Ziaja Rose Petals jauninamoji veido kaukė su hialurono rūgštimi

Ziaja Rose Petals jauninamoji veido kaukė su hialurono rūgštimi Padidinti

Ziaja Rose Petals jauninamoji veido kaukė su hialurono rūgštimi

Prekės ID: 44545
 5/5
Pirkėjų atsiliepimai: 3
Prekės ID: 44545
Pirkėjų atsiliepimai: 3

1,99 €

Prekės ID: 44545
 5/5
Pirkėjų atsiliepimai: 3
Prekės ID: 44545
Pirkėjų atsiliepimai: 3

Pristatymo būdai:

  • LPexpress paštomatai 1,99 €
  • DPD Paštomatai 2,19 €
  • Itella paštomatai 1,79 €
  • LPexpress Kurjeriai 2,99 €
  • Į pašto skyrių (pagal kodą). 1,99 €
  • Omniva Paštomatai. 2,50 €

Charakteristikos

Pristatymo terminas 1-3 darbo dienos
Kiekis 7 ml., 20 x 7 ml.
Pakuotė (-ės) Standartinė pakuotė
Funkcijos Jauninanti, atkūrimui/atstatymui, suteikia elastingumo, stangrina, nuo raukšlių, maitinanti, drėkinimui, minkštinanti, skaistina, gaivinanti, raminanti, kovoja su senėjimo požymiais, stimuliuoja ląstelių regeneraciją, palaiko odos drėgmės balansą, pašalina sausumo pojūtį, tekstūrai išryškinti, pakelianti, grąžina gyvybingumą
Produkto tipas veido kaukė
Odos būklė/tipas Brandžiai odai, pavargusiai odai
Kūno sričiai Veidui
Ypatybės Su Vertingaisiais ekstraktais, Su Hialurono rūgštimi, su omega riebalų rūgštimis, Su Taukmedžio Sviestu, Su Vertingaisiais aliejais, Tinka veganams, Su Vitaminais, Su Niacinamidu, Su Vertingais Kompleksais
Atsakingas asmuo Ziaja LTD, Zaklad Produkcji Lekow sp. z. o.o. (Lenkija)

Susijusios prekės

Prekės aprašymas

Ingredients

Naudojimo instrukcija

Ziaja Rose Petals jauninamoji veido kaukė su hialurono rūgštimi aktyviai regeneruoja odą, suteikia jai elastingumo, stangrumo ir mažina raukšles.

Rožių žiedlapių ekstraktas aprūpina epidermio ląsteles polinesočiosiomis riebalų rūgštimis, intensyviai drėkina, stangrina ir minkština odą, todėl veidas atrodo skaistesnis ir jaunesnis. Sudėtyje esanti hialurono rūgštis pritraukia drėgmę, atgaivina ir patempia pavargusią, suglebusią odą, užpildo gilias raukšles. Taukmedžio sviestas ir kiti natūralūs aliejai ramina, drėkina epidermį ir gilesnius odos sluoksnius, lėtina senėjimo procesus, skatina ląstelių atsinaujinimą, o vitaminai – skaistina ir suteikia odai elastingumo.

Kaukė skirta visų tipų odai, ją rekomenduoja naudoti nuo 30 metų, kai pradeda lėtėti kolageno ir elastino gamyba ir atsiranda pirmieji senėjimo požymiai.

Tinka veganams.

Kaip naudoti: užtepkite produktą ant veido ir kaklo odos. Po 10–15 minučių kaukės perteklių įmasažuokite į odą arba nuvalykite vandeniu suvilgytu vatos tamponėliu. Naudokite 1–2 kartus per savaitę.

Aqua (Water), Coco-Caprylate/Caprate, Canola Oil, Elaeis Guineensis (Palm) Oil, Glycerin, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Caprylic/Capric Triglyceride, Glyceryl Stearate, Cetearyl Alcohol, PEG-20 Stearate, Methylsilanol Hydroxyproline Aspartate, Steareth-21, Cetyl Alcohol, Dimethiconol, Niacinamide, Calcium Pantothenate, Sodium Ascorbyl Phosphate, Tocopheryl Acetate, Pyridoxine HCl, Maltodextrin, Sodium Starch Octenylsuccinate, Silica, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Rosa Canina Fruit Oil, Propylene Glycol, Rosa Centifolia Flower Extract, Sodium Hyaluronate, Sodium Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Isohexadecane, Polysorbate 80, Sodium Polyacrylate, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Parfum (Fragrance), Linalool, Geraniol, Citronellol, CI 16035 (FD&C Red No. 40).

Keičiantis produkto dizainui, gali kisti produkto sudėtis.

Dėl galimų sudėties ir ingredientų pakitimų atsakingas gamintojas. Rekomenduojame produkto sudėtį tikrinti ant gaminio pakuotės.

Kaip naudoti: užtepkite produktą ant veido ir kaklo odos. Po 10–15 minučių kaukės perteklių įmasažuokite į odą arba nuvalykite vandeniu suvilgytu vatos tamponėliu. Naudokite 1–2 kartus per savaitę.

Tinkamumas vartoti po atidarymo:

Pirkę šią prekę dažniausiai renkasi ir šias:

3 atsiliepimai
Parašyti savo atsiliepimą !
Povilas A. country flag 2022-12-29

.

Evelina U. country flag 2021-05-04

Jauki, švelni kaukė, galima bandyti. Labiau tiks vakarui po demakijažo - ryte gali duoti nereikalingą blizgesiuką. Apie poveikį kol kas sunku pasakyti - reikėtų kurso. Patiko, kursas bus :)

  • 2 iš 2 žmonių mano, kad šis atsiliepimas naudingas.
Areha K. country flag 2023-02-06

visi Ziaja produktai yra geri.

  • 1 iš 1 žmonių mano, kad šis atsiliepimas naudingas.

Parašyti atsiliepimą

Ziaja Rose Petals jauninamoji veido kaukė su hialurono rūgštimi

Ziaja Rose Petals jauninamoji veido kaukė su hialurono rūgštimi

Parašyti atsiliepimą

El. paštas nebus rodomas, naudojamas tik prekės pirkimo patvirtinimui