Shiseido SynchroShield Expert Sun SPF 50+ apsauginis veido kremas nuo saulės

Shiseido SynchroShield Expert Sun SPF 50+ apsauginis veido kremas nuo saulės Padidinti

Shiseido SynchroShield Expert Sun SPF 50+ apsauginis veido kremas nuo saulės

Prekės ID: 55856
Prekės ID: 55856

25,99 €

Prekės ID: 55856
Prekės ID: 55856

Pristatymo būdai:

  • LPexpress paštomatai 1,99 €
  • DPD Paštomatai 2,19 €
  • Itella paštomatai 1,79 €
  • LPexpress Kurjeriai 2,99 €
  • Į pašto skyrių (pagal kodą). 1,99 €
  • Omniva Paštomatai. 2,50 €

Charakteristikos

Pristatymo terminas 5-10 darbo dienos
Kiekis 50 ml.
Pakuotė (-ės) Standartinė pakuotė
Funkcijos Su apsauginiu spf filtru, apsauga nuo saulės, apsaugo, apsaugo nuo žalingo aplinkos poveikio, kovoja su senėjimo požymiais, vandeniui atsparus, drėkinimui, palaiko odos drėgmės balansą
Produkto tipas Apsauginis veido kremas, Kremas, Veido kremas
Odos būklė/tipas Visiems odos tipams
Kūno sričiai Veidui
Ypatybės Su SPF filtru, Su UV filtru
SPF apsaugos lygis SPF50+
Atsakingas asmuo Shiseido Group Emea (Prancūzija)

Susijusios prekės

Prekės aprašymas

Ingredients

Naudojimo instrukcija

Apsauginių kremų nuo saulės poveikis sumažėja, kai juos veikia saulė arba vanduo. SynchroShield™ yra revoliucinė technologija, kuri sustiprina UV apsauginį poveikį, kai jis yra veikiamas šilumos, prakaito ar vandens. 

Šis kremas yra specialiai sukurtas veidui - apsaugo vidinį ir išorinį odos sluoksnius nuo UVA/ UVB spindulių. Profence CEL™ ir NatureSurge kompleksai padeda apsisaugoti nuo UV sukelto senėjimo, pvz., raukšlių ir tamsių dėmių. Produktas taip pat praturtintas odos priežiūros ingredientais, kurie padeda apsisaugoti nuo smulkių linijų, raukšlių ir netolygaus odos atspalvio atsiradimo dėl fotosenėjimo. NatureSurge komplekse yra ingredientų, turinčių antioksidacinių savybių.

Shiseido SynchroShield Expert Sun SPF 50+ kremas yra atsparus vandeniui, tačiau yra patogus, lengvas ir nematomas ant bet kokio tipo odos. Jis įsilieja į odą ir užtikrina sklandų makiažo pagrindo užtepimą.

Rezultatas – apsauginis kremas nuo saulės, kuris puikiai veikia vandenyje ir labai karštomis, saulėtomis sąlygomis.

Kaip naudoti: naudokite kaip paskutinį kasdienio odos priežiūros ritualo žingsnį arba vietoje drėkinamojo kremo. Prieš eidami ant saulės - tolygiai ir gausiai užtepkite kremą ant veido. Venkite patekimo į akis. Venkite kontakto su drabužiais - gali likti dėmės.

WATER(AQUA/EAU)・ALCOHOL・DIISOPROPYL SEBACATE・OCTOCRYLENE・METHYL METHACRYLATE CROSSPOLYMER・PEG/PPG-9/2 DIMETHYL ETHER・DIMETHICONE・TRIETHYLHEXANOIN・CETYL ETHYLHEXANOATE・TITANIUM DIOXIDE (nano)・ISOHEXADECANE・ISOPROPYL MYRISTATE・BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE・LAURYL PEG-9 POLYDIMETHYLSILOXYETHYL DIMETHICONE・DISTEARDIMONIUM HECTORITE・BUTYLENE GLYCOL・POLYBUTYLENE GLYCOL/PPG-9/1 COPOLYMER・HYDROGENATED POLYDECENE・TRIMETHYLSILOXYSILICATE・CETYL PEG/PPG-10/1 DIMETHICONE・GLYCERIN・ISODODECANE・SORBITAN SESQUIISOSTEARATE・POLYMETHYLSILSESQUIOXANE・DEXTRIN PALMITATE・BIS-ETHYLHEXYLOXYPHENOL METHOXYPHENYL TRIAZINE・DIETHYLAMINO HYDROXYBENZOYL HEXYL BENZOATE・HYDRATED SILICA・MINERAL OIL(PARAFFINUM LIQUIDUM/HUILE MINERALE)・PHENOXYETHANOL・MICROCRYSTALLINE WAX(CERA MICROCRISTALLINA/CIRE MICROCRISTALLINE)・DISODIUM EDTA・HYDROGEN DIMETHICONE・PARAFFIN・FRAGRANCE (PARFUM)・SILICA・TALC・TOCOPHEROL・BHT・LIMONENE・LINALOOL・STEARIC ACID・PEG/PPG-14/7 DIMETHYL ETHER・PEG-6・CITRONELLOL・HEXYL CINNAMAL・SAXIFRAGA SARMENTOSA EXTRACT・SODIUM METABISULFITE・CITRAL・GERANIOL・SYZYGIUM JAMBOS LEAF EXTRACT・CAMELLIA SINENSIS LEAF EXTRACT・ONONIS SPINOSA ROOT EXTRACT・SODIUM HYALURONATE・SOPHORA ANGUSTIFOLIA ROOT EXTRACT・

Keičiantis produkto dizainui, gali kisti produkto sudėtis.

Dėl galimų sudėties ir ingredientų pakitimų atsakingas gamintojas. Rekomenduojame produkto sudėtį tikrinti ant gaminio pakuotės.

Kaip naudoti: naudokite kaip paskutinį kasdienio odos priežiūros ritualo žingsnį arba vietoje drėkinamojo kremo. Prieš eidami ant saulės - tolygiai ir gausiai užtepkite kremą ant veido. Venkite patekimo į akis. Venkite kontakto su drabužiais - gali likti dėmės.

Tinkamumas vartoti po atidarymo:

Kremas
Veido kremas

Pirkę šią prekę dažniausiai renkasi ir šias:

Parašyti atsiliepimą

Shiseido SynchroShield Expert Sun SPF 50+ apsauginis veido kremas nuo saulės

Shiseido SynchroShield Expert Sun SPF 50+ apsauginis veido kremas nuo saulės

Parašyti atsiliepimą

El. paštas nebus rodomas, naudojamas tik prekės pirkimo patvirtinimui