Ziaja Jeju veido ir kūno dulksna

Ziaja Jeju veido ir kūno dulksna Padidinti

Ziaja Jeju veido ir kūno dulksna

Prekės ID: 44211
Prekės ID: 44211

4,49 €

Prekės ID: 44211
Prekės ID: 44211

Pristatymo būdai:

  • LPexpress paštomatai 1,99 €
  • DPD Paštomatai 2,19 €
  • Itella paštomatai 1,79 €
  • LPexpress Kurjeriai 2,99 €
  • Į pašto skyrių (pagal kodą). 1,99 €
  • Omniva Paštomatai. 2,50 €

Charakteristikos

Pristatymo terminas 1-3 darbo dienos
Kiekis 200 ml.
Pakuotė (-ės) Standartinė pakuotė
Funkcijos Gaivinanti, drėkinimui, vėsina, energizuoja, atkūrimui/atstatymui, stimuliuoja ląstelių regeneraciją, suteikia priešuždegiminį/antiseptinį poveikį, raudonį mažinanti, mažina jautrumą
Produkto tipas Dulksna, Migla
Kvapo tipas Aromatiniai – Citrusų
Kūno sričiai Visam kūnui, Veidui, Plaukams
Ypatybės Su Vertingaisiais ekstraktais, Su Vitaminais, Su Salicilo Rūgštimi, Tinka veganams, Su Pantenoliu, Su Vertingaisiais aliejais
Atsakingas asmuo Ziaja LTD, Zaklad Produkcji Lekow sp. z. o.o. (Lenkija)

Susijusios prekės

Prekės aprašymas

Ingredients

Naudojimo instrukcija

Ziaja Jeju veido ir kūno dulksna efektyviai gaivina ir drėkina odą, švelniai ją vėsina ir suteikia energijos kiekvieną dieną.

Priemonės sudėtis praturtinta net 99 proc. natūralios kilmės medžiagų. Veido ir kūno dulksnos sudėtyje yra japoninės kamelijos sėklų ekstrakto, kuris regeneruoja, ramina ir, kartu su vitaminu E bei provitaminu B5, intensyviai drėkina odą. Salicilo rūgštis stimuliuoja ląstelių atsinaujinimo procesus, veikia kaip antiseptikas, ramina odą ir mažina uždegimų riziką.

Veido ir kūno dulksna užburia saldžiai gaiviu mangų, kokosų bei papajų aromatu ir atgaivina bei sudrėkina odą, kai to labiausiai reikia: po treniruočių, kelionėje ar karštą vasaros dieną.

Tinka veganams.

Kaip naudoti: purkškite po vonios/dušo arba pagal poreikį ant viso kūno, laikykite buteliuką ne mažiau kaip 20 cm atstumu. Venkite akių srities.

Aqua (Water), PPG-26-Buteth-26, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Panthenol, Betaine, Populus Tremuloides Bark Extract, Propylene Glycol, Cistus Incanus Flower/Leaf/Stem Extract, Camellia Japonica Seed Oil, Sodium Chloride, Sodium Benzoate, Parfum (Fragrance), Limonene, Hexyl Cinnamal, Linalool, Citral, Geraniol, Citronellol, Citric Acid.

Keičiantis produkto dizainui, gali kisti produkto sudėtis.

Dėl galimų sudėties ir ingredientų pakitimų atsakingas gamintojas. Rekomenduojame produkto sudėtį tikrinti ant gaminio pakuotės.

Kaip naudoti: purkškite po vonios/dušo arba pagal poreikį ant viso kūno, laikykite buteliuką ne mažiau kaip 20 cm atstumu. Venkite akių srities.

Tinkamumas vartoti po atidarymo:

Migla
Dulksna

Pirkę šią prekę dažniausiai renkasi ir šias:

Parašyti atsiliepimą

Ziaja Jeju veido ir kūno dulksna

Ziaja Jeju veido ir kūno dulksna

Parašyti atsiliepimą

El. paštas nebus rodomas, naudojamas tik prekės pirkimo patvirtinimui