The Ordinary Natural Moisturizing Factors + HA drėkinamasis veido kremas

The Ordinary Natural Moisturizing Factors + HA drėkinamasis veido kremas Padidinti

The Ordinary Natural Moisturizing Factors + HA drėkinamasis veido kremas

Prekės ID: 52070
 4.8/5
Pirkėjų atsiliepimai: 18
Prekės ID: 52070
Pirkėjų atsiliepimai: 18

8,99 €

Prekės ID: 52070
 4.8/5
Pirkėjų atsiliepimai: 18
Prekės ID: 52070
Pirkėjų atsiliepimai: 18

Pristatymo būdai:

  • LPexpress paštomatai 1,99 €
  • DPD Paštomatai 2,19 €
  • Itella paštomatai 1,79 €
  • LPexpress Kurjeriai 2,99 €
  • Į pašto skyrių (pagal kodą). 1,99 €
  • Omniva Paštomatai. 2,50 €

Charakteristikos

Pristatymo terminas 1-3 darbo dienos
Kiekis 30 ml., 100 ml.
Pakuotė (-ės) Standartinė pakuotė
Funkcijos Drėkinimui, palaiko odos drėgmės balansą, ilgalaikio poveikio, pašalina sausumo pojūtį, puoselėja, jauninanti, grąžina gyvybingumą, apsaugo nuo žalingo aplinkos poveikio, apsaugo, gaivinanti, suteikia elastingumo, glotnina, glotninanti, naktinis, neapsunkina, dieninis, palaiko sveiką odą, stimuliuoja kolageno gamybą, švelnininimui
Produkto tipas Kremas, Veido kremas, Drėkiklis, Drėkinamoji priemonė
Odos būklė/tipas Visiems odos tipams, Sausai odai, Sausai/Normaliai odai
Kūno sričiai Veidui
Ypatybės Su Vertingais Kompleksais, Su Vertingomis Rūgštimis, Su Hialurono rūgštimi, Su Argininu, Su Gliukoze, Su Glicerinu, Su Gliceroliu, Su glicinu, Su Lecitinu, Su lecitinu, Su Amino rūgštimi, Su Alantoinu, Su Trehaloze, Su natrio laktatu, Su Karbamidu, Su šlapalu, Su šlapalu, Su Keramidais, Be alkoholio, Be aliejaus, Be Silikonų, be Glitimo, netestuojama su gyvūnais, Tinka veganams

Susijusios prekės

Prekės aprašymas

Ingredients

Naudojimo instrukcija

The Ordinary Natural Moisturizing Factors + HA drėkinamasis veido kremas padeda išvengti odos sausumo ir su tuo susijusio diskomforto.

Priemonė papildyta kruopščiai atrinktais komponentais, kurie stiprina natūralų drėgmės faktorių (NDF) bei pagerina apsaugines odos funkcijas. Natūralūs drėkinantys faktoriai (NDF) – tai medžiagos, kurios sulaiko ir užsandarina drėgmę odoje, padeda išvengti jos išsausėjimo ir sudirgimo. The Ordinary Natural Moisturizing Factors + HA kremo sudėtyje šių natūraliai odoje randamų ingredientų itin gausu.

Optimalų drėgmės balansą palaikyti padeda 11 skirtingų aminorūgščių ir kelių tipų riebalų rūgščių kompleksas. Šios medžiagos skatina kolageno gamybą, drėkina odą ir saugo ją nuo pažeidimų. Glicerinas, šlapalas, hialurono rūgštis ir kiti komponentai taip pat drėkina odą, suteikia jai minkštumo bei glotnumo. Sudėtyje esantys trigliceridai pasižymi antioksidacinėmis savybėmis. O keramidais ir fosfolipidais papildytas The Ordinary kremas sukuria nematomą apsauginį sluoksnį ir saugo odą nuo išsausėjimo.

The Ordinary Natural Moisturizing Factors + HA kremas padeda pasirūpinti optimaliu odos drėkinimu ir priežiūra. Tačiau priemonė ne tik suteikia greitą drėkinamąjį poveikį kiekvieno naudojimo metu, bet ir efektyviai stiprina apsaugines epidermio funkcijas. Dėl to veido oda tampa atsparesnė išoriniam aplinkos poveikiui ir laisvųjų radikalų daromai žalai.

Priemonė sukurta rūpestingam, efektyviam ir ilgalaikiam odos drėkinimui. Dėl to The Ordinary Natural Moisturizing Factors + HA veido kremas suteikia galimybę kasdien mėgautis glotnia, sveikai atrodančia ir gyvybinga odos išvaizda.

Malonios, kreminės tekstūros produktas lengvai susigeria ir nepalieka riebios plėvelės ant odos paviršiaus. Dėl to priemonė užtikrina visapusišką komfortą, sudrėkina ir atgaivina odą. O saugi The Ordinary Natural Moisturizing Factors + HA kremo sudėtis padeda išvengti sudirgimų ir kitų nemalonių pojūčių.  

Kaip naudoti: įmasažuokite priemonę ant švaraus veido judėdami nuo veido centro, šonų link. Naudokite po serumo, jei reikia efektyvesnio drėkinimo. Priemonę galima naudoti ryte ir / ar vakare.

Aqua (Water), Caprylic/Capric Triglyceride, Cetyl Alcohol, Propanediol, Stearyl Alcohol, Glycerin, Sodium Hyaluronate, Arginine, Aspartic Acid, Glycine, Alanine, Serine, Valine, Isoleucine, Proline, Threonine, Histidine, Phenylalanine, Glucose, Maltose, Fructose, Trehalose, Sodium PCA, PCA, Sodium Lactate, Urea, Allantoin, Linoleic Acid, Oleic Acid, Phytosteryl Canola Glycerides, Palmitic Acid, Stearic Acid, Lecithin, Triolein, Tocopherol, Carbomer, Isoceteth-20, Polysorbate 60, Sodium Chloride, Citric Acid, Trisodium Ethylenediamine Disuccinate, Pentylene Glycol, Triethanolamine, Sodium Hydroxide, Phenoxyethanol, Chlorphenesin

Keičiantis produkto dizainui, gali kisti produkto sudėtis.

Dėl galimų sudėties ir ingredientų pakitimų atsakingas gamintojas. Rekomenduojame produkto sudėtį tikrinti ant gaminio pakuotės.

Kaip naudoti: įmasažuokite priemonę ant švaraus veido judėdami nuo veido centro, šonų link. Naudokite po serumo, jei reikia efektyvesnio drėkinimo. Priemonę galima naudoti ryte ir / ar vakare.

Tinkamumas vartoti po atidarymo:

Kremas
Veido kremas
Drėkinamoji priemonė
Drėkiklis

Pirkę šią prekę dažniausiai renkasi ir šias:

18 atsiliepimai
Parašyti savo atsiliepimą !
Reda country flag 2024-03-21

Pats geriausias kremas

Riima J. country flag 2024-03-07

Labai sausam odos tipui netiko

Aušra B. country flag 2024-02-15

Labai patinka šis kremas - lengvas, gerai drėkina, be įkyraus kvapo.

  • 1 iš 1 žmonių mano, kad šis atsiliepimas naudingas.
Simona S. country flag 2023-09-18

Kremas ne riebus, gerai ir greitai įsigeria, gerai drėkina, oda tapo minkštesnė, švelni :)

  • 1 iš 1 žmonių mano, kad šis atsiliepimas naudingas.
Daugiau atsiliepimų

Parašyti atsiliepimą

The Ordinary Natural Moisturizing Factors + HA drėkinamasis veido kremas

The Ordinary Natural Moisturizing Factors + HA drėkinamasis veido kremas

Parašyti atsiliepimą

El. paštas nebus rodomas, naudojamas tik prekės pirkimo patvirtinimui