Prekių ženklai Yra 1386 prekių ženklai

puslapyje
Rodoma 505 - 540 iš 1386 dalykų
  • GAP

    GAP gamina ne tik drabužius, bet ir aksesuarus bei parfumeriją. GAP parfumerijos kolekcijoje yra daugiau nei 30 aromatų vyrams ir moterims. 

  • Garnier

    Garnier- gerai pasaulyje žinomas kosmetikos prekinis ženklas sukurtas 1904 Prancūzijoje. Tais metais Alfred Amour Garnier išleido pirmą plaukų losjoną „La Lotion Garnier“. Kosmetikos linija apima plaukų ir odos priežiūros priemones. 

  • Genny

    Genny - Italų mados prekės ženklas, sukurtas 1969 metais. 

  • GEOFFREY BEENE

    Bendrovė GEOFFREY BEENE įkurta 1963 metais amerikiečio Geoffrey Beene. Ši kompanija yra dalis Elizabeth Arden group įmonės. Gamina kvepalus vyrams ir moterims. Geoffrey Beene kvepalai vyrams suteikia mistinį patrauklumą.

  • Georges Mezotti

    Georges Mezotti- priklauso kvepalų namų „Coscentra“, įsikūrusio Nyderlanduose, prekės ženklas. „Coscentra“ gyvuoja jau 20 metų ir didžiuojasi savo novatoriškais dizainais, moderniausiais gamybos įrenginiais ir gausia pasiūla pirkėjui. „Georges Mezotti“ kvepalai pasižymi kokybišku aromatu už patrauklią kainą. 

  • Georges Rech

    Georges Rech - mados namai Prancūzijoje. 

  • Gestil

    0 prekės

  • Ghala Zayed

    Ghala Zayed - tai prabangių kvepalų prekės ženklas, sukurtas Junginių Arabų Emiratų gamintojo Ard Al Khaleej.

    Ghala Zayed kūriniai ryškioje, unikalioje pakuotėje.  Visi kvepalai prabangiuose buteliukuose auksinio erelio pavidalu. Šis paukštis simbolizuoja turtus, drąsą ir didžiulę vidinę jėgą.  Ghala Zayed – tai kvepalai, kurie suteiks Jums prabangos pojūtį, kompozicijos maloniai jaudins Jūsų jusles bei suteiks emocijų antplūdį. Prabangūs kvepalai už prieinamą kainą!

  • Ghost

    Parfumerija, atskleidžianti mistiškąją moters pusę, pabrėžianti moteriškumą ir išlaisvinanti moteriškus kerus!

  • Gianfranco Ferré

     Iki šių dienų sukurta bemaž 3 dešimtys Gianfranco Ferré vardu pažymėtų kvepalų vyrams ir moterims.

  • GianMarco Venturi

    Gian Marco Venturi yra italų mados dizaineris gimęs 1955 m. Florencijoje, Italijoje. Jis įgijo išsilavinimą Istituto Tessile Butti Prato mieste, kur vėliau Florencijos universitete įgijo ekonomikos ir komercijos laipsnį.

    1979 m. Milane jis įkūrė savo originalių drabužių liniją,  pagal kurią jis pradėjo gaminti odos gaminius, aksesuarus, vyriškus džinsus ir sportinę aprangą, moteriškus džinsus ir sportinę aprangą, kvepalų ir apatinio trikotažo linijas.

    Gian Marco Venturi taip pat gamino odinių drabužių, džinsų, laisvalaikio drabužių, sportinės aprangos ir kvepalų linijas pažymėtas etikete Gian Marco Venturi. Nors įmonė pradėjo savo verslą Florencijoje, jie 1983 m. persikėlė ir pradėjo kurti prestižinėje Via della Spiga gatvėje Milane.

    Dizaineris Gian Marco Venturi savo kvapų bazėje turi virš 19 kvepalų. Ankstyviausias leidimas buvo sukurtas 1985 m., o naujausias – 2020 m.

  • Giardino Benessere

    Visiškai įkvėptas gamtos ir psichofizinės gerovės, Giardino Benessere prekės ženklas kilo iš kūrybinės ir vizionieriškos Paolo ir Tizianos Terenzi vaizduotės. 

    Giardino Benessere išreiškia naują radikalios prašmatnios prabangos koncepciją, įtvirtina senovines ir konkrečias gamtos vertybes, skirtas kvepalams, kurie nenori būti tiesiog dėvimi, o nori būti išgyvenami kiekviename įkvėpime.

  • Gilles Cantuel

    Gilles Cantuel- yra prancūzų kvepalų dizaino įmonė, nuo 1997 m. gaminanti vyriškus ir moteriškus kvepalus. Aromatai yra įvairių tipų:  klasikiniai, citrusiniai, gėlių, prieškonių ir žalumos. 

  • Gillette

    Gillette - lyderiaujantis gamintojas vyrų ir moterų skutimosi reikmenų srityje.

  • Giorgio Group

    1981 metais išleisti pirmieji Giorgio Beverly Hills kvepalai. Dabar jų sukurta beveik dvidešimt. 1987 metais Giorgio Beverly Hills parfumerijos licenzija parduoda Avon, o dabar šio prekinio – ženklo kvepalus gamina pasaulyje garsi Elizabeth Arden kompanija.

  • Gisada

    Gisada kvepalai reprezentuoja teigiamas šveicariškas vertybes ir įkvepia išrankius mėgėjus. Skrydžio laisvė ir lengvumas yra kiekviename brangiame Gisada kvepalų laše. Mados ir parfumerijos namai Gisada siekia aukštesnių dalykų, tobulumo, su unikaliu logotipu reikliems vartotojams. Kokybės poreikį visų pirma pabrėžia tai, kad kvapiųjų aliejų dalis kvepaluose yra didesnė nei įprastai. 

    Jausmingi ir paslaptingi, tačiau pasižymintys elegancija, aiškumu ir gaivumu, patys kvapai yra charakteringos, įspūdingos kompozicijos, pagamintos iš aukščiausios kokybės ingredientų. Siekiant tobulos pusiausvyros, šie nesenstantys, išskirtiniai gaminiai atspindi šveicarišką kokybę, meistriškumą ir tikslumą visais aspektais.

  • Givenchy

    Givenchy visuomet siekė aukštumų ne tik drabužių ir aksesuarų, bet ir parfumerijos pasaulyje. Givenchy kvepalų sąraše beveik 200 unikalių aromatų.

  • Glade

    Glade yra amerikiečių buitinių oro gaiviklių prekės ženklas, kuris pirmą kartą buvo pristatytas 1956 metais. Tai pasaulinio lygio ženklas, priklausantis SC Johnson & Son, visame pasaulyje žinomas kaip Glade, Gleid, Brise (Vokietija, Prancūzija ir Nyderlandai) ir kt.

  • Glynt

    GLYNT prekinis ženklas suburia geriausius gamtos ir mokslo derinius ir sukuria produktus plaukams ir galvos odai, kurie sužavėtų tiek profesionalus, tiek paprastus vartotojus.

  • Goldfield & Banks

    0 prekės

  • Goldwell

    Goldwell – vokiečių kirpėjo Hans Erich Dotter įkurtas profesionalios plaukų priežiūros priemonių gamintojas. 

    Kompanijos pasiekimai - tai daugiau, nei 300 patentuotų produktų ir jų sudedamųjų dalių. Kompanija suteikia plačias plaukų dažymo galimybes, visiems poreikiams pritaikytas plaukų priežiūros ir modeliavimo priemones. Gaminių gausa ir kokybė įgalina profesionalius meistrus suteikti aukščiausio lygio paslaugas.

  • Goli Nutrition

    0 prekės

  • Gosh Copenhagen

    „GOSH COPENHAGEN“ yra jauna ir novatoriška kosmetikos, vonios ir kūno priemonių bei kvepalų gamybos įmonė, įsikūrusi Danijoje. Įkurta 1945 m. kaip farmacijos įmonė, „GOSH COPENHAGEN“ greitai persikėlė į kosmetikos pramonę, o jų gaminiai šiuo metu parduodami daugiau nei 80 pasaulio šalių.

     

  • GR Products

    GR Products yra šeimos įmonė, kurios specializacija – plaukų ir kūno priežiūros produktai. Jos filosofija yra derinti natūralius produktus su pažangiausiu mokslu, kad būtų sukurti veiksmingi, aukštos kokybės produktai. 

    Kiekvienas GR Products produktas yra kruopščiai suformuluotas ir sukurtas atsižvelgiant į geriausias sudedamąsias dalis bei kokybę. Visi gaminiai sukurti taip, kad būtų draugiški odai ir aplinkai. Tokiu būdu plaukų ir kūno priežiūra su GR produktais yra ne tik efektyvi, bet ir saugi.

Rodoma 505 - 540 iš 1386 dalykų