsaugoti plaukus nuo galimų pažeidimų. Įvairūs Matrix, Fanola ar Loreal plaukų dažai, kurių sudėtis papildyta simondsijų, arganų, kokosų ir kitais vertingaisiais aliejais, saugo plaukus bei galvos odą nuo išsausėjimo ar sudirgimo, aprūpina maistinėmis medžiagomis ir didina plaukų atsparumą pažeidimams. Natūralūs plaukų dažai, kurių sudėtyje nėra sintetinių dažiklių, gali būti puikus pasirinkimas tiems, kurių galvos oda jautri, o plaukai – silpni. Skirtingi, pagal individualius poreikius pasirinkti dažai plaukams suteikia galimybę naudoti būtent tai, kas tinka ir pabrėžia natūralų Jūsų plaukų grožį.

    Ilgalaikiai plaukų dažai

    Tikriausiai ne vienam iš mūsų teko atsidurti situacijoje, kai išsirinkti plaukų dažai suteikia daug tamsesnę ar šviesesnę spalvą nei nurodyta ant pakuotės. Todėl atradus patinkančią ir, svarbiausia, prie odos tipo ir Jūsų stiliaus tinkančią plaukų dažų spalvą, norisi, kad ji išliktų ryški kaip įmanoma ilgiau. Būtent dėl šios priežasties Save24.lt komanda stengiasi, kad parduotuvės asortimente atsidurtų ne tik skirtingų prekinių ženklų ilgalaikiai plaukų dažai, bet ir plaukų dažų paletė būtų kuo įvairesnė ir spalvingesnė. Todėl virtualiose parduotuvės lentynose sudėti ne tik juodi ar rudi plaukų dažai, bet ir sodriai raudoni plaukų dažai, pilki plaukų dažai ar plaukų dažai blondinėms, kurie džiugina šiltais auksiniais atspindžiais ar sidabrinio šaltumo plaukų spalvai suteikiančiu atspalviu. Ilgalaikiai plaukų dažai – tai produktai, kurie leidžia mėgautis ryškia spalva ir glotnia bei spindinčia plaukų išvaizda net ir po 20 plovimų ar dar ilgiau, o speciali jų formulė užtikrina puikų žilų plaukų padengimą. Todėl Schwarzkopf Igora Royal plaukų dažai, L'oreal DiA Richesse plaukų dažai bei Londa Extra-Rich plaukų dažai, kurie efektyviai nudažo žilus plaukus, Save24.lt klientų neretai įvardijami kaip geriausi plaukų dažai žiliems plaukams. Norint, kad plaukai būtų ne tik ryškūs, bet ir atrodytų sveiki bei natūraliai žvilgėtų, visuomet turėtų būti pasirenkami tokie ilgalaikiai plaukų dažai, kurių sudėtyje gausu keratino, augalinių aliejų bei kitų vertingųjų komponentų.

    Nuplaunami plaukų dažai

    Nuolat svarstote, kaip atrodytumėte, jei nusidažytumėte plaukus žalia, rožine ar oranžine spalva? O galbūt norėtumėte plaukų spalvą pakeisti vos kelioms savaitėms? Visiems, kurie mėgsta eksperimentuoti ir nuolat keisti plaukų spalvą, ilgalaikiai plaukų dažai galbūt ir nėra pats tinkamiausias sprendimas, nes dažnas plaukų dažymas ir kardinalus spalvos keitimas gali stipriai nualinti plaukus. Tačiau jei norite suteikti daugiau išraiškingumo ir dinamikos savo įvaizdžiui, tam puikiai tiks pusiau ilgalaikiai arba nuplaunami plaukų dažai. Jie nepažeidžia plaukų struktūros, nes pasirinktos spalvos pigmentai ne įsigeria į plauko vidų, o tik padengia jo paviršių. Dėl to laikini plaukų dažai, priešingai nei ilgalaikiai plaukų dažai, palaipsniui išsiplauna, o plaukų dažų spalva su kiekvienu galvos trinkimu tampa vis mažiau pastebima. Pavyzdžiui, Wella pusiau ilgalaikiai plaukų dažai suteikia iki 20 plovimų išliekančią spalvą, o Loreal Colorista nuplaunami plaukų dažai leidžia mėgautis spalva, kuri išsilaiko iki 10–15 plovimų. Tokio tipo dažai neretai leidžia pasirinkti itin drąsią ir išraiškingą spalvą, kuri ne tik pagyvins bet kokį įvaizdį, bet ir neabejotinai išskirs Jus iš pilkos minios. Norimo atspalvio dažomoji plaukų kaukė ar dažomasis plaukų šampūnas taip pat gali būti naudojami kaip laikini plaukų dažai, nes lengvai, greitai ir paprastai pakeičia plaukų spalvą, kuri įprastai nusiplauna per kelias savaites. O tiems, kuriems norisi natūralesnės alternatyvos, puikiu pasirinkimu gali tapti chna dažai. Chna plaukų dažai yra papildyti augaliniais komponentais, kurie stiprina ir kondicionuoja plaukus, o natūralūs henna dažai paryškina plaukų spalvą. Dėl subalansuotos sudėties tokie plaukų dažai nekenkia plaukams, o po procedūros jie tampa švelnesni, atgauna natūralų blizgesį bei džiugina ryškesne spalva, kuri išlieka iki 8 plovimų. Tad virtualiose Save24.lt lentynose Jūsų laukia tiek rudi plaukų dažai ar įvairūs plaukų dažai blondinėms, tiek ir rožiniai, žydri, violetiniai plaukų dažai ir kitų atspalvių priemonės, kurios padės išgauti būtent tokį efektą, kokio ir siekėte.

    Plaukų tonavimo priemonės

    Erzina vis labiau blunkanti neseniai dažytų plaukų spalva? Gal tiesiog norisi pagyvinti natūralių plaukų atspalvį ir atrodyti kiek kitaip? O gal neseniai šviesinti plaukai įgavo nepageidaujamą geltoną atspalvį? Visais šiais atvejais pagelbėti gali tinkamas plaukų toneris. Tonuojantys plaukų dažai, dažomoji plaukų kaukė, dažantis plaukų šampūnas – tai vieni iš populiariausių šios kategorijos produktų. Įvairūs plaukų toneriai – tai plaukų priežiūros gaminiai, kurie pasižymi silpnesniu poveikiu nei ilgalaikiai plaukų dažai ar profesionalūs plaukų dažai, tačiau yra ne mažiau mėgstami Save24.lt klientų. Tinkamai pasirinktas plaukų toneris gali minimaliai pakoreguoti plaukų spalvą, pavyzdžiui, suteikti jiems rusvą, rožinį ar pastelinį atspalvį, o taip pat puikiai neutralizuoja geltonus ar oranžinius tonus. Mūsų elektroninės parduotuvės asortimente yra ne viena geltonumą neutralizuojanti kaukė, šampūnas ar tonuojantys plaukų dažai, kurie yra nepakeičiama šviesių plaukų priežiūros dalis. Fanola No Yellow ar Schwarzkopf Professional Blond Me Toning plaukų dažai – tik keli geriausi plaukų dažai blondinėms, kurios nori išvengti nepageidaujamo geltonumo plaukuose. Bet kurie tinkamai pasirinkti tonuojantys plaukų dažai ar dažanti plaukų kaukė su švelniai prie plaukų paviršiaus prisitvirtinančiais pigmentais gali akimirksniu sugrąžinti norimą plaukų spalvos atspalvį, natūralų jų spindesį ir švelnumą. Fanola, Schwarzkopf, Wella ar kitų prekinių ženklų plaukų toneris suteikia plaukams energijos, ryškumo ir leidžia rečiau lankytis pas plaukų stilistą.

    Purškiami plaukų dažai

    Ataugę plaukai kasdien verčia jaustis nepatogiai? Galbūt vizitas pas kirpėją numatytas tik už kelių dienų, o žilų plaukų niekaip nebepavyksta užmaskuoti? O gal ieškote būdų, kaip vakarėlio įvaizdžiui suteikti dar daugiau spalvų? Jei ir Jūs susiduriate su panašiomis problemomis, purškiami plaukų dažai gali padėti išspręsti bet kurią iš jų. Šie dažomieji purškikliai puikiai tinka tada, kai reikia laikinai, pavyzdžiui, kelioms valandoms ar visai dienai, pakoreguoti plaukų spalvą. Purškiami plaukų dažai greitai ir efektyviai suteikia plaukams norimą atspalvį, leidžia sukurti žaismingą ir stilingą šukuoseną nudažius plaukus sruogelėmis, ombre ar bet kuriuo kitu stiliumi, o prireikus yra lengvai pašalinami išplovus plaukus su šampūnu. Tokie produktai kaip trumpalaikiai Venita ar Schwarzkopf plaukų dažai stebina ryškiomis spalvomis. Tad jei ieškote, kurie purškiami pilki plaukų dažai suteiktų sruogoms sidabrinį spindesį, nudažytų plaukus ryškiai mėlyna ar violetine spalva, Save24.lt asortimente jų tikrai galite rasti ne vieną. Purškiami Loreal plaukų dažai ar Syoss plaukų dažai, kurių atspalvių paletėje yra ne tik juodi ar šviesūs, bet ir rusvai raudoni ar rudi plaukų dažai, tarsi atkartoja natūralią žmogaus plaukų spalvą. Šie purškiami laikini plaukų dažai tampa puikia išeitimi tada, kai skubate, neturite galimybės arba dar nenorite pakartotinai dažyti plaukų ilgalaikiais plaukų dažais. Viskas, ką reikia padaryti, tai sukratyti buteliuką ir tolygiai paskirstyti produktą taip, kad purškiami plaukų dažai nugultų reikiamose vietose. Purškiami dažai plaukams – tai šiuolaikiškas, inovatyvus ir greitas sprendimas tada, kai norisi vos per kelias sekundes mėgautis nepriekaištinga plaukų išvaizda tiek įprastą darbo dieną , tiek ir per įsimintiną šventę.

    Priemonės grožio specialistams

    Galbūt esate kirpėjas ar plaukų stilistas ir ieškote profesionalių plaukų dažymo priemonių? Tuomet galite būti tikri, kad virtualiose Save24.lt lentynose tikrai rasite viską, ko tik gali prireikti, kad plaukų dažymas taptų dar didesniu malonumu, o galutinis rezultatas džiugintų tiek Jus, tiek klientus. Profesionalūs plaukų dažai, tarp kurių atsiduria ir įvairūs plaukų dažai blondinėms, brunetėms, šatenėms ar bet kurio kito atspalvio plaukų dažai vyrams ir moterims, užtikrina saugų ir efektyvų darbą, o plati plaukų dažų paletė, stipriai pigmentuotos spalvos bei vertingaisiais komponentais papildyti produktai leidžia saugiai ir tiksliai nudažyti plaukus sruogelėmis, pasitelkiant ombre, balayage ar bet kurią kitą techniką. Wella plaukų dažai, Londa plaukų dažai ir visi kiti profesionalūs plaukų dažai leidžia kurti neįtikėtinus įvaizdžius ir kasdien viršyti savo pačių profesionalumo ribas. Tam, kad viską rastumėte vienoje vietoje, elektroninėje parduotuvėje Save24.lt atsiduria ir įvairaus stiprumo oksidantai, balinamieji milteliai plaukams, dažytų plaukų spalvos pašalinimui skirti produktai ir kitos priemonės. Čia taip pat galite rasti ir įvairių gaminių, kurie reikalingi sklandžiam plaukų dažymui užtikrinti, pavyzdžiui, pelerinų, plaukų dažų maišymo indelių ar plaukų dažymui skirtų šepetėlių. Tiek oksidantai, tiek ir profesionalūs plaukų dažai internetu neretai kainuoja mažiau, tad pirkdami Save24.lt galite būti tikri, jog kokybiškas priemones profesionaliam darbui įsigysite už konkurencingą kainą.

    Save24.lt komanda kasdien dirba tam, kad jūsų vonios spinteles ar grožio salono lentynas papildytų aukštos kokybės ilgalaikiai plaukų dažai, kurie puoselėja ir kondicionuoja plaukus, taip pat trumpalaikiai plaukų dažai, įvairios plaukų tonavimo priemonės ir kiti gaminiai, kurie užtikrintų precizišką darbą bei tobulą rezultatą. Wella plaukų dažai, Schwarzkopf plaukų dažai, Loreal ir kitų prekinių ženklų dažai plaukams, dažomosios kaukės ir visos kitos plaukų dažymui reikalingos priemonės – tai plaukų priežiūros produktai, kurie suteikia galimybę kiekvieną dieną džiaugtis ryškia plaukų spalva ir sveiku jų žvilgesiu.

  • Plaukų lakai

    Plaukų lakas plaukų formavimo rutinoje užims svarbią vietą. Jis ne tik suteikia šukuosenai užbaigtumo, bet ir užtikrina, kad šukuosena atrodys patraukliai iki pat vakaro. Nepaisant to, kartais plaukų lakas nepelnytai nustumiamas į užmarštį manant, kad jis sukuria nenatūralų vaizdą ir apsunkina plaukus. Tačiau šiuolaikinės priemonės sukurtos taip, kad patenkintų net ir išrankiausius poreikius. Šiuolaikiniais principais sukurtas plaukų lakas ne tik fiksuoja, bet ir maitina plaukus, suteikia papildomos apimties ir elastingumo nesulipinant ir neapsunkinant plaukų.
    Spindesio suteikiantis plaukų lakas, lakas plaukų šaknims, sausas plaukų lakas, plaukų lakas su druska, plaukų lakas su šilku, neaerozolinis plaukų lakas – visos šios priemonės ne tik palengvina plaukų priežiūros rutiną, bet ir suteikia galimybę į laką pažvelgti naujai. Žvilgesys, neįprastas purumas, įspūdinga apimtis gali būti teisingai pasirinkto plaukų lako nuopelnas. Pas mus didelis pasirinkimas įprastų plataus spektro fiksacijos ir plaukus puoselėjančių plaukų lakų praturtintų natūraliais ekstraktais. Suvaldykite savo storus ir nepaklusnius plaukus stiprios ir itin stiprios fiksacijos plaukų laku. Savo plonus, apimties netekusius plaukus pakelkite nuo šaknų laku skirtu specialiai plaukų šaknų pakėlimui ir mėgaukitės purių plaukų šukuosena visą dieną. Itin besirūpinančias savo plaukais sužavės plaukų lakas su šilko proteinais arba plaukų lakas su aliejais, o šventinis įvaizdis neliks nepastebėtas naudojant spindesio suteikiantį plaukų laką.
    Plaukų lakas gali padaryti tai, ko negali kitos įprastos plaukų priežiūros priemonės. Tad išsirinkite savo mėgstamiausią plaukų laką pas mus. Revlon Professional, Loreal Professionnel, Schwarzkopf, Wella, Goldwell – garsiausi prekių ženklai ir populiarūs bei išskirtiniai plaukų lakai pigiau internetu pas mus.

  • Plaukų putos

    Putos plaukams dažniausiai naudojamos šukuosenos formavimo metu kai siekiama užfiksuoti bangas ir garbanas, suteikti sukurtam plaukų stiliui tvirtumo ir pastovumo. Dažniausiai putos skirstomos pagal fiksaciją: vidutinės, stiprios itin stiprios fiksacijos plaukų putos. Tačiau mūsų asortimente rasite ir įvairias kitas fukcijas atliekančių putų. Tai putos pakeliančios nuo šaknų, apimties suteikiančios putos, putos banguotiems plaukams, purumo suteikiančios putos, putos garbanotiems plaukams.
    Putos plaukams – dažnas plaukų formavimo produktas, nes jos naudojamos įvairaus ilgumo plaukų formavimui. Storiems ar ploniems, banguotiems, tiesiems, garbanotiems plaukams ir įvairioms šukuosenoms formuoti. Plaukų putas renkasi ir vyrai, nes šiuolaikinės plaukų putos sukuria natūralų vaizdą ir puikiai tinka ir trumpų plaukų formavimui.
    Plakų putos gali būti naudojamos ne tik šukuosenos fiksavimui, bet ir norint, kad džiovinami plaukai įgautų pageidaujamą kritimą, ilgiau išlaikytų malonų vaizdą, todėl riebesniems plaukams plaukų putos gali pasitarnauti džiovinant plaukus kai siekiama, kad jie ilgiau išliktų gaivūs ir švarūs. Pasirinkus tinkamas plaukų putas jos ne tik padės užfiksuoti norimą plaukų stilių, bet ir palengvins plaukų priežiūros rutiną. Pas mus populiarios jau įvertintos plaukų putos ir inovatyviausios garsių firmų, tokių kaip Wella, Revlon Professional, Loreal Professionnel, Schwarzkopf, Matrix, Tigi, Kerastase plaukų putos puikiomis kainomis.

  • Želė / Kremai

    Plaukų formavimo priemonės – neatsiejama kruopščios plaukų priežiūros dalis. Dažnai vien šampūno ir kondicionieriaus neužtenka, kad turėtumėme ne tik sveikus, bet ir sveikai bei tvarkingai atrodančius plaukus. Ypač tuomet kai Jus puošia griežtesnis kirpimas ar ryškesnių kontūrų šukuosena. Tokiu atveju dažnas pasirinkimas plaukų želė ar kremas plaukams.
    Trokštate šukuosenai suteikti gyvumo ir ryškumo? Rinkitės želę arba kremą plaukams. Tačiau kaip pasirinkti tinkamiausią iš didelio šių priemonių asortimento, įvairiausių jų fukcijų ir dailių dizainų? Plaukus tiesinantis kremas, modeliavimo pasta, kremas garbanoms formuoti, glotninamasis kremas, želė plaukų formavimui, daugiafunkcis kremas plaukams ir begalė kitų. Kaip išsirinkti tinkamiausią sau? Svarbu žinoti, kad kremas, losjonas, vaškas, guma, pasta ar želė paryškins tai, ką mums davė gamta arba priešingai – padės suteikti plaukams nebūdingą išvaizdą. Plaukų želė, losjonas ar kremas dramatiškai nepakeis Jūsų plaukų išvaizdos, tačiau nuostabiai išryškins Jūsų plaukų privalumus. Šias priemones verta rinktis kai norite išryškinti ar užfiksuoti tai ką davė gamta: paryškinti bangas ar garbanas, suteikti plaukams glotnumo ir tvarkingumo, sumažinti šiaušimąsi. Plaukų modeliavimo guma, formavimo vaškas ar modeliavimo pasta puikiai skirta ryškesniam rezultatui, todėl puikiai tiks griežtesniems trumpų plaukų kirpimams. Būtent dėl šios priežasties vaškas plaukams ar formavimo guma – dažnas savo plaukais besirūpinančio vyro pasirinkimas. Jie tvirtai fiksuoja plaukus norima kryptimi, visiškai sutramdo nepaklusnius plaukus ir užtikrina, kad šukuosena puikiai atrodys iki pat vakaro.
    Rinkitės iš plataus asortimentų plaukų modeliavimo priemonių. Čia Schwarzkopf, American Crew, Goldwell, Matrix, Revlon Professional, Loreal Professionnel, Tigi, Wella ir kitų žinomų gamintojų plaukų formavimo priemonės internetu pigiau. Pas mus rasite tai kas patiks Jūsų plaukams.

  • Plaukų serumai

    Mūsų plaukai taip pat reaguoja į stresą. Besikeičianti oro temperatūra, plaukų formavimo prietaisai, drėgmės trūkumas, kasdien naudojamos plaukų modeliavimo priemonės alina plaukus, todėl siekiant, kad plaukai būtų ne tik gražūs, bet ir sveiki vien tik šampūno, kondicionieriaus ar kaukės nebeužtenka. Nualintiems plaukams reikia didesnės pagalbos, todėl į kasdienę plaukų priežiūros rutiną verta įvesti intensyvaus poveikio priemonę, kuri ne tik puoselėja plaukus iš išorės, bet ir veikia jų vidinę struktūrą. Tinkamas pasirinkimas tokiu atveju – serumas plaukams.
    Palepinti nualintus plaukus puikiai tiks serumas su natūraliais aliejais, o plaukų vidinę struktūrą sustiprins priemonė su keratinu. Atstatantis serumas sukurtas nualintų plaukų priežiūrai, o glotninamasis serumas išgelbės nuo besišiaušiančių plaukų problemos. Serumai plaukams ne tik atstato pažeistus plaukus, bet ir sprendžia įvairias plaukų problemas. Jie mažina plaukų slinkimą, suteikia spindesio, regeneruoja lūžinėjančius plaukų galiukus, drėkina sausus plaukus, aktyvuoja plaukų augimą, apsaugo nuo karščio.
    Schwarzkopf, Biosilk, Kerastase, CHI, Loreal Professionnel, Wella serumai plaukams internetu pigiau. Didelis asortimentas leis išsirinkti tinkamiausią sau ir sutaupyti bei džiaugtis ne tik gražiais, bet ir sveikais plaukais.

  • Aliejai plaukams

    Mūsų plaukai nuolat kenčia nuo žalingo aplinkos poveikio: vasarą plaukus lengvai pažeidžia ir apsaugines jų funkcijas susilpnina UV spinduliai, maudynės vandens telkiniuose ar staigi temperatūrų kaita, rudenį ir žiemą juos neigiamai veikia šaltis, sausas patalpų oras ar trintis su galvos apdangalais. Tokia aplinkos veiksnių įtaka neretai paskatina plaukų šiaušimąsi, lūžinėjimą, galiukų skilinėjimą ir kitas problemas. Stresas, cheminiai, terminiai ar kiti pažeidimai taip pat gali susilpninti ir nualinti plaukus. Todėl tam, kad plaukai visuomet būtų švelnūs, glotnūs ir sveikai žvilgantys, būtina juos tinkamai prižiūrėti. Tačiau visapusiškai plaukų priežiūrai užtikrinti reikalingas ne tik plaukų šampūnas ir kondicionierius, bet ir tokios priemonės kaip kokybiškas plaukų aliejus. Pagal individualius poreikius pasirinktas aliejus plaukų galiukams, šaknims ar plaukams greitai ir efektyviai pamaitina bei sustiprina plaukus, todėl leidžia ir vėl džiaugtis išskirtiniu jų glotnumu bei spindesiu.

    Sveikų ir žvilgančių plaukų paslaptis – aliejai plaukams

    Kiekvieno iš mūsų plaukai skirtingi, todėl tam, kad augtų sveiki ir stiprūs, jiems būtinos įvairios maistinės medžiagos. Plaukų aliejai – tai produktai, sudaryti iš kruopščiai atrinktų, vitaminais, omega riebalų rūgštimis, įvairiais mikroelementais ar kitomis medžiagomis plaukus papildančių komponentų. Natūralūs plaukų aliejai, eteriniai aliejai plaukams, pavyzdžiui, arbatmedžio aliejus plaukams, ar iš kelių skirtingų aliejų sukurti serumai, purškikliai ar kiti produktai padeda atkurti struktūrinius plaukų pažeidimus ir padeda palaikyti optimalią jų būklę. Tačiau tam, kad galėtumėte mėgautis gyvybingais, elastingais ir glotniais plaukais, visuomet svarbu atsižvelgti į tai, kuris plaukų aliejukas geriausiai tiktų konkrečiu atveju. Bet kuris tinkamai pasirinktas aliejus plaukams greitai ir efektyviai atkuria natūralų plaukų minkštumą, suvaldo šiauštis ir veltis linkusias sruogas, todėl leidžia ir vėl mėgautis išskirtiniu jų švelnumu ir sveiku žvilgesiu.

    Įvairiausius poreikius patenkinantys aliejai plaukams

    Erzina šiurkštūs, išsausėję ir besiveliantys plaukai? O gal pastebite, kad plaukai susilpnėjo ir prarado gyvybingumą? Kad ir su kokiomis problemomis susiduriate, plaukų aliejukas, kuris atitinka Jūsų plaukų tipą ir poreikius, gali atkurti sveiką jų išvaizdą, glotnumą ir spindesį. Pavyzdžiui, pažeistus, nualintus plaukus atgaivinti padeda atkuriamuoju poveikiu pasižymintys aliejai plaukams, kurių sudėtyje gausu natūralių aliejų, vertingųjų ekstraktų, vitaminų, keratino ir kitų medžiagų, kurios būtinos optimaliai plaukų būklei užtikrinti. Olaplex aliejukas plaukams, Kerastase aliejus ar CHI aliejus plaukams – tik keli puikūs plaukų aliejai, kurių sudėtyje esantys komponentai atkuria sveiką plaukų išvaizdą. Sausus plaukus intensyviai sudrėkina plaukų aliejai, kurių sudėtyje galima rasti tokius komponentus kaip arganų aliejus, moringų aliejus, avokadų aliejus plaukams ar kiti intensyviu drėkinamuoju poveikiu pasižymintys aliejai plaukams. Tad jei ir Jūsų plaukai atrodo praradę gyvybingumą, energiją ir glotnumą, nedvejokite, nes geriausias plaukų aliejus, kuris padės susigrąžinti sveiką plaukų išvaizdą, jau laukia Jūsų virtualiose Save24.lt lentynose.

    Platus plaukų aliejų asortimentas

    Tam, kad kuo geriau patenkintų pačius įvairiausius klientų poreikius, aliejus plaukams gaminančios kompanijos nuolat kuria naujus ir dar efektyvesnius produktus. Virtualiose Save24.lt lentynose sudėti tiek natūralūs aliejai plaukams, tiek ir kitos priemonės, kurių pagrindinis komponentas taip pat yra aliejai. Plaukų aliejai be jokių papildomų priemaišų, pavyzdžiui, 100% arganų aliejus plaukams, varnalėšų aliejus plaukams ar ricinų aliejus plaukams, pasižymi efektyviu poveikiu, o jų sudėtyje esančios medžiagos aprūpina plaukus vitaminais ir kitais mikroelementais, kurie būtini natūraliam jų glotnumui, spindesiui ir sveikai išvaizdai palaikyti. Nemažą dalį Save24.lt asortimente sudaro ir tokie aliejai plaukams, kurie savyje talpina net kelių skirtingų vertingųjų aliejų teikiamą naudą. Moringų ir arganų aliejais papildytas CHI aliejukas ar Macadamia aliejus plaukams – tik keli Save24.lt klientų itin mėgstami pasirinkimai. Virtualiose parduotuvės lentynose atsiduria įvairūs plaukų aliejukai, kuriuos sudaro ne tik aliejai, bet ir augaliniai ekstraktai, šilko baltymai ar kiti vertingieji komponentai. Pavyzdžiui, Moroccanoil aliejus plaukams su argano aliejumi ir linų sėmenų ekstraktu suteikia galimybę mėgautis glotniais, lengvai iššukuojamais ir spindinčiais plaukais, o Orofluido puoselėjančio serumo sudėtyje esantis arganų aliejus, linų sėmenų ir viksvuolių aliejai plaukams suteikia elastingumo, lengvumo ir išskirtinio švelnumo. Kai pasirinkimas toks platus, belieka tik išsirinkti, kuris aliejus plaukams geriausiai tinka būtent Jums!

    Arganų aliejus plaukams

    Dėl savo išskirtinių savybių skystuoju auksu neretai vadinamas arganų aliejus plaukams prižiūrėti pasitelkiamas itin dažnai, todėl ne vienas plaukų aliejus, kurį galite rasti virtualiose Save24.lt lentynose, yra papildytas šiuo komponentu. Arganų aliejus puikiai tinka pažeistiems, nualintiems ir išsausėjusiems plaukams atkurti, nes intensyviai juos drėkina, maitina, pastebimai sumažina jų šiaušimąsi bei vėlimąsi. Dėl to plaukai tampa švelnesni, stipresni ir atsparesni įvairiems pažeidimams. Be to, arganų aliejus plaukams saugo juos nuo žalingų UV spindulių poveikio, cheminių ir kitų pažeidimų, suteikia glotnumo garbanotiems plaukams ir dailiai apibrėžia kiekvieną garbaną. Todėl tiek natūralus arganų aliejus plaukams, tiek ir juo papildyti produktai, pavyzdžiui, intensyviu poveikiu pasižymintis Kerastase aliejus plaukams, Macadamia plaukų aliejus ar aliejukas plaukų galiukams, efektyviai sudrėkina ir padeda suvaldyti nepaklusnias sruogas, saugo bei stiprina plaukus, todėl jie tampa glotnūs, tankūs ir natūraliai žvilgantys.

    Kokosų aliejus plaukams

    Šiurkštiems, gyvybingumą praradusiems, šiauštis ir veltis linkusiems plaukams pagelbėti gali kokosų aliejus. Šio aliejaus sudėtyje esantys vitaminai, riebalų rūgštys ir kitos veikliosios medžiagos lengvai įsiskverbia į plauko vidų ir atkuria natūralų sruogų spindesį, švelnumą bei glotnumą. Bet kuris Save24.lt esantis kokosų aliejus plaukams gali pagelbėti ir tuomet, kai plaukai išsausėja, tampa itin trapūs, o jų galiukai pradeda skilinėti. Kokosų aliejus plaukams suteikia veiksmingą apsaugą nuo neigiamo aplinkos poveikio, o antioksidantai, kurių turi kiekvienas kokosų aliejus plaukams, saugo nuo UV spindulių daromos žalos. Šis aliejus ir jais papildyti produktai plaukams ne tik drėkina, atkuria ir saugo pažeistas sruogas, bet ir pasižymi antibakteriniu bei priešuždegiminiu poveikiu, todėl gali sumažinti pleiskanų atsiradimą. Natūralus Saloos, Nacomi kokosų aliejus plaukams, Wella aliejus plaukams, Loreal aliejus plaukams ar bet kuris kitas šiai produktų kategorijai priskiriamas plaukų aliejus – vienas iš efektyvių būdų susigrąžinti kerintį plaukų minkštumą, glotnumą ir spindesį.

    Simondsijų aliejus plaukams

    Simondsijų aliejus arba jojoba aliejus plaukams pasižymi vitaminų ir mineralų gausa, todėl užtikrina efektyvų maitinamąjį poveikį, skatina sveikų ir stiprių plaukų augimą. Sudėtyje esantys B grupės vitaminai, vitaminas C, varis ir cinkas gerina kraujotaką, stimuliuoja plaukų folikulų veiklą ir aktyvina plaukų augimo procesus, todėl gali padėti kovojant su plaukų slinkimu. Tinkamai pasirinktas jojoba aliejus plaukams padeda juos sustiprinti, todėl plaukai tampa glotnūs, auga stiprūs ir sveiki. Natūralus simondsijų aliejus, pavyzdžiui, Nacomi aliejus plaukams ar Mira simondsijų aliejus, bei įvairūs plaukų aliejai, kuriuos sudaro ne tik simondsijų aliejus, bet ir kiti vertingieji komponentai, gali efektyviai atkurti plaukų paviršiaus glotnumą. Priešingai nei kokosų ar argano aliejus plaukams, kuris įsiskverbia giliai į plauko vidų, simondsijų aliejus veikia plauko paviršiuje, todėl puikiai sulaiko drėgmę, saugo plaukus nuo išsausėjimo ir išorinių pažeidimų. Šio tipo aliejai plaukams pasižymi lengva tekstūra, todėl neapsunkina plaukų, tačiau suteikia sruogoms kerinčio blizgesio, švelnumo ir pastebimai sumažina jų šiaušimąsi.

    Ricinų aliejus plaukams

    Ricinų aliejus plaukams, kurio sudėtyje gausu vitaminų, ricinolio rūgšties ir omega riebalų rūgščių, ar šiuo komponentu papildyti plaukų aliejai dažnai pasitelkiami natūralaus grožio puoselėjimui. Jei jaučiate, kad plaukai susilpnėjo, pradėjo vis labiau lūžinėti ar retėti, ricinos aliejus gali greitai ir efektyviai atkurti optimalią jų būklę. Ricinų aliejus plaukams pastebimai juos sustiprina, todėl plaukai tampa atsparesni pažeidimams, atgauna natūralų minkštumą ir gyvybingumą. Ricinos aliejus veikia ir kaip puikus aliejukas plaukų galiukams, nes efektyviai juos sustiprina, atkuria ir apsaugo nuo pakartotinio skilinėjimo. Tinkamai ir reguliariai naudojamas ricinų aliejus plaukams gali padėti net ir susidūrus su plaukų slinkimu: jis suaktyvina galvos odos kraujotaką ir sustiprina plaukų folikulus, todėl plaukai auga greičiau, yra sveikesni, stipresni ir tankesni. Pavyzdžiui, Sulsena aliejus plaukams pastebimai sustiprina plaukus ir skatina jų augimą, o Renovality aliejus plaukams nuo slinkimo, kurio viena iš sudėtinių dalių taip pat yra ricinos aliejus, stimuliuoja kraujotaką, stiprina plaukų šaknis ir pačius plaukus. Neretai ricinų aliejus blakstienoms ar antakiams taip pat pasitelkiamas tam, kad sustiprintų susilpnėjusius plaukelius. Tad bet kuris ricinos aliejus plaukams – tai puiki priemonė tiems, kurie nori džiaugtis sveika ir spindinčia jų išvaizda.

    Aliejai plaukams – produktai, kuriuos itin paprasta naudoti

    Tam, kad plaukų aliejai visuomet patenkintų net reikliausių klientų poreikius, svarbūs ne tik juos sudarantys komponentai, bet ir pakuotė. Platų Save24.lt asortimentą sudarantys aliejai plaukams suteikia galimybę pasirinkti tuos produktus, kurie ant plaukų būtų paskirstomi norimu būdu. Pavyzdžiui, purškiamas plaukų aliejus lengvai aplikuojamas purkštuku, todėl toks aliejus plaukams tolygiai paskirstomas tiek per visą plaukų ilgį, tiek ir konkrečiose zonose, jei, pavyzdžiui, naudojamas aliejus plaukų galiukams stiprinti ir apsaugoti. Plaukų aliejus su spaudžiamu aplikatoriumi ar pipete taip pat užtikrina patogų naudojimą ir optimalų produkto dozavimą, nes kaskart ant plaukų galima paskirstyti tiek produkto, kiek jo iš tikrųjų reikia. Itin mažos talpos buteliukuose esantys aliejai plaukams arba plaukų aliejai kapsulėse bei ampulėse suteikia galimybę išbandyti naujus produktus neišleidžiant krūvos pinigų. Be to, rankinėje, kuprinėje ar kelioniniame krepšyje telpantis mažos talpos plaukų aliejus puikiai praverčia tiek išsiruošus į kelių dienų komandiruotę, tiek ir tuomet, kai išvykstate į ilgesnę kelionę. Kad ir kokie būtų Jūsų asmeniniai poreikiai, išsirinkti, kuris plaukų aliejukas būtų tinkamiausias, tikrai nebus sunku.

    Kiekvieną dieną mūsų plaukai susiduria su įvairiais iššūkiais, kurie gali juos pažeisti, nualinti ar išsausinti. Todėl tinkamai pasirinktas aliejus plaukams, kuris efektyviai juos maitina, drėkina ir stiprina, padeda sugrąžinti plaukams gyvybingą ir sveiką išvaizdą. Tiek natūralūs aliejai plaukams, pavyzdžiui, ricinų, kokosų ar varnalėšų aliejus plaukams, tiek ir jų pagrindu sukurti plaukų aliejai padeda suvaldyti elektrintis, veltis ar šiauštis linkusius plaukus, atkuria natūralų jų švelnumą ir minkštumą. Orofluido aliejus, Olaplex plaukų aliejus, AlfaParf Semi di Lino aliejukas, Loreal plaukų aliejus, plaukų galiukų aliejus ar bet kuris kitas Save24.lt esantis aliejus plaukams – tai produktai, kurie efektyviai regeneruoja, maitina ir stiprina plaukus.

  • Fluidai plaukams

  • Kita puoselėjimui

    Gražūs ir sveiki plaukai – kiekvieno pasididžiavimas. Dailiai atrodantys plaukai puošia, daili šukuosena nuostabiai papildo bet kokį įvaizdį ir suteikia pasitikėjimo savimi. Tačiau turėti sveikus, spindinčius, nepriekaištingai atrodančius plaukus kartais yra didelis iššūkis. Plaukams kasdien tenka kęsti temperatūrinius pokyčius ir formavimo priemones, todėl ilgainiui jie nusilpsta, praranda natūralų spindesį, išsausėja ir pradeda trupėti bei lūžinėti. Tuomet metas pasitelkti plaukų puoselėjimo priemones, kurios atkuria natūralią plaukų struktūrą, atstato drėgmės balansą.
    Priemonė plaukams su šilku papildo plauko struktūrą ingredientais iš gamtos, o daugiafukcinė priemonė plaukams padeda kovoti su visa plaukų problemų virtine vienu metu. Priemonė plaukams su keratinu sustiprins ir sudrėkins sausus lūžinėjančius plaukus, o purškiklis nuo karščio apsaugos plaukus kai formuosite juos džiovintuvu ar tiesintuvu. Dažytus plaukus palepins purškiamas kondicionieirus dažytiems plaukams, o žvilgesio suteikiantis kremas sugrąžins Jūsų plaukams natūralų spindesį. Siekiant, kad plaukai būtų puoselėjami visą dieną puikus pasirinkimas – nenuplaunamas balzamas.
    Pas mus rasite gausų pasirinkimą plaukus puoselėjančių priemonių, nepešančių šepečių, gydomųjų rinkinių ir plaukų aksesuarų asortimentą. Tangle Teezer, Invisibobbe, Alterna, Nioxin, Schwarzkopf, Biosilk, Kerastase, CHI, Loreal Professionnel, Wella, Revlon Professional – garsiausių gamintojų plaukų priežiūros priemonės internetu pigiau!

  • Vyrams

    Plaukų priežiūros priemonės vyrams skirtos patenkinti išskirtinius vyrų plaukų poreikius. Jiems sukurtos priemonės pasižymi į vyriškas problemas orientuotomis sudėtimis, išskirtiniais plaukų modeliavimo ypatumais, vyrams patraukliais kvapais ir dizainais. Vyrams skirtos plaukų priežiūros priemonės sukurtos taip, kad plaukų priežiūra atimtų mažiau laiko, o rezultatas džiugintų akį. Vyrams skirtame plaukų priežiūros asortimente rasite priemonių, kurios sukurtos principu „du viename“. Tai šampūnas ir dušo gelis vyrams, plaukų ir kūno prausiklis vyrams ar net šampūnas, kondicionierius ir prausiklis viename!
    Pleiskanos, plaukų slinkimas ir retėjimas, nepaklusnūs, žili plaukai – dažniausios plaukų problemos, kurios neramina įvairaus amžiaus vyrus, todėl vyrišką plaukų kosmetiką kuriantys prekių ženklai reaguoja į šias problemas ir siūlo greitus ir veiksmingus sprendimo būdus, kuriuos siūlome išbandyti visiems dėl savo plaukų būklės sunerimusiems vyrams. Šampūnas ir dušo želė vyrams, šampūnas nuo plaukų slinkimo, šampūnas nuo pleiskanų vyrams, plaukų dažymo rinkinys vyrams, plaukų kondicionierius vyrams, modeliavimo pasta vyrams ar net serumas barzdai. Kokybiškos Goldwell, American Crew, Schwarzkopf, Tigi, Wella plaukų priežiūros priemonės vyrams internetu pigiau. Rinkitės iš plataus mūsų asortimento arba palepinkite savo antrą pusę. Juk vyrai taip pat trokšta džiaugtis sveikais ir gražiais plaukais.

  • Plaukų šepečiai

    Plaukų šepetys – viena iš geriausių investicijų į plaukus. Geras plaukų šepetys gali sutvarkyti plaukų elektrinimosi, plaukų slinkimo problemas, pagerinti bendrą plaukų būklę, tačiau netinkamo plaukų šepečio pasirinkimas plaukų būklę gali pabloginti ir padaryti žalą. Renkantis plaukų šukas svarbu atkreipti dėmesį į šepečio dizainą, šerelių ir plaukų tipo suderinamumą. Rinkoje yra įvairių plaukų šepečių, pradedant plokščiu ir stambiu šepečiu, baigiant keramikinio pagrindo inovatyviu šepečiu, kuris yra veikiamas elektra. Be kita ko, daugelis plaukų šepečius renkasi pagal šerelių tipą, kurių taipogi yra ne vienas. Asortimente esantys visų pamėgti Tangle Teezer šepečiai su plastikiniais šereliais puikiai tinka plaukų džiovinimui. Šie šereliai yra gaminami iš kokybiško plastiko, kuris pasižymi ypatingu lankstumu, todėl, šukuojant plaukus, tokio tipo šepečiu plaukai nebus pažeisti nepriklausomai ar juos šukuosite drėgnus ar sausus. Ilū gamintojo plaukų šepečiai pasižymi spalvingu dizainu, ir nailoniniais arba sintetiniais šereliais, kurie drėkina plaukus, mažiną jų elektrinimąsi ir puoselėja. Taigi galima teigti, kad plaukų šepetys tiek mažam, tiek dideliam yra kasdienis ir labai reikalingas daiktas, nes jis ne tik padeda suformuoti bet kokią šukuoseną atsižvelgiant į šepečio tipą, bet ir puoselėja plaukus, netgi skatina jų augimą. Tai bus tikrai puiki investicija, jei pasirinksite kokybišką plaukų šepetį, kuris džiugins jus ilgai. Gyvenimas neturi būti tobulas, bet jūsų plaukai turėtų, todėl išsirinkite patį geriausią plaukų šepetį, kuris tenkins Jūsų poreikius! 

  • Darbo Priemonės...

    Plaukų kirpimas yra procedūra, kurią naudoja daugybė žmonių visame pasaulyje. Ne paslaptis, kad kirpykloje atliktas darbas yra kokybiškesnis ir skrupulingesnis. Tai suteikia ne tik geri specialistai, bet ir profesionalios darbo priemonės, kurios yra skirtos būtent tai procedūrai ir maksimaliai atlieka savo darbą. Tai yra plaukų kirpimo žirklės, pelerinos, šepetėliai plaukams, skustuvai barzdos stilistams ir pan. Šios priemonės palengvina kiekvieno stilisto darbą ir suteikia kokybišką rezultatą, kuris džiugins ne tik jį, bet ir patį klientą. 

    Specialiai kirpėjams sukurtos profesionalios priemonės leidžia gerai prižiūrėti plaukus ir barzdą, bei sukurti įspūdingas šukuosenas. Profesionalios kirpimo žirklės yra pagamintos iš kokybiško plieno, yra daug atsparesnės dilimui ir puikiai prisitaiko prie pirštų formos, todėl darbas tampa ne kančia, bet malonumu. Pelerinos puikiai uždengia pečius kirpimo metu ir neleidžia plaukams nusėsti ant drabužių, o šepetėliai švelniai nubraukia ant kaklo likusius nukirptų plaukų likučius. Visos šios priemonės itin reikalingos kirpėjo darbui, be jų nebūtų ir profesionalių rezultatų. Komercinės klasės priemonės kirpėjams ir stilistams yra brangesnės, tačiau jos paprastai tarnauja ilgiau, nes yra pagamintos iš aukštesnės kokybės komponentų.

    Labai svarbu investuoti laiką, pastangas ir pinigus įsigyjant aukščiausios kokybės priemones, kad išnaudotumėte visas savo galimybes. Nesvarbu, ar esate tik pradedantis, ar kvalifikuotas kirpėjas, tikimės, kad rasite priemones, atitinkančias jūsų poreikius.

  • Darbo Prietaisai...

    Profesionalūs plaukų formavimo ir kirpimo prietaisai – svarbi nepriekaištingų darbo rezultatų sudedamoji dalis. Save24 esančiame kataloge siūlome profesionalią techniką už patrauklią kainą. Atidžiai surinktame prekių kataloge jūsų laukia profesionalūs plaukų tiesintuvai, garbanojimo žnyplės, kirpimo mašinėlės ir plaukų džiovintuvai. Išsirinkite tinkamiausius prietaisus darbui jau dabar. 

    Ergonomiški ir darbui salonuose pritaikyti prietaisai

    Dairotės, kuo galėtumėte atnaujinti savo darbo įrangą neišlaidaudami? Išsirinkti neturėtų būti sudėtinga! Kataloge daug žinomų ir grožio profesionalų jau pamėgtų prekinių ženklų. Tarp jų: L‘Oreal plaukų tiesintuvai bei Fox kirpimo mašinėlės, plaukų džiovintuvai ir garbanojimo žnyplės. Dirbti su profesionalams pritaikytais, ergonimiškais ir akiai patraukliais prietaisais – vienas malonumas. Žemiau išskiriame kelis Fox prietaisų privalumus, darbą grožio salone paverčiančius malonumu. 

    • Fox plaukų tiesintuvai turi keramines arba veidrodinio titano plokšteles, padedančias apsaugoti plauką nuo pažeidimų, užtikrinant ne tik sklandų slydimą, bet ir stulbinančius rezultatus.

    • Fox plaukų džiovintuvai, kaip ir tiesintuvai turi reguliuojamos temperatūros bei automatinio išsijungimo funkciją.

    • Srities profesionalus taip pat džiugina išskirtinai darbui salone pritaikytas prietaisų dizainas: ilgas, net 3 metrus siekiantis laidas, galintis suktis 360 kampu ir nesusipainioti.

    • Patogus valdymas viena ranka – dar vienas Fox grožio prietaisų privalumas, leidžiantis dirbti efektyviai ir džiaugtis įspūdingais rezultatais. 

    Išskirtinai grožio specialistams sukurti prietaisai Save24 kataloge – patraukliomis kainomis. Tad pirkti juos internetu – ne tik protingiau, bet ir daug taupiau.

    Prietaiso pasirinkimo ypatybės

    Sudėtinga išsirinkti tinkamiausius prietaisus darbui? Žemiau rasite keli naudingus patarimus, padėsiančius lengviau apsispręsti, nepriklausomai nuo to, ar jus domina plaukų tiesintuvai, garbanojimo žnyplės, džiovintuvai ar kirpimo mašinėlės. 

    • Prietaiso galia ir funkcijos. Tai vienas esminių kriterijų, renkantis plaukų formavimo prietaisus. Dirbant su skirtingų tipų plaukais, optimaliausia rinktis džiovintuvą, turintį temperatūros ir galios reguliavimo galimybę. Analogiška taisyklė galioja ir renkantis plaukų tiesintuvus. Reguliuojama temperatūra ir galia leidžia pritaikyti prietaisą prie skirtingų plauko tipų, taip sumažinant riziką pažeisti plauką.

    • Prietaiso komplektacija. Renkantis plaukų džiovintuvą, komplektacija ir priedai – ypač aktualu. Vis tik, tai prietaisas, skirtas ne tik plaukų džiovinimui, bet ir modeliavimui, formavimui, glotninimui ar tiesinimui. Papildomi antgaliai leidžia maksimaliai išnaudoti prietaiso galimybes ir plačiai jį pritaikyti kasdieniame darbe. 

    • Prietaiso spalva. Nors ši dalis – tik estetinė, norint išlaikyti darbo vietos vientisumą, spalvos taip pat turi savo vaidmenį. Ar tai būtų funkcionalūs plaukų tiesintuvai, ar plaukų džiovintuvai, darbuotis su prietaisais, priklausančiais vienai kolekcijai – daug maloniau.

    Ieškokite tų prietaisų, kurie darbą paverstų ne tik efektyvesniu, bet ir malonesniu. Kilus klausimų, Save24 komanda pasiruošus padėti ne tik atsakydami į kilusius klausimus, bet ir atrandant labiausiai jūsų poreikius atitinkančius plaukų formavimo prietaisų. Kirpimo mašinėlės, džiovintuvai ir plaukų tiesintuvai internetu iš Save24 – pigiau, greičiau ir patogiau.

puslapyje
Rodoma 2521 - 2556 iš 8871 dalykų
Rodoma 2521 - 2556 iš 8871 dalykų

Plaukų priežiūra – svarbi kasdienės grožio rutinos dalis. Skirdami bent keletą minučių savo plaukų grožiui galite pasiekti puikius rezultatus. Sveiki ir gražūs plaukai – geros sveikatos atspindys, o daili šukuosena – reikšminga net ir kasdienio įvaizdžio dalis.

Pradedant kasdieniu šampūnu ir balzamu, baigiant spindesio suteikiančiais produktais šukuosenai užbaigti – kiekviena priemonė ras savo vietą tarp Jūsų grožio priemonių. Pasitelkite kokybišką plaukų priežiūros kosmetiką ne tik kasdienei grožio rutinai kuomet pakanka tik šampūno, balzamo ir serumo plaukų galiukams, bet ir ypatingomis progomis, kuomet už viską svarbiau atrodyti nepriekaištingai. Bangas ir garabanas formuojančios priemonės, želės ir vaškai nepriekaištingam glotnumui, lakai bei putos tobulai formai palaikyti. Puoselėjantys losjonai, maitinantys aliejai, gydančios priemonės ir plaukus atstatančios kaukės pravers tada kai plaukams prireiks ypatingos pagalbos.

Visgi išsirinkti tinkamą produktą nėra paprasta, todėl svarbu atsižvelgti ne tik į savo plaukų poreikius, bet ir į tai kokias funkcijas atlieka produktas. Pas mus rasite gausų produktų pasirinkimą plaukų plovimui, formavimui ir puoselėjimui visiems poreikiams. Jeigu dairotės priemonės su natūraliais aliejais, papildytos keramidu, baltymais ar vitaminais – čia tikrai rasite tai ko reikia. Serumai, aliejai, losjonai, kaukės, šampūnai     viskas kasdienei priežiūrai ir ypatingai progai.

Ieškantiems natūralumo – priemonės ne sulfatų ir parabenų, su natūraliais aliejais, sviestu ir ekstraktais, o  kvapų mėgėjams – šampūnai, kondicionieriai, kaukės, losjonai ir serumai kvepiantys šokoladu, vanile, vaisiais ar saldainiais!

Trokštantiems geriausio rezultato rekomenduojame rinktis priemones su ta pačia funkcija. Jas rasti padės patogi filtravimo sistema. Juk taip patogu rinktis iš to, kas reikalinga. Priemonės specialiai dažytiems, banguotiems ir garbanotiems, sausiems, nualintiems, trumpiems, ilgiems ar šviesiems plaukams.

Gausus Revlon Professional, Matrix, Tigi, Goldwell, CHI, Biosilk, L’Oreal Profesional, Macadamia ir kitų garsių prekių ženklų plaukų priežiūros priemonių pasirinkimas bei patraukli kaina nudžiugins, o prekės Jus pasieks itin greitai – vos per 1-3 darbo dienas. Palepinkite savo plaukus!