The Ordinary 100% L-askorbo rūgšties milteliai

The Ordinary 100% L-askorbo rūgšties milteliai Padidinti

The Ordinary 100% L-askorbo rūgšties milteliai

Prekės ID: 48370
Prekės ID: 48370

10,99 €

Prekės ID: 48370
Prekės ID: 48370

Pristatymo būdai:

  • LPexpress paštomatai 1,99 €
  • DPD Paštomatai 2,19 €
  • Itella paštomatai 1,79 €
  • LPexpress Kurjeriai 2,99 €
  • Į pašto skyrių (pagal kodą). 1,99 €
  • Omniva Paštomatai. 2,50 €

Charakteristikos

Pristatymo terminas 1-3 darbo dienos
Kiekis 20 g.
Pakuotė (-ės) Standartinė pakuotė
Funkcijos šviesina odą, suvienodina odos atspalvį, kovoja su senėjimo požymiais, tekstūrai išryškinti
Produkto tipas Rūgšties milteliai
Odos būklė/tipas Visiems odos tipams
Kūno sričiai Veidui
Ypatybės Su Antioksidantais, Tinka veganams
Profesionalams Skirta naudoti apmokytiems profesionalams

Susijusios prekės

Prekės aprašymas

Ingredients

Naudojimo instrukcija

Kaip žino dauguma odos priežiūros mėgėjų, vitaminas C yra veiksmingas antioksidantas, kuris šviesina odą, išlygina toną ir mažina senėjimo požymius. Labai smulkių L-askorbo rūgšties miltelių suspensija  užtikrina tiesioginį itin didelės vitamino C koncentracijos poveikį lokaliai. Šis itin efektyvus metodas akivaizdžiai nukreiptas į nelygaus odos atspalvio, papilkėjimų ir kitų senėjimo požymių atsiradimą. Miltelius galima maišyti su kitomis priemonėmis, pvz. kremais, serumais ar aliejais (išskyrus tas, kurių sudėtyje yra niacinamido arba EUK 134), todėl jie puikiai tinka bet kokiam ritualui. 

Naudojant šį produktą, per pirmąsias 1-2 naudojimo savaites galima tikėtis labai stipraus, bet neerzinančio dilgčiojimo, kol odos tolerancija vitaminui C yra padidėjusi. Dėl aukštos koncentracijos šis produktas geriausiai tinka odai, jau pratusiai prie vitamino C. 

Jei vietinio veikimo vitaminas C naudojamas kaip viena iš odos priežiūros priemonių, ją reikėtų naudoti pakaitomis su EUK 134 arba niacinamidu (geriausia vitaminą C naudoti vakare, o EUK 134 arba niacinamidą ryte). Priešingu atveju EUK 134 arba niacinamidas gali paveikti grynos vitamino C formos (L-askorbo rūgšties) vientisumą.

Kaip naudoti:

Nedidelį kiekį priemonės sumaišykite su kitomis priemonėmis delne ir tepkite ant veido vidurdienį arba po pietų. Po naudojimo galima tikėtis dilgčiojimo pojūčio. Nemaišyti su preparatais, kurių sudėtyje yra niacinamido arba EUK 134. Jei atsiranda dirginimas - nutraukite vartojimą ir kreipkitės į gydytoją. Naudokite tik pagal nurodymus ant nepažeistos odos. Patartina prieš naudojimą atlikti alergijos testą. Saugoti nuo vaikų.

Ascorbic Acid.

Keičiantis produkto dizainui, gali kisti produkto sudėtis.

Dėl galimų sudėties ir ingredientų pakitimų atsakingas gamintojas. Rekomenduojame produkto sudėtį tikrinti ant gaminio pakuotės.

Kaip naudoti: Nedidelį kiekį priemonės sumaišykite su kitomis priemonėmis delne ir tepkite ant veido vidurdienį arba po pietų. Po naudojimo galima tikėtis dilgčiojimo pojūčio. Nemaišyti su preparatais, kurių sudėtyje yra niacinamido arba EUK 134. Jei atsiranda dirginimas - nutraukite vartojimą ir kreipkitės į gydytoją. Naudokite tik pagal nurodymus ant nepažeistos odos. Patartina prieš naudojimą atlikti alergijos testą. Saugoti nuo vaikų.

Tinkamumas vartoti po atidarymo:

Pirkę šią prekę dažniausiai renkasi ir šias:

Parašyti atsiliepimą

The Ordinary 100% L-askorbo rūgšties milteliai

The Ordinary 100% L-askorbo rūgšties milteliai

Parašyti atsiliepimą

El. paštas nebus rodomas, naudojamas tik prekės pirkimo patvirtinimui