Paakių serumai

puslapyje
Rodoma 37 - 72 iš 149 dalykų
Rodoma 37 - 72 iš 149 dalykų

Tamsūs ratilai po akimis, paburkusios akys ar pirmosios raukšlės paakių srityje – tai požymiai, kad Jūsų odai trūksta šiek tiek dėmesio ir rūpestingos priežiūros. Dažnai užtenka vos kelių švelnių prisilietimų, pavyzdžiui, kasdien pirštų galiukais įmasažuoti paakių serumą, kad oda atgautų gyvybingumą ir elastingumą.

Paakių serumas – tai priemonė, kuri suteikia intensyvią priežiūrą paakių odai, ją drėkina, lygina ir pakelia. Serumai paakiams yra skystesni nei kremai, todėl maloniai pasiskirsto ant odos ir greitai susigeria. Pasirinkus tinkamą priemonę, didelė veikliųjų medžiagų koncentracija akimirksniu sutelkia savo jėgą į tas problemas, kurios ne tik trukdo mėgautis puikia išvaizda, bet ir gadina gerą nuotaiką. Mažos serumų sudėtyje esančių komponentų molekulės lengvai įsiskverbia į odą ir pasiekia gilesnius jos sluoksnius, todėl paakių serumas padeda efektyviai kovoti su raukšlėmis ar odos suglebimu paakių srityje, sugrąžina odai skaistumą ir sveiką spindesį.

Kadangi paakių oda itin jautri ir plona, visada svarbu tinkamai pasirinkti priemones, kurios intensyviai, tačiau švelniai ja rūpinsis. Paakių priežiūrai skirtuose serumuose galima rasti įvairių odos būklę atkuriančių komponentų (keramidų, peptidų, hialurono rūgšties, vitaminų), kurie, pasirinkus tinkamą serumą paakiams, veiksmingai atkurs ir puoselės odą aplink akis.

Paakių serumai nuo raukšlių

Jei pastebėjote, kad paakių oda prarado stangrumą ir elastingumą, o raukšlės aplink akis vis gilėja, sudrėkinti, atgaivinti ir paspartinti odos regeneracinius procesus gali padėti paakių serumas nuo raukšlių. Didelė hialurono rūgšties koncentracija efektyviai drėkina odą ir užpildo raukšles tokiuose produktuose kaip Loreal RevitaLift Filler serumas paakiams ar Collistar Pure Actives Hialuronic Acid paakių serumas. Veiksmingas paakių serumas nuo raukšlių taip pat gali būti papildytas kitomis medžiagomis, pavyzdžiui, vertingaisiais dumbliais, kofeinu, vitaminu C ar E.

Paakių serumai, šviesinantys patamsėjusius paakius

Poilsio trūkumas, stresas, nepakankamas odos drėkinimas – tai tik kelios priežastys, kodėl oda ilgainiui papilkėja, praranda gyvybingą atspalvį, o paakius „papuošia“ tamsūs ratilai. Paakių serumas nuo patamsėjusių paakių gali būti viena iš efektyvių priemonių, jei norisi pašviesinti odą bei suteikti gaivumo ir žvalumo savo akims. Paakių serumas nuo tamsių ratilų dažnai būna papildytas vitaminu C, gerai žinomu dėl savo skaistinamųjų savybių, taip pat agurkų, žaliosios arbatos, alavijų ekstraktais, kofeinu bei kitomis medžiagomis, kurios stimuliuoja ląstelių regeneraciją ir aktyvina kraujotaką.

Tai, kas tinka vienam, gali būti visai nereikalinga kitam, todėl produkto pasirinkimas priklauso nuo Jūsų lūkesčių. Jei ieškote priemonės, kuri palaikytų odos drėgmės balansą ir padėtų kovoti su pirmaisiais senėjimo požymiais, puikiai tiks ir paakių kremas. Tačiau, jei norite sumažinti gilias raukšles, ryškias pigmentines dėmes ar pajuodusius paakius, koncentruota serumo formulė padėtų sulaukti efektyvesnio rezultato.

Serumas paakiams paprastai yra lengvesnės tekstūros ir greičiau susigeria į odą, todėl, jei paakių priežiūrai naudojate ir kremą, ir serumą, paakių serumas turėtų būti tepamas prieš paakių kremą.

Taip, elektroninėje parduotuvėje Save24.lt galite rasti serumų, kurie sumažina tamsius ratilus ir maišelius po akimis, efektyviai kovoja su raukšlėmis ir yra sukurti specialiai vyrams. Biotherm Homme paakių serumas vyrams ar Clinique For Men paakių serumas vyrams – tik keli galimi variantai.