Ziaja GdanSkin rinkinys (SPF15 veido kremas 50 ml + kūno losjonas 300 ml + dušo želė su glicerinu 300 ml + drėkinamoji dulksna 200 ml)

Ziaja GdanSkin rinkinys (SPF15 veido kremas 50 ml + kūno losjonas 300 ml + dušo želė su glicerinu 300 ml + drėkinamoji dulksna 200 ml) Padidinti

Ziaja GdanSkin rinkinys (SPF15 veido kremas 50 ml + kūno losjonas 300 ml + dušo želė su glicerinu 300 ml + drėkinamoji dulksna 200 ml)

Prekės ID: 51983
Prekės ID: 51983

Šiuo metu neturime

Jeigu pageidaujate gauti pranešimą kada prekė bus prekyboje, įveskite savo el. pašto adresą į žemiau esantį langelį.
Norite sužinoti iš karto, kai prekė pasieks mūsų parduotuvę?

Įrašykite savo el.pašto adresą žemiau ir apie prekės atsiradimą būsite informuotas akimirksniu.

12,49 €

Prekės ID: 51983
Prekės ID: 51983

Pristatymo būdai:

  • LPexpress paštomatai 1,99 €
  • DPD Paštomatai 2,19 €
  • Itella paštomatai 1,79 €
  • LPexpress Kurjeriai 2,99 €
  • Į pašto skyrių (pagal kodą). 1,99 €
  • Omniva Paštomatai. 2,50 €

Pirkę šią prekę dažniausiai renkasi ir šias:

Charakteristikos

Pristatymo terminas 5-10 darbo dienos
Kiekis Rinkinys, 1 vnt.
Pakuotė (-ės) Rinkinys
Funkcijos švytėjimą suteikianti, su apsauginiu spf filtru, drėkinimui, palaiko odos drėgmės balansą, stangrina, suteikia elastingumo, grąžina gyvybingumą, skaistina, minkštinanti, švelnininimui, asmens higienai, valymui, tonizuoja, gaivinanti, kovoja su senėjimo požymiais, maitinanti, stimuliuoja ląstelių regeneraciją, atkūrimui/atstatymui, glotnina, glotninanti, apsaugo, apsauga nuo saulės, nuo saulės/karščio, pašalina sausumo pojūtį, raminanti, šveitimui, mažina jautrumą, raudonį mažinanti, pašalina negyvas odos ląsteles ir nešvarumus
Produkto tipas Veido kremas, Kūno losjonas, Losjonas, Kremas, Želė, Dušo gelis, Dulksna
Odos būklė/tipas Visiems odos tipams
Kūno sričiai Veidui, Visam kūnui
Ypatybės Tinka veganams, Su Drėkinamaisiais Komponentais, Su SPF filtru, Su Kolagenu, Su Magniu, Su Cinku, Su variu, Su Glicerinu, Su Taukmedžio Sviestu, Su Natūralios kilmės ingredientais, Su Vertingaisiais ekstraktais, Su graikinių riešutų lukštais
SPF apsaugos lygis SPF15
Atsakingas asmuo Ziaja LTD, Zaklad Produkcji Lekow sp. z. o.o. (Lenkija)

Susijusios prekės

Prekės aprašymas

Ingredients

Naudojimo instrukcija

Gdanskas yra pajūrio miestas, unikalus ir įkvepiantis. Sujungiant tradicijas ir modernumą, gamtą ir mokslą buvo sukurta  GdanSkin linija, kuri derina priežiūrą, gaivumą ir eleganciją. Originalus aromatas įkvėptas jūros gamtos ir uolėtos augmenijos. Šios linijos rinkinį sudaro:

  • Ziaja GdanSkin švytėjimo suteikiantis dieninis veido kremas su SPF15 pasižymi intensyviu odos drėkinimu, suteikia jai stangrumo ir elastingumo, todėl veidas atrodo žvalus ir gyvybingai spindi. Priemonė papildyta aktyviais, teigiamai odos būklę veikiančiais komponentais: kolagenas užtikrina odos drėkinimą, elastingumą, lėtina senėjimo procesus, mikroelementai (magnis, cinkas, varis, geležis) drėkina ir maitina odą, natūralūs augalų ekstraktai pasižymi raminančiomis, drėkinančiomis savybėmis, gerina sausos odos būklę, veikia kaip antioksidantai. Giliai drėkinanti ir skaistinanti priemonė atkuria natūralų odos spindesį ir leidžia džiaugtis atgaivinta, švelnia, jauniau atrodančia oda kiekvieną dieną. Norint pasiekti geresnių rezultatų, veido kremą rekomenduojama naudoti su Ziaja GdanSkin serijos serumu.
  • Ziaja GdanSkin drėkinamasis ir švytėjimo suteikiantis kūno losjonas pasižymi išskirtine drėkinamąja galia, suteikia odai elastingumo, švelnumo ir gyvybingo spindesio. Priemonės sudėtinės dalys atrinktos taip, kad užtikrintų visapusišką drėgmės balansą: intensyviai drėkintų odą, sukurtų apsauginį lipidų barjerą ir aprūpintų epidermį drėkinančiais elementais. Dėl to oda tampa minkšta, elastinga ir lygi, nebejaučiamas diskomfortas, odos tempimo, dirginimo jausmas. Sudėtyje esantis glicerinas, taukmedžio sviestas ir tirpusis kolagenas atgaivina išsausėjusią kūno odą, suteikia jai stangrumo, magnis, cinkas ir kiti mikroelementai užtikrina epidermio drėkinimą ir maitinimą. Natūralūs augalų ekstraktai ramina bei tonizuoja odą, o pigmentai suteikia odai sveiko spindesio, paryškina natūralų įdegį.

  • Ziaja GdanSkin dušo želė su glicerinu švelniai valo, šveičia ir gaivina odą, palaiko natūralų drėgmės balansą. Priemonė praturtinta šlamučių ir paprastųjų šantrų ekstraktais, kurie drėkina odą, mažina jos jautrumą ir paraudimą, pasižymi antiseptiniu poveikiu. Dušo želės sudėtyje yra glicerino, kuris odai suteikia švelnumo ir minkštumo, taip pat – cinko, magnio, geležies ir kitų mikroelementų, kurie drėkina ir maitina odos ląsteles. Dėl mažyčių riešutų lukštų dalelių ir sudėtyje esančių mineralų, priemonė ne tik valo, bet veikia ir kaip švelnus šveitiklis, pašalinantis negyvą odos sluoksnį ir skatinantis naujų ląstelių gamybą.

  • Ziaja GdanSkin drėkinamoji veido ir kūno dulksna sausai odai drėkina, tonizuoja, atgaivina ir nuramina išsausėjusią ar aplinkos veiksnių paveiktą odą. Dėl priemonės sudėtyje esančių šlamučių ir paprastųjų šantrų ekstraktų, oda tampa pastebimai sudrėkinta ir švelni, o mikroelementai (cinkas, magnis, geležis, varis ir kt.) maitina ir palaiko tinkamą epidermio drėgmės kiekį. Kūno dulksna – tai lengvas, gaivinantis ir natūralų odos pH palaikyti padedantis drėkiklis, kuris puikiai tinka naudoti karštomis vasaros dienomis, mėgaujantis saulės voniomis ar po jų, taip pat keliaujant ir sportuojant. Priemonės aromatas įkvėptas pajūrio gamtos ir uolėtų pakrančių augmenijos, todėl ant odos palieka subtilų ir gaivų kvapą.

Kaip naudoti: kūno losjoną tolygiai paskirstykite ant odos, įtrinkite sukamaisiais judesiais ir palaukite, kol priemonė įsigers. Geriausia priemonę naudoti vakare po dušo, jei oda labai sausa, naudoti 2 kartus per dieną. Veido kremą įmasažuokite ant švaraus veido ir kaklo judėdami nuo veido centro, šonų link. Dušo želės nedidelį kiekį kempine ar delnu paskirstykite ant drėgnos odos ir kruopščiai nuplaukite. Dulksną purškite po vonios/dušo arba pagal poreikį ant viso kūno ir veido. Venkite akių srities.

Veido kremas: Aqua (Water), C12-15 Alkyl Benzoate, Glycerin, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Triethylhexanoin, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Dimethicone, Octocrylene, Bacopa Monniera Extract, Butylene Glycol, Hydroxyethylcellulose, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Polymethyl Methacrylate, Cetyl Alcohol, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Cetyl Palmitate, Hydrogenated Coco-Glycerides, Potassium Cetyl Phosphate, Soluble Collagen, Panthenol, Saccharomyces/Zinc Ferment, Saccharomyces/Copper Ferment, Saccharomyces/Magnesium Ferment, Saccharomyces/Iron Ferment, Saccharomyces/Silicon Ferment, Propylene Glycol, Marrubium Vulgare Extract, Helichrysum Stoechas Flower Extract, Sodium Polyacrylate, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Synthetic Fluorphlogopite, CI 77891 (Titanium Dioxide), Tin Oxide, Disodium EDTA, Mica, CI 77491 (Iron Oxides), Parfum (Fragrance), Hydroxycitronellal, Alpha-Isomethyl Ionone, Coumarin, Limonene, Linalool, Sodium Hydroxide. Kūno losjonas: Aqua (Water), Glycerin, Isopropyl Palmitate, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Isohexadecane, Propylene Glycol, Dimethicone, Cetearyl Alcohol, Bacopa Monnieri Extract, Butylene Glycol, Hydroxyethylcellulose, Saccharomyces/Zinc Ferment, Saccharomyces/Copper Ferment, Saccharomyces/Magnesium Ferment, Saccharomyces/Iron Ferment, Saccharomyces/Silicon Ferment, Marrubium Vulgare Extract, Soluble Collagen, Helichrysum Stoechas Flower Extract, Sodium Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Polysorbate 80, Xanthan Gum, Synthetic Fluorphlogopite, CI 77891 (Titanium Dioxide), Tin Oxide, Mica, CI 77491 (Iron Oxides), Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Chlorphenesin, Parfum (Fragrance), Hydroxycitronellal, Alpha-Isomethyl Ionone, Coumarin, Limonene, Linalool, Citric Acid. Dušo želė: Aqua (Water), Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Glycerin, Acrylates Copolymer, Coco-Glucoside, Glycol Distearate, Laureth-4, Parfum (Fragrance), Juglans Regia (Walnut) Shell Powder, Saccharomyces/Zinc Ferment, Saccharomyces/Copper Ferment, Saccharomyces/Magnesium Ferment, Saccharomyces/Iron Ferment, Saccharomyces/Silicon Ferment, Helichrysum Stoechas Flower Extract, Propylene Glycol, Marrubium Vulgare Extract, Soluble Collagen, Sodium Chloride, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Xanthan Gum, Mica, CI 77891 (Titanium Dioxide), CI 77491 (Iron Oxides), Sodium Benzoate, Hydroxycitronellal, Citric Acid. Dulksna: Aqua (Water), PPG-26-Buteth-26, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Propylene Glycol, Panthenol, Glycerin, Parfum (Fragrance), Saccharomyces/Zinc Ferment, Saccharomyces/Copper Ferment, Saccharomyces/Magnesium Ferment, Saccharomyces/Iron Ferment, Saccharomyces/Silicon Ferment, Marrubium Vulgare Extract, Helichrysum Stoechas Flower Extract, Sodium Benzoate, Hydroxycitronellal, Alpha-Isomethyl Ionone, Coumarin, Limonene, Linalool, Citric Acid.

Keičiantis produkto dizainui, gali kisti produkto sudėtis.

Dėl galimų sudėties ir ingredientų pakitimų atsakingas gamintojas. Rekomenduojame produkto sudėtį tikrinti ant gaminio pakuotės.

Kaip naudoti: kūno losjoną tolygiai paskirstykite ant odos, įtrinkite sukamaisiais judesiais ir palaukite, kol priemonė įsigers. Geriausia priemonę naudoti vakare po dušo, jei oda labai sausa, naudoti 2 kartus per dieną. Veido kremą įmasažuokite ant švaraus veido ir kaklo judėdami nuo veido centro, šonų link. Dušo želės nedidelį kiekį kempine ar delnu paskirstykite ant drėgnos odos ir kruopščiai nuplaukite. Dulksną purškite po vonios/dušo arba pagal poreikį ant viso kūno ir veido. Venkite akių srities.

Tinkamumas vartoti po atidarymo:

Kremas
Losjonas
Dušo gelis
Veido kremas
Dulksna
Kūno losjonas

Parašyti atsiliepimą

Ziaja GdanSkin rinkinys (SPF15 veido kremas 50 ml + kūno losjonas 300 ml + dušo želė su glicerinu 300 ml + drėkinamoji dulksna 200 ml)

Ziaja GdanSkin rinkinys (SPF15 veido kremas 50 ml + kūno losjonas 300 ml + dušo želė su glicerinu 300 ml + drėkinamoji dulksna 200 ml)

Parašyti atsiliepimą

El. paštas nebus rodomas, naudojamas tik prekės pirkimo patvirtinimui