Sisley Ecological Compound Discovery rinkinys (emulsija 125ml + serumas 5ml + drėkiklis veidui 10ml + balzamas akims ir lūpoms 5ml)

Nemokamas siuntimas Sisley Ecological Compound Discovery rinkinys (emulsija 125ml + serumas 5ml + drėkiklis veidui 10ml + balzamas akims ir lūpoms 5ml) Padidinti

Sisley Ecological Compound Discovery rinkinys (emulsija 125ml + serumas 5ml + drėkiklis veidui 10ml + balzamas akims ir lūpoms 5ml)

Prekės ID: 55446
Prekės ID: 55446

Šiuo metu neturime

Jeigu pageidaujate gauti pranešimą kada prekė bus prekyboje, įveskite savo el. pašto adresą į žemiau esantį langelį.
Norite sužinoti iš karto, kai prekė pasieks mūsų parduotuvę?

Įrašykite savo el.pašto adresą žemiau ir apie prekės atsiradimą būsite informuotas akimirksniu.

171,99 €

Prekės ID: 55446
Prekės ID: 55446

Pristatymo būdai:

  • LPexpress paštomatai 1,99 €
  • DPD Paštomatai 2,19 €
  • Itella paštomatai 1,79 €
  • LPexpress Kurjeriai 2,99 €
  • Į pašto skyrių (pagal kodą). 1,99 €
  • Omniva Paštomatai. 2,50 €

Charakteristikos

Pristatymo terminas 5-10 darbo dienos
Kiekis Rinkinys
Pakuotė (-ės) Rinkinys
Funkcijos Drėkinimui, palaiko odos drėgmės balansą, stangrina, suteikia elastingumo, maitinanti, stiprinamasis, puoselėja, spindesiui, švytėjimą suteikianti, apsaugo, gaivinanti, tonizuoja, atkūrimui/atstatymui, kovoja su senėjimo požymiais, nuo raukšlių, glotnina, glotninanti, pašalina sausumo pojūtį
Produkto tipas Emulsija, Serumas, Drėkiklis, Drėkinamoji priemonė, Balzamas, Lūpų balzamas, Paakių kremas
Odos būklė/tipas Visiems odos tipams
Kūno sričiai Veidui, Kaklui, Dekolte, Lūpoms, Paakiams
Ypatybės Su Vertingais Kompleksais, Su Vertingaisiais aliejais, Su Vertingaisiais ekstraktais, Su organinės centelės ekstraktu , Su Ženšeniu, Su Agavos Ekstraktu, Su kedro ekstraktu, Su Eteriniais Aliejais, Su hamameliu

Susijusios prekės

Prekės aprašymas

Ingredients

Naudojimo instrukcija

Sisley Ecological Compound Discovery tai ekologinių junginių atradimo programa. Šiame rinkinyje yra visi reikalingi produktai skirti atgaivinanti ir drėkinanti visų tipų odą. Rinkinį sudaro:

  • Sisley Ecological Compound Day And Night 125 ml. tai ekologinis junginys, kuris yra būtinas gaivinant ir drėkinant odą. Sudėtyje yra sinergetinis augalų (azijinės centelės, ženšenio, rozmarino, apynių ir asiūklio) junginys, parinktas dėl stimuliuojančio ir gaivinančio poveikio. Drėkina epidermį, atkuria komfortą ir spindesį, padeda odai kovoti su aplinkos stresu (tarša, cigarečių dūmais ir kt.), atkuria odos tonusą, ji tampa stangresnė, leidžiančią jai gauti maksimalią naudą iš būsimų procedūrų.

  • Sisley Hydra-Global Serum Anti-Aging Hydration Booster 5 ml. serumas yra pirmasis esminis kasdienis žingsnis siekiant sustiprinti odos automatinio drėkinimo galią. Siekiant sustiprinti intensyvų natūralų odos drėkinimą. Odos automatinės hidratacijos jėga: galingas drėkinimo stiprintuvas, veikia 3 pagrindinius vandens ciklo etapus, naudodamas natūralios kilmės aktyvių ingredientų galią. Dėka mėlynosios agavos ir karobų sėklų mielių ekstraktų, priemonė padidina hialurono rūgšties kiekį. Japoniško kedro pumpurų ekstrakto dėka jis padeda sulaikyti ir išlaikyti drėgmę, taip atkurdamas odos elastingumą. Skatina drėgmės cirkuliaciją epidermyje.

  • „Hydra-Global“ 10 ml. yra intensyviai drėkinanti, senėjimą stabdanti odos priežiūros priemonė, skirta visapusiškai išspręsti odos dehidratacijos problemą. Jo kreminė gelio tekstūra yra skysta ir matinė. Šios formulės sudėtyje yra eterinių aliejų (mairūnų, levandų ir šalavijų), augalinių aktyviųjų ingredientų (Padina pavonica, laukinių našlaičių, kaštonų) ir mineralų (malachito ekstrakto), kurie veikia 3 lygiais, kad atkurtų natūralų odos drėgmės balansą.
  • Sisley Baume Efficace 5 ml. akių ir lūpų kontūro balzamas tai tikslinga gydomoji priemonė, kuri rūpinasi ir apsaugo šias subtilias vietas. Akys ir lūpos yra išraiškingiausios veido dalys, todėl jos ypač jautrios smulkioms raukšlėms, odos išsausėjimui ir patinimui. Šis skaidrus gelis, sudarytas iš slogą mažinančių hamamelių ir vijoklinių gebenių bei gaivinančio pomidorų ekstrakto, drėkina ir išlygina pavargusias akis bei išsausėjusias lūpas, kovodamas su smulkiomis linijomis ir raukšlėmis. Maitinamasis lūpų ir paakių balzamas išlygina, glotnina ir drėkina odą aplink akių zoną ir lūpas, bei neleidžia susidaryti smulkioms linijoms ir raukšlėms. Tinka visų tipų odai. 

Emulsija: WATER/EAU (AQUA), MINERAL OIL/HUILE MINERALE (PARAFFINUM LIQUIDUM), BUTYLENE GLYCOL, TRIETHANOLAMINE, PALMITIC ACID, STEARIC ACID, CENTELLA ASIATICA EXTRACT, EQUISETUM ARVENSE EXTRACT, HUMULUS LUPULUS (HOPS) EXTRACT, PANAX GINSENG ROOT EXTRACT, ROSMARINUS OFFICINALIS (ROSEMARY) LEAF EXTRACT, GLYCERIN, GLYCERYL STEARATE, STEARYL ALCOHOL, CARBOMER, FRAGRANCE (PARFUM), PHENOXYETHANOL, BENZOIC ACID, POTASSIUM SORBATE, SODIUM BENZOATE, LIMONENE, BENZYL BENZOATE, COUMARIN, CITRAL. IL#3A Serumas: WATER/EAU (AQUA), GLYCERIN, BUTYLENE GLYCOL, DIMETHICONE, ISODECYL NEOPENTANOATE, ALCOHOL DENAT., POLYACRYLATE CROSSPOLYMER-6, SACCHARIDE ISOMERATE, PANTHENOL, TOCOPHERYL ACETATE, LEONTOPODIUM ALPINUM FLOWER/LEAF EXTRACT, IRIS FLORENTINA ROOT EXTRACT, MENTHA AQUATICA LEAF EXTRACT, YEAST (FAEX) EXTRACT, MALACHITE EXTRACT, ADENOSINE, VIOLA TRICOLOR EXTRACT, CRYPTOMERIA JAPONICA BUD EXTRACT, CERATONIA SILIQUA (CAROB) SEED EXTRACT, LAVANDULA ANGUSTIFOLIA (LAVENDER) OIL, THYMUS MASTICHINA FLOWER OIL, SALVIA OFFICINALIS (SAGE) OIL, HYDROXYETHYL ACRYLATE/SODIUM ACRYLOYLDIMETHYL TAURATE COPOLYMER, XANTHAN GUM, DISODIUM EDTA, CITRIC ACID, POLYSORBATE 60, SORBITAN ISOSTEARATE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, SODIUM CITRATE, SODIUM HYDROXIDE, PHENOXYETHANOL, SODIUM BENZOATE, POTASSIUM SORBATE, SORBIC ACID, LINALOOL, LIMONENE, GERANIOL. Drėkiklis veidui: WATER/EAU (AQUA), GLYCERIN, ISODECYL NEOPENTANOATE, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, SORBITOL, DIMETHICONE, CETEARYL ALCOHOL, ARACHIDYL ALCOHOL, NYLON-12, PANTHENOL, SQUALANE, TOCOPHERYL ACETATE, STEVIA REBAUDIANA LEAF/STEM EXTRACT, ALLANTOIN, CASTANEA SATIVA (CHESTNUT) SEED EXTRACT, VIOLA TRIcolour EXTRACT, YEAST (FAEX) EXTRACT, MALACHITE EXTRACT, ADENOSINE, PHOSPHOLIPIDS, PADINA PAVONICA THALLUS EXTRACT, LAVANDULA ANGUSTIFOLIA (LAVENDER) OIL, THYMUS MASTICHINA FLOWER OIL, SALVIA OFFICINALIS (SAGE) OIL, SIMMONDSIA CHINENSIS (JOJOBA) SEED OIL, BEHENYL ALCOHOL, CETEARYL GLUCOSIDE, ARACHIDYL GLUCOSIDE, CARBOMER, POTASSIUM CETYL PHOSPHATE, DISODIUM EDTA, SODIUM HYDROXIDE, SODIUM ACRYLATES COPOLYMER, HYDROGENATED POLYISOBUTENE, POLYGLYCERYL-10 STEARATE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, PHENOXYETHANOL, SORBIC ACID, POTASSIUM SORBATE, LINALOOL, LIMONENE, GERANIOL. IL#3A Balzamas: CARBOMER, GLYCERIN, HAMAMELIS VIRGINIANA WATER, HYDROLYZED SOY PROTEIN, PHENOXYETHANOL, POTASSIUM SORBATE, SOLANUM LYCOPERSICUM FRUIT/LEAF/STEM EXTRACT, SORBIC ACID, WATER.

Keičiantis produkto dizainui, gali kisti produkto sudėtis.

Dėl galimų sudėties ir ingredientų pakitimų atsakingas gamintojas. Rekomenduojame produkto sudėtį tikrinti ant gaminio pakuotės.

Kaip naudoti: Emulsija: Kiekvieną rytą ir vakarą tepkite švarią ir sausą odą, ant veido ir kaklo švelniais masažuojamaisiais judesiais. Serumas: Švelniai įmasažuokite serumą į veido, kaklo ir dekoltė zonos odą, palikite susigerti. Naudoti kasdien ar kelis kartus per dieną. Drėkiklis veidui: Kiekvieną rytą ir vakarą švelniais masažuojamaisiais judesiais tepkite švarią ir sausą odą, veidą ir kaklą. Balzamas: Geriausia naudoti ryte ant visiškai švarios odos, prieš bet kokį kitą produktą. Tepkite ant lūpų ir akių zonos, palaukite kol susigers.

Tinkamumas vartoti po atidarymo:

Balzamas
Emulsija
Serumas
Lūpų balzamas
Drėkinamoji priemonė
Paakių kremas
Drėkiklis

Parašyti atsiliepimą

Sisley Ecological Compound Discovery rinkinys (emulsija 125ml + serumas 5ml + drėkiklis veidui 10ml + balzamas akims ir lūpoms 5ml)

Sisley Ecological Compound Discovery rinkinys (emulsija 125ml + serumas 5ml + drėkiklis veidui 10ml + balzamas akims ir lūpoms 5ml)

Parašyti atsiliepimą

El. paštas nebus rodomas, naudojamas tik prekės pirkimo patvirtinimui