Ziaja Marshmallow rinkinys (kūno šveitiklis 300 ml + prausimosi putos 250 ml + dušo želė 260 ml + rankų kremas 50 ml)

Ziaja Marshmallow rinkinys (kūno šveitiklis 300 ml + prausimosi putos 250 ml + dušo želė 260 ml + rankų kremas 50 ml) Padidinti

Ziaja Marshmallow rinkinys (kūno šveitiklis 300 ml + prausimosi putos 250 ml + dušo želė 260 ml + rankų kremas 50 ml)

Prekės ID: 52015
Prekės ID: 52015

Šiuo metu neturime

Jeigu pageidaujate gauti pranešimą kada prekė bus prekyboje, įveskite savo el. pašto adresą į žemiau esantį langelį.
Norite sužinoti iš karto, kai prekė pasieks mūsų parduotuvę?

Įrašykite savo el.pašto adresą žemiau ir apie prekės atsiradimą būsite informuotas akimirksniu.

15,79 €

Prekės ID: 52015
Prekės ID: 52015

Pristatymo būdai:

  • LPexpress paštomatai 1,99 €
  • DPD Paštomatai 2,19 €
  • Itella paštomatai 1,79 €
  • LPexpress Kurjeriai 2,99 €
  • Į pašto skyrių (pagal kodą). 1,99 €
  • Omniva Paštomatai. 2,50 €

Pirkę šią prekę dažniausiai renkasi ir šias:

Charakteristikos

Pristatymo terminas 5-10 darbo dienos
Kiekis Rinkinys, 1 vnt.
Pakuotė (-ės) Rinkinys
Funkcijos Drėkinimui, palaiko odos drėgmės balansą, minkštinanti, glotnina, glotninanti, atkūrimui/atstatymui, apsaugo, švelnininimui, pašalina sausumo pojūtį, raminanti, apsaugo nuo žalingo aplinkos poveikio, suteikia priešuždegiminį/antiseptinį poveikį, valymui, asmens higienai, šveitimui, maitinanti, atpalaiduoja
Produkto tipas Kūno šveitiklis, Dušo putos, Putos, Prausimosi putos, Želė, Rankų kremas, Dušo gelis
Odos būklė/tipas Visiems odos tipams
Kūno sričiai Visam kūnui, Rankoms
Viršutinės natos Zefyrai
Ypatybės Su Pantenoliu, Tinka veganams, Su Natūralios kilmės ingredientais, Su Drėkinamaisiais Komponentais, Su Rapsų aliejumi, Su Glicerinu, Su Cukrumi, Su Taukmedžio Sviestu, Su Vertingaisiais aliejais
Atsakingas asmuo Ziaja LTD, Zaklad Produkcji Lekow sp. z. o.o. (Lenkija)

Susijusios prekės

Prekės aprašymas

Ingredients

Naudojimo instrukcija

Ziaja Marshmallow rinkinys, kuris stebina savo nepaprasta forma, žaviais kvapais ir intensyviomis spalvomis. Tai puiki dovana sau ar artimam žmogui, o šį rinkinį sudaro:

  • Ziaja Marshmallow drėkinamasis rankų kremas intensyviai rūpinasi rankų oda, ją drėkina, minkština ir suteikia saldų aromatą. Natūraliais ingredientais papildyta priemonė saugo rankas nuo išsausėjimo, pašalina šiurkštumo jausmą ir leidžia vėl džiaugtis jų švelnumu. Sudėtyje esantis rapsų aliejus pasižymi raminančiomis, priešuždegiminėmis savybėmis, saugo odą nuo oksidacinio streso, intensyviai ją drėkina ir minkština, glicerinas taip pat užtikrina tinkamą odos drėkinimą. Kremas suteikia rankoms švelnumo, glotnumo ir malonaus gardžių zefyriukų aromato.
  • Ziaja Marshmallow cukrinis kūno šveitiklis su natūraliais cukraus kristalais šalina negyvas epidermio ląsteles, suteikia švelnumo, glotnumo ir pakvepina odą. Sudėtis praturtinta taukmedžio sviestu ir alyvpalmių aliejumi, kurie pasižymi regeneruojančiomis savybėmis, intensyviai drėkina ir minkština odą. Dėl aktyviųjų priemonės komponentų oda tampa švelni it šilkas, ją malonu liesti, o saldus zefyriukų kvapas užburia ir lydi ne tik procedūros metu, bet ir po jos.

  • Ziaja Marshmallow dušo želė švelniai valo kūno odą ir suteikia jai saldų aromatą. Prausiantis priemonė tampa subtiliomis putomis, kurios padeda prižiūrėti kūno odą, ją maitina ir suteikia švelnumo, o gardžių zefyriukų ir braškių kvapas dovanoja aromatingą seansą kiekvieną kartą prausiantis po dušu ar maudantis vonioje.

  • Ziaja Marshmallow zefyro burbulų putėsiai kūnui ir rankoms – subtilios putos su ikonišku zefyrų kvapu. Švelniai nuvalo odą braškių burbuliukais. Aromatingas seansas, po kurio Jūsų oda kvepia nuostabiai. O sudėtyje esantis pantenolis drėkina, minkština ir švelnina odą.

Kaip naudoti: Nedidelį kiekį šveitiklio tepkite ant sudrėkintos veido odos ir įmasažuokite sukamaisiais judesiais. Po 5–10 minučių odą kruopščiai nuplaukite šiltu vandeniu. Naudokite 1–2 kartus per savaitę. Nedidelį kiekį dušo želės kempine ar delnu paskirstyti ant drėgnos odos ir kruopščiai nuplaukite. Užtepkite prausimosi putas ant rankų, tada švelniai masažuokite odą ir gerai nuplaukite. Nedidelį kiekį rankų kremo užtepkite ant švarios, sausos rankų odos. Švelniai įtrinkite į odą ir nagus.

Rankų kremas: Aqua (Water), Cetearyl Alcohol, Propylene Glycol, Canola Oil, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Dimethicone, Xanthan Gum, Polyacrylamide, C13-14 Isoparaffin, Laureth-7, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, CI 16035 (FD&C Red No. 40), Parfum (Fragrance). Kūno šveitiklis: Sucrose, Paraffinum Liquidum (Mineral Oil), Cera Microcristallina (Microcrystalline Wax), Cera Alba (Beeswax), PEG-7 Glyceryl Cocoate, Elaeis Guineensis (Palm) Oil, Isopropyl Myristate, Parfum (Fragrance), Cetearyl Alcohol, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Hydrogenated Castor Oil, Synthetic Wax, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, CI 42090 (Blue 1 Lake), CI 16035 (Red 40 Lake), CI 15985 (Yellow 6 Lake), Lecithin, Benzotriazolyl Dodecyl p-Cresol, CI 16035 (FD&C Red No. 40). Dušo želė: Aqua (Water), Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Parfum (Fragrance), PEG-120 Methyl Glucose Dioleate, Sodium Chloride, Acrylates Copolymer, Coco-Glucoside, Sodium Benzoate, Citric Acid, CI 17200 (D&C Red No. 33). Putos: Aqua (Water), Cocamidopropyl Betaine, Decyl Glucoside, Disodium Laureth Sulfosuccinate, Panthenol, Sodium Benzoate, Parfum (Fragrance), Citric Acid

Keičiantis produkto dizainui, gali kisti produkto sudėtis.

Dėl galimų sudėties ir ingredientų pakitimų atsakingas gamintojas. Rekomenduojame produkto sudėtį tikrinti ant gaminio pakuotės.

Kaip naudoti: Nedidelį kiekį šveitiklio tepkite ant sudrėkintos veido odos ir įmasažuokite sukamaisiais judesiais. Po 5–10 minučių odą kruopščiai nuplaukite šiltu vandeniu. Naudokite 1–2 kartus per savaitę. Nedidelį kiekį dušo želės kempine ar delnu paskirstyti ant drėgnos odos ir kruopščiai nuplaukite. Užtepkite prausimosi putas ant rankų, tada švelniai masažuokite odą ir gerai nuplaukite. Nedidelį kiekį rankų kremo užtepkite ant švarios, sausos rankų odos. Švelniai įtrinkite į odą ir nagus.

Tinkamumas vartoti po atidarymo:

Dušo gelis
Rankų kremas
Kūno šveitiklis

Parašyti atsiliepimą

Ziaja Marshmallow rinkinys (kūno šveitiklis 300 ml + prausimosi putos 250 ml + dušo želė 260 ml + rankų kremas 50 ml)

Ziaja Marshmallow rinkinys (kūno šveitiklis 300 ml + prausimosi putos 250 ml + dušo želė 260 ml + rankų kremas 50 ml)

Parašyti atsiliepimą

El. paštas nebus rodomas, naudojamas tik prekės pirkimo patvirtinimui