Ziaja Jasmine drėkinamoji veido esencija nuo raukšlių brandžiai odai

Ziaja Jasmine drėkinamoji veido esencija nuo raukšlių brandžiai odai Padidinti

Ziaja Jasmine drėkinamoji veido esencija nuo raukšlių brandžiai odai

Prekės ID: 44185
 5/5
Pirkėjų atsiliepimai: 1
Prekės ID: 44185
Pirkėjų atsiliepimai: 1

4,99 €

Prekės ID: 44185
 5/5
Pirkėjų atsiliepimai: 1
Prekės ID: 44185
Pirkėjų atsiliepimai: 1

Pristatymo būdai:

  • LPexpress paštomatai 1,99 €
  • DPD Paštomatai 2,19 €
  • Itella paštomatai 1,79 €
  • LPexpress Kurjeriai 2,99 €
  • Į pašto skyrių (pagal kodą). 1,99 €
  • Omniva Paštomatai. 2,50 €

Charakteristikos

Pristatymo terminas 1-3 darbo dienos
Kiekis 30 ml.
Pakuotė (-ės) Standartinė pakuotė
Funkcijos Drėkinimui, suteikia elastingumo, kovoja su senėjimo požymiais, nuo raukšlių, stangrina, atkūrimui/atstatymui, stimuliuoja ląstelių regeneraciją, minkštinanti, suvienodina odos atspalvį, spindesiui, tekstūrai išryškinti, pašalina sausumo pojūtį, grąžina gyvybingumą, pakelianti, stiprinamasis
Produkto tipas Esencija
Odos būklė/tipas Brandžiai odai
Kūno sričiai Veidui, Kaklui, Dekolte
Ypatybės Su Vertingaisiais aliejais, Su Vertingaisiais ekstraktais, Su Hialurono rūgštimi, Su Kolagenu, Tinka veganams, Su kalciu, Su Proteinais, Su Alyvuogių Aliejumi, Su Kokosų Aliejumi, Su Rapsų aliejumi
Atsakingas asmuo Ziaja LTD, Zaklad Produkcji Lekow sp. z. o.o. (Lenkija)

Susijusios prekės

Prekės aprašymas

Ingredients

Naudojimo instrukcija

Ziaja Jasmine drėkinamoji veido esencija nuo raukšlių brandžiai odai giliai drėkina, suteikia elastingumo, efektyviai mažina raukšles ir užkerta kelią naujų atsiradimui.

Koncentruota priemonės sudėtis intensyviai rūpinasi odos stangrumu, apsaugo ją nuo suglebimo ir elastingumo praradimo. Esencija praturtinta riebalų rūgštimis iš kelių skirtingų aliejų: vaistinių jazminaičių, alyvuogių, alyvpalmių, rapsų. Riebalų rūgštys ir kiti aliejų komponentai padeda atkurti natūralų apsauginį odos barjerą, skatina ląstelių regeneraciją, intensyviai drėkina ir minkština odą. Sudėtyje esantys migdolų ir raudonųjų dobilų ekstraktai bei hialurono rūgštis taip pat lėtina senėjimo procesus, saugo odą nuo dehidratacijos. Mikrokolagenas stiprina kolagenines ir elastines skaidulas, atkuria susilpnėjusį apsauginį odos barjerą ir kovoja su senėjimo požymiais.

Priemonėje pasitelktas odos skaistinimo kompleksas suvienodina odos atspalvį, suteikia odai natūralaus sveiko spindesio.

Sodrios tekstūros ir malonaus kvapo esencija nuo raukšlių skirta brandžios veido, kaklo ir dekoltė zonos odos priežiūrai tiek dieną, tiek naktį.

Rekomenduojama žmonėms virš 50 metų.

Tinka veganams.

Kaip naudoti: įmasažuokite priemonę ant švaraus veido ir kaklo judėdami nuo veido centro, šonų link. Naudokite 2–3 kartus per savaitę.

Aqua (Water), Cetearyl Ethylhexanoate, Coco-Caprylate/Caprate, Dimethicone, Dimethicone Crosspolymer, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Seed Extract, Canola Oil, Elaeis Guineensis (Palm) Oil, Hydrogenated Coco-Glycerides, Steareth-2, Steareth-21, Dimethiconol, Hydrolyzed Rice Protein, Sodium Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Isohexadecane, Polysorbate 80, Trifolium Pratense (Clover) Flower Extract, Glycerin, Butylene Glycol, Lecithin, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Hydrogenated Vegetable Oil, Jasminum Officinale Oil, Carbomer, Polysorbate 20, Palmitoyl Tripeptide-1, Palmitoyl Tetrapeptide-7, Calcium Gluconate, Sodium Hyaluronate, Stearic Acid, Sodium Polyacrylate, Mica, CI 77891 (Titanium Dioxide), CI 77491 (Iron Oxides), Hydroxyethylcellulose, Methylparaben, Diazolidinyl Urea, Parfum (Fragrance), Linalool, Coumarin, Limonene, Alpha-Isomethyl Ionone, Geraniol.

Keičiantis produkto dizainui, gali kisti produkto sudėtis.

Dėl galimų sudėties ir ingredientų pakitimų atsakingas gamintojas. Rekomenduojame produkto sudėtį tikrinti ant gaminio pakuotės.

Kaip naudoti: įmasažuokite priemonę ant švaraus veido ir kaklo judėdami nuo veido centro, šonų link. Naudokite 2–3 kartus per savaitę.

Tinkamumas vartoti po atidarymo:

Esencija

Pirkę šią prekę dažniausiai renkasi ir šias:

1 atsiliepimai
Parašyti savo atsiliepimą !
Liubov country flag 2023-04-27

Nuostabi esencija!

Parašyti atsiliepimą

Ziaja Jasmine drėkinamoji veido esencija nuo raukšlių brandžiai odai

Ziaja Jasmine drėkinamoji veido esencija nuo raukšlių brandžiai odai

Parašyti atsiliepimą

El. paštas nebus rodomas, naudojamas tik prekės pirkimo patvirtinimui