Prekių ženklai Yra 1405 prekių ženklai

puslapyje
Rodoma 397 - 432 iš 1405 dalykų
  • Ed Hardy

    Parfumerijos linija pavadinta garsaus meniniko Ed Hardy vardu, kuris jau tapo meno rūšies sinonimu. Ed Hardy išgarsėjo savito stiliaus tatuiruotėmis, iliustracijomis, meno darbais.

  • Eden Classics

    Eden Classics - žinomas prekinis ženklas, garsėjantis kvepalų ir asmens higienos priemonėmis, skirtoms tiek vyrams, tiek moterims.

  • Egyptian Magic


    Egyptian Magic misija yra nuolat teikti profesionalias odos priežiūros priemones, skirtas įvairiems tikslams, skirtas odai gydyti ir puoselėti naudojant veiksmingiausius gydomuosius ingredientus, kad klientai galėtų jaustis ir atrodyti gražiai naudodami 100 % natūralų produktą.

  • Eight & Bob

    Paryžiaus aristokrato sūnus Albertas Fouquetas dvidešimtojo amžiaus pradžioje buvo elitinės Prancūzijos visuomenės narys ir kvepalų žinovas. Kambaryje, viršutiniame šeimos pilies aukšte Fouquetas sukūrė ir ištobulino įvairias esencijas savo asmeniniam naudojimui, padedamas šeimos liokajaus Philippeo. Socialiniuose renginiuose jis nustebino visus puikiais kvapais, kurių paklausa tapo išskirtiniame socialiniame rate, kuriame jis dažnai lankėsi. Tačiau Fouquetas nuolat atmetė pasiūlymus prekiauti savo kvapais.

    Vieną naktį, 1937 m. Vasaros atostogų metu Prancūzijos Rivjeroje (Dramblio Kaulo Krante), Albertas susitiko ir labai gerai sutarė su jaunu amerikiečių studentu, kuris keliavo po Prancūziją: Johnu F.K. Per kelias minutes po pasakojimo apie kvepalus jis buvo sužavėtas pagal tuo aromatu, kurį dėvėjo Albertas. Johno žavesys ir malonumas įtikino Albertą kitą rytą palikti jam odekolono pavyzdį su užrašu viešbutyje: „Šiame buteliuke rasite prancūziško žavesio bruožą kurio trūksta jūsų amerikietiškai asmenybei“.

  • Eisenberg Paris

    Eisenberg bendrovė išsiskiria iš kitų nuolatiniu ryšiu su menu. Eisenberg kvepalų kolekcija „L'Art du Parfum“ ir firminis kvapas „J'ose“ yra šio meno ir grožio gaminių santykio pavyzdžiai.

  • Electimuss

    Electimuss yra Londono amatininkų sukurtas prekės ženklas, kvėptas legendų apie Romos meilę, galią ir žavesį bei kuriantis drąsius, dekadentiškus kvepalus. 

    Electimuss misija – sukurti mylimus kvapus kvepalų mėgėjams, kurie siekia ir vertina geriausią kokybę, kūrybiškumą ir individualumą. Prekės ženklą įkvėpė Senovės Roma ir romėnų manija dėl kvepalų bei epinių istorijų, kurios aidi per jų imperiją ir mitologiją.

  • Elemis

    Elemis - tai odos sveikatos prekės ženklas, kuriame telpa aromaterapeuto siela, menininko dvasia ir mokslininko įsipareigojimas siekti rezultatų. Novatoriškas ir pasaulinis britų odos priežiūros prekės ženklas, turintis daugiau nei 30 metų patirties ir parduodamas daugiau nei 45 šalyse. 

    Elemis produktai saugo unikalią odos mikroflorą ir kovoja su kasdieniais agresoriais. Kiekviena nauja Elemis formulė yra griežtai išbandyta, siekiant užtikrinti maksimalų efektyvumą, o galingos veikliosios medžiagos duoda kliniškai įrodytus rezultatus. 

    Aromaterapijos pagrindu Elemis produktai yra sukurti apgalvotai, su natūraliais kvapais ir nuostabiomis tekstūromis. Jų požiūris į odos priežiūrą yra holistinis - įmonė tiki galia įjungti visus pojūčius odos gerovės kelyje.

    Visi produktai yra sukurti Elemis inovacijų centre Londone ir pagaminti Anglijoje, laikantis aukščiausių kokybės ir saugos standartų.

  • Elfa Pharm

    Elfa Pharm yra tarptautinis novatoriškų farmacijos produktų, skirtų dermatologinei ir kosmetinei priežiūrai, prekės ženklas. Įmonė tiki, kad grožis prasideda nuo sveikatos, todėl visos Elfa Pharm pastangos yra skirtos odos ir plaukų kokybei gerinti, tikintis, kad žmonių gyvenimo kokybė pasikeis į gerąją pusę.

    Prekės ženklas Elfa Pharm siūlo farmacinę veido ir kūno, kūdikio odos nuo pirmųjų gyvenimo dienų bei besilaukiančios mamos odos priežiūrą. Visos prekės ženklo pastangos yra skirtos specifinėms odos problemoms spręsti, prisotinti ją naudingomis medžiagomis ir išsaugoti natūralų grožį.

  • Elite Models

    Parfum Elite buvo sukurta bendradarbiaujant su Elite Model Management ir Jeanne Arthes. Nauja Elite Model partnerystė su Coty buvo paskelbta 2011 metais, o nauji kvepalai startavo 2012-aisiais.

    0 prekės

  • Elixir Make-Up

    Elixir Make-Up – tai novatoriška Europos grožio industrijos įmonė, dalyvaujanti kiekvienoje didelėje tarptautinėje parodoje, kurioje galima rasti platų grožio ir odos priežiūros produktų asortimentą. 

    Elixir Make-Up buvo įkurta 2003 metais, Graikijoje. Nuo pat pradžių pagrindinis dėmesys buvo skiriamas visapusiškam makiažo pasiūlymui. Pagrindinė Elixir Make-Up bendrovės idėja yra suteikti vartotojui profesionalų produktą. Prekės ženklo kolekcijoje galima rasti daugiau nei 1500 nagų ir makiažo priemonių už priimtiną kainą.

  • Elizabeth and James

    Elizabeth and James prekės ženklą sukūrė garsios dvynės Mary-Kate ir Ashley Olsen, sujungdamos dvi dinamiškas asmenybes į išskirtinę pusiausvyrą. Jos puikiai papildo viena kitą nuostabiu prieštaravimu: miesto rafinuotumas ir moteriškos detalės dera su ramybe, miesto kraštovaizdžiu ir vyriškumu. Atskirai kiekvienas būtų neišsamus. Kartu jie stebina tobulumu. 

  • Elizabeth Arden

    Elizabeth Arden – kosmetiką ir kvepalus gaminanti kompanija, įkurta Elizabeth Arden. Visi Elizabeth Arden aromatai – itin moteriški, pabrėžiantys jausmingumą ir eleganciją.

  • Elizabeth Taylor

    Sukurta daugiau nei 10 Elizabeth Taylor kvepalų moterims. Beveik visi iš jų pavadinti brangiųjų akmenų pavadinimais, kuriuos taip dievino Holivudo žvaigždė Elizabeth Taylor.

  • Ellen Tracy

    Ellen Tracy – JAV dizainerė, įkūrusi savo nuosavą kompaniją, kuri specializuojasi moterų drabužių ir aksesuarų gamyboje. 

  • Elode

    Elode – Sarantis Group priklausantis kvepalų prekės ženklas. Tai kvepalų linija, kuris atskleidžia vidinį moterų grožį.

  • Emanuel Ungaro

    1983 metais Emanuel Ungaro sukūrė ir pirmuosius kvepalus Diva, o po jų bendradarbiaujant su Avon kompanija – dar daugiau nei 30 naujų aromatų.

  • Emoji

    Emoji – jaudinantis, daugiakultūris, oficialus, džiaugsmingas, ikoniškas prekės ženklas. Tai vieno išraiškingiausių gyvenimo būdo prekių ženklų kurėjai. 

  • Emoji

    Sveiki atvykę į Emoji pasaulį! Tai kvepalai vaikams, kurie džiugins savo nuotaikingais ir žaismingais buteliukais bei nuostabiais ir itin aromatingais kvapais.

  • Encanto do Brasil

    Encanto kosmetika – tai keratininiam plaukų tiesinimui skirtos priemonės. Jų užduotis – įgyvendinti daugelio moterų svajonę apie ilgus ir lygius plaukus. Encanto prekės ženklas kilęs iš Brazilijos. 

  • English Laundry

    English Laundry - Christopher Wick sukurtas prekės ženklas, pradėtas gaminti daugiau nei prieš 10 metų, tapo pirmaujančiu mados prekės ženklu visame pasaulyje. Dizaino estetika, pagrįsta muzikos kultūra, ir Wick'o gimtuoju miestu Mančesteryje, Anglijoje, „English Laundry“ drabužiai ir aromatai pasižymi rafinuotu ir aštriu dizainu vienu metu.

  • Enrico Gi

    1970-ŲJŲ PABAIGOJE, BŪDAMAS LABAI JAUNAS, BENDRADARBIAUDAMAS SU KELETU PRESTIŽIŠKIAUSIŲ TO METO AUKŠTOSIOS MADOS NAMŲ, ENRICO GI PASIŪLĖ SAVO PIRMĄJĮ MADOS ŠOU „PRÊT-À-PORTER“, NUSPRENDĘS NUSTEBINTI SVEČIUS DOVANODAMAS JIEMS KVEPALUS.

  • EOS

    EOS – žinoma visame pasaulyje odos priežiūros priemonių gamintoja 

  • Ermanno Scervino

    Dešimtajame dešimtmetyje Ermanno Scervino, po ilgo bendradarbiavimo su geriausiais mados ir itališkos mados prekės ženklais, įkūrė savo ženklą. Asortimentas apima moterų ir vyrų kolekciją, apatinį trikotažą, paplūdimio drabužius bei vaikų kolekciją.

    Medžiagos, kurioms Ermanno Scervino teikia pirmenybę savo kolekcijose, yra lengvos, o jų stilius yra patogus. Dabar ši rafinuota, bet žaisminga estetika puikiai pavaizduota pirmuosiuose Ermanno Scervino kvepaluose. 

Rodoma 397 - 432 iš 1405 dalykų