Silcare Set Christmas Mini Box Hands rinkinys (rankų kremas 30 ml. + nagų lakas 4,5 ml. + sviestas odelėms 10 g. + rankų kaukė 10 g. + kūno kremas 10 g.)

Silcare Set Christmas Mini Box Hands rinkinys (rankų kremas 30 ml. + nagų lakas 4,5 ml. + sviestas odelėms 10 g. + rankų kaukė 10 g. + kūno kremas 10 g.) Padidinti

Silcare Set Christmas Mini Box Hands rinkinys (rankų kremas 30 ml. + nagų lakas 4,5 ml. + sviestas odelėms 10 g. + rankų kaukė 10 g. + kūno kremas 10 g.)

Prekės ID: 53168
Prekės ID: 53168

Šiuo metu neturime

Jeigu pageidaujate gauti pranešimą kada prekė bus prekyboje, įveskite savo el. pašto adresą į žemiau esantį langelį.
Norite sužinoti iš karto, kai prekė pasieks mūsų parduotuvę?

Įrašykite savo el.pašto adresą žemiau ir apie prekės atsiradimą būsite informuotas akimirksniu.

5,79 €

Prekės ID: 53168
Prekės ID: 53168

Pristatymo būdai:

  • LPexpress paštomatai 1,99 €
  • DPD Paštomatai 2,19 €
  • Itella paštomatai 1,79 €
  • LPexpress Kurjeriai 2,99 €
  • Į pašto skyrių (pagal kodą). 1,99 €
  • Omniva Paštomatai. 2,50 €

Charakteristikos

Pristatymo terminas 5-10 darbo dienos
Kiekis Rinkinys, 1 vnt.
Pakuotė (-ės) Rinkinys
Funkcijos Drėkinimui, palaiko odos drėgmės balansą, apsaugo, glotnina, glotninanti, minkštinanti, švelnininimui, suteikia elastingumo, pašalina sausumo pojūtį, atkūrimui/atstatymui, nagų dailei, ilgai išliekantis, ilgalaikio poveikio, apsaugo nuo žalingo aplinkos poveikio, apsauga nuo saulės, nuo saulės/karščio, šviesina odą, stimuliuoja kolageno gamybą, kovoja su senėjimo požymiais, maitinanti, raminanti, puoselėja, spindesiui, stangrina, stiprinamasis
Produkto tipas Rankų kremas, Gelinis nagų lakas, Nagų lakas, Sviestas, Kaukė, Rankų kaukė, Kūno kremas
Odos būklė/tipas Labai sausai odai, Sausai odai, Sausai/Normaliai odai, pavargusiai odai, Suragėjusiai odai
Kūno sričiai Rankoms, Nagams, Nagų odelėms, Visam kūnui
Ypatybės Su vitaminu E, Su Hidrolizuotu Šilku, Su Glicerinu, Su Taukmedžio Sviestu, Su Pantenoliu, Su Abisinijos aliejumi, Su argano aliejumi, Su Hialurono rūgštimi, Su Aukso Dalelėmis, Su Ricinos aliejumi, Su Vertingaisiais aliejais, Su Vertingaisiais ekstraktais, Su Vertingais Kompleksais, Su Karbamidu, Su Antioksidantais, Su natrio laktatu
Atsakingas asmuo Silcare Sp. z o.o. sp. k. (Lenkija)

Susijusios prekės

Prekės aprašymas

Ingredients

Naudojimo instrukcija

Silcare Christmas Box Mini rinkinys yra viskas, ko reikia jūsų rankoms šventiniu laikotarpiu. Elegantiškoje dėžutėje paslėpti So Rose linijos gaminiai! Tai puiki dovanos idėja kiekvienam gražių, prižiūrėtų rankų ir nagų gerbėjui. Šis gerai apgalvotas rinkinys padės ne tik susikurti efektyvų manikiūrą, bet ir palengvės išsausėjusiai, sunkią aurą turinčiai odai.

Rinkinį sudaro: 

  • So Rose! So Gold! Velvet Silk Hand Cream 30 ml. Šiame aksominiame rankų kreme yra hidrolizuoto šilko ir glicerino, kurie padeda išlaikyti optimalų odos drėkinimo lygį ir sukuria apsauginę, lyginančią plėvelę. Taukmedžio sviestas ir vitaminas E maitina ir regeneruoja, padeda rankoms atgauti jaunatvišką išvaizdą. Gėlių ir vaisių aromatas lepina jusles, užbaigdamas priežiūros ritualą. Produktas suteikia odai šilko švelnumo, nepalieka lipnumo ir riebumo jausmo.
  •  Flexy Hybrid Gel nr 197 4,5 ml. Lako formulė turi ypatingai ilgai išliekančią dangą, intensyvią pigmentaciją ir tankią, tačiau lanksčią tekstūrą, leidžiančią patogiai dirbti. Priemonė puikiai sukimba su nago plokštele ir greitai bei lengvai sukietėja.
  • So Rose! So Gold! Hand Mask 10 g. Priemonė skirta suglebusiai, sausai ir šiurkščiai rankų odai. Dėl sudėtyje esančių ingredientų, tokių kaip Hydromanil TM kompleksas (natūrali medžiaga, pagaminta iš Peru Tara augalų sėklų ekstrakto), D-pantenolio, Abisinijos ir argano aliejų, rankos tampa tinkamai sudrėkintos. Hialuronas suriša vandenį odos ląstelėse, apsaugodamas nuo sausumo, elastingumo praradimo ir žalingo UV spindulių poveikio. Pridedamas 24 karatų auksas padeda pašviesinti rankų odą, taip pat veikia kolageno gamybą, taip sulėtindamas odos senėjimą. Reguliariai naudojant kaukę, rankų oda tampa lygi ir švelni, sumažėja dirginimas. 
  • So Rose! So Gold! Hyaluronic Body Cream 10 g. Giliai maitina bei drėkina odą ir yra puiki namų SPA ritualo kulminacija. Produkto ingredientai užtikrina aukštą odos drėkinimo lygį net ir labai sausai ir šiurkščiai odai. Po naudojimo oda tampa šilkinė, lygi ir elastinga.  Veikliosios produkto sudedamosios dalys, tokios kaip karbamidas, glicerinas, vitaminas E ir kruopščiai atrinkti minkštikliai, reguliariai naudojant padeda odai atgauti elastingumą, padaro ją lygią ir giliai drėkinamą. Pridėjus 24 karatų aukso su šviesinančiomis, senėjimą stabdančiomis ir regeneruojančiomis savybėmis, kūnas atrodo sveikas, pamaitintas ir jaunatviškas!
  • So Rose! So Gold! Cuticle Butter 10 g. Sodrios sudėties ir aksominės konsistencijos odą minkštinanti kosmetika, skirta sausai, skilinėjusiai odai aplink nagus ir sąnarius. Taukmedžio sviestas, taip pat ricinos ir vynuogių kauliukų aliejai, esantys gaminyje, minkština, drėkina, riebaluoja ir minkština odą, taip pat sukuria apsauginę plėvelę, kuri neleidžia pernelyg prarasti vandens nuo jos paviršiaus. Kitos veikliosios medžiagos yra karbamidas ir natrio laktatas, kurie stipriai drėkina ir minkština raginį sluoksnį, o antioksidantas vitamino E pavidalu stabdo odos senėjimo procesus ir transepiderminį vandens netekimą.

Nagų lakas: Urethane Acrylate, HEMA, Cellulose Acetate Butyrate, Sucrose Benzoate, Calcium Sodium Borosilicate, Synthetic Fluorphlogopite, Tin Oxide, Mica, CI 74260, CI 74160, CI 12490, CI 15850, CI 73360, CI 60725, CI 15980, CI 15985, CI 77266, CI 42735, CI 77891, CI 77491, CI 77499, Iron Powder, Di-Hema Trimethylhexyl Dicarbamate, Isobornyl Methacrylate, Trimethylbenzoyl Diphenylphosphine Oxide, Hydroxycyclohexyl Phenyl Ketone, Polyethylene Terephthalate, Silica, Polyether Acrylate, Dipropylene Glycol Diacrylate, Polyester Acrylate

Keičiantis produkto dizainui, gali kisti produkto sudėtis.

Dėl galimų sudėties ir ingredientų pakitimų atsakingas gamintojas. Rekomenduojame produkto sudėtį tikrinti ant gaminio pakuotės.

Kaip naudoti: Rankų kremas: nedidelį kiekį priemonės užtepkite ant švarios, sausos rankų odos. Švelniai įtrinkite į odą ir nagus. Nagų lakas: Kaip naudoti: ant paruoštos nago plokštelės tepkite vieną nagų lako sluoksnį ir leiskite išdžiūti. Jeigu reikia, ant išdžiūvusio sluoksnio galite tepti kitą. Sviestas odelėms: Nedidelį kiekį priemonės užtepkite ant nagų raukšlių ir švelniai masažuokite, kol visiškai įsigers. Rankų kaukė:  1. Užtepkite ploną produkto sluoksnį ant nuvalytos rankų odos ir masažuokite, kol susigers. 2. Užtepkite storesnį produkto sluoksnį ant nuvalytos rankų odos ir apvyniokite folija arba uždėkite pirštines/apvyniokite rankas šiltu rankšluosčiu/ antklode. Kūno kremas: Produktą tepkite ant pasirinktos kūno vietos ir švelniai įmasažuokite.

Tinkamumas vartoti po atidarymo:

Kaukė
Rankų kremas
Nagų lakas
Gelinis nagų lakas
Kūno kremas
Sviestas

Parašyti atsiliepimą

Silcare Set Christmas Mini Box Hands rinkinys (rankų kremas 30 ml. + nagų lakas 4,5 ml. + sviestas odelėms 10 g. + rankų kaukė 10 g. + kūno kremas 10 g.)

Silcare Set Christmas Mini Box Hands rinkinys (rankų kremas 30 ml. + nagų lakas 4,5 ml. + sviestas odelėms 10 g. + rankų kaukė 10 g. + kūno kremas 10 g.)

Parašyti atsiliepimą

El. paštas nebus rodomas, naudojamas tik prekės pirkimo patvirtinimui