Scholl Velvet Smooth elektroninis pėdų šveitiklis

Scholl Velvet Smooth elektroninis pėdų šveitiklis Padidinti

Scholl Velvet Smooth elektroninis pėdų šveitiklis

Prekės ID: 48492
 5/5
Pirkėjų atsiliepimai: 4
Prekės ID: 48492
Pirkėjų atsiliepimai: 4

19,99 €

Prekės ID: 48492
 5/5
Pirkėjų atsiliepimai: 4
Prekės ID: 48492
Pirkėjų atsiliepimai: 4

Pristatymo būdai:

  • LPexpress paštomatai 1,99 €
  • DPD Paštomatai 2,19 €
  • Itella paštomatai 1,79 €
  • LPexpress Kurjeriai 2,99 €
  • Į pašto skyrių (pagal kodą). 1,99 €
  • Omniva Paštomatai. 2,50 €

Charakteristikos

Pristatymo terminas 1-3 darbo dienos
Kiekis 1 vnt.
Pakuotė (-ės) Standartinė pakuotė
Funkcijos šveitimui, pašalina nuospaudas, pašalina negyvas odos ląsteles ir nešvarumus, pašalina sausumo pojūtį, glotninanti, glotnina, švelnininimui, skatina įtrūkimų gijimą, suteikia elastingumo, atkūrimui/atstatymui, palaiko sveiką odą
Produkto tipas Pėdų dildė, Pėdų šveitiklis, Pėdų priežiūros priemonė
Odos būklė/tipas Visiems odos tipams, Sausai odai, Labai sausai odai, Suragėjusiai odai
Kūno sričiai Pėdoms, Kulnams
Ypatybės Su kristalais

Susijusios prekės

Prekės aprašymas

Naudojimo instrukcija

Scholl Velvet Smooth elektroninis pėdų šveitiklis atkuria lygią odą ir sugrąžina jai švelnumą.

Produktas padeda efektyviai pasirūpinti dailia pėdų išvaizda be jokių alinančių procedūrų ar intensyvių pastangų. Scholl Velvet Smooth pėdų šveitiklis lengvai pašalina negyvas epidermio ląsteles ir atkuria gyvybingą pėdų išvaizdą. Tai produktas, kuris leidžia pamiršti apie šiurkštų, šerpetojantį ar kietą odos paviršių. Todėl po kiekvienos procedūros pėdų oda tampa švelni, minkšta, o kojos tarsi palengvėja.

Scholl Velvet Smooth elektroninio šveitiklio dizainas sukurtas galvojant apie paprastą pėdų odos priežiūrą. Dėl to prietaisas pasižymi ergonomiška forma, kuri leidžia pasiekti įvairias pėdų zonas. O efektyviai suragėjusią odą nušveičiantis galvutės paviršius garantuoja išskirtinį efektyvumą. Todėl pakanka tik švelniai perbraukti per kietą bei šiurkščią pėdų odą, kad ji ir vėl taptų glotni.

Pagrindinės gaminio savybės:

  • padeda rūpestingai nušveisti šiurkščią pėdų odą;
  • pašalina nuospaudas ir suragėjusią odą;
  • atkuria natūralų pėdų odos glotnumą;
  • pasižymi išskirtiniu veiksmingumu;
  • lenktas prietaiso korpusas užtikrina patogų darbą;
  • ergonomiška rankena leidžia lengvai suimti prietaisą;
  • maitinimo tipas – AA baterijos (pridedamos)

Scholl Velvet Smooth pėdų šveitiklis per kelias minutes pašalina nuospaudas ir odos šiurkštumą. Dėl to pėdos tampa švelnios ir lengvos net neiškėlus kojos iš namų.

Siekiant užtikrinti maksimalų efektyvumą, prietaiso galvutės turėtų būti reguliariai keičiamos. Svarbu: šiam prietaisui tinka tik Scholl Velvet Smooth galvutės.

Kaip naudoti: įjunkite prietaisą ir švelniai braukite per odą, kad pašalintumėte sukietėjusį ir šiurkštų paviršių. Atlikę procedūrą nuvalykite arba nuplaukite pėdas vandeniu, kad pašalintumėte negyvos odos likučius. Po to nusausintas pėdas patepkite drėkinamuoju kremu. Naudokite tik ant sausos odos. Nenaudokite toje pačioje srityje ilgiau nei 3–4 sekundes vienu metu. Nedelsdami nutraukite naudojimą, jei atsiranda dirginimas ar diskomfortas. Nenaudokite ant pažeistos, skaudančios ar sudirgusios odos. Nenaudokite, jei turite dermatologinių problemų ar sergate diabetu. Šiurkšti šveičiamoji galvutė skirta naudoti tik kietai pėdų odai pašalinti. Nenaudokite prietaiso kitoje kūno vietoje. Naudokite tik pagal paskirtį. Prieš naudojant patikrinkite, ar galvutė gerai pritvirtinta prie prietaiso pagrindo. Nemerkite prietaiso į vandenį. Saugokite nuo vaikų.

Kaip naudoti: įjunkite prietaisą ir švelniai braukite per odą, kad pašalintumėte sukietėjusį ir šiurkštų paviršių. Atlikę procedūrą nuvalykite arba nuplaukite pėdas vandeniu, kad pašalintumėte negyvos odos likučius. Po to nusausintas pėdas patepkite drėkinamuoju kremu. Naudokite tik ant sausos odos. Nenaudokite toje pačioje srityje ilgiau nei 3–4 sekundes vienu metu. Nedelsdami nutraukite naudojimą, jei atsiranda dirginimas ar diskomfortas. Nenaudokite ant pažeistos, skaudančios ar sudirgusios odos. Nenaudokite, jei turite dermatologinių problemų ar sergate diabetu. Šiurkšti šveičiamoji galvutė skirta naudoti tik kietai pėdų odai pašalinti. Nenaudokite prietaiso kitoje kūno vietoje. Naudokite tik pagal paskirtį. Prieš naudojant patikrinkite, ar galvutė gerai pritvirtinta prie prietaiso pagrindo. Nemerkite prietaiso į vandenį. Saugokite nuo vaikų.

Tinkamumas vartoti po atidarymo:

Pėdų šveitiklis

Pirkę šią prekę dažniausiai renkasi ir šias:

4 atsiliepimai
Parašyti savo atsiliepimą !
Rima country flag 2023-12-06

Labai greit pristatyta prekė😊 Prekė puiki😊

Elona country flag 2021-11-03

Prekė labai patiko. Naudosim visa šeima.

  • 1 iš 1 žmonių mano, kad šis atsiliepimas naudingas.
Maren country flag 2023-08-18

Esu patenkinta preke ir super greitas pristatymas.

Parašyti atsiliepimą

Scholl Velvet Smooth elektroninis pėdų šveitiklis

Scholl Velvet Smooth elektroninis pėdų šveitiklis

Parašyti atsiliepimą

El. paštas nebus rodomas, naudojamas tik prekės pirkimo patvirtinimui