The Ordinary Squalane Cleanser valomasis aliejus veidui su skvalanu

The Ordinary Squalane Cleanser valomasis aliejus veidui su skvalanu Padidinti

The Ordinary Squalane Cleanser valomasis aliejus veidui su skvalanu

Prekės ID: 52075
 4/5
Pirkėjų atsiliepimai: 1
Prekės ID: 52075
 4/5
Pirkėjų atsiliepimai: 1

13,99 €

Prekės ID: 52075
 4/5
Pirkėjų atsiliepimai: 1
Prekės ID: 52075
 4/5
Pirkėjų atsiliepimai: 1

Pristatymo būdai:

  • LPexpress paštomatai 1,99 €
  • DPD Paštomatai 2,19 €
  • Itella paštomatai 1,79 €
  • LPexpress Kurjeriai 2,99 €
  • Į pašto skyrių (pagal kodą). 1,99 €
  • Omniva Paštomatai. 2,50 €

Charakteristikos

Pristatymo terminas 1-3 darbo dienos
Kiekis 50 ml., 150 ml.
Pakuotė (-ės) Standartinė pakuotė
Funkcijos Valymui, pašalina makiažą, pašalina negyvas odos ląsteles ir nešvarumus, drėkinimui, glotnina, glotninanti
Produkto tipas Valiklis, Valomasis aliejus
Odos būklė/tipas Visiems odos tipams
Kūno sričiai Veidui
Ypatybės Su Skvalanu, Tinka veganams, netestuojama su gyvūnais, Be SLS (natrio laurilsulfatas), Be Sulfatų, Be Parabenų, Be Formaldehidų, Be Muilų

Susijusios prekės

Prekės aprašymas

Ingredients

Naudojimo instrukcija

Švelnus valomasis produktas, sukurtas taip, kad pašalintų makiažą ir kitus nešvarumus, o oda būtų lygi ir drėkinama. Į formulę įeina skvalanas ir kiti lipofiliniai esteriai, kurie yra švelnūs, drėkinantys, efektyviai tirpdo veido nešvarumus bei pagerina priemonės pasiskirstymą. Oda tampa lygi ir drėkinama. Produkto formulėje yra skvalano ir lipofilinių sacharozės esterių, švelnių odai. Be alkoholio, aliejų, silikono ir glitimo.

Patrynus tarp delnų maždaug 10-30 sekundžių, produkto tekstūra smarkiai pasikeičia - iš balzamo konsistencijos į skaidrią, aliejinę. Tai leidžia emulsuojantiems sacharozės esteriams formulėje sulaikyti ir sumaišyti ištirpusius makiažo ir veido nešvarumus su vandeniu, kad būtų lengviau nuplauti. Ši formulė sukurta be muilo tam, kad būtų pakankamai švelni kasdieniam naudojimui ir per daug neišsausintų odos.

Kaip naudoti: paskirstykite produktą tarp delnų. Patrinkite rankas, kad jis sušiltų ir virstų aliejumi. Gerai įmasažuokite ant sauso veido ir nuplaukite šiltu vandeniu. Jei atsiranda dirginimas, nutraukite naudojimą ir kreipkitės į gydytoją. Naudokite tik kaip nurodyta, ant nepažeistos odos. Patartina prieš naudojimą išbandyti alergijos testą. Saugoti nuo vaikų.

Squalane, Aqua (Water), Coco-Caprylate/Caprate, Glycerin, Sucrose Stearate, Ethyl Macadamiate, Caprylic/Capric Triglyceride, Sucrose Laurate, Hydrogenated Starch Hydrolysate, Sucrose Dilaurate, Sucrose Trilaurate, Polyacrylate Crosspolymer-6, Isoceteth-20, Sodium Polyacrylate, Tocopherol, Hydroxymethoxyphenyl Decanone, Trisodium Ethylenediamine Disuccinate, Malic Acid, Ethylhexylglycerin, Chlorphenesin.

Keičiantis produkto dizainui, gali kisti produkto sudėtis.

Dėl galimų sudėties ir ingredientų pakitimų atsakingas gamintojas. Rekomenduojame produkto sudėtį tikrinti ant gaminio pakuotės.

Kaip naudoti: paskirstykite produktą tarp delnų. Patrinkite rankas, kad jis sušiltų ir virstų aliejumi. Gerai įmasažuokite ant sauso veido ir nuplaukite šiltu vandeniu. Jei atsiranda dirginimas, nutraukite naudojimą ir kreipkitės į gydytoją. Naudokite tik kaip nurodyta, ant nepažeistos odos. Patartina prieš naudojimą išbandyti alergijos testą. Saugoti nuo vaikų.

Pirkę šią prekę dažniausiai renkasi ir šias:

1 atsiliepimai
Parašyti savo atsiliepimą !
Nadežda L. country flag 2023-02-23

Tirštas, riebus losjonas, ne itin gerai valo, bet gerai drėkina ir paruošia odą, pavyzdžiui, makiažui. Naudoju ryte, nes vakare naudoju stipresnį prausiklį.

Parašyti atsiliepimą

The Ordinary Squalane Cleanser valomasis aliejus veidui su skvalanu

The Ordinary Squalane Cleanser valomasis aliejus veidui su skvalanu

Parašyti atsiliepimą

El. paštas nebus rodomas, naudojamas tik prekės pirkimo patvirtinimui