The Ordinary rinkinys veido priežiūrai ( 50 ml. valomasis aliejus + 30 ml. 2% hialurono rūgštis + B5 + 30 ml. veido kremas + HA)

The Ordinary rinkinys veido priežiūrai ( 50 ml. valomasis aliejus + 30 ml. 2% hialurono rūgštis + B5 + 30 ml. veido kremas + HA) Padidinti

The Ordinary rinkinys veido priežiūrai ( 50 ml. valomasis aliejus + 30 ml. 2% hialurono rūgštis + B5 + 30 ml. veido kremas + HA)

Prekės ID: 52077
 5/5
Pirkėjų atsiliepimai: 1
Prekės ID: 52077
Pirkėjų atsiliepimai: 1

29,99 €

Prekės ID: 52077
 5/5
Pirkėjų atsiliepimai: 1
Prekės ID: 52077
Pirkėjų atsiliepimai: 1

Pristatymo būdai:

  • LPexpress paštomatai 1,99 €
  • DPD Paštomatai 2,19 €
  • Itella paštomatai 1,79 €
  • LPexpress Kurjeriai 2,99 €
  • Į pašto skyrių (pagal kodą). 1,99 €
  • Omniva Paštomatai. 2,50 €

Charakteristikos

Pristatymo terminas 1-3 darbo dienos
Kiekis 1 vnt., Rinkinys
Pakuotė (-ės) Rinkinys
Funkcijos Drėkinimui, palaiko odos drėgmės balansą, pašalina makiažą, pašalina negyvas odos ląsteles ir nešvarumus, glotnina, glotninanti, stimuliuoja ląstelių regeneraciją, švelnininimui, suteikia elastingumo, minkštinanti
Produkto tipas Valomasis aliejus, Serumas, Kremas, Veido kremas
Odos būklė/tipas Visiems odos tipams
Kūno sričiai Veidui
Ypatybės Su Skvalanu, Be alkoholio, Be aliejaus, be Glitimo, Su Hialurono rūgštimi, Su Vitaminais, Su Amino rūgštimi, Su Karbamidu, Su Keramidais, Su Glicerinu, Tinka veganams, netestuojama su gyvūnais

Susijusios prekės

Prekės aprašymas

Ingredients

Naudojimo instrukcija

The Ordinary Squalane Cleanser valomasis aliejus veidui su skvalanu yra švelni, drėkinanti veido valymo emulsija. Veiksmingai pašalina makiažą ir kitus nešvarumus, todėl oda tampa lygi ir drėkinama. Produkto formulėje yra skvalano ir lipofilinių sacharozės esterių, švelnių odai. Be alkoholio, aliejų, silikono ir glitimo.

The Ordinary Hyaluronic Acid 2% + B5 drėkinamasis serumas veidui - intensyviai drėkinantis serumas dėl mažos, vidutinės ir didelės molekulinės masės hialurono rūgšties derinio 2% koncentracijos turi formulę be aliejaus. Be to, jis praturtintas vitaminu B5, kuris skatina odos atsinaujinimą. Serumas gydo žaizdas ir nedidelius odos pažeidimus, įskaitant randų gydymą. Suteikia odai švelnumo ir elastingumo.

The Ordinary Natural Moisturizing Factors + HA drėkinamasis veido kremas - natūralių drėkinančių faktorių kremas su hialurono rūgštimi, skirtas visų tipų odai, ypač naudingas sausai, dehidratuotai ir jautriai. Produktas atkuria tinkamą drėkinimo lygį gilesniuose epidermio sluoksniuose ir daro jį elastingą bei minkština. Natūralus drėkinimas – tai medžiagų kompleksas, susidedantis iš kelių aminorūgščių, riebalų rūgščių ir trigliceridų. Jame taip pat yra karbamido, keramidų, fosfolipidų, glicerino, sacharidų, natrio PCA, hialurono rūgšties ir daugelio kitų natūraliai odoje esančių junginių.

Rinkinį sudaro:

  • 1 x The Ordinary Squalane Cleanser valomasis aliejus veidui su skvalanu 50 ml.
  • 1 x The Ordinary Hyaluronic Acid 2% + B5 drėkinamasis serumas veidui 30 ml.
  • 1 x The Ordinary Natural Moisturizing Factors + HA drėkinamasis veido kremas 30 ml. 

Kaip naudoti:

The Ordinary Squalane Cleanser valomasis aliejus veidui su skvalanu. Kaip naudoti: paskirstykite produktą tarp delnų. Patrinkite rankas, kad jis sušiltų ir virstų aliejumi. Gerai įmasažuokite ant sauso veido ir nuplaukite šiltu vandeniu. Jei atsiranda dirginimas, nutraukite naudojimą ir kreipkitės į gydytoją. Naudokite tik kaip nurodyta, ant nepažeistos odos. Patartina prieš naudojimą išbandyti alergijos testą. Saugoti nuo vaikų.

The Ordinary Hyaluronic Acid 2% + B5 drėkinamasis serumas veidui. Kaip naudoti: nedidelį kiekį priemonės paskirstykite ant veido ryte ir vakare, prieš tepant kremą.

The Ordinary Natural Moisturizing Factors + HA drėkinamasis veido kremas. Kaip naudoti: tepkite po serumų, jei reikia efektyviam paviršiaus drėkinimui. Galima naudoti ryte ir/ar vakare. Naudokite tik kaip nurodyta, ant nepažeistos odos. Jei atsiranda dirginimas, nutraukite naudojimą ir kreipkitės į gydytoją.

Squalane Cleanser: Squalane, Aqua (Water), Coco-Caprylate/Caprate, Glycerin, Sucrose Stearate, Ethyl Macadamiate, Caprylic/Capric Triglyceride, Sucrose Laurate, Hydrogenated Starch Hydrolysate, Sucrose Dilaurate, Sucrose Trilaurate, Polyacrylate Crosspolymer-6, Isoceteth-20, Sodium Polyacrylate, Tocopherol, Hydroxymethoxyphenyl Decanone, Trisodium Ethylenediamine Disuccinate, Malic Acid, Ethylhexylglycerin, Chlorphenesin. Hyaluronic Acid 2% + B5: Aqua (Water), Sodium Hyaluronate, Sodium Hyaluronate Crosspolymer, Panthenol, Ahnfeltia Concinna Extract, Glycerin, Pentylene Glycol, Propanediol, Polyacrylate Crosspolymer-6, PPG-26-Buteth-26, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Trisodium Ethylenediamine Disuccinate, Citric Acid, Ethoxydiglycol, Caprylyl Glycol, Hexylene Glycol, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol, Chlorphenesin. Natural Moisturizing Factors + HA: Aqua (Water), Caprylic/Capric Triglyceride, Cetyl Alcohol, Propanediol, Stearyl Alcohol, Glycerin, Sodium Hyaluronate, Arginine, Aspartic Acid, Glycine, Alanine, Serine, Valine, Isoleucine, Proline, Threonine, Histidine, Phenylalanine, Glucose, Maltose, Fructose, Trehalose, Sodium PCA, PCA, Sodium Lactate, Urea, Allantoin, Linoleic Acid, Oleic Acid, Phytosteryl Canola Glycerides, Palmitic Acid, Stearic Acid, Lecithin, Triolein, Tocopherol, Carbomer, Isoceteth-20, Polysorbate 60, Sodium Chloride, Citric Acid, Trisodium Ethylenediamine Disuccinate, Pentylene Glycol, Triethanolamine, Sodium Hydroxide, Phenoxyethanol, Chlorphenesin.

Keičiantis produkto dizainui, gali kisti produkto sudėtis.

Dėl galimų sudėties ir ingredientų pakitimų atsakingas gamintojas. Rekomenduojame produkto sudėtį tikrinti ant gaminio pakuotės.

Kaip naudoti: The Ordinary Squalane Cleanser valomasis aliejus veidui su skvalanu. Kaip naudoti: paskirstykite produktą tarp delnų. Patrinkite rankas, kad jis sušiltų ir virstų aliejumi. Gerai įmasažuokite ant sauso veido ir nuplaukite šiltu vandeniu. Jei atsiranda dirginimas, nutraukite naudojimą ir kreipkitės į gydytoją. Naudokite tik kaip nurodyta, ant nepažeistos odos. Patartina prieš naudojimą išbandyti alergijos testą. Saugoti nuo vaikų. The Ordinary Hyaluronic Acid 2% + B5 drėkinamasis serumas veidui. Kaip naudoti: nedidelį kiekį priemonės paskirstykite ant veido ryte ir vakare, prieš tepant kremą. The Ordinary Natural Moisturizing Factors + HA drėkinamasis veido kremas. Kaip naudoti: tepkite po serumų, jei reikia efektyviam paviršiaus drėkinimui. Galima naudoti ryte ir/ar vakare. Naudokite tik kaip nurodyta, ant nepažeistos odos. Jei atsiranda dirginimas, nutraukite naudojimą ir kreipkitės į gydytoją.

Tinkamumas vartoti po atidarymo:

Kremas
Serumas
Veido kremas

Pirkę šią prekę dažniausiai renkasi ir šias:

1 atsiliepimai
Parašyti savo atsiliepimą !
Liene R. country flag 2024-03-27

Ordinary produktai puikiai tinka jautriai odai, malonūs naudoti. Veido prausiklis ir kremas yra nuostabūs must have, jie taip pat puikiai dera su kitais produktais ir kosmetika. Serumas - lipnios konsistencijos, bet viskas ok. Nemanau, kad ypatingai reikia, nes kreme yra ir hilarono rūgšties, bet kaip priedas prie rinkinio – puikus

Parašyti atsiliepimą

The Ordinary rinkinys veido priežiūrai ( 50 ml. valomasis aliejus + 30 ml. 2% hialurono rūgštis + B5 + 30 ml. veido kremas + HA)

The Ordinary rinkinys veido priežiūrai ( 50 ml. valomasis aliejus + 30 ml. 2% hialurono rūgštis + B5 + 30 ml. veido kremas + HA)

Parašyti atsiliepimą

El. paštas nebus rodomas, naudojamas tik prekės pirkimo patvirtinimui